Liian hyvä kaveri(ko?)

Ahdistusmaximus

Meillä on parisuhteessa ihan uudenlainen tilanne käsillä. Olemme n. kolmekymppinen pari. Oltu yhdessä teinistä asti. Mieheni aloitti tannoin uudessa työpaikassa, sellaista suurimmalta osin yksin tehtävää liikkuvaa työtä, mutta jotkut hommat hoidetaan yhdessä toisten työntekijöiden kanssa.

Nyt parin viikon aikana mieheni on päivittäin puhunut minulle eräästä naispuoleisesta työkaveristaan. Useimmat jutut on ihan tavanomaisia juttuja mitä töitä on hoitanut tämän naisen kanssa työssään ym.

Toiset jutut taas vähän ottaa välillä korvaan... On vietetty aikaa ja hengailtu kahdestaan työn lomassa. On käyty kahvilla kaksin (vaikka työpaikalla on useita henkilöitä, ja useimmin käyvät kahvilla porukassa). Lisäksi mieheni on kertonut että tämä nainen on, TODELLA mukava, kaunis, ystävällinen iloinen, nauravainen, hyvän tahtoinen... lista jatkuu pitkästi.

Olen todella mustasukkainen miehestäni, mutta yleensä pyrin peittämään nämä tunteet. Eihän se kenestäkään ole mukavaa jos joku kyttää ja kyylää koko ajan. Nyt kuitenkin otin eilen puheeksi tämän asian, että hänen käytöksensä tuntuu minusta kurjalle. Työpäivän aikana tämän nostin esiin ja ajattelin että kotimatkalla olisi rauhallista aikaa keskustella asiasta.

Olen padonnut näitä tunteita, mustasukkaisuutta ja siihen liittyviä tuntemuksia sisääni jo toista viikkoa. Tunsin jonkin asteista helpotusta siitä että sain kerrottua asian miehelleni. Kun hän sitten autossa kysyi että mikä nyt on, pillahdin itkuun. Harmitti tavallaan että olin koko asian nostanut esiin ja tavallaan olin helpottunut kun mies sai tietää mikä minua vaivasi.

Tässä kohtaa homma sitten kääntyikin kummalliseen suuntaan. Mieheni suuttui minulle ja rupesi äksyämään siitä että rupesin itkemään, ja tiuski siitä ettei ole tehnyt mitään. Tuo todella hätkäytti. Jos miehellä ei ole mitään salattavaa, niin miksi ihmeessä suuttua??

Kävimme harvasanaisen keskustelun aiheesta, ja mies vakuutteli ettei mitään ole tapahtunut. Ja loppuun totesi "enkä ole edes tämän naisen tyyppinen". Eli hän siis oli ajatellut asiaa?

"Sovimme" asian ja mies vakuutteli minulle ettei tilanteessa ole mitään väärää ja että kaikki on hyvin.

Mietinkin nyt että onko kohtuutonta pyytää mieheltä, että voisiko vähentää ajan viettämistä tämän naisen kanssa. Tunnen mieheni jo niin pitkältä ajalta, että näen, että tässä ei nyt ole kyse ihan vaan kaverista, vaan jotain muuta on alkanut/alkamaisillaan.

En nyt saa asiaa pois mielestäni ja mitenkin nyt että minun pitäisi tehdä asian suhteen. Otanko asian uudelleen puheeksi, vai antaa vaan olla.

4

718

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • halloooo2

   Älä MISSÄÄN tapauksessa anna vain asioiden olla! Menkäähän pariterapiaan,marsmars-suhde on ainakin miehesi mielessä olemassa ja tunteita on oletettavasti myös tuolla työkaverilla-kyllä nainen tietää,mitä tekee,olethan nainen itsekin. Suuttuminen on selvä merkki ja nuo puheet..joopajoo. Oma mieheni petti minua suhteemme alussa, vaika tiesi raskaudetani'! Sain tietää tuosta suhteesta vasta nyt, hetki ennen laslettua aikaa ja miehen reaktiot olivat aivan kuvaamasi kaltaisia,pilkulleen! Että nyt ne pinkit kakkulat pois, tartu asioihin heti ja jos ukko ei tajua katua, menköön menojaan-sinun ei tule sietää alisteisessa asemassa oloa,täysi kusipää sanon minä!!!

