Aihe

Nousumerkkien kumppanit?

Nouseva uteliaisuus

Luin jostain, että usein käy niin, että ihmiset vetävät puoleensa nousumerkkinsä vastamerkkiä. Tarkoittaa siis, että jos nousumerkkisi on esim. kalat, niin vedät silloin puoleesi paljon neitsyitä. Nousuleijonat vetävät taas puoleensa vesimiehiä, nousukauriit rapuja jne.

Itse olen ollut huomaavinani, että usein seurustelevilla pariskunnilla tilanne on näin, että tämä "nousumerkkiteoria" pitää paikkansa. Nousevat oinaat seurustelevat vaakojen kanssa, nousevat skorpionit taas härkien kanssa jne.

Oletteko huomanneet samaa asiaa?

8

375

  Vastaukset

  • Nousumerkkini on neitsyt, eli kalojen pitäisi tarttua koukkuun ?
   Enemmän vedän puoleeni oinaita ja kauriita

   Olen seurustellut 2x oinaan kanssa, joista toinen ihan hirveä kusipää ja toinen ihan jees

   Viimeisin suhde oli kauriin kanssa, ja sitä miestä ajattelen edelleen lämmöllä.

   Oma aurinkomerkki on oinas

   • Kauriin kanssa seurustelu on perverssiä. Se on kielletty eläisuojelulaissa. Samoin kuin koiran ja hevosen kanssa parittelu. Olen kerran seurustellut kaksosten kanssa. Aika perverssiä tämä kolmen kimppakin on, mutta laillista.


  • Astrologisesti on niin, että nousumerkkiä vastapäätä oleva merkki kertoo niistä piirteistä, joita meidän tulisi itsessämme kehittää. Mutta totta on myös se, että usein nousumerkkiä vastapäätä oleva merkki on vahva ajatellen esim. avioliittoa. Parisuhteeseen vaikuttavaa myös paljon oma kuumerkki. Oma kuumerkki pitäisi olla sopusoinnussa toisen aurinkomerkin kanssa, esim. kolmiossa, kuutiossa, yhtymässä tai jopa vastakkaisessa merkissä.
   Samoin marsin ja venuksen hyvät aspektit yhteiskartalla ovat eduksi.

   Mutta, kaikkein tärkein tekijä on kuitenkin ihmisen luonne, joka ei kyllä muodostu pelkistä astrologisista tekijöistä. Luonteeseen vaikuttavat perimä, ympäristö, kasvatus ja toiset ihmiset. Vaikka olisi kuinka hyvät astrologiset tähtikuviot kahden ihmisen välillä, ei se tarkoita, että suhde onnistuisi.

   Kaikkien, jotka etsivät itselleen kumppania, pitäisi vähäksi aikaa unohtaa kokonaan koko astrologia. Tärkeämpää on, miten tulee keskenään toimeen, tuleeko helposti riitoja, onko seksuaalista vetovoimaa, huumoria, suunnilleen samanlainen elämänkatsomus, arvot jne. Onko mukavaa yhdessä. Kyllä nämä seikat tulevat esille jo varsin varhaisessa vaiheessa - ei saa olla sokea.

  • Siis, nousevaa vastapäätä oleva merkkihän on tietenkin laskeva, eli käytännössä tarkoittaa läntistä horisonttia syntymähetkellä. Läntisen horisontin sijainti osoittaa seitsemännen huoneen kynnyksen sijainnin ja seitsemäshän on yhtä kuin parisuhde. 7. huone voi kertoa millaisia kumppaneita vedät puoleesi, mutta se voi myös kertoa millainen itse olet parisuhteessa. Huoneessa sijaitsevista planeetoista voi myös päätellä paljon, varsinkin jos ne ovat lähellä laskevaa. Jos sinulla esim. on laskeva kaloissa, saatat olla tyyppiä "vie sie, mie vikisen", tai sitten houkuttelet tunteellisia pehmomiehiä, tai pahimmassa tapauksessa juoppoja. Jos kuitenkin samassa huoneessa on Mars, haluat rakastajan, joka on samanaikaisesti sekä raju että hellä. Vaihtoehtoisesti voit olla valmis antamaan miehelle anteeksi mitä vaan, kunhan saat taivaallista seksiä aina kun haluat. Juu, voit myös saada miehen, joka on humalassa väkivaltainen. Voit myös tavata miehiä juottoloissa, eli päätyä pubiruusuksi. Jos seitsemännessä olisi Venus, voisit jopa houkutella tyttöjä, mutta todennäköisimmin olisit rakastuneena todella rakastunut, siis aivan tolkuttomasti. Itselläni on seitsemännessä perääntyvä Jupiter härässä, joten naisella saa olla muotoja vähän enemmänkin, olen rakastuneena antelias ja optimistinen ja teen suuria suunnitelmia, mutta valitettavasti rakkaudessa ei ole tuuria tai se tulee sellaisessa muodossa, ettei sitä voi hyödyntää. Jupiter tietenkin pitää myös eksoottisista naisista ja aiheuttaa sen, että minusta pidetään enemmän ulkomailla kuin Suomessa. Amerikassa ja Aasiassa kelpaisin koska vaan, täällä en, joten matkarakkaus olisi Jupiterin mielestä hyvä ratkaisu. Meneppä nyt takaisin katsomaan karttaasi ja mieti miten 7. huone sinun kohdallasi voisi toimia.

