Mitä mieltä olette?

Norsurappu

Mitä mieltä olette uudesta Julkkis Big Brotherista? Suurin osa aivan sekunda julkkiksia jos multa kysytään.

80

3043

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • katsonut aiemmat

      Olipa hyvä, että en tilannut 24/7

      • voi yksaja kaks

        N en varsinkaan kun joku marianne- äippä -osti tissit -"julkkis" siellä. Ekana POis tuo kakara ! kukaan sitä jaksa.


    • dfvsdf

      Sara Sippi ainoa nätti nainen, tukkiniska-Ilkka taas Heman. Anus Aagimia luulin eka Helena Linkreeniksi. Andi mietityttää, onko se oikee. ja miksi asukkaat jääty aivan hymyttömiksi vähän sen jälkeen ku Ändiksi väitetty oli saapunut.

    • Sööprais!

      Eipä ollut yllätys. Odotin jopa näkeväni vähän useammankin näitä "viidakon tähtöset" -kategorian nevöhööd-julkkuja.

    • Mainoksenuhri

      Höyrähdin ostamaan BB 27/7 EI KANNATA! Nimenomaan odottelin että pääsee katsomaan päiväkirjahuoneen höpötykset niin kerronpa vaan ettei sellaiseen ole mahdollisuutta! Aivan harhaan johtavaa tuubaa!!!

      • nähty on

        Ihanaa kun riittää näitä tyhmiä julkkishakuisia/olevia ihmisiä. Tuntee itsensä suht normaaliksi kun elää vain tätä pientä elämäänsä. Ilman konhotuksia!
        Mamman tytöllä ihana äiti. Ostanut silikonit kun itse ei niin kauniimmasta päästä jos äidin tyttökään.

        Turhaa kauraa!!! Ikävää, että nuoret ihannoi tuollaisia ihmisiä ja pyrkivät tänäpäivänä kaikki julkkiksi!!

        Sielläpä ovat ja pysyvät. Ei kiinnosta. Sääliks käy, että BB annetaan jatkua muodossa jos toisessa.


    • Ihan ok

      Turhia julkkiksia yli puolet asukkaista. Mielenkiintoisimpia mun mielestäni ehkä Frederik, Andy ja Anu Saagim.

      Tulee varmasti subilta seurattua aina kun mahdollisuus on.

      • ihan turhia

        Jätän tuon Andyn tosta pois!


    • Aikuinen nainen;)

      odottelen innolla (rangaistusta) kun meikit otetaan pariksi päiväksi porukalta pois, niin tulee kaunis aito julkikuori esille.
      Ensimmäinen ja viimeinen taloon asteleva ovat julkkiksia muut arki kauraa.Mutta sanottakoon tosi upea valinta ikähaarukan suhteen, ei aina jaksa katsoa teinipimbobampoota ;)

      • kannatan

        Juuri tätä odotan minäkin, että kaikki meikit ja tekoripiset yms. veke koko leidiporukalta, niin nähdään, kuka on oikeasti kaunis!


    • ällitälli

      No eihän ole"oikea" Andy joku imitoi puheella hyvin.Ihmejuttu sekin että äiti kustantanut silikonit kyllä tyttöä myöhemmin kaduttaa ja äitiä syyttää ja niin pitääkin.Ei tulisi mieleenikään että erikseen maksaisin BB-katsomisesta aion kuitenkin sunnuntaisin katsoa kuka äänestetään pois.

