Ei suuseksiä vuosiin

rosamundo

Lähiaikoina on alkanut oikeasti turhauttamaan ja suututtamaan, että mieheni ei halua nuolla. Siis hän ei ole oikeastaan koskaan sitä tehnyt. Hän ilmoitti suhteen alkuaikana, että hänestä se on vastenmilistä ja hän ei siitä pidä yhtään. No en sen jälkeen ole edes pyytänyt, koska en halua pakottaa häntä mihkään epämiellyttään. Tietysti auttaisi, jos häntä kiinnostaisi minun orgasmit muutenkaan yhtään, mutta nyt kun yhteisiä vuosia on jo kertynyt jonkun verran, olen alkanut tunta itseni ihan oikeasti seksuaalisesti turhautuneeksi. Ajattelin ehkä naivisti, että pärjään kyllä ilman suuseksiä ja muutenkin minuun kohdistuvaa hyväilyä. Normi sisään.ulos penetraatio ei vaan oikeen riitä enää.

Ajattelen seksiä nykyään todella usein ja varsinkin ajatus suuseksistä on alkanut kiihottaa paljon. En vain pääse yli ajatuksesta, että olen jotenkin vastenmielinen miehelleni alapäästä. Kukaan muu mies menneisyydessäni ei ole kyllä siitä valittanut, joten uskon ongelman olevan mieheni päässä. Hän ei vain siitä pidä. Hän ei ole muutenkaan kovin seksuaalinen ihminen. Turhauttaa.

14

649

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Kysymys itsellesi vastattavaksi vain itsellesi:

      Oletko siis etsimässä muuta seksiseuraa?

    • lare4
    • pinppa

      moikka
      olen jo kokeneessa iässä nuolen sinun pinpan ja pyllyn kokemuksella
      ota yhteyttä [email protected]

    • Seksi koostuu jämistä. On ne asiat mitä hän ei suostu tekemään ja on ne asiat mitä sinä et suostu tekemään. Jäljelle jää "jämät", ja niitä voitte sitten harrastaa. Tämä on ihan normaalia ja on myös normaalia että vuosien ja vuosikymmenten mittaan tämä johtaa seksuaaliseen kyllästymiseen.

      Tästä kannattaa keskustella. Seksi ei ole vaan mikään yksittäinen juttu vaan seon oikeasti tärkeä osa elämää ja suhdetta. Oma kokemukseni on että rohkeus puhua asioista saattaa myös olla kadoksissa. Sitä olettaa että toinen suhtautuu kielteisesti ja siksi sitä välttelee puhumista. Tässä vaaditaan oikeasti asoiden miettimistä ja rohkeutta. Jos itse olet jotain mieltä niin puolison mahdollista reaktiota ei ole mitään syytä pelätä. Ehdota uudestaan suuseksiä ja katso miten hän reagoi. Ei sinun tarvitse vaatia eikä olla ehdoton, mutta olet rehellinen jos sanot että tykkäisit siitä. Hyvällä tuurilla se johtaa keskusteluun ja johonkin hyvään. Jo se että saa sanotuksi tuntuu hyvältä! :)

      • rosamundo

        Äärimmäisen totta! Kyllä nyt aion yrittää ihan tosissani ottaa asiaa puheeksi. Ei se varmasti kauheasti vaatisi kummaltakaan, että saataisiin vähän lisää eloa seksielämään ja ehkä hieman enemmän tyydytystäkin sitä kautta. Hieman oudolta tuntuu asian esille ottaminen, mutta ehkä pääsen nolouden yli kun tännekin uskaltauduin kirjoittamaan.


      • rosamundo kirjoitti:

        Äärimmäisen totta! Kyllä nyt aion yrittää ihan tosissani ottaa asiaa puheeksi. Ei se varmasti kauheasti vaatisi kummaltakaan, että saataisiin vähän lisää eloa seksielämään ja ehkä hieman enemmän tyydytystäkin sitä kautta. Hieman oudolta tuntuu asian esille ottaminen, mutta ehkä pääsen nolouden yli kun tännekin uskaltauduin kirjoittamaan.

        Hyvähyvä! Ei haittaa vaikka jännittää ottaa puheeksi. Perustele ensin itsellesi että tämä on toiveeni ja olen tätä mieltä. Mietin tätä aika usein ja puolisollani on oikeus tietää tämä asia minusta. Mukavuuskynnyksen ylittäminen (asian ottaminen puheeksi) kasvattaa sinua ihmisenä ja jo tällainen pieneltä tuntuva askel voi saada merkittäviä muutoksia aikaiseksi....

        Kerro sitten miten meni. Varmaan noita muitakin vastaajia kiinnostais tietää! ;)


    • eronnutlk

      Miks alunperin otit tuollaisen äijän? Oliko kiire päästä naimisiin hinnalla millä hyvänsä.? Ihan turha itkeä,hanki rakastaja tai eroa,muuta vaihtoehtoa ei ole, jos nimittäin haluat kunnolla nauttia;)

    • (k)riisi

      Kirjoitin uuden topicin ennenkuin edes katsastin näitä muita, ja täällähän olikin samankaltaista asiaa.. minunkaan mieheni ei anna suuseksiä, mutta ei myöskään suutele. Nyt kun asiaa ajattelen enempi niin hällä taitaa olla joku "fobia" märkyyteen.. kuolaan ja eritteisiin? lähinnä tässä tämä suutelun puuttuminen häiritsee, koska itse koen sen erittäin tärkeäksi.

