Kuinka matalalla bokserit?

dirty-south

Meil päin on alkanu kaikki pitää bokserei tosi matalalla. Siis nii et roikottaa housuja mut sit periaattees roikottaa boksereit kans. Jos nousee paita nii näkyy vakoo jotai 5-10 senttii. Iteki oon ny vähä aikaa pitäny mut en tiiä oikeen onks tää hyvä. Millee te pidätte bokserei kuin matalal ja näkyyks teil vakoo jos paita nousee? Haittaaks? Tai onks mitää välii?

88

2333

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Minenhaluuollatäällä

      Mitä mä just luin?

      Vedän nyt takaisin sen, etten halua tuijotella ihmisten boksereita. Boksereista viis, ihmisten persvakoja mä en ainakaan halua nähdä!

      Kyl se housujenkin roikottaminen on edelleen tyhmän näköstä, mutta tää vie jo karseuskilpailussa voiton.

      • mä-vaan--

        riippuu vaosta... on se joillain aika sexyn näköstä


    • housut reisis!

      kyl meiän porukois on aika sama juttu. en ny o mittanauhan kans kulkenu mut jotai 3-5 cm ehkä näkyy vakoo, sit alkaa bokserit. sama juttu kesäl ilman paitaaki. ei siihe kukaa mitää huomioo kiinnitä ku kaikil on tollee.

    • voitto 6-0

      Oon amikses ekal ja meiän luokal o jäbä joka kyl voittaa teiät kaikki 6-0. Katoin syksyl liikunta tunnin jälkee ku oltii pukuhuonees ku se kiskoo boksereit jalkaan ja jättää ne niiku per5een alle. Sillee iha per5een alareunaan. Nii et munat just peittyy ja takaa o koko per5e paljaana. Sit ku se ei nostanu niit ees siin vaihees ku se veti housui jalkaan ni kysyin silt et mitä helvettii. Se vaa nauro et se pitää niit sen takii nii alhaal koska sen housut on nii alhaal (ja ne onki melkee polvis, jossai reiden ala osas vyö) ja muuten boksereide lahkeet ei menis housuihin saakka.

      Pakko sanoo et en kyl ikinä ite kehtais tolleen olla, sil o v***u käytännös aina per5e paljaan. Mut toisaalt sil o nii pitkät paidatki et ei silt koskaa mitää näy enkä mä ees tietäis tost jos ei oltas sillo olut pukuhuonees vierekkäi. Kai se saa olla extreme hiphop, ei se mult oo pois vaik ite oon maltillisempi xD

      • Kukkahattu päähän ;)

        Ei siinä mitään jos se persaus pysyy oikeesti piilossa. Kenenkään intiimialueita ei pitäisi joutua vasten tahtoaan näkemään.

        Eikä persvaoissa ole mitään seksikästä, sanoohan sen jo mokoman nimikin.


    • Joo no sitä iteki oon kelannu et ei se kauheen epätavallist voi ees olla just ku kaikki o alkanu pitää tällee. Täytyy vaa tottuu!

      voitto 6-0, toi kyl kuulostaa jo aika... no en tiä. jokaine tyylillää ja miksei. mut ootsä nyt varma ettet liiottele? joku puol perset nyt viel menee mut eikö toi o jo aika paljo?

    • lifemocker

      typerää alkaa seuraamaan muitten hölmöilyjä

      • mockerlifetystä

        ...näinpä.....ei kannata ainakaan alkaa seuraa muita olemalla pitkätukkahippi ja ottamaan tatuoita.....kannattaa olla ihan oma itsensä !


    • -MM-

      Bokserit on tosi epämukavat ja ahdistavat jos niitä pitää liian korkeella. Kyl sellanen skidi työmiehen viiva on aika perus... Anna mennä vaa, ei se 10 cm mikää paha oo kuhan ei ny ihan koko ajan paista! Osta pitkä paita!

    • Rekkakuski91

      Heh mullaki näkyy perse aina välil ja sit mun muija tunkee käden sinne :D

      Pidä vaa ne bokserit matalalla, se o just äijää!

      • rekkakuski92

        Jes ja minkäköhä ikänen "rekkakuski91" mahtaa olla...


      • itestään-kertoo

        Persvaon näkönen. Haisee pahalle ja on ulostusta varten.


