Nousumerkkien kumppanit?

Nouseva uteliaisuus

Luin jostain, että usein käy niin, että ihmiset vetävät puoleensa nousumerkkinsä vastamerkkiä. Tarkoittaa siis, että jos nousumerkkisi on esim. kalat, niin vedät silloin puoleesi paljon neitsyitä. Nousuleijonat vetävät taas puoleensa vesimiehiä, nousukauriit rapuja jne.

Itse olen ollut huomaavinani, että usein seurustelevilla pariskunnilla tilanne on näin, että tämä "nousumerkkiteoria" pitää paikkansa. Nousevat oinaat seurustelevat vaakojen kanssa, nousevat skorpionit taas härkien kanssa jne.

Oletteko huomanneet samaa asiaa?

9

2415

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • dygyfuyy878979789

      Nousumerkkini on neitsyt, eli kalojen pitäisi tarttua koukkuun ?
      Enemmän vedän puoleeni oinaita ja kauriita

      Olen seurustellut 2x oinaan kanssa, joista toinen ihan hirveä kusipää ja toinen ihan jees

      Viimeisin suhde oli kauriin kanssa, ja sitä miestä ajattelen edelleen lämmöllä.

      Oma aurinkomerkki on oinas

      • eläimet rauhaan...

        Kauriin kanssa seurustelu on perverssiä. Se on kielletty eläisuojelulaissa. Samoin kuin koiran ja hevosen kanssa parittelu. Olen kerran seurustellut kaksosten kanssa. Aika perverssiä tämä kolmen kimppakin on, mutta laillista.


    • kooperaatio

      Astrologisesti on niin, että nousumerkkiä vastapäätä oleva merkki kertoo niistä piirteistä, joita meidän tulisi itsessämme kehittää. Mutta totta on myös se, että usein nousumerkkiä vastapäätä oleva merkki on vahva ajatellen esim. avioliittoa. Parisuhteeseen vaikuttavaa myös paljon oma kuumerkki. Oma kuumerkki pitäisi olla sopusoinnussa toisen aurinkomerkin kanssa, esim. kolmiossa, kuutiossa, yhtymässä tai jopa vastakkaisessa merkissä.
      Samoin marsin ja venuksen hyvät aspektit yhteiskartalla ovat eduksi.

      Mutta, kaikkein tärkein tekijä on kuitenkin ihmisen luonne, joka ei kyllä muodostu pelkistä astrologisista tekijöistä. Luonteeseen vaikuttavat perimä, ympäristö, kasvatus ja toiset ihmiset. Vaikka olisi kuinka hyvät astrologiset tähtikuviot kahden ihmisen välillä, ei se tarkoita, että suhde onnistuisi.

      Kaikkien, jotka etsivät itselleen kumppania, pitäisi vähäksi aikaa unohtaa kokonaan koko astrologia. Tärkeämpää on, miten tulee keskenään toimeen, tuleeko helposti riitoja, onko seksuaalista vetovoimaa, huumoria, suunnilleen samanlainen elämänkatsomus, arvot jne. Onko mukavaa yhdessä. Kyllä nämä seikat tulevat esille jo varsin varhaisessa vaiheessa - ei saa olla sokea.

    • Siis, nousevaa vastapäätä oleva merkkihän on tietenkin laskeva, eli käytännössä tarkoittaa läntistä horisonttia syntymähetkellä. Läntisen horisontin sijainti osoittaa seitsemännen huoneen kynnyksen sijainnin ja seitsemäshän on yhtä kuin parisuhde. 7. huone voi kertoa millaisia kumppaneita vedät puoleesi, mutta se voi myös kertoa millainen itse olet parisuhteessa. Huoneessa sijaitsevista planeetoista voi myös päätellä paljon, varsinkin jos ne ovat lähellä laskevaa. Jos sinulla esim. on laskeva kaloissa, saatat olla tyyppiä "vie sie, mie vikisen", tai sitten houkuttelet tunteellisia pehmomiehiä, tai pahimmassa tapauksessa juoppoja. Jos kuitenkin samassa huoneessa on Mars, haluat rakastajan, joka on samanaikaisesti sekä raju että hellä. Vaihtoehtoisesti voit olla valmis antamaan miehelle anteeksi mitä vaan, kunhan saat taivaallista seksiä aina kun haluat. Juu, voit myös saada miehen, joka on humalassa väkivaltainen. Voit myös tavata miehiä juottoloissa, eli päätyä pubiruusuksi. Jos seitsemännessä olisi Venus, voisit jopa houkutella tyttöjä, mutta todennäköisimmin olisit rakastuneena todella rakastunut, siis aivan tolkuttomasti. Itselläni on seitsemännessä perääntyvä Jupiter härässä, joten naisella saa olla muotoja vähän enemmänkin, olen rakastuneena antelias ja optimistinen ja teen suuria suunnitelmia, mutta valitettavasti rakkaudessa ei ole tuuria tai se tulee sellaisessa muodossa, ettei sitä voi hyödyntää. Jupiter tietenkin pitää myös eksoottisista naisista ja aiheuttaa sen, että minusta pidetään enemmän ulkomailla kuin Suomessa. Amerikassa ja Aasiassa kelpaisin koska vaan, täällä en, joten matkarakkaus olisi Jupiterin mielestä hyvä ratkaisu. Meneppä nyt takaisin katsomaan karttaasi ja mieti miten 7. huone sinun kohdallasi voisi toimia.

