Isida vai Stefan village?

lämpöö

Ajatus kantautuu jo ensi kesään ja Kreetan lämpöön...
Mietin siis sitä, kumpi olis parempi hotelli lapsiperheelle, jossa ei ole enää ihan pieniä lapsia? Vähän samantyyliseltähän ne molemmat vaikuttaa ja siksi onkin vaikeaa tehdä valintaa noiden väliltä.

8

3312

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kania1

      Stefan Villagessa oli viimeisen kahden viikon aikana n. 50 jauhesammuttimen kokoista kirkujaa altailla aamusta iltaan.

      • lämpöö

        Okei!! Mitä muuten tykkäsitte hotellista? Oliko siistit huoneet? Entä mitä piditte muuten hotellialueesta, oliko siellä aurinkotuoleja riittävästi? Kuvista katsottuna hotellialue näyttää vehreältä ja kauniilta.


      • kania1
        lämpöö kirjoitti:

        Okei!! Mitä muuten tykkäsitte hotellista? Oliko siistit huoneet? Entä mitä piditte muuten hotellialueesta, oliko siellä aurinkotuoleja riittävästi? Kuvista katsottuna hotellialue näyttää vehreältä ja kauniilta.

        Huoneet pidettiin erittäin siisteinä, yöllä oli rauhallista. Aurinkotuoleja oli reilusti ja aika moni vietti päivät lähirannalla. Alue muodostuu useasta eri rakennuksesta ja pienestä puistosta keskellä aluetta. Ostoksille lyhyt matka n. pari sataa metriä. Asukkaat pääasiassa ruotsalaisia, norjalaisia ja tanskalaisia perheitä. Henkilökunta erittäin ystävällistä kuten kaikkialla Kreetalla.


    • miranda101

      Hep!
      Ollaan oltu molemmissa, ja tykätty kummastakin. Tosin meillä aika pieniä lapsia. Isidassa kolme eri allasta, joista aina jollain oli ainakin tilaa, tosin aurinkotuoleja saimme aina miltä altaalta vaan halusimme. Stefan villagessa aavistuksen ehkä pienempi allas...sielä taas pikkulapsille paremmat altaat. Yleisesti ottaen stefan villagen tunnelma oli jotenkin idyllisempi, mutta Isidasta pidimme silti myös oikein paljon. Isidassahan on vanha ja uusi puoli, joten huoneen taso riippuu siitä. Enpä osaa sanoa kumpi olisi parempi, mutta oli valinta kumpi tahansa, se on hyvä!!

    • lämpöö

      Kiitos teille molemmille vastauksista! Kyllä me taidetaan kallistua enemmän tuon Stefan villagen kannalle. Teidän kommenttien perusteella se vaikuttaa oikein lupaavalta.
      Rannalla mekin varmaan olemme aika paljon ja siitä tulikin mieleeni, että millainen ranta on Stefanin hotellin kohdalta? Plataniaksen rannallahan on tuulisina päivinä tosi isoja aaltoja, eikä silloin voi mennä uimaan. Onko Agia Marinassa samanlaista vai auttaako aallonmurtajat jotenkin asiassa?
      Mitäs ruokapaikkoja suosittelette? Kreikkalainen ruoka on niin hyvää!
      Sitä odotellessa...

      • miranda 101

        Stefan village on hyvä valinta! Me ei pienten lasten kanssa oltu kauheesti rannalla, ehkä parina päivänä käytiin ja hetki oltiin. Riippuu ihan mistä väliköstä sinne rannalle menee millanen se ranta on just siitä kohtaa. Stefan villagesta on pari sataa metriiä sinne "päätielle" ja siitä sit aina jostain väliköstä mentiin rannalle ja rannalla vielä saatettiin kävellä hetken matkaa jompaan kumpaan suuntaa, mutta pääasiassa hyvä ranta on, joissain kohtaa on sellasta ihme kivee just siinä kun veteen mennään. Mä ehkä lähtisin siitä hotellin kohdalta vähän haniaan päin kävelemään rantaa. Isida on aavistuksen lähempänä päätietä ja rantaa. Ainakin yhtenä päivänä meillä oli punaset liput siinä rannalla kun oli tosi kova aallokko, mutta silti mielestäni ne kivikot ja aallonmurtajat vähän estävät suurinta aallokkoa.
        Käytiin kyllä joka ilta ulkona syömässä, mutta meidän valinta kriteerit ravintolalle oli vain hyvä leikkipaikka. Tällainen oli ainakin ravintola Veranta. Ihan stefan villagen lähellä - ehkä 200m samaa tietä millä hotellikin on niin haniaan päin...tai niinkuin ylöspäin vistosti sitä tetä. Oikeen noita ravintoloitten nimiä en niin pistäny mieleeni. Riippuu tietty minkä ikäisiä teidän lapset on, että mitä arvostaa ruokapaikassa. Ravintoloita on paljon, kannattaa lähteä vähän ylöspäin siitä pääkadulta, löytää ihania tunnelmallisia paikkoja.


    • ehkäpä

      Kesän 2014 tilanne. Onko hotellin vesiliukumäkiin pituusrajoitus?

      • lämpöö

        Hottellin tiedoissa luki näin: Vesiliukumäkiin aikovien lasten tulee olla pituudeltaan vähintään yli 95 cm.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      129
      1757
    2. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      71
      1567
    3. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      56
      1273
    4. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      68
      1102
    5. Kuka jäi auton alle

      Kuka jöi kantatiellä auton alle eilen
      Kuortane
      2
      745
    6. Oli kyl kunnon reissu

      Jopa oli bileet hotellissa! Kunnon menot ja Kuhmon rytkyt liikenteessä. Onneksi ei ollu tuulipukua päällä! 😂👍🏻
      Kuhmo
      10
      739
    7. Muistatko ensimmäisen kahdenkeskisen hetken

      kaivattusi kanssa?
      Ikävä
      45
      727
    8. Vähän pelottaa

      Että ten suuren mokan. Tämä muuttaa nyt liikaa asioita.
      Ikävä
      41
      705
    9. Plösö ja synttäriruusut

      Joko Plösö sai hommattua ne 100 ruusua sankarille vai vieläkö sankarin odotus jatkuu?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      150
      692
    10. Tiedätkö autereen?

      Se on vähän niinkuin sinä. Eräänä päivänä se hehkuttaa eteerisenä, laiskan hauen tavoin. Toisena se iskee kuin nälkäinen
      Tunteet
      8
      688
    Aihe