    • jr7e4s66ghjd7jdyhjhj

      Mäpä oon niin kova jätkä että en pidä housuja ollenkaan. ja ajattelin et ku mulla ei oo housuja nii voishan sen paidankii viskata menemään. ei mulla muuta

      • Nikkenahknen

        Siis ihan samaa mielt! Oikeest, ainoo mitä ei kantsi pistää pois on niin noi kengät. Jalat voi vähä ottaa kylmää, mut ei oikeestaa muutes. Mull on ihan ***** mageet käärmeen nahkaset niket ja sit niis on niinkun kullatut nauhat ja mun nimi on kirjailtu kengän pohjaan (vähänks niinku woodylla;).

        Eli siis kaikki muu pois mut kengät on mulle niiku toinen iho niin ei voi jättää! Mun egon jatke;)


    • Bokseriporsas

      Aika tavallista kai se on ettei bokserit missään navan kohalla oo. Iteki tykkään pitää niit suht matalalla ja joskus tulee siit vähä valitustaki, jos kumartelee liikoja. Mut enpä jaksa välittaa. Ehkä toi 10 cm kuulostaa silti aika paljolta? Millees sä Dirty South nyt sitte oot alkanu pitään boksereitas ku on ollu kuukaus aikaa miettii? xD

      • On nää aika alhaalle asettunu eikä se ny sillee haittaa, pitkä paita vaa pitää olla. Ehkä se on sit toi 10 centtii? Sen oon huomannu et muijat heittää joskus kommenttii mut jätkät ei välitä.


      • Hmph.
        dirty-south kirjoitti:

        On nää aika alhaalle asettunu eikä se ny sillee haittaa, pitkä paita vaa pitää olla. Ehkä se on sit toi 10 centtii? Sen oon huomannu et muijat heittää joskus kommenttii mut jätkät ei välitä.

        Tai ehkä pojista tuntuu epämukavalta kommentoida toisen pojan persvakoa vaikka se miten ärsyttäisi?


    • Kuminauha*

      Ostakaa isommat bokserit jos ei pysty pitää sillee ettei perse vilku..

      • Saku

        Itse asias meikä ostaa aina vähä liia pienet bokserit. Jos ne on isot ja löysät ni ne pullottaa sillee typeräst housuist ulos tai niiku pussiintuu... Emmä osaa selittää. Mut kuitenki ne o paremmat ku ne on 1-2 kokoo liia pienet. Ja sillo kyl sit käy nii et per5e vilkkuu helpommin ku jostai syyst ne valuu alemmas heti jos istuu tai jos kumartuu tai jotai. Mut onks se ny nii hengen vaarallista? Mäki tunnen noit jäbii mil paistaa helpost se 10 senttii persettä aina välil mut mitä merkityst sil sit on? Ei mitää. Eläkää ja antakaa toistenki elää!


    • hyvänen aika sentään

      Ei voi olla totta... Onko tämäkin muotia... Ei mielestäni asiallista ja antaa huonon kuvan itsestä... Vain minun mielipteeni, mutta hankkikaa vyö boksereihin ja farkkuihin tai collareihin tai mitä housuja ikinä pidättekin :)

    • Lojo

      Jos haluutte vakoja nähdä ni menkää Lohjan Shellille. Siel istuu mopopojat perse paljaana niin ettei o mitään järkee. Kaikilla o housut jossain puol persiissä eikö boksereista tietookaan... En tajuu mis vaiheessa siitäki tuli trendi. Ne o jotai 15-17 vuotiaita

    • fsssssssssssssssssss

      Älä matki muita. pidä ihan siinä missä haluat vaikka korvissa jos siltä tuntuu. älä matki muita vaan ole oma itsesi

    • hopparin morsian

      poikaystävä on hoppari ja ikäeron huomaa tässä :D ite siis -91 ja poikaystävä -95 ja se roikottaa aina housuja! jos ei käyttäis pitkii paitoja nii bokserit näkyis aina melkein kokonaan!!! ja vähän vakoo näkyy pari senttii jos on ilman paitaa!
      hyvä kroppahan sillä eli kaikki sopii mut ei oo entiset poikaystävät tolleen pukeutunu!