    • Rosamundo

      Keskustelu on nyt avattu. Otin asian puheeksi kerran saunassa ja oikeastaan yllätyin miehen reaktiota. Hän oli vähän ihmeissään, koska oli kuvitellut, etten minäkään halua suuseksiä, koska en sitä koskaan pyytänyt (No tai olin lopettanut pyytämisen). Kerran on jo kokeiltukin vuosien tauon jälkeen ja oli ihanaa, mutta vähän ehkä vaivaannuttavaa, koska vieläkin takaraivossa ajatus, ettei mies pidä siitä itse. Kuitenkin olen tyytyväinen, että otin asian puheeksi ja suunta on nyt mielestäni oikea. Seksielämä on selkesti parantunut muutenkin ja paljastui muitakin uusia asioita, joita on kokeiltu ja joista molemmat ovat selkeästi nauttineet ;) Suosittelen keskustelemaan aiheesta, vaikka vähän hävettäisi. Minä en ainakaan mitään siinä hävinnyt.

      • Jagdpanther

        Hyvä että asia lähti parempaan suuntaan. Oma muija ei oo koskaan ottanu multa suihin johtuen erittäin epämiellyttävästä kokemuksestaan exänsä kanssa...


      • Hyvähyvä Rosamundo!! *tekee aaltoja*

        On muuten aika hauska juttu tuo miten hyvältä tuntuu jo se että on ottanut asian puheeksi. Jokainen erävoitto häpeästä ja epävarmuudesta kohentaa itsetuntoa.
        Minä tein kesällä saman, eli otin puheeksi sen että minusta olisi mukava jos meillä olisi suuseksiä. Tämän ja monen muun asian seurauksena seksi on parantunut merkittävästi. Suuseksi ei ole tullut (ainakaan vielä) mutta asia ei enää niin vaivaa koska olen saanut puhua asiasta.


    • pillun-nuolia

      Hei (rosamundo) minä voin antaa sinulle kunnon suuseksiä nolen ja imeskelen pilluasi niin kauan kuin haluat ja saat itse hoidella sit minut, olen posliiniksi epiloitu eikä sänki satu kieleesi kun nuolet pallejani, 69 asenossa vaihdetaan välillä puolta alta pääle saat elämäsi parhaan kielihoidon jos vastaat.

    • Voi sitä ukkoasi... eipä ymmärrä hyvän päälle...
      Varsinkin jos varta vasten suuseksi on sinulle mieluista niin miksei miehesi halua sinun nauttivan jos hän sinua rakastaa....?
      Itse nautin kun saan nuolemalla naiseni nauttimaan, vaikka ihan loppuun asti.... mukava kun tuntee naisen nauttivan, lantion liikkeet, pillun sykähtelyt.... nams...;-P

    • carlos121

      Hellou rosamundo. Vanha nyssekuski vois helpottaa sua. Tykkään imeä helvetin paljon. kun vain sais???? Missä asut???

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Valkeakosken kiinniotettua ei epäillä

      Kummallisia kommentteja ja uhkauksia poliisi taas jakelee orjakansalle muituttaakseen verisrstä kostosta jos rahvas kapi
      Maailman menoa
      55
      5411
    2. Tekijä on poliisin vanha tuttu

      Ihan supisuomalainen.
      Valkeakoski
      49
      2237
    3. Valkeakosken murhaaja

      Raiskausrikosten joukossa kanta suomalainen tekijä on niin harvinainen että kannattaa erikseen mainita. Raiskausuutisia
      Maailman menoa
      60
      2236
    4. Kuumat päivät

      Hyvää huomenta. 🌞🌼☕😊🙌 Sinkkukesä 2024
      Ikävä
      326
      1049
    5. Nainen, olet jollakin tavalla pelottava

      Tunne sinun suhteen on ehkä verrattavissa ruusupensaaseen, hurmaavan kaunis kukka, upea tuoksu, mutta jos yrittää lähell
      Ikävä
      57
      1004
    6. Tietääkö kukaan millaisesta perheestä murhaaja on?

      Onko siis rikkaiden lellipentu, joka luulee, että kaikkea saa tehdä, vai köyhien kakara, jolla ei ole mitään vastuuta ku
      Valkeakoski
      26
      880
    7. Valkeakosken surmaaja oli koeajalla edellisestä tuomiosta

      Tässä osoitus, että rangaistukset Suomessa ovat liian löysiä ja se maksoi tämän tytön hengen https://yle.fi/a/74-2009067
      Maailman menoa
      3
      833
    8. Haaveilen sinusta

      Läheisyydestäsi, kosketuksestasi. Siitä että saisin koskettaa sinua. Pitää sinua lähellä. En tiedä mistä tämä tuli. Tied
      Ikävä
      22
      763
    9. Enpä usko että olisit valmis jättämään kaiken

      Vaikka tulisin ja kosisin sinua.
      Ikävä
      48
      751
    10. Ohimenevältä

      Tilalta tämä alkaa jo vaikuttamaan. Arjen pieni piristys olimme toisillemme.
      Ikävä
      27
      736
    Aihe