Kirjoittamaton laki

Neuvotteluapua

Eikö ole kuitenin niin, että jos jollekulle annetaan perinteinen selkäsauna, niin sitä saa olla antamassa vain yksi henkilö. Jos kurittajia on kaksi tai useampi, niin se on kiusaamista ja pahoinpitelyä.

Tiedän, että laki kieltää piiskaamisen, mutta jos porukassa on sovittu, että sopimuksen rikkoja piiskataan, niin eikös ole sellainen yleisesti hyväksytty sopimus, että kurittajia saa olla vain yksi.

10

848

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • monenmoista...

      Riippuu täysin sopimuksesta. Tai aikoinaan perinteistä.

    • piiska vai raipppa

      Kyllä perinteinen selkäsauna annetaan yhden henkilön toimesta. Jos porukalla aletaan rusikoimaan, niin lopputuloa voi olla arvaamaton.

      Porukalla ruoskitaan tai annetaan raipoja, tai virkakoneisto hoitaa homman.
      Yksi henkilö antaa piiskaa.

    • Neuvotteluapua

      Jos ei ole sovittu, että annetaanko yhden vai useamman henkilön toimesta, niin eikö silloin tulkita tilanne syyllisen eduksi. Tulkinta on siksi tärkeä, että porukassa ei kukaan välttämätä pysty yksin selkäsaunaa antamaan ja hommasta selviää pelkällä painiottelulla.

      • kiinnostaaks ketään

        Yhden toimesta on ainakin nämä neljä juttua tullut julkaistuksi.


    • Mielenkiintoista,joo

      Uskomatonta, kuinka nopeasti jotkut tulevat paikalle happanemaan! (=21 min)

    • 9 + 3

      Mistä johtuu, että homomiehet niin usein fantasioivat "selkäsaunoista", jonkinlaisesta fyysisestä kurituksesta?

      Joo, toki voidaan sanoa, että kyllähän muidenkinsuuntausten edustajissa on samasta fantasioivia, mutta mielestäni homomiehillä sitä on räikeästi enemmän Miksi?

      • en usko

        Harvinaista se haaveilu on.


      • yks hutero

        Ei miehiltä kurituksen haluaminen aina riipu homoudesta. Miehet vain oletuksesta pystyy paremmin toteuttamaan tuollaista väkisin tekemistä toiselle miehelle. Ei ainakaan minulla ole koskaan ollut halu ns. normaaleista homojutuista. Mutta kun fantasioin miesten tekevän minulle yllättäen/väkisin/porukalla kuritusta, ja seksuaalisiakin asioita, niin kyllä kiihottuminen on aika herkässä.


      • Piilovaikutus

        Voiisko se johtua esim. siitä, kun on kasvanut ehdottomasti homokielteisessä ympäristössä ja ainut tilanne jolloin pojan intiimialueet ovat olleet "mielenkiinon kohteena" ovat olleet piiskaustilanteita.


    • Voimalla/väsyttäen

      Ukin veli oli kova kertomaan kaikenlaisia tarinoita elämänsä taipaleelta. Tässä yksi esimerkki: Vakinaisessa olessaan koko komppanialta oli palanut iltalomat yhden miehen töppäilyn vuoksi. Samassa tuvassa oli ollut kaveri, joka oli sitä mieltä, että tuo töppäilijä tarvitsisi sakinhivutusta, niin että oppisi. Porukka ei kuitenkaan ollut asiasta innostunut, joten tämä muiden yllyttäjä oli ilmoittanut, että hän voi antaa remmikestin itsekseenkin. Syyllinen oli hirnahdellut moisille puheille. Muu tupa antoi tietenkin avoimen valtakirjan ja jäi mielenkiinnolla seuraamaanmitä hommasta tulisi.

      Lopputulos oli kuitenkin, että syylliseltä oli housut tipahtaneet ja hän oli saanut kunnolla remmiä paljaalle. Lapsena aina kuvittelin, että se oli remmisauna isän kädestä-tyyliin. Sellaisen kuvan isosedän puheesta sai. Häntä puhutti eniten se, että kuinka to piiskaaja voi olla niin varma voimistaan, että pystyy homman hoitaaan itsekseen.

      Nyttenmin minua harmittaa, etten kysynyt millä tekniikalla homma hoidettiin, koska epäilen, ettei piiskattava suostu tuossa tilanteessa polvella pysymään.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 154
      4453
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      115
      4040
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      25
      2720
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      28
      1901
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      23
      1764
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      15
      1659
    7. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      21
      1643
    8. Hermo mennyt sotealueeseen?

      Nyt hammaslääkäriaika peruttiin neljännen kerran. Perumiset alkoi tammikuussa. Nyt uusi aika elokuulle!????
      70 plus
      91
      1571
    9. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      30
      1553
    10. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      18
      1511
    Aihe