      • rap-hip-hop

        No mut kato siks ne onki entisii poikaystävii... Kyl se niin on et räppärit vie parhaat naiset :D Haittaako sua sen pukeutuminen tai ooks yrittäny muuttaa sitä?

        Aika hyvin kuvasit meikän pukeutumisen kans tos, oon ite -96


      • Joo toi on aika tavalline tyyli meil päi. Mitä mielt oot niiku naisena tost mitä kirjotin et jos bokserit on viel alempana. Et se 5-10 senttii vakoo voi näkyy. Tai siis näkyis jos paita nousis. Haittaisko jos sun jäbä pitäis silleen?

        Ja voin sanoo et housut o paljo mukavammat siin vaihees ku vyö menee tos säkkien alapuolella. Se ahdistaa vitusti jos kiskoo ne ylemmäs. Vaik ehkä kaikkeen tottuis, en tiä.


    • hopparin morsian

      en yritä muuttaa ja hyvältä se tollasena näyttää :D

    • enoleemo

      en tiää kuin matalalla ne on ja käyttääks se ees niitä mut kyl perse näkyy muillaki ku räppäri hipidi hoppareilla. meiän koulussa on emo jätkä joka pitää kireit matalii naisten farkkuja ja sil ei koskaan näy mitkää kalsarit eli ku se kumartuu nii sillä loistaa perse. aina. koulus o kiva ku mun lokero on sen yläpuolel ja ku se o nii alla kumartelemas nii sillä loistaa oikkeesti puolet perseestä paljaana.. joka vitun välkkä!!!

    • totuus tulee täs

      Vain homot käyttää tollasta oksettavaa hinttimuotia.

    • uuuuuuuuuu

      Mahtaako aloittaja olla varmasti hetero kun pitää poikien boksereita kytätä?

      • vi77u mitä logiikkaa sul.. hae apuu hyvä mies


    • Täl mennää!

      Joo kyl rennoin tyyli on se et roikkuu... Housut ja bokserit. Ei siit pääse mihinkää. Pitää vaa vähä kattoo ettei kauheest kumartele ni ei vilku mitää ylimäärästä

    • hyivittusaakeli

      Hyi helvetti mitä tyyliä lue lisää aiheesta miehekkyys

      • mä oon rekkamies

        Haha eikö rekkamiehen hymy o miehekästä? :D


      • mä oon rekkamies kirjoitti:

        Haha eikö rekkamiehen hymy o miehekästä? :D

        no sen takii kyl pidetää pitkii paitoi et se EI näkyis :D :D


      • mummo40
        dirty-south kirjoitti:

        no sen takii kyl pidetää pitkii paitoi et se EI näkyis :D :D

        Jos te vaikka perseenpaljastajat liikkuisitte alasti? Melkee sama asia on... molemmat yhtä hirveää ja noloa katseltavaa...


      • samaamieltä!
        mummo40 kirjoitti:

        Jos te vaikka perseenpaljastajat liikkuisitte alasti? Melkee sama asia on... molemmat yhtä hirveää ja noloa katseltavaa...

        Päässähän noilla hopitihoppareilla vikaa on. Ja sen näkee kauas.


      • -corolla-
        dirty-south kirjoitti:

        no sen takii kyl pidetää pitkii paitoi et se EI näkyis :D :D

        No kyl se silti meikäl ainaki näkyy. Oma tyyli on se et housut menee jossai perseen alareunassa ja bokserit o siit muutaman sentin korkeemmalla. Silleen et niis näkyy se kuminauha tai se. Jos sit paita nousee nii todellaki paistaa perse ja komeesti haha... Mitä välii, tälleen se menee meiän kylil!


    • notte

      meiän koulus on kaks jätkää joilla on kans tollanen tyyli et vako paistaa kuuhun asti ja niit ei hävetä ollenkaa. varmaa vähintää toi 10 cm mut mun mielest enemmänki. ne sai kerran siit jälkkääki mut ei ne silti nostanu boksereit. nyt meil oli perjantain koulus huhuu et ne erotettais viikoks itsensä paljastelun takii. saa sit nähä tuleeks ne kouluu. ne o molemmat 16 vaik o viel ysil ja ne ryyppää melkee joka päivä ja polttelee pilvee ja kai vetää muutaki. ainaki toisel o pahoinpitely syyteki ja niist o sellastki huhuu et ne ahdistelee jotai 7 luokkalaisii

      • koulu o keskitysleir

        mite jolleki voi antaa tost jotai jälkkää koulus? ei mitn järkee


    • jotainrajaa

      hey notte saiks noi oikeest potkut koulust jonku roikottamise takii?? iltasanomat paikalle!

