Sikajuhlaa!!!

meluun kyllästynyt

Onko se nyt niin että koko Kaarinan pitää kuunnella tätä sikajuhlintaa ja joka viikonloppuista metelöintiä täällä???
Kiitos vaan päättäjät kun ette välitä enää ihmisistä muista jotka eivät ryypiskele ja remua. Saatte kohta mitä pyydätte kun se rauhaa rakastava väki lähtee tältä seudulta muualle kokonaan. ;(

Sitä katsokaas saa mitä tilaa.

24

282

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Hyi vittu

      Ei se ainakaan tänne Kirismäkeen kuulu, eli ei onneks ihan kaikki kaarinalaiset joudu kärsimään ja nythän on jo syksy, niin tält vuodelt varmaa loppui älämölö siinä puuvajassa

    • Vapaa maa

      Ei kuulu Sorroonkaan, jokunen bassonrytkäys silloin tällöin. Aivan vapaasti saa muuttaa muualle, tilalle tulijoita kyllä riittää. Eipä noita järjestettyjä juhlia rannassa solkenaan ole ollut, onko tuo nyt kolmas tänä kesänä?

      • Ei kovinkaan vapaa

        Kyllä siitä katoksesta meteliä riittää, jokaiselle kesän viikonlopulle.
        Myös puutarhaan kuseksijat tuolta juottolasta tullessaan, taitavat tuumata, että vapaa maa.

        Helppo se on sieltä "suojasta" kommentoida, kun SDP;n suojatit rellästää.


    • Keskustasta

      Eiköhän nämä täällä valittavat ole jotenkin muutoinkin elämäänsä kyllästyneitä, ei jokunen järjestetty juhlallisuus voi noin raskasta olla. Ihmettelen, miksi tuolla seudulla pitää vuodesta toiseen roikkua, on Kaarinassa ja Turussa rauhallisia seutujakin. Sinne mars.

      • Ei kovinkaan vapaa

        Oltiin täällä huolamattavasti ennen tuon jatkuvasti laajenevan lautakioskin tuloa, ja ennen kuin keksivät miten saa käsittämättömiä asioita toteutettua - liittymällä SDP;hen, sitten onnistuu kaikki - taitavat vielä rahoittakin tuota porsastelua.

        Eikä ole kai kohtuutonta vaatia, etteivät sikailijat sentään puutarhaan tunkeudu asioitaan suorittamaan. Meteli on mennen tullen helvetillistä.

        Kannattaako asiaan kommentoida, jos ei kokemusta kuin puutarhaan kusijan roolista.


    • Ei vaan pääse pois?

      No kannattaa kommentoida, kun ei kalloon mahdu, miksi siellä rannan läheisyydessä pitää vuodesta toiseen kitua, jos noin kammottavaa seutua on. Mikä pakko siellä on roikkua? Ollaan tässä itsekin muutettu rajan takaa liikenteen melusta ja vaaroista tänne rauhan tyyssijaan ja onpahan ihanaa, kun oli lapsilla turvalliset koulumatkat ja muutoinkin pienet kotoisat ympyrät. Joskus kannattaa riuhtoa itsensä irti huonoksi havaitusta, ei elämän tartte olla noin vaikeaa.

    • Kala nimeltä Wanda

      On mahdollista, jotta elämässä ei ole muuta sisältöä, kuin valittaa rannalla hauskaa pitävistä ihmisistä. Jos muuttaisi pois, mistäs sitte valittaisi? Tai no, eiköhän syytä löydy kun oikein etsii.

    • Ei kovinkaan vapaa

      Mielenkiintoinen ajatus ;) "alkuasukkaiden" on muutettava pois omistamastaan asunnosta, puutahaan oksentavien ja kuseksivien metelöivien rellästäjien vuoksi ;) koska ?????

      Aika erikoiseksi on mennyt maailma, sikailjoiden on sallittava, "hauskannapidon nimissä" tuhota asuinympäristön mukavuus ja rauhallisuus - miksi ?????