    • KALLE KELLO

      Ei ole mun juttu, en katso en ole katsonut muitakaan. "Julkkikset" näin päivän lehdestä, ja sakki oli mitä oli. Olen aina ollut sitä mieltä, ettei noihin normaalilla järjellä varustetut ihmiset mene ja jokainen voi tästä tyhjäsakista sanoa oman mielipiteensä. Jos jostain voi sanoa "julkkis" niin Frederik ja Andy MC, kaksi jätkää jotka ovat olleet pinnalla vuosikymmenet, muu sakki täysiä tyhjäpäitä -jos ei tekotissien ympärysmittaa oteta huomioon, tekoripsien pituutta, blondattuja hiuksia ja pakkelin määrää.. Ainoa mielenkiinto kyseisessä ohjelmassa voisi olla se, kun nuo tekeleet joutuvat riisumaan ylimääräisen rekvisiitan ja pesemään naamansa. Hyi v***u mitä kurppia

    • selekkee

      Andy sai ensimmäisenä koskemattomuuden. Hänellä oli jo oven avatessaan koskemattomuus. Kukaan ei noussut häntä tervehtimään, kättelemään tai halaamaan.

    • paukkuu ja natisee

      Musta se on hyvä kohtaus kun taikuri meni heti taloon tultua vessaan paskalle.

    • 666-

      3-kolme julkkista missämuut

    • BB Funny

      Oikein hyvä Andyn ansiosta ja muuten ihan hyvä ettei mitään "mega" julkkiksia olekaan vaan todella tuntemattomia mini julkkiksia tai täysin turhia "muka julkkiksia"
      Ompahan tavallisen oloinen BB ja kehtaavat ehkä bilettää paremmin.
      Andy ja Reetu riittää talon ainoiksi julkkiksiksi.

    • Nevähöödjulkkis

      Uskomatonta p***aa.

      • teatteria

        Aliarvioidaan katsojat täysin. Tuottajalla ei järkeä tehdä todella hyvää viihdettä ja kivalla tavalla.

        Ne jotka katsoo katsovat kun aikuiset ihmiset palloillee ja löhöää. Sitten pidetään kovaa mölyä nykynuorista!!!!!!!!!

        Mieluimmin sitten entinen BB.


    • kaikella rajansa

      täs on kyl petoksen maku,sillä nimi pitäs olla 7 päivää lehden julkimot.....
      nyt on kyl hämätty pahasti,onneks en koskaan ostanut näitä maksullisia juttuja,jos sen oisin tehny vaatisin rahat takaisin,sellasta k:sta tää on!

      • Kaikki muut on vain

        Seiskan sivujentäytettä, ainoita julkkiksia frederik, anu saagim ja Andy! Ehkä nämä nobodyt pelkäsivät Andya, miehellä kun on meriittiä, menneisyyttä ja kokemusta enemmän kuin kellään noista muista yhteensäkään. Frederikin riemulomaa kanarialla tai macho-roolia ei lasketa, lähinnä elähtänyt ja 80-luvulle jumittunut egoileva kaappihomo rumalla tukalla...


      • Superylläriksi Tuxu?

        Samaa mieltä. Seiskan mannekiinejä.


      • "täs on kyl petoksen maku,sillä nimi pitäs olla 7 päivää lehden julkimot....."

        Olehan nyt realisti. Mitä muuta olisi voinut odottaa? Kuvittelitko tosissasi, että taloon tulisi Martti Ahtisaari, John Vikström tai Karita Mattila?


      • kaappihomo2
        Kaikki muut on vain kirjoitti:

        Seiskan sivujentäytettä, ainoita julkkiksia frederik, anu saagim ja Andy! Ehkä nämä nobodyt pelkäsivät Andya, miehellä kun on meriittiä, menneisyyttä ja kokemusta enemmän kuin kellään noista muista yhteensäkään. Frederikin riemulomaa kanarialla tai macho-roolia ei lasketa, lähinnä elähtänyt ja 80-luvulle jumittunut egoileva kaappihomo rumalla tukalla...

