AVOIN KIRJE JYRKI KATAISELLE JA JUTTA URPILAISELLE

Totta tai tarua

Olette esitelleet budjettinne. Se on karmeaa luettavaa. Olette epäonnistuneet tehtävienne hoidossa täydellisesti jo aikaisemmin ja sen sijaan, että korjaisitte virheitänne, ryhdytte toistamaan niitä entistä pontevammin.

Ideanne siitä, että työllisyys lisääntyy työvoimaa lisäämällä, on täysin järkeä vailla. Työllisyys lisääntyy työpaikkoja lisäämällä. Olette tehneet kaikkenne, että työpaikat vähenisivät Suomesta. Olette itseasiassa tukeneet koko ajan työpaikkojen vähentämistä miljardeilla veroeuroilla. Suuryritykset ovat ajaneet alas tuotantoaan Suomessa teidän huomattavalla taloudellisella tuellanne, kansalaisten verovaroilla. Se on syy viennin vähenemiseen ja verotulojen laskuun. Se on todellinen syy kestävyysvajeeseenne.

Lisäksi ilmoitatte, että kuntasektorilta katoaa 20 000 työpaikkaa lähivuosina. Lisäksi julkishallinnosta on tarkoitus poistaa 60 000 työpaikkaa. Samaan aikaan pyritte kaikin keinoin lisäämään työvoiman määrää. Oletteko idiootteja, vai ettekö osaa yhteenlaskua? Oletteko vetäneet huumeita, vai miten ihmeessä uskotte, että samaan aikaan kun vähennätte työpaikkoja ja lisäätte työvoiman määrää, työllisyys lisääntyy? Olette joko yksinkertaisia tai hulluja.

Talouspolitiikkanne on epäonnistunut. Olette syytäneet miljardin toisensa perään verorahoja hankkeisiin, joista ei ole ollut mitään hyötyä kansalle, kansantaloudelle tai kenellekään laskun maksajalle. Te olette aiheuttaneet Suomen valtion talousahdingon ihan omilla toimillanne. Te olette syyllisiä tilanteeseen. Onkin täysin kohtuutonta ja kästtämätöntä, että pääministeri kehtaa julkisesti syytellä täysin ulkopuolisia itsensä aiheuttamasta tilanteesta.

Samaan aikaan kun olette leikanneet kuntien tuloja, olette lisänneet niiden menoja. Tämä on totuus kuntien talousvaikeuksien takana. Tämän tuhoamisoperaation tarkoituksena on tuhota kuntataloudet niin, että ne pakotetaan perustuslain vastaisesti kuntaliitoksiin. Väitätte niiden tuovan säästöjä ja turvaavan peruspalvelut. Todellisuudessa käy päinvastoin. Se ei ole edes mielipide, vaan fakta. Kaikissa yhdistyneissä kunnissa on käynyt juuri niin. Niiden talous ei ole kohentunut ja kuntalaisten palvelut ovat huonontuneet merkittävästi.

Se on teidän syynne. Te olette tehneet sen. Juuri sinä, Jutta, ja sinä, Jyrki, olette aiheuttaneet kansalaisille suurta kärsimystä, hätää ja ahdinkoa tahallisesti ja tarkoituksella. Olette aiheuttaneet tuhansia turhia kuoleman tapauksia vähentämällä sairaanhoitoa ympäri maan. Terveydenhuollon alasajolla olette tuominneet hoidettavissa olevia sairaita kuolemaan. Eikä tämäkään ole mielipide, vaan fakta. Säästösyistä hoidettavissa olevia ei hoideta. Heidät tuomitaan kuolemaan. Se on teidän vikanne.

Joku on tehnyt Suomessa paljon rahaa. Suomesta investoitiin ulkomaille Tilastokeskuksen mukaan vuonna 2012 suorina sijoituksina 107,9 miljardia. Muut sijoitukset ulkomaille olivat 196,2 miljardia. Ulkomaisiin arvopapereihin oli investoituna 236,7 miljardia. Johdannaisiin oli investoitu 135,6 miljardia. Tämä on fakta. Se myös paljastaa paskapuheeksi väitteenne siitä, ettei Suomessa ole varaa hyvinvointiin.