    • Punakuu

      Minulla on aurinko skorpionissa, kuu härässä ja nousevalta merkiltä oinas. Jostain kumman syystä olen aina ollut hunajaa leijonamiehille. Heistä ei ole ollut pulaa vaikka sinun teoriasi mukaan pitäisi vaakoja pyöriä ympärillä. Yksi sellainen kyllä siunaantui mukaan baarireissulta muutama kuukausi sitten, mutta tyyppi kyllästyi nopeasti eikä miehestä ole mitään enää kuulunut.

      Nimimerkillä häristä haaveileva...

    • Terttu111..

      Minun miehelläni ei ole seisonut vuosikausiin. Naapuriin muutti joku karvainen turkkilainen ravintolatyöntekijö.Tutustuin siihen taloyhtiön pyykkituvassa ja nykyään käydään 2 kertaa viikossa harrastamassa seksiä kuivaushuoneessa. Hän sanoin olevansa turkkilaisessa horoskoopissa astuva härkä. MInä taas olen kreikkalaisessa horoskoopissa antava kauris. Voisko tämä yhteinen kiinnostus kuivaushuonetta kohtaa johtua noista horoskooppimerkeistä?

    • Anonyymi

      Voipi olla, voipi olla olematta. Itse nouseva neitsyt (m) ja parisuhteessa kalan (n) kanssa jo 28 vuotta, todella miellyttävä rauhallinen ihmissuhde, kummankin hyvä olla. Ymmärretään toisiamme aina loppupeleissä tosi hyvin, kun jokunen kriisikin käyty läpi.

    • Joo kyllä vastakkaiset nousevat merkit vetää toisiaan puoleensa usein, ihan kaikissa ihmissuhteissa, ei vain romanttisissa.

    • Itse olen aurinkomerkiltäni rapu, kuumerkiltä skorpioni ja nousevalta vaaka. Jos summataan yhteen noiden kaikkien luonteenpiirteitä, niin minun pitäisi olla teoriassa esim. erittäin ystävällinen, hyvin herkkä ja tunteellinen, intuitiivinen eli herkkävaistoinen, avarakatseinen, asioita monelta näkökannalta pohtiva, hauska ja huumorintajuinen ja kyllä käytännössäkin olen tällainen eli minun kohdallani meni ihan oikein tässä suhteessa. Tosin tuo hauska on muiden päätettävissä, itse sitä ei aina niin voi määrittää, tosin huumoria kyllä ymmärrän, esim. Jopet show, Pulttibois, Monty Python, Mr Bean, Fingerpori. Ja mun pitäsi olla näiden merkkien perusteella myös hyvin viehättävä (tuloksissa sanottiin niin), mutta siitä nyt en osaa sanoa, se on katsojan silmässä se asia.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Aikakone-yhtyeestä tuttu Maki Kolehmainen kuollut

      Kuoli tänään aamuyöstä nopeasti edenneeseen sairauteen. Hän oli 58-vuotias.
      Maailman menoa
      139
      8501
    2. Se viime kohtaaminen

      Oli naine vähän sellainen kohmea. Nopeasti yritin etsiä merkkejä sinusta mutta en saanut mitään ilmi. Ajattelin että ny
      Ikävä
      68
      1393
    3. Ihan rakentavassa mielessä

      Haluaisin nainen kysyä sinulta ja myös itseltäni että mitä me oikein odotellaan? Olisiko aika jo käydä edes treffeillä?
      Ikävä
      76
      1165
    4. Mitä kehon osia

      Olet kaivatultasi nähnyt ja piditkö näkemästäsi?
      Ikävä
      59
      1156
    5. Taidan olla ihan sairas

      Kun mietin jo meidän yhteisen lapsen nimeä 😄
      Ikävä
      90
      1057
    6. Kuinka paljon merkkaa naisen ulkonäkö

      Parisuhteessa ykeensä kysynnvaan Onko kaunis nainen oarempi vaihtoehto kun tavis
      Sinkut
      139
      1000
    7. Luin jostain että skorpioni

      Naiset parhaita rakastajattaria…. Pitäneekö paikkansa?
      Ikävä
      102
      785
    8. Olen sinusta nainen

      Oikeasti tosi ylpeä. Tunnen sen miten kehity ja opit säätelemään omia tunteitasi. Se on aina hieno piirre ihmisessä.
      Ikävä
      37
      778
    9. Pitäisikö alkaa

      Treenaamaan että sulla tippuu silmät päästä kun näet minut ensi kerralla, nainen. 🤔
      Ikävä
      43
      761
    10. Tuli surullinen olo.

      Olit muuttunut niin paljon etten meinannut tunnistaa. Miksi rupsahdit? 😞 m-n
      Ikävä
      40
      674
    Aihe