        Voihht tottajumalautahh ku yhrestä reetukaappihomostah päästihin erohon niin pitääs päästä siittä Big brotheri homoäänestä joka mylvii
        joka perkeleen paikass... se sitten on torellinen KAAPPIHOMO


      • kohta tulee
        kaappihomo2 kirjoitti:

        Voihht tottajumalautahh ku yhrestä reetukaappihomostah päästihin erohon niin pitääs päästä siittä Big brotheri homoäänestä joka mylvii
        joka perkeleen paikass... se sitten on torellinen KAAPPIHOMO

        ALEX NIKO BIGBROTHER(ääni hausmyllyKarjalainen) Suomen paras homobändi esiintyy seuraavan viikon BB:ssä


    • EVVKEVVK

      Ei vois vähempää kiinnostaa!

    • Hah hah

      Mitä julkkiksia ovat muka Mr Gay Finland, joku ennustajaeukko, seiskalehden toimittaja, silikonibimbo ja Miss XL??? Ja tämä näyttelijäjulkkis on kyllä niin tärvellyt naamansa pilalle botoxeilla ja sun muilla, että kaameaa katsottavaa. Ainut "selväpäinen" näyttäisi olevan Miss Suomi.

      • Aleks, se Miss Gay, on kyllä tervetullut uusi kasvo. On nimittäin niin pirun söpö, että ihan häijyä tekee. Mutta setä ei saa koskea, katsoa vain...


      • KALLE KELLO

        "Hah hah" ja ajattele, tätä paskaa pakkosyötetään joka lehdessä, tv:ssä mihin vaan katseesi käännät seuraavat KUUSI VIIKKOA!!. Ketä ihan oikeasti kiinnostaa mainitsemasi tyhjäpäät, ei ketään. Muka julkkiksia, voi jumalauta mitä paskaa media syötää.


    • Outoja julkiksia

      Hekö Suomen julkkiksia. Sanoisin, että pyrkyreitä, yksi narkkari, yksi pikkuhousunkerääjä, usea tyhmä nainen, blondi, usea tissin näyttäjä ja muutama muuten halpatavaralainen.

      Huono, epäonnistunut kokoonpano. Kuka viitsii tuollaisia edes katsoa ja kuka heidät on kerännyt sinne?

      On todella huono kuva ns. jos he ovat muka Suomen julkkiksia niin on todella omituista sakkia.

      • Homo-BB

        No ketä siellä sun mielestäs olis pitänyt sitten olla? Ketkä sun mielestäs olis OIKEITA julkkiksia. Antaa tulla listaa !!! Helppo arvostella mutta sun julkkislistas taitais olla paljon tylsempi. Kaikkien pitäis olla homoja vai? Sitten olis mielenkiintoinenko?


    • Tilulilu

      Tuo näyttelijäjulkkis on tehnyt tosiaan pahaa jälkeä naamalleen, Ihmettelin jo viidakon tähtösissä samaa. Tallinnassako tuo on tehty vai onko joku suomalainen konitohtori ollut asialla? Eipä silti, kyllä voiton vie tämä nuori vaalea pissis, jolle on laitettu äipän kustantamat tissit. Kyllä olivat rumat ja tekivät kantajastaan todella tätimäisen. Porukan seksittömin.

      Sieppi oli miellyttävin talon asukeista. Maineeltaan koko joukon suurin julkkis Andy McCoy sensijaan oli iso pettymys. Hän poistuu ekana, sillä fanit tuskin tykkäävät tästä uudesta Andysta, joka on kokenut ihmenuortumisen.

    • rajansa kaikella

      Susanna Indren ja Claudia Eve täysin turhat tyypit talossa. Eiks noitten naamat oo jo loppuun kuluneet, kun ovat työntäneet itteään jo kaikkiin mahdollisiin ohjelmiin. Indrenkin yritti niin pitää ekana iltana huuliaan seksikkäästi töröllä, että näyttäis nuoremmalta. Ihän ällöä katottavaa !

    • jglglguguigu

      ihan vammanen paska. Kyllä kannattaa tylsästä vieläkin tylsempi tehä. Tuksu vielä sinne ja nykänen. Juhan granaattiomena esim. olisi ehkä ollut riittävän kiinnostava kouho, ottanut vielä kolmannen asteen yhteyksiä. Sehän kehu radiossa että tilasi humanoidihoroja avaruudesta telepatialla vai millä antifakinratiolla.

