Terhi Kankaanpää lähtee LAHTEEN oikeusavustajaksi

Ilouutinen

Lahteen uusi oikeusavustaja. Tätä on odotettu, että Kankaanpää onnistuisi työnhaussaan Heinolan hyväksi. Tyky-toimija, Heinolan entinen apulaiskansliapäällikkö on valittu julkisen oikeusavustajan virkaan Lahden oikeusaputoimistossa (IH 28.8.)

Kankaanpää on ilmoittanut Kouvolan kaupungille, ettei ota Kouvolan lakimiehen virkaa vastaan "en ole käytettävissä". Kankaanpään valinnasta Kouvolaan tehtiin valitus. Kankaanpää työskenteli Itä-Hämeen mukaan Heinolassa kesäkuusta 2004 vuoden 2013 alkuun, jolloin hänet valittiin Kouvolan kaupunginlakimieheksi.

Milloin Kankaanpää lopetti Heinolassa? Milloin palkanmaksunsa päättyi? Oliko se vuoden 2013 alku, kuten Itä-Häme kertoo?

Kankaanpäätä, Lahden "onnistuneen rekrytoinnin vuoksi" onnittelevat monet heinolaiset, kun muistamme Kankaanpään työskentelystä

Sinikka Malinin sihteröimän raportin mukaan (17.1.2013 kaupunginhallituksen asettama työryhmä) Kankaanpään toiminta oli ristiriidassa hänen asemassaan olevalta viranhaltijalta työnantajaa kohtaan osoitettavan lojaaliuden ja asiallisen käyttäytymisen kanssa.
"Kieltäytyminen työskentelemästä kaupunginjohtajan kanssa kahden kesken ja tämän estäminen osallistumasta yksikköpalaveriin"
"Huolenilmausadressin allekirjoitusten kerääminen, mahdollinen alaisten painostaminen allekirjoittamiseen ja julkaiseminen"
"Päiväkirjamerkinnöistä laaditun koosteen julkaiseminen"
"Päiväkirjakoosteeseen sisällytettiin merkintöjä, joissa kuvattiin muiden kuin Kankaanpään itsensä käyttäytymsitä ja kokemuksia"
"Kankaapää on osoittanut yhteistyökyvyttömyyttä työskentelyssä va kaupunginjohtaja Rinnevaaran kanssa"

Kankaanpäästä muistamme myös sen, että muutti työpaikkansa vesitorniin yhdessä Lepinsalon kanssa. Vesitornista lähdettiin virkistäytymään Terhin ja Teijan päivänä ravintola Kettu ja Kanaan, jossa vietettiin "hildeniläistä normaalia tykytoimintaa" Terhin ja Teijan nimipäivänä kaupungin piikkiin.

5

1338

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Tervemenoa vaan

      Emme kai me häntä ikävöi. Mitenkähän hän mahtaa pärjätä Lahden tehtävässä. Muistaakseni hänellä oli erikoistuminen joihinkin tiettyihin lakiasioihin eikä hän osannut hoitaa kaikkenlaisia lakiasioita. Mitenkähän meidän nyt käy, kun ei ole ollenkaan lakimiestä. No Malin hoitaa tietysti lakiasiat. Ainakin tilaamalla palveluita jostain kalliista lakitoimistosta. Ja me maksamme tämän lystin korkeina veroina.

    • Sopivat, ei-pätevät

      Kuntaliiton lakimiehet ovat "helisemässä" kun Hilden ja Malin "helistävät" kilpaa kuntaliittoon ja kyselevät esimerkiksi "olenko jäävi" tekemään päätöksiä?

      Heinolassa ei ole lakimiestä - eikä näköjään tarvitatakaan kaupunginjohtajan ja kehitys- ja hallintopäällikön tehtäväkuvien perusteella. Heinolassa virkohin ei valita päteviä, vaan sopivia hildeniläiseen johtamiseen ja mieluusti Hildenin sukulaisia.

      Heinolassa olisi pätevät kaupunginjohtaja Rinnevaara sekä hallinto- ja kehitysjohtaja Maaninka, jos hildeniläisillä ei olisi valta valita ei-päteviä mutta sopivia.

      • Anonyymi

        Kankaanpäästä muistamme myös sen, että muutti työpaikkansa vesitorniin yhdessä Lepinsalon kanssa. Vesitornista lähdettiin virkistäytymään Terhin ja Teijan päivänä ravintola Kettu ja Kanaan, jossa vietettiin "hildeniläistä normaalia tykytoimintaa" Terhin ja Teijan nimipäivänä kaupungin piikkiin.


    • Anonyymi

      Tätä on odotettu.

    • Anonyymi

      näin sitä hommat hoituu

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nesteen bensapumput pois, tilalle latausasemat

      Näin se maailma muuttuu, kun Suomessakin liikenneasemat lopettavat polttoaineiden myynnin ja tarjoavat enää sähköä autoi
      Maailman menoa
      179
      1488
    2. Mietin sinua nainen

      Ikävöin sinua enemmän kuin voin myntää. Ajattelin et laitan sinulle viestriä (kirjoitin jo puhelimeen viestin) Sitten
      Ikävä
      55
      1022
    3. Härsilällä jännät paikat, saako hän 30 päiväsakkoa Rasmuksen tapauksesta

      Syyttäjä vaatii peräti kolmekymmentä päiväsakkoa Härsilälle, vaikka todistajan mukaan Rasmus aloitti nuhjaamisen, jossa
      Lapua
      63
      761
    4. Kyllä suoraan

      Sanottua vi.tu.taa. Miksi en toiminut silloin. Sama kun olisi heittänyt smagardin menemään.
      Ikävä
      35
      755
    5. Nainen, viime aikoina olen itkenyt sinua yhä useammin

      Niin kuin juuri äsken. Aamulla näin myös unta sinusta. Koskin unessa hiuksia päälaellasi, ja pyytelin sitä heti anteeksi
      Ikävä
      51
      707
    6. Voisitko nainen kertoa mulle

      Tykkäätkö sä musta, vai unohdanko koko jutun? Mä en viitti tulla sinne enää, ettei mua pidetä jonain vainoajana, ku sun
      Suhteet
      111
      690
    7. Ne alkaa aina yhdeltä

      jos mies et ole sattunut huomaamaan!
      Ikävä
      81
      669
    8. Haluan sinua mies

      Saat minut kuumaksi.
      Ikävä
      36
      654
    9. Voitaisiinko harjoitella rakas

      Näiden tekoa? 👶👶👶👶👶👶
      Ikävä
      71
      634
    10. Täällä iImenee vihamielisyys kristinuskoa kohtaan

      Ei taida sielunvaellus-/jälleensyntymisväellä olla omasta asiastaan mielekästä sanottavaa, kun pitää kiivaasti hyökätä e
      Hindulaisuus
      304
      609
    Aihe