Toivottavasti Suomessa käy kuten Islannissa taannoin ja kansa marssii eduskuntatalolle, ja heittää teidät ja koko parlamentin pihalle. Muutakaan vaihtoehtoa ei ole. Te olette pitäneet siitä huolen.

Teidän hallituksenne aikana Suomessa on lisääntynyt köyhyys, asunnottomuus, työttömyys ja yhteiskunnallinen epätasa-arvo. Se ei ole mielipide, vaan fakta. Te olette tehneet sen. Ei kukaan muu. Sanotte kantavanne vastuuta. Ette te kanna mitään vastuuta mistään. Olette lauma pösilöitä, parasiitteja, jotka nautitte suunnatonta palkkaa ja käsittämättömän hyviä luontaisetuja, kun samaan aikaan tuhoatte kotimaanne. Hävetkää, saatanat!

18

318

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • JuttaJyrki

      J & J Kreikkalaiset ovat taas tyrineet

    • Komppaaja

      Avaajalla erinomaisen hyvä ja rohkea kannanotto,kiitos!

    • Reijo Kivelä

      Näin on! Me kansalaiset ollaan vain liian kilttejä, kuin katsotaan sivusta mitä jude ja jape tekee.

    • Näin se menee ja on mennyt että tavallista duunaria kusetetaan ja todella raskaalla kädellä... Mielestäni nämä politiikot ovat pelkkiä takinkääntäjiä.. Jos ovat oppositiossa he arvostelevat tehtyjä päätöksiä ja kun ovat hallituksessa nämä systeemit perseelleen...Täällä Espoossa on asunnottomia kuten minä... Olen jonottanut asuntoa 2 v. Ja mitään tulosta ei synny... Ei ihme että sattuu kaikentyylisiä juttuja tässä yhteiskunnassa kun ei ole perusasiat kohdallaan... Vielä puhuvat että töihin pitäisi mennä.. Täällä Espoossa asuu ulkomaalaisia todella runsaasti ja ilmeisesti on niin että heillä on asunto... Ei ainakaan kavereita nää tuolla teltta majoituksessa..... Tsemppiä kaikille

    • Africa Rules !

      Vimeinen suumalainen ota lippu mukanasi

    • TOSIidiootti

      Hieno kannanotto !!!! Mutta väittäisin että ongelmat ovat alkaneet jo aikaisemmin mutta kukaan ei uskalla tehdä mitään,ei edelliset eikä varsinkaan nykyinen hallitus.Ja tuskinpa oppositiostakaan löytyy tarpeeksi munaa tehdä mitään radikaalia.Kauhea uhoamista kyllä löytyy mutta sitten tosipaikan tullen menee kakat pöksyyn ja sama virheitten toisto jatkuu......

    • vallankumous

      mutta seuraavassa hallituksessa ei istu jutta eikä jyrki. Vaan Timo ja Juha.

    • TARUA se vaan on

      Totta tai tarua.
      Tuhon voi vastata että tarua, pitkä vuodatus jossa ei ole päätä eikä häntää.

      Hallitus on tehnyt ohjelmansa talousennusteiden ja tutkijoiden esittämien perusteiden mukaan ja kun se ei olekaan mennyt ihan niin kuin on ennustettu, niin kaikki tahot kävelevät "ennustuseukkojen" polkuja pitkin ja vaikka kuinka haluaisi päivittää talouslukuja tähän päivään, niin kenellekään ei kelpaa kapeampi leipä vaan lisävelalla leivotaan pettuleipää.