    • ei7

      Kun eilen näyttivät sitä big brother taloo meinasi tulla mikreeni kun oli niin värikäs talo...

    • heippa vaan

      miksi ohjelman nimi on julkkis BB.EN TUNNISTANUT KUIN YHDEN JULKKIKSEN,FREDERIKIN??? VAI ONKO NÄMÄ NIITÄ BIMBOJA SEISKAJULKKIKSIA.EN OLE KOSKAAN LUKENUT SEISKAA,ENKÄ TULE KOSKAAN LUKEMAAN.ENKÄ MYÖSKÄÄN AIO KATSOA TÄLLÄISTA ALA-ARVOISTA P....A!!!

      • Piri_2013

        Totta. Suurin osa täysin tuntemattomia. Andy & Reetu ok. Susanna Indren on kaikissa ohjelmissa, missä saa näkyvyyttä ja rahnaa: Tähtöset, uimahyppykisat, etc. Häntä veikkasin eniten saapuvaksi.


    • bloondee14

      Aivan perseestä, ei ketään kiinostavaa tyyppiä :((

    • suokkiz89
    • ei kiinnosta

      En ole katsonut yhtään BB jaksoa, en silloinkaan kun entinen naapuri oli
      talossa. enkä katso nytkään.

      • Että mitä?

        Hitot nää mitään julkkiksia ole!!! En meinaa tunnistanut muita kuin Reetun ja Andyn sen joka oli silloin aikoinaan salkkareissa. se Marianne oli kyllä ihan pahin tapaus"Äitini osti mulle silikonit ja sillä pääsin julkkiseks siis mä oon niin IHQ"

        Hyi hyi hyi, just tollasset "bimbot" tökkii pahasti silmille ja korville, miehet ehkä tykkää mutta ite toivon että se lähtee ja pian. Huomasitteko muuten miten Mariannen naama venähti kun sinne tuli se tumma kaunotar kun just oli kehassut itteään että mää olen se talon kaunein asukas niin sisäisesti kuin ulkoisestikin, ainakin itte repesin siinä kohtaa.,


    • Hanoi rok rok

      Mua mielestä ihan ok porukka,ainakin suurinpiirtein. Kyllä tästä saadaan mielenkiinotonen homma käyntiin.

      Älkää katsoko ohjelmaa jos ei miellytä. Minä katon joka päivä koosteen tai ainakin joka toinen päivä.

    • vcc

      mukava ohjelma tulee katsottua vesassa,ulostekin tulee paremmin

    • jusupov1

      En tiedä tyhmempää ohjelmaa kuin BB.Tarvittavan ajan voi käyttää paljon viisaamminkin.

    • ss-sturmbannfuhrer1

      Ihan täysin turha ja epäkiinnostava juttu koko "pik roteri" pitäis keskitysleiriin laittaa kaikki jotka siinä on osallisena tai sitä katsoo!

      • marja-liisa2

        Siin sinutkin, jonka on täytynyt katsoa voidaksesi antaa kommentin.


    • Todella surkeita

      Mikä tää Viron ilmestys on? Kyllä on ihan hattaran näköinen nainen.

      Viekö hän vain rahat miehiltä?

      Ala-arvoisia pintaliitäjiä. Samat naamat joka paikassa. Mitähän heille maksetaan.

      Menettänyt merkityksen koko ohjelma tämän kauden jälkeen.

      Näillä siellä olevilla henkilöillä ei kyllä ole kaikki kohdallaan. Mitä he itsestään oikein luulevat?

      Tavallisia pulliaisia. Sekin vaalea äidin blondi silikoneineen on todella typerän tuntuinen kakara. Toivottavasti vanhemmat osaa hävetä näitä julkisuus-pentujaan.

      • Millamitsu

        Miksi kolmea ensiksi tullutta mainostetaan vähän väliä?