    • emo-tico

      itse edustan sellast tyylii että bokserit o aika pient kokoo ja niit ei sit saa kauhee ylös vaik yrittäiski eli on ne aika matalalla. jos ilman paitaa olis nii varmaan näkyis viis senttii vakoo ehkä ^^

    • 9876543210

      Pidä vaan bokserisi alhaalla. Näenpä, kenelle ei kannata puhua. Niillä perseennäyttäjillä harvoin on järkeviä ajatuksia, jos niiden mielestä järkevää on esitellä vakoaan.

    • kesäpoju!

      kyl tää o tänä kesän yleistyny tai ainaki meil päin melkee kaikki oli silleen et ku paidan ottaa pois nii vähä näkyy vakoo ja bokserit on sen verran matalalla. ei ny paljoo kyl, mut 1-3 cm

    • puolipersees

      Mä taas olen hoppari tyylinen, mutta en mä nyt hyvänen aika hlusujani roikota puolespersees. Hyi helvetti. Housut on aina vyötäröllä ja samoin boxerit. En ymmärrä tätä housujen roikuttamis juttua.

      • hiphopneverstop

        hopparihenkinen ja housut on vyötäröllä? mitä sä ny selität siellä? toi on vähä sama ku sanois että juu oon kasvissyöjä mut kyllä mä sisäfilettä syön :D :D

        tietysti "hoppareilla" housut roikkuu!


    • Nudisti

      Mitäs jos olisitte vaihtelun vuoksi ilman rihman kiertämää? Mukavaa vaihtelua harmaaseen arkeen!

    • Kuopiosta

      Voi nykyajan lapsia. Ja se on muka "alhaalla" jos vakoa näkyy 10 cm? Ette tiedä mistä puhutte...

      Palataanpa ajassa taaksepäin suunnilleen vuoden 2003 Kuopioon. Silloin todella pidettiin housuja alhaalla, niin alhaalla kun vaan oli mahdollista. Se tarkoitti sitä, että vyö kiristettiin just polvilumpioiden yläpuolelle, ja kireelle. Kävely vähän sellaista sipsuttamista, mutta ei se meitä haitannut. No, jos housut menee polvissa ja bokserit on normaalisti, niin siinähän on reidet sitten esillä paljaana. Kun ei sitä haluttu, niin laitettiin väkisin ne boksereiden lahkeet housuihin saakka, ihan sama missä kohtaa se boksereiden yläosa oli. Paidat oli siihen aikaan sellaisia telttoja, että helma tuli polveen asti, joten ei sen niin väliä ja korispaidat oli vielä pidempiä. Käytännössä meillä oli melkein munat paljaana. Ei sentään ihan, mutta kyllä boksereiden reuna meni kannikoiden alareunassa, ja edestäkin oli melkein kaikki esillä. Oltiin silloin 17-20v ja ainakin meidän porukoissa toi oli tavallinen tyyli monen vuoden ajan. Onneksi en ole itse mikään kaksmetrinen, yhdellä kaverilla, joka on 197 cm, oli todella vaikeuksia saada ne bokserit riittämään. Se oli sitä aikaa se.

      • v-ttu te ootte kyl pitäny hullun alhaal housui ja bokserei sitte sillon! eikö siit ollu sit mitää haittaa jos bokserit o p-ersee alapuolel tai niiku oikeest koko p-erse paljaana siin? vaatii kyl pokkaa vaik toisaalt jos kaikki pitää tollee nii ei kai siin sit... mitä toi sun 2 metrine frendi sit oikee teki niide bokseriensa kans, eihä se ny voi mitenkää pitää niit enää alempan ku toi sun tyyli???