      Minä omistan asumukseni, sekä tonttini jonne nuo "hauskanpitäjät" laskevat ruumiintuotoksensa. Meteli on helvetlinen koko salmen mitalla, kun älyvapaat ongelmaiset Tauski ja Nykänen kumppaneineen hoilaavat enemmän tai vähemmin sekavasti mongertaen "biisejään". Autoralli jatkuvaa, koko illan kapealla tiellä. Ei kovinkaan mukavaa, ja ehkäpä Kaarina sitten haluaakin karkoittaa veronmaksajia pois "hauskanpitäjien" tieltä.

    • Vesille venonen

      Tässä taas oiva esimerkki tästä "elämässäni ei ole sisältöä" henkilöstä. Jokaikinen rantaan muuttanut on nähnyt, jotta siinä on keskustasta katsoen lähin ranta ja venesatama. Jos ei siitä ole pystynyt mitään päättelemään, eipä kannata rannankäyttäjiä syyllistää.

      Sanontahan kuuluu että tyhmästä päästä jne...Ja tuo veronmaksajien karkottaminen; jos nyt jokunen ruikuttaja lähtee, eipä siitä Kaarinan talous kaadu. Voisi vähän tunnelma kylläkin parantua..

      • Ei kovinkaan vapaa

        Mitähän kuuluu veneranta tähän räkälä-asiaan? Muuta kuin se, että tuiterissa kapakista lähtevät kaahavat sataman ohi kännissä, antaen helevetilliset aallot, vaikka se salmen tuolla osuudella on kielletty, ja sellainen yleellisyyskin kuin 6 km/h tunnissa nopeusrajoituskin.
        No, sehän ei näitä "hauskanpitäjiä" tietenkään häiritse ;)

        Saattaa ainakin kyllä kirpaista jos lähtee, vien silloin veroni, ja työpaikat mukanani. Taitaisi ainakin suoraan 12 perheessä vetää hieman "apeaksi", mutta tärkeintähän on, että deekuilla on "hauskaa" ja saavat sikailla.


    • Järjen jättiläinen?

      Adjöö sitte vaan. En tiedä, oletko kuullut, että Kaarinassa on yrityksiä, joiden omistajat ei asu Kaarinassa? Mutta jos on pakko viedä yritys mukanaan sinne minne itse muuttaa, niin hyvää matkaa.

      • Pikkujättiläinen

        Toivottavasti ei lähde, sinusta tuskin on niitä verotuloja ja työpaikkoja korvaamaan.


    • Huokaus nykyiseen

      Esimerkki nyky Kaarinasta ja Kaarinalaisista. Veronmaksajat ajetaan pois, että hauskanpitäjät saavat riehua vapaasti. Onkohan ihme, miksi kusessa ollaan - liian paljon hauskanpitäjiä ja tekijöitä.

    • Vapaa maa

      No niin, nyt faktat esiin. Kerro veronmaksaja, onko muuttoauto tilattu ja kamat laatikossa sen takia, että rannassa järjestetään jokunen festari kesässä? Oikeasti, kaikki jotka nyt pakkaavat suru puserossa, antakaa kuulua itsestänne. Ja jos muuttoauto jo pörisee pihassa, toivottavasti ette ole muuttamassa taas johonkin merenrantaidylliin.

      • Toisille vapaampi

        Millä tavalla "vapaa maa"? Enhän minäkään voi tuollaista meteliä pitää missään, tai kuseskella, oksennella ja jopa sontia naapurien puskaan, ilman ettei ala häätöuhka varjostaa. Miksi sellainen siis pitää sallia "festari- ja/tai ravintola-asiakkaille", tuo aluen ei vaan sovi, edes kulkuyhteyksiensä vuoksi tuollaisille toiminnoille.

        Muuttoautoa ei ole tilattu, mutta kyllä kämppää hiljalleen myydään, hinnat vaan eivät ole sellaisella tasolla, että olisi edes ihan helposti mahdollista lähteä, ilman suuria tappioita.


    • Paljon porua..

      Eli yksi on "hiljalleen" myymässä asuntoa, joka tarkoittaa, että miettii josko ryhtyisi ajattelemaan myyntiä. No, eipä tuo rantaelämä sitte niin koville otakaan kuin joistain kommenteista voisi luulla. Näin arvelinkin.