  • onni9

   Suuttuminen on yleensä merkki , että jotain "sutinaa" miehellä ehkä meneillään. Olisiko pientä ihastumista?Mielestäni, jos kahden kesken menee kahville ilman muuta työporukkaa hieman arveluttavaa. Tietysti, jos miehesi vielä kertoo ääneen, että nainen on kaunis yms.. sanoisin että rajaa on nyt hyvä todelakin vetää tohon ja kertoa, että et jatkossa hyväksky, että alkaa ko. naiskollegan kanssa vietää töissä kahdenkeskeistä aikaa!. Perustella voi sillä, että tunnet meihesi ja näet, että ei olisi "pelkkää työkaveruutta",vaan mukaan saattaa tulla pian jotain muutakin. Jos mies ei ota vakavasti sun mielipidettä, itse ainakin lähtisin suhteesta muualle,koska en hyväksyisi vastaavaa. Työkaveri on työkaveri ja sellaasena se pitää pysyäkin.

   • huoran elkeet

    Mun nais ystävä piti tota samaa peliä kehui kuinka kiva ja mukava toinen mies on pelkkä ystävä kuitenkin hänelle oli niin mukava että sai kaikki pahat anteeksi. Heillä kahden keskeisiä tapaamisia kai vuoden verran. Lopulta otin asian käsittelyyn ja vaadin ettei missään tekemisissä kyseisen tyypin kanssa enää saa olla.erohan siitä tuli .en määrätä keitä pitää ystävlnään sanoi mulle

    ? Oli tosin itse kieltänyt minua olemasta minkäänlaisissa tekemisissä erään naispuolisen ystäväni kanssa


  • Junassakin kaksi ääntä

   Käyttäkää välillä toistakin reikää niin on vaihtelua ei synny niin paljon kitkaa?

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Jorma Uotisen ex, julkkis-povipommi, Suomen tunnetuin kauppias... Farmi Suomi -kisaajat julki!

   No nyt on aikamoista jengiä! Mitä mieltä olet kisaajista, ovatko mieleesi? Katso tästä, ketkä kaikki julkkikset ovat mukana Farmi Suomi -realityssä:
   Suomalaiset julkkikset
   35
   4207
  2. Suutuitko mulle mies

   Nyt lopullisesti?
   Ikävä
   123
   1875
  3. Ikuinen hiljaisuus

   On aina parempi kuin kaikki turha draama. Joten kuuntele nainen nyt enää sitä, sillä hiljaisuus vastaa jokaiseen kysymykseesi minusta.
   Tunteet
   173
   1094
  4. Martinan kirja myyntilistan ykkönen!!

   Kyllä ostajia löytyy ja taas rahaa kilisee Martinalle.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   191
   918
  5. Mulla on niin ikävä sua mies

   taas senki hunajakipon mies. Tai aina :)
   Ikävä
   169
   879
  6. Sofian vastenmielinen menneisyys ja nykyisyys

   Sofia oli jo teininä vastenmielinen jopa omien vanhempiensa mielestä ja lensi kotoa pihalle kuin leppäkeihäs. Sen jälkeen vastenmielisyys miesten hyvä
   Kotimaiset julkkisjuorut
   117
   873
  7. Saanks mä kultanalle

   juoda vähän viiniä tänään? Valkkaria? Ei mulla nyt muuta ookaan vaikka yleensä tykkään punasesta enempi. Rakastan.
   Ikävä
   164
   726
  8. Mä niin tarvin sua mies..

   Kumpa laittaisit viestiä
   Ikävä
   40
   724
  9. Mies, kun kohtaaminen vihdoinkin tapahtuu

   - Mitä odotat/toivot näkeväsi?
   Ikävä
   36
   715
  10. Sellaista........

   Nyt tähän puuttuu muutkin🤷‍♀️...mä en kestä.
   Ikävä
   50
   678
  Aihe