      • Kuopiosta
        dirty-south kirjoitti:

        v-ttu te ootte kyl pitäny hullun alhaal housui ja bokserei sitte sillon! eikö siit ollu sit mitää haittaa jos bokserit o p-ersee alapuolel tai niiku oikeest koko p-erse paljaana siin? vaatii kyl pokkaa vaik toisaalt jos kaikki pitää tollee nii ei kai siin sit... mitä toi sun 2 metrine frendi sit oikee teki niide bokseriensa kans, eihä se ny voi mitenkää pitää niit enää alempan ku toi sun tyyli???

        Ei siitä käytännössä mitään ihmeempää haittaa ollut. Siitä oli kyllä haittaa, että housut oli niin alhaalla. Portaissa kävely käytännössä mahdotonta :) Mutta ei siitä silloin välitetty, kuului asiaan. No, se haitta ehkä oli boksereista että talvella jossain ulkona istuskellessa oli kyllä pirun kylmä perseestä, toisaalta oltiin sen ikäisiä jo, että liikuttiin autoilla tai oltiin jonkun luona sisällä yleensä. En ehkä silti välttämättä suosittelisi noin alas laskemaan ainakaan jos ei ole ns. pakko.

        Tuo kaveri teki aluksi niin kuin me muutkin eli tunki väkisin bokserien lahkeet housuihin sillä seurauksella että bokserit oli todella alhaalla eli sen bokserit takaa oli enemmänkin reiden yläosassa kuin kannikoiden alareunassa, kun se oli niin pitkä. Se yritti ratkaista tuon niin että piti niitä boksereita aika vinossa eli ne oli edestä ylempänä ja munat piilossa, mutta kun se käveli tai liikkui, ne valui munien päältä alle eikä se monta päivää jaksanut kiskoa niitä koko ajan ylemmäs. Se kokeili sitten pitkiä kalsareita boksereiden sijaan mutta sille naurettiin kyllä aika hyvin niistä! Ei ollut kovin tyylikkään näköistä, heh. Lopulta se osti jotain todella isoja boksereita, olisiko ollut XXL tai XXXL ja laittoi vyötäröön hakaneuloja että ne pysyisivät ylhäällä, kun se oli niin hoikka. Mutta niissä oli vähän pidemmät lahkeet, kun oli isoa kokoa. Taisi se silti pitää boksereitaan alempana kuin kukaan muu meistä, oli siitä joskus puhettakin sen kanssa. Sen paidatkaan ei tietenkään yltäneet yhtä alas kuin muilla, vaikka Turnin Shopista tilattiin 6XL-paitoja, ja sen takia sille välillä kävi niin, että sillä näkyi sitten kannikat jos se vaikka autosta könysi kyyryssä ulos.


      • Kuopiosta toinen
        Kuopiosta kirjoitti:

        Ei siitä käytännössä mitään ihmeempää haittaa ollut. Siitä oli kyllä haittaa, että housut oli niin alhaalla. Portaissa kävely käytännössä mahdotonta :) Mutta ei siitä silloin välitetty, kuului asiaan. No, se haitta ehkä oli boksereista että talvella jossain ulkona istuskellessa oli kyllä pirun kylmä perseestä, toisaalta oltiin sen ikäisiä jo, että liikuttiin autoilla tai oltiin jonkun luona sisällä yleensä. En ehkä silti välttämättä suosittelisi noin alas laskemaan ainakaan jos ei ole ns. pakko.

        Tuo kaveri teki aluksi niin kuin me muutkin eli tunki väkisin bokserien lahkeet housuihin sillä seurauksella että bokserit oli todella alhaalla eli sen bokserit takaa oli enemmänkin reiden yläosassa kuin kannikoiden alareunassa, kun se oli niin pitkä. Se yritti ratkaista tuon niin että piti niitä boksereita aika vinossa eli ne oli edestä ylempänä ja munat piilossa, mutta kun se käveli tai liikkui, ne valui munien päältä alle eikä se monta päivää jaksanut kiskoa niitä koko ajan ylemmäs. Se kokeili sitten pitkiä kalsareita boksereiden sijaan mutta sille naurettiin kyllä aika hyvin niistä! Ei ollut kovin tyylikkään näköistä, heh. Lopulta se osti jotain todella isoja boksereita, olisiko ollut XXL tai XXXL ja laittoi vyötäröön hakaneuloja että ne pysyisivät ylhäällä, kun se oli niin hoikka. Mutta niissä oli vähän pidemmät lahkeet, kun oli isoa kokoa. Taisi se silti pitää boksereitaan alempana kuin kukaan muu meistä, oli siitä joskus puhettakin sen kanssa. Sen paidatkaan ei tietenkään yltäneet yhtä alas kuin muilla, vaikka Turnin Shopista tilattiin 6XL-paitoja, ja sen takia sille välillä kävi niin, että sillä näkyi sitten kannikat jos se vaikka autosta könysi kyyryssä ulos.