      • marja-liisa
        Millamitsu kirjoitti:

        Miksi kolmea ensiksi tullutta mainostetaan vähän väliä?

        Huvitti kun ne miehet alkoi puhua Nokian myymisestä eikä kellään ollut oikeata tietoa asiasta. Se Andy on varmaan pahasti vammanen liekö viinan vai mömmöjen ansiosta muuttunut ihmisen irvikuvaksi.


    • yksvuan2

      oikeet "järkevät" julkkikset eivät varmaan kehdanneet mennä taloon joten otetaan jotain b-luokan julkkiksia..ihme ei matti nykänen ollu talossa,tai voihan se vielä tulla kun porukkaa lähtee pois..miks illalla tulevan tunnin pituisen jakson aikana on enemmän mainoksia kun ite ohjelmaa.ei sitä jaksa kahtoo..

    • Tämän.

      Hetken huonoin formaatti, mikä pyörii telkussa. En aio katsoa BB nyt, enkä tulevaisuudessa.

    • make939393993

      En voi ymmärtää mitä liikkuu ihmisen päässä joka haluaa että lehdet ja kamerat seuraa koko ajan hänen jokaista liikettä.Itse tulisin hulluksi.Tuntuu että omassa lähipiirissä on jo tarpeeksi kyselijöitä.Mitä ne julkkikset on teidän mielestänne jotain jumalia vai? mun mielestäni ne on ihan samanlaisia tavallisia ihmisiä kuin kaikki muutkin joille TE olette antaneet jonkun isomman aseman..Lähinnä naurattaa kun siellä on saippuatähti joka yrittää samaa kun amerikkalaiset saippuatähdet eli pitää suuta töröllään ja hymyillä tekorusketuksessa kokoajan ainoalla erolla että täällä se ei vaan toimi kun se on niin naurettavan näköistä.Andy on tehnyt musiikkia ja japanissa kolme sukupolvea varmaan kastelee alushousunsa kun hän vinguttaa skebaa suomessa se ei vaan toimi ja hän vaikuttaakin lähinnä jollain tavalla jälkeenjääneeltä diivamaisine elkeineen.Kai meriläinen on niin lipevä hyväksikäyttäjä että inhottaa katsoakkin moista lieroa joka nuolee perseitä päästäkseen haluamaansa lopputulokseen.En tiedä onko minussa jotain vikaa mutta jalkapallon kokoiset silikoni rinnat saa minut yhtä innostuneeksi kuin jalkaproteesi.Claudia eve jollain tavalla säälittää katsella kun ihminen änkeää väkisin ohjelmiin että saisi samanlaista julkisuutta kuin even kanssa aikoinaan.Ennustajan lahjat on samaa luokkaa kuin muillakin yhtä hyvin voisin mennä naapurista kysymään että kannattaako tampata matot tänään.Mr gay finland voi voi..sääliksi käy nuorta poikaa joka joutuu vanhojen heteromiesten naurun kohteeksi..Tallinnasta tuotu vanha maalattu nainen ei saa myöskään viisariani värähtämään.Vaikka olisi kuinka nuorekas ja meikattu kyllä se ikä silti näkyy naamasta mikään ei ole oksettavampaa kuin vanha kulahtanut nainen joka yrittää iskeä nuoria poikia pattipolvineen..Sitten oli joku 3cm kerroksella naamansa maalannut selvästi itserakas mies joka oli jonkun kauneus kilpailun voittaja mun mielestä tuollainen neiti on kaukana miehestä kertoo jotakin naisista ketä on häntä kilpailussa äänestänyt.Äänestäjät olleet varmasti näitä silikoniblondeja ÄÖ 50.Taikuri on ehkä normaalein ihminen ja varmasti oma itsensä samoin xl malli.Frederik on vähän niinkuin vanha musiikkilevy joka lojuu nostalgiasyistä kaapin perällä.Aina aika ajoin vanhat tantat kaivaa sen esiin ja muistelee kuinka he rakastelivat keke viiksisiä miehiä anglian takapenkillä.

