Aloittelijalle ostoapua

kyläilijä

Meillä haluaisi 7v poika nyt jonkun pelikoneen, emmekä itse niistä mitään ymmärrä! No, nuo yli 150-200 euron menvät hinnat tuntuu näin aluksi vähän liian suurilta. Tuon wii minin saisi halvalla, mutta kannattaako sitä siksi ostaakaan? Ja sitten se tyhmä kysymys eli voiko sillä pelata myös kaverin kans niinkuin noilla playstationeilla ym eli saako siihen liitettyä enemmän niitä ohjaimia? -se ois tärkeä ominaisuus.

5

128

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • wiiuwiiuwiiu

      Ei kannata Wii Miniä ostaa. Siinä ei toimi verkkomonipelimahdollisuudet tai muut Internet-yhteyttä tarvitsevat toiminnot. Ja tarvii ostaa lisää ohjaimia jos haluaa pelata kavereiden kans.

    • Kaikissa puolensa

      Kaikkihan nyt lähtee ihan siitä, mitä/miten halutaan pelata. Wiille ja xbox360 saa näitä liikunnallisia pelejä. Toki myös ps3 tukee liikuntaa, mutta siitä minulla ei ole mitään tietoa (pelitarjonta kehnompi?). Xbox 360 (oma suosikkini pelikonsoleista) tarjoaa sitten laajempaa valikoimaa myös vanhemmille pelaajille, eikä vaadi liikuntapeleihin mitään ohjainta. Wiin ohjain on auttamattoman SURKEA pelatessa jotain muuta, kun mariota tai liikunnallisia pelejä. Seikkailupelien pelaaminen on aivan järkyttävän ahdistavaa wiillä. Mariopelit taas on nintendon kiistaton vahvuus, sopivat kaiken ikäisille.

      Käsikonsolit (DS ja PSP) ovat myös näppäriä ainakin kokonsa puolesta, mutta hintaa niillä taitaa olla saman verran, kun näillä telkkarivehkeilläkin. Pelivalikoimaa on mukavasti, joskaan ei yhtä laajasti, kun telkkarimallin konsoleihin. Lisäksi pieni laite kulkee kätevästi mukana vaikka automatkalla ja akun kestokin tuntuu olevan ihan kohtuullinen. Näyttö ehkä on pieni, mutta erinomainen!

      Jos nimenomaan hinta on ratkaiseva tekijä, kannattaisiko ostaa alkuun käytetty konsoli? Pelejä ja käytettyjä konsoleita löytyy vielä kirppareilta, huutonetistä ja pelikaupoista. Vanhempiin konsoleihin ainakin ps2 löytyy todella hyvin pelejä kirpputoreilta ja pelikaupoista. Eka xbox ja ps1 alkaa sitten olla jo enemmän huutonetin varassa ja valikoima on melko paljon suppeampi ainakin ekassa boxissa.

      Vaikka itse en olekaan verkkopeli-ihmisiä, suosittelisin silti hankkimaan koneen, jossa verkko-ominaisuus löytyy (voisin veikata, että jos poikasi todella innostuu pelaamisesta, verkko-ominaisuutta kaivataan pian). Jos nyt siis päätätte ostaa kaupasta uuden koneen. Ominaisuus ei lopulta kamalasti lisää maksa, mutta voi myöhemmin osoittautua todella tarpeelliseksi. Ja vaikka esim ps3 voi tuntua kalliilta ostaa pienelle lapselle, se tuo myös koko perheelle mahdollisuuden katsoa elokuvia netin (netflix esim) kautta ja toimii samalla bluray/dvd/cd soittimenakin (eikä ole lainkaan huono sellainen!).

      Ohjaimista vielä... Ainakin wii, xbox 360 ja ps3 saa 4 ohjainta langattomasti. Wii ministä en tiedä sitten mitään.

    • kyläilijä

      Kiitos, tämä oli kattava vastaus!

    • pelimees

      Osta Nintendo Wii U vaikkapa käytettynä. Hyvä konsoli lapsille ja siinä toimii myäs vanhemman Wiin pelit. Super Mariot ym.

    • Nostalginen

      Tosiaan, sillä, mitä lapsi haluaa pelata, on todella suuri vaikutus. Itse en ole kiinnostunut nykypäivän konsoleista, niitä kun tulee ja menee. Itse olen aina ollut vanhojen klassikoiden (Nintendo Entertainment System (NES) Atari 2600 tms.) puolella.
      Luultavasti silti nykyajan lapset eivät ole kiinnostuneita nostalgiasta, joka kyllä on helppo ymmärtää, kun nykypäivänä mahdollisuudet pelien teossa on miltei rajattomat (Olen harrastanut PC pelien tekoa jo muutaman vuoden.)
      Itse en ole vielä edes täysi-ikäinen, mutta silti elän 90 lukua, jota en paljoa ehtinyt kokea, ja näyttää siltä että olen jämähtänyt sinne lopullisesti. Suosittelen silti harkitsemaan tarkkaan konsolin ostoa, sillä ei mene kauan kun kyseiselle konsolille loppuu pelit, kun ruvetaan jo kehittämään uutta. Viimeisien vuosien aikana konsoleita on tullut markkinoille hirveästi, niinkuin hintaakin. En osaa suositella tiettyä konsolia, mutta kannattaa valita sellainen, joka on tullut pysymään pitkäksi aikaa. :-)

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      202
      7909
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      42
      4502
    3. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      27
      2198
    4. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      19
      2099
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      28
      1925
    6. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      40
      1775
    7. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      77
      1726
    8. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      22
      1679
    9. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      17
      1623
    10. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      39
      1448
    Aihe