      Hyvin ovat Jyrki ja Jutta asiansa hoitaneet ja paremminkin olisivat voineet, mutta kun meillä on niin suuri poliittinen enemmistö OIKEISTOLLA niin kansa saa sitä mitä ovat tilanneet.


      http://ec.europa.eu/finland/news/press/110513_fi.htm

      http://www.suomenpankki.fi/fi/julkaisut/euro_ja_talous/talouden_nakymat/Pages/ET_TN_211.aspx

      http://newsroom.nordea.com/fi/2011/12/19/nordean-talousennuste-suomen-talouden-notkahdus-jaa-pieneksi/?doing_wp_cron=1393870028.8808538913726806640625

      http://www.labour.fi/ptennusteet.asp?offset=10

      http://www.uusisuomi.fi/asiasanat/talousennuste

    • Käteinen

      Saatana mitään hyvin oo hoitaneet. Jutta ja Jyki ovat marionettinukkeja tai sitte ne tietää oikeasti mitä ne tekee=oikeita piruja. Lukekaa artikkeli Jutasta http://www.verkkomedia.org/news.asp?mode=5&id=9886

      Lainaus artikkelista: "Kokemattomuuttaan tai muiden käskystä Jutta Urpilainen julisti viimevuoden elokuussa, että talouspolitiikan peruspilarit ovat valtion budjetti, rakenneuudistus, lisäbudjetti ja maltillinen palkkaratkaisu. Asiallisesti ne ovat vain lillukanvarsia, sillä todelliset talouden peruspilarit ovat pääomat, työvoima, vienti, tuonti ja kotimarkkinatuotanto."

    • Va-rakas

      Oikea tulkinta on:
      Talouspolitiikan peruspilarit ovat valtion budjetti, rakenneuudistus, lisäbudjetti ja maltillinen palkkaratkaisu.

      Noilla ratkaisuilla nousevat talouden peruspilarit jotka ovat pääomat, työvoima, vienti, tuonti ja kotimarkkinatuotanto.

      Mielestäni 39 vuotias ei ole enää kokematon ja hetken päästä hänkin taitaakin olla jo vanhus.

      SKDL:n ja nykyään vasemmistopuolueitten kannattajana en harasta kuitenkaan blondivitsejä.

    • Va-rakas

      Blondin suusta:
      "Julkisten menojen kasvu ei siis ole mitenkään hurjaa."

      Kyllä se on sen verran hurjaa, että koko suomentalous menee alamäkeä.

    • Va-rakas

      Blondi vitsit.

      Blondi kertoilee ja toteaa niitä asioita joista kaikki johtuu, mutta väittää kuitenkin päinvastaisiksi niitä joka toisessa lauseessaan.

    • Va-rakas

      Lopuksi:

      "On päästävä irti vapaakaupasta – irti EU:sta!"

      Irti ja ollaan sitten Ukrainantilanteessa Venäjä haluaisi liittää Suomen Venäjään.