      • monttu auki

        Olipa hyvä kirjoitus ja tosi osuva. Kylläpä sai tosta hyvät naurut. Tuossa alhaalla yksi hyvästä ja nappiin menneestä kuvauksesta.


        "Lähinnä naurattaa kun siellä on saippuatähti joka yrittää samaa kun amerikkalaiset saippuatähdet eli pitää suuta töröllään ja hymyillä tekorusketuksessa kokoajan ainoalla erolla että täällä se ei vaan toimi kun se on niin naurettavan näköistä."


    • ovatrol

      Aivan turha ohjelma :(

    • voi kamala

      KYLLÄ PITÄÄ KATSOJANKIN KUULUA SAMAISEEN BIMBOKASTIIN JOS TUOMMOISEEN HUKKAA KALLISTA AIKAANSA JA ELÄMÄNSÄ.EIKÖ TEILLÄ TOSIAANKAAN OLE MUUTA ELÄMÄSSÄ....SÄÄLITTÄÄ!!!!!

    • Andy-fan

      Tulee katsottua vain ja ainoastaan yhden mielenkiintoisen henkilön takia, Andyn! Saapa nähdä millaista on luvassa, Antti :D

      • 3+16

        Joo, Andy on NIIN persoona isolla Peellä!


    • e v v k

      ei voisi vähempää kiinnostaa ei voisi vähempää kiinnostaa ei voisi vähempää kiinnostaa ei voisi vähempää kiinnostaa ei voisi vähempää kiinnostaa ei voisi vähempää kiinnostaa ei voisi vähempää kiinnostaa ei voisi vähempää kiinnostaa ei voisi vähempää kiinnostaa ei voisi vähempää kiinnostaa ei voisi vähempää kiinnostaa ei voisi vähempää kiinnostaa. Tuliko asia selväksi?

      • Evvk:t kiinnostuneita

        Kiinnostaa kuitenkin sen verran että nytkin pyörit täällä BB-keskustelussa ja käytät aikaasi ja energiaasi viestien kirjoittamiseen... Tule reilusti ulos kaapista. Olet BB-fani.


      • voevoe vetelys

        näköjään kiinnostaa...mitäs täällä pyörit sitten?


    • kesäonkohtaohi

      Mä vihaan Bull*hit Brotheria yli kaiken! En ole ikinä katsonut ohjelmaa, mutta nyt tuli katsottua avausjakso (häpeän tätä) ja eilenkin katsoin koosteen. Ärsyttävää kun itse koostetta taisi olla 20 min max koko tunnin aikana. Muuten vain mainosta mainoksen perään. Vaikka nämä talon "julkimot" paria lukuunottamatta ovat yhtä turhia kuin neiti Tunkki niin kyllä taidan tätä tuotantokautta seurata. Tosin itse aion illalla nauhoittaa koosteen ja aamulla katsoa sen sitten, voi kelailla ärsyttävät mainokset pois. Niin vinksahtanut en ole, että haluaisin nähdä 24/7 sitä blondibimboa kirkumassa milloin millekin asialle. Kyllä osaa olla raivostuttava eukko. Olis äiti ostanut tissirahoilla sillekin likalle aivot! Olis meinaan tullu tarpeeseen..

    • Täyttä paskaa, noi julkkiksia???????
      Siellä ei ole julkkiksia kun Reetu ja Andy muut julkisuuden hakuisia törppöjä.
      Ei tuollaista kukaan jaksa katsoa, suomessa ei varmaan ole yhtään niin täysjärkistä julkisuuden ihmistä että menis tuonne.

    • seittemän

      piti tuonnekin laittaa sitte tuollainen lässyttäjä ällöhintti. Hyi helvetti!