  • Minulla on aurinko skorpionissa, kuu härässä ja nousevalta merkiltä oinas. Jostain kumman syystä olen aina ollut hunajaa leijonamiehille. Heistä ei ole ollut pulaa vaikka sinun teoriasi mukaan pitäisi vaakoja pyöriä ympärillä. Yksi sellainen kyllä siunaantui mukaan baarireissulta muutama kuukausi sitten, mutta tyyppi kyllästyi nopeasti eikä miehestä ole mitään enää kuulunut.

   Nimimerkillä häristä haaveileva...

  • Minun miehelläni ei ole seisonut vuosikausiin. Naapuriin muutti joku karvainen turkkilainen ravintolatyöntekijö.Tutustuin siihen taloyhtiön pyykkituvassa ja nykyään käydään 2 kertaa viikossa harrastamassa seksiä kuivaushuoneessa. Hän sanoin olevansa turkkilaisessa horoskoopissa astuva härkä. MInä taas olen kreikkalaisessa horoskoopissa antava kauris. Voisko tämä yhteinen kiinnostus kuivaushuonetta kohtaa johtua noista horoskooppimerkeistä?

  • Voipi olla, voipi olla olematta. Itse nouseva neitsyt (m) ja parisuhteessa kalan (n) kanssa jo 28 vuotta, todella miellyttävä rauhallinen ihmissuhde, kummankin hyvä olla. Ymmärretään toisiamme aina loppupeleissä tosi hyvin, kun jokunen kriisikin käyty läpi.

  • Joo kyllä vastakkaiset nousevat merkit vetää toisiaan puoleensa usein, ihan kaikissa ihmissuhteissa, ei vain romanttisissa.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Maisa tahtoo Mikon kanssa yhteisen lapsen

   On kuitenkin kiire sillä sairaus voi paheta ja se kaataisi vauvahaaveet: "Lentoemäntänä työskentelevä mediapersoona Maisa Torppa, 29, kertoo tuoreess
   Kotimaiset julkkisjuorut
   170
   13723
  2. Maisuliini vongannut vieraalta mieheltä

   Käsi pystyyn kenelle tuli yllärinä: https://www.seiska.fi/Uutiset/Maisa-Torppa-taas-suhdeskandaalissa-Yritti-iskea-kaasonsa-miehen-ystavat-hylkasivat
   Kotimaiset julkkisjuorut
   300
   6352
  3. Jättiselvitys: He saivat 100 000 euroa Business Finland tukea

   Jättiselvitys Business Finlandin koronatuista: he saivat 100 000 euroa, yli tuhat peruutti hakemuksensa https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000007660
   Maailman menoa
   101
   5228
  4. Turun seudulla löydetty ensimmäiset uudelleen koronaan sairastuneet

   Taitaa rokotukset mennä hukkaan, kun ei tulekaan immuniteettiä. https://www.iltalehti.fi/koronavirus/a/5039e73d-b54b-4edd-a962-a3c841d846d7
   Maailman menoa
   98
   3422
  5. Onkobmaisasta rikostutkinta päällä?

   Vauva palstalla oli lähipiirin viestit julkaistu mitä siellä täydellisessä pikku perheessä todellisuudessa tapahtuu... Aivan järkyttävää tekstiä jos p
   Kotimaiset julkkisjuorut
   206
   2705