      • Käteinen

        http://www.verkkomedia.org/news.asp?mode=5&id=9834
        Kumman riistettävänä on parempi olla? Idän vai lännen. Kriisi puhkesi koska Ukraina ei tanssinu Lännen pillin mukaan. Suomi on tehny jo pitkään kaikki mitä halutaan. EU: ohjeita on noudatettu pilkun tarkasti. EU laittaa uusia ohjeita direktiivejä ja asetuksia ja kaikkia noudatetaan vaikkei olis pakkokaan. Jutta ja Jykke on KUMILEIMASIMIA. Tänne maahan ei oo kenenkään tarvinu tulla vähään aikaan hillumaan aseiden kanssa, koska mehän luovutetaan itsenäisyytemme ilman minkäänlaista vastarintaa. Päätöksenteko on annettu jo ajat sitten ja luonnonvarojen yms. luovutus käynnissä kovaa kyytiä.
        "Parinkymmenen vuoden aikana eriväriset hallituskokoonpanot ovat myyneet kymmenien miljardien edestä maata, metsää, kiinteistöjä ja yrityksiä - kaikkien suomalaisten verorahoilla kerättyä yhteistä varallisuutta - alennuksella yksityiselle pääomalle. Kansallisomaisuuden halpamyynti on tehty ilman poliittista keskustelua, vaivautumatta kysymään mitään äänestäjiltä.Jos yhteistä omaisuutta ei olisi myyty yhteiskunnan osakesalkun arvo ja osinkotuotto olisivat vuonna 2007 olleet jo kaksinkertaisia. Mediassa visusti vaietun tutkimuksen mukaan valtionyhtiöiden yksityistyminen ja myynti ovat aiheuttaneet veronmaksajille noin viidentoista miljardin euron tappion.Taloustoimittaja Seppo Konttinen tekee tuoreessa pamfletissaan Kansallisomaisuuden ryöstö tilinpäätöksen harjoitetusta politiikasta: "Jos äänestäjät olisivat aikoinaan saaneet äänestää valtionyhtiöiden kohtalosta, olisi sijoituksia tehty suomalaisiin pörssiyhtiöihin. Fortum olisi yhä kansan omaisuutta eikä Ensoakaan olisi myyty ruotsalaisille. Sähkö olisi edullista ja työpaikat olisivat säilyneet Kemijärvellä. Maan eliitin takinkääntö valtion omistajapolitiikassa on vääjäämättä tullut veronmaksajille kalliiksi."

        Ja vielä Ukrainaan:" Kiovasta päin on kantautunut huhuja, että Yhdysvaltain yksityinen palkka-armeija Blackwater olisi parhaillaan USA:n sotilastiedustelun kanssa valmistelemassa veristä false-flag iskua Ukrainaan, josta syytettäisiin sinne tulleita Venäläisjoukkoja. Jolla sitten saataisiin oikeutus aloittaa tämä varsinainen suursota (III-maailmansota)." tämä on vain huhu


      • jkldiu39
        Käteinen kirjoitti:

        http://www.verkkomedia.org/news.asp?mode=5&id=9834
        Kumman riistettävänä on parempi olla? Idän vai lännen. Kriisi puhkesi koska Ukraina ei tanssinu Lännen pillin mukaan. Suomi on tehny jo pitkään kaikki mitä halutaan. EU: ohjeita on noudatettu pilkun tarkasti. EU laittaa uusia ohjeita direktiivejä ja asetuksia ja kaikkia noudatetaan vaikkei olis pakkokaan. Jutta ja Jykke on KUMILEIMASIMIA. Tänne maahan ei oo kenenkään tarvinu tulla vähään aikaan hillumaan aseiden kanssa, koska mehän luovutetaan itsenäisyytemme ilman minkäänlaista vastarintaa. Päätöksenteko on annettu jo ajat sitten ja luonnonvarojen yms. luovutus käynnissä kovaa kyytiä.
        "Parinkymmenen vuoden aikana eriväriset hallituskokoonpanot ovat myyneet kymmenien miljardien edestä maata, metsää, kiinteistöjä ja yrityksiä - kaikkien suomalaisten verorahoilla kerättyä yhteistä varallisuutta - alennuksella yksityiselle pääomalle. Kansallisomaisuuden halpamyynti on tehty ilman poliittista keskustelua, vaivautumatta kysymään mitään äänestäjiltä.Jos yhteistä omaisuutta ei olisi myyty yhteiskunnan osakesalkun arvo ja osinkotuotto olisivat vuonna 2007 olleet jo kaksinkertaisia. Mediassa visusti vaietun tutkimuksen mukaan valtionyhtiöiden yksityistyminen ja myynti ovat aiheuttaneet veronmaksajille noin viidentoista miljardin euron tappion.Taloustoimittaja Seppo Konttinen tekee tuoreessa pamfletissaan Kansallisomaisuuden ryöstö tilinpäätöksen harjoitetusta politiikasta: "Jos äänestäjät olisivat aikoinaan saaneet äänestää valtionyhtiöiden kohtalosta, olisi sijoituksia tehty suomalaisiin pörssiyhtiöihin. Fortum olisi yhä kansan omaisuutta eikä Ensoakaan olisi myyty ruotsalaisille. Sähkö olisi edullista ja työpaikat olisivat säilyneet Kemijärvellä. Maan eliitin takinkääntö valtion omistajapolitiikassa on vääjäämättä tullut veronmaksajille kalliiksi."