        Oli pakko tulla kommentoimaan kun kaveri pakotti :D Vaikka kaiken "oleellisen" kai se meikäläisestä jo kertoi :D Olen siis tämä 197 cm pitkä "korisstara" josta toi "Kuopiosta vasikoi tänne :D

        Muistelen että amiksen ekalla, keväällä, meille tuli tää idea että housut polviin ja bokserit tosissaan sinne pakaroiden alareunaan. Mutta mä jouduin tosiaan kyllä laskeen ne bokserit aika laittoman alas. Tai niin kaverit silloin kommentoi. Että laittoman alhaalla ne bokserit oli.

        Kokeilin vähän kaikkea sillä idealla että housut siinä polvien kohdalla ja jotain piti keksiä niiden alle. Esim. kahdet bokserit niin, että yhdet oli jossain reisissä ja toiset jossain puolivälissä pakaroita. Oli muuten epämukavaa ja jostain syystä ne päällimmäiset bokserit aina valui ja veti ne alemmat mukanaan. Yhdessä vaiheessa oli tosiaan sekin, että yritin hakaneuloilla saada yli isot vyötäröstä leveet mutta vähän pidemmät bokserit pysymään jalassa, mutta ne kyllä valui hakaneuloista huolimatta ja tulos oli plusmiinusnolla. Jonkun aikaa vedin oikeasti sillä tyylillä, että bokserit menivät reiden yläosassa ja kun ne ei vinossa pysyneet, niin välillä ne oli sitten edestä niin alhaalla, että dikin pää tuli boksereista pois. Se ei ymmärrettävästi tuntunut kovin mukavalta, ja loppujen lopuksi kehitin mustasta jeesusteipistä tuohon etupuolelle sellaisen korotuksen, siis boksereiden resoorista ylöspäin teipistä rakennettu jonkunlainen näkösuoja ja munat siinä sen takana. Bokserit tosissaan munien alapuolella mutta se näkösuoja peitti, eikä pitkän paidan alta nyt muutenkaan näkynyt mitään. Luulen, ettei siitä teippijutusta edes kukaan tiennyt, vaikka pari vuotta vedin sillä. Huonoa oli se, että se teippisuoja piti joka kerta vaihtaa, kun bokserit meni pesuun. Ja kun ei jaksanut, niin vedin 3-4 päivää samoilla boksereilla.

        Takana ei sitten ollut mitään suojia eli boksereiden resoori oli tosiaan kokonaan pakaroiden alapuolella reisissä ja vaikka paidoilla oli pituutta niin pakko se on myöntää että kyllä sieltä vilkkui aika usein. Laita kengät jalkaan, nosta maasta jotain, yritä kaivaa pohkeen kohdalla olevasta housuntaskusta jotain, aina vilkkuu pakarat.... Kyllä siinä koko Kuopion tori oli mun perseen nähnyt ja monta kertaa. Kaverit ei valittaneet kun ei paljon varaa ollut mutta kotona siitä sai kuulla. Me ei nostettu boksereita silloinkaan, kun amiksessa piti pitää haalaria, ja sekin oli tietysti isointa kokoa. Hauskoja muistoja, vaikka en enää ehkä ihan sillä tavalla pukeutuisi... Mulla on ikää nyt 28 ja sen verran jäi tuo vaihe päälle, että kun vapaalla on farkut jalassa, niin en koskaan vedä niitä ylös saakka, jossain puoliperseessä ne on aina ja bokserit samassa kohtaa :D Mutta ei alempana.