    • Kaksneljäseiska

      Mun mielestä Claudia mukava piristys - Andy ok, kun vain puhuisi selvemmin, BB voisi kyllä säätää mikkiä..., Silikoni kamala, Susanna wannabee-young again, Sara miksei puhu mitään? - tässä omiani vähän...

    • sinä vain-

      Hyvin paljon oli ihan tuntemattomia nimiä. Tällaisia tuntemattomia on ollut ennenkin BB:ssä. Muutama tunnettu toki oli.
      Claudia on ihan mukava. Samoin on Anu Saagim, Frederik ja Andy.
      Andystä en eritysemmin kylläkään tykkää, mutta hyvä piristys, se sapettaa, että sillä on erityisoikeuksia. MIKSI?
      Tuskin se kuitenkaan oli eka äänestyksessä tippunut.
      Frederik saattaa kostaa, kun äänesti häntä.

    • ällitälli

      Tuotantohan kaikki etukäteen vaatii mitä kukin tekee ja sanoo eli olihan lapulle Andylle kirjoitettu kenet nimeää että ihmiset äänestää saaden siten rahaa jos kukaan ei äänestäisi niin ehkä loppuisi koko ohjelma kun ei vaikuta äänestys vaan etukäteen tiedossa kuka seuraava BB-voittaja.

    • asdfghrty

      kai merilä vannoo ettei esiinny alastomana mutta kuitenkin lähettelee itsestään intiimejä valokuvia mm. jallun toimittajalle jonka kohuviestit kanervan kanssa seiska julkaisi pari viikkoa sitten.

    • homppo

      kakka

      • toony691

        hei hommpo haista vittu


    • Ällöttävää

      Ei voi tyhjänpäisempää ohjelmaa olla, kuin ko. ohjelma on. Ei siis kiinnosta katsoa tuollaista humpuukia. Enkä liion ymmärrä niitä, jotka ovat oikein koukussa ko. ohjelmaan.

    • TiukkaEtukeno

      Voi miten säälittää tuo nuori silikonbimbo. Todella minkälaisen kasvatuksen seurauksena tuollaisia kirkuvia älykääpiöitä syntyy???

      • rantanenen

        sinunlaistesi luultavasti


    • painu helvettiin!!!!

      ´´Ei voi tyhjänpäisempää ohjelmaa olla, kuin ko. ohjelma on. Ei siis kiinnosta katsoa tuollaista humpuukia. Enkä liion ymmärrä niitä, jotka ovat oikein koukussa ko. ohjelmaan.´´

      no vittuako sitten roikut täällä bb-palstalla apina!!!

    • täyttä paskaa

      Kyllä minua harmittaa kun tuli otettua 24/7, siitä vielä maksaa että näkee kun joku Ändy tupakoi ja juopottelee.

    • TITTILIINA

      laittakaa pihalle se virolainen sehän ei muuta osaa kuin haukkua suomalaisia naisia. itese on tavallinen hevosen puolikas.ULOS VAAN.

    • livestream bb
    • andyfrede

      http://adf.ly/VV2cF oikee streami

    • Andy_fani

      Mielenkiinto meni kun Andy lähti :(

    • heterb

      Käytännössä kaikki ihmisiä jotka eivät kiinnosta pätkääkään eikä niillä ole mitään annettavaa katsojalle. Ohjelman vois lopettaa samantien. Kiinnostavin tyyppi on Frederik, en olis ihan heti arvannu näin käyvän. Andyn poistuessa lähti iso persoona ja ego pois.

    • takkutukkaM

      Samaa mieltä, ainoat julkkikset talossa oli Andy ja Reetu...

    • mikecvr

      Ketä muka yllätti että tämä ohjelma on aivan paskaa, sitähän BB on ollut aina ennenkin. Nyt se on vain vielä paskempaa, jos mahdollista.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      144
      2131
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1938
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1888
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      85
      1690
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      62
      1488
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1276
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      38
      1180
    8. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1168
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      37
      1163
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1157
    Aihe