        Ja vielä Ukrainaan:" Kiovasta päin on kantautunut huhuja, että Yhdysvaltain yksityinen palkka-armeija Blackwater olisi parhaillaan USA:n sotilastiedustelun kanssa valmistelemassa veristä false-flag iskua Ukrainaan, josta syytettäisiin sinne tulleita Venäläisjoukkoja. Jolla sitten saataisiin oikeutus aloittaa tämä varsinainen suursota (III-maailmansota)." tämä on vain huhu

        Voiraanhan siälä ampua uurelleen ne Mainilan laukaukset! Eri kylän nimi vaan! Kyllä toveri osaa! Ei siihen Yhrysvaltoja tarvita!


    • Va-rakas

      Huhuihin ei kannata kaikkeen uskoa ja parempi olla hiukan kucessa kuin upota suohon.

      Äänestäjät ovat äänestäneet oikeistolle vallan.

      Erilaiset hallitus kokoonpanot vai annetaanko keisarille valta.

      Ryöstämistä tapahtuu se johtuu ahneudesta.

      Toisenlaisia mielipiteitä pitääkin esittää, mutta totuuden näkee usein omasta peilistä.

      • CIA MK-ULTRA FIN???

        Väärin! Äänestäjät ovat jättäneet äänestämättä ja oikeisto on ottanut vallan! Sen todistaa alhainen äänestys prosentti! Oikeisto on henkisesti lyönyt kansamme heikoimman osan jotka jättivät äänestämättä! Kokoomus käyttää psykologisia aseita vaikuttaakseen äänestys käyttäytymiseemme!


    • Va-rakas

      Nukkuvien puolue on jättäytynyt itsensä heitteille ja vapaaehtoisesti antanut muille vallan.
      Pitäisi ottaa äänestysase käyttöön eikä antaa aivopestä itseään heikoimman osaan.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 184
      1991
    2. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      52
      1898
    3. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      135
      1588
    4. Euroviisut fiasko, Suomen kautta aikain typerin esitys, jumbosija odottaa. Olisi pitänyt boikotoida!

      Tämän vuoden euroviisut on monella tapaa täydellinen fiasko. Ensinnäkin kaikkien itseään kunnioittavien eurooppalaisten
      Maailman menoa
      145
      1475
    5. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1324
    6. Nukkumisiin sitten

      Käsittelen asiaa tavallani ja toiveissa on vielä että tästä pääsee hyppäämään ylitse. Kaikenlaisia tunteita on läpikäyny
      Ikävä
      4
      1194
    7. Muistatko komeroinnin?

      Taannoin joskus kirjoitin aloituksen tänne komeroinnista eli hikikomoreista; syrjäytyneistä nuorista ihmisistä. Ehkä asu
      Suhteet
      48
      1175
    8. Naisten tyypilliset...

      Naiset ei varmaan ymmärrä itse miten karmealle heidän tavara haisee. Miehet säälistä nuolevat joskus, yleensä humalassa
      Ikävä
      10
      1153
    9. Tuollainen kommentti sitten purjehduspalstalla

      "Naisen pillu se vasta Bermudan kolmio on. Sinne kun lähdet soutelemaan niin kohta katoaa sekä elämänilo että rahat"
      Suhteet
      3
      1128
    10. Syö kohtuudella niin et liho.

      Syömällä aina kohtuudella voi jopa laihtua.On paljon laihoja jotka ei harrasta yhtään liikuntaa. Laihuuden salaisuus on
      Laihdutus
      10
      1119
    Aihe