      • Ei niin kovin vaikea

        Kuten oli oletettavaakin, et sitten ymmärtänyt sanaakaan tuosta kirjoituksesta - yllätyskö? No ei todellakaan. Eihän sellainen, jonka elämää ohjaa hauskanpito, voikaan mistä normaalielämän rajoitteista ymmärtää.
        Aika selväsanaisesti tuossa kerrottin, miksi ei ole mahdollista vaan lähteä :)


    • Irti arjesta

      Mul on tulossa tuttuja ja muutama sukulainen ens kesänä Berliinist tänne ja ajattelin viedä heidät nauttimaan ranta- ja yöelämäst siihen ravintolaan. Ensin auringon palvomist ja uimist. Sit syömään siihen hyvin ja sit nauttimaan virvokkeist.

      • Irtoaa juu

        Taitaa tuo kioski kuraojan kupeessa, olla sittenkin hieman "pettymys", mutta kai sekin jonkinasteinen nähtävyys ja kokemus sinäänsä - hyvin syöminen ?? no, lämpeäähän kebab mikrossa.


    • Nissen polkka

      Hienoa. Muuta ei tarvita kun hemmetisti kaljaa ja isot annokset ruokaa, jossa jotain mausteista makkaraa ni kyllä lähtee. Ja kotimatkalla kuuluu laulaa juomalauluja kovaan ääneen. Mä vähän jo kadehdin.

      • Nassen rokki

        Toivottavasti tämän tason koheltajat, ovat niitä ulkopaikkakuntalaisia, muuten ei kyllä Kaarinalla ole toivoa, eikä ole edellytyksiä tai oikeutuksiakaan olemassa oloonsa, jos tämä on sitä Kaarinalaista huipputasoa.


      • No fun
        Nassen rokki kirjoitti:

        Toivottavasti tämän tason koheltajat, ovat niitä ulkopaikkakuntalaisia, muuten ei kyllä Kaarinalla ole toivoa, eikä ole edellytyksiä tai oikeutuksiakaan olemassa oloonsa, jos tämä on sitä Kaarinalaista huipputasoa.

        Valitettavasti taitaa koostua Kaarinalainen osaaminen rantaöykkäröinnistä ja "tuotto" on pelkkää jätösten tuottoa puskiin - muiden puskiin. Politikkojen ja virkamiesten seuratessa korruptioliput taskussa toimintaa.


    • Logiikkaa?

      Nimimerkki "No fun" jos vaan kotona kökkii ja vihaa ulkona iloisena kekkuloivia ihmisiä, niin ei ihmekään jos katkeruus vuosi vuodelta lisääntyy. Jotkut ihmiset ei koskaan opi kohtuutta, vaan vedetään tappiin saakka, mutta sellaista elämä on.

      Ei se ole ravintoloitsijan tai tapahtumajärjestäjän, vaan ihmisen itsensä vastuulla, juoko aivonsa soosiksi. Humalaiselle voi olla myymättä, mutta kyllä joku muu sitä kännikalalle sitten kantaa. Jostain syystä tuonne rannan läheisyyteen on porukoilla kauhea hinku asumaan ja sitten vuosi toisen perään valitetaan, kun siellä on muitakin.

      • Mitä logiikkaa????

        Valtaosa muuttanut tuonne ennenkuin näitä Saaristo Openia ja Sikajuhlija, tai edes rantaravintolaa ollut. En tiedä ketä kotona kökkii ja vihaa muita ihmisiä, vaikkakin kohtuullista tietysti olisi, että kotonaan saisi rauhassa olla - niin halutessaan. Kesäisin se vaan on mahdotonta, enkä ymmärrä miksi se on tuomittavaa - niiden mielestä tietysti, joilla ei resursseja ole ollut sieltä rannasta paikkaa hankkia.

        Liikaa jo eletään muutenkin kaikenmaailamn sikailujen ja omituisuuksien ehdolla, eikä mikään ole tarpeeksi. Onko siis kohtuutonta odottaa, että edes kotonaan olisi jonkinlainen oma rauha ja koskemattomuus ?


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      78
      5841
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      24
      2526
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      26
      2017
    4. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      62
      1775
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1611
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1408
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      9
      1317
    8. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      14
      1311
    9. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      7
      1249
    10. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      14
      1203
    Aihe