      • Kuopiosta toinen kirjoitti:

        Oli pakko tulla kommentoimaan kun kaveri pakotti :D Vaikka kaiken "oleellisen" kai se meikäläisestä jo kertoi :D Olen siis tämä 197 cm pitkä "korisstara" josta toi "Kuopiosta vasikoi tänne :D

        Muistelen että amiksen ekalla, keväällä, meille tuli tää idea että housut polviin ja bokserit tosissaan sinne pakaroiden alareunaan. Mutta mä jouduin tosiaan kyllä laskeen ne bokserit aika laittoman alas. Tai niin kaverit silloin kommentoi. Että laittoman alhaalla ne bokserit oli.

        Kokeilin vähän kaikkea sillä idealla että housut siinä polvien kohdalla ja jotain piti keksiä niiden alle. Esim. kahdet bokserit niin, että yhdet oli jossain reisissä ja toiset jossain puolivälissä pakaroita. Oli muuten epämukavaa ja jostain syystä ne päällimmäiset bokserit aina valui ja veti ne alemmat mukanaan. Yhdessä vaiheessa oli tosiaan sekin, että yritin hakaneuloilla saada yli isot vyötäröstä leveet mutta vähän pidemmät bokserit pysymään jalassa, mutta ne kyllä valui hakaneuloista huolimatta ja tulos oli plusmiinusnolla. Jonkun aikaa vedin oikeasti sillä tyylillä, että bokserit menivät reiden yläosassa ja kun ne ei vinossa pysyneet, niin välillä ne oli sitten edestä niin alhaalla, että dikin pää tuli boksereista pois. Se ei ymmärrettävästi tuntunut kovin mukavalta, ja loppujen lopuksi kehitin mustasta jeesusteipistä tuohon etupuolelle sellaisen korotuksen, siis boksereiden resoorista ylöspäin teipistä rakennettu jonkunlainen näkösuoja ja munat siinä sen takana. Bokserit tosissaan munien alapuolella mutta se näkösuoja peitti, eikä pitkän paidan alta nyt muutenkaan näkynyt mitään. Luulen, ettei siitä teippijutusta edes kukaan tiennyt, vaikka pari vuotta vedin sillä. Huonoa oli se, että se teippisuoja piti joka kerta vaihtaa, kun bokserit meni pesuun. Ja kun ei jaksanut, niin vedin 3-4 päivää samoilla boksereilla.

        Takana ei sitten ollut mitään suojia eli boksereiden resoori oli tosiaan kokonaan pakaroiden alapuolella reisissä ja vaikka paidoilla oli pituutta niin pakko se on myöntää että kyllä sieltä vilkkui aika usein. Laita kengät jalkaan, nosta maasta jotain, yritä kaivaa pohkeen kohdalla olevasta housuntaskusta jotain, aina vilkkuu pakarat.... Kyllä siinä koko Kuopion tori oli mun perseen nähnyt ja monta kertaa. Kaverit ei valittaneet kun ei paljon varaa ollut mutta kotona siitä sai kuulla. Me ei nostettu boksereita silloinkaan, kun amiksessa piti pitää haalaria, ja sekin oli tietysti isointa kokoa. Hauskoja muistoja, vaikka en enää ehkä ihan sillä tavalla pukeutuisi... Mulla on ikää nyt 28 ja sen verran jäi tuo vaihe päälle, että kun vapaalla on farkut jalassa, niin en koskaan vedä niitä ylös saakka, jossain puoliperseessä ne on aina ja bokserit samassa kohtaa :D Mutta ei alempana.

        siis mikä toi jesari systeemi oikee o? selitä miten teit ton? voi sit iteki testaa ku täs o itel viime aikoin kyl bokserit kans tippunu aika kiitettävästi... sua ei sit haitannu toi jos vako loisti melkee koko ajan? tottuks siihe? mikä sust o alaraja mis ois viel jotai järkee pitää noit ettei mee iha härskiks?


      • Kuopiosta toinen
        dirty-south kirjoitti:

        siis mikä toi jesari systeemi oikee o? selitä miten teit ton? voi sit iteki testaa ku täs o itel viime aikoin kyl bokserit kans tippunu aika kiitettävästi... sua ei sit haitannu toi jos vako loisti melkee koko ajan? tottuks siihe? mikä sust o alaraja mis ois viel jotai järkee pitää noit ettei mee iha härskiks?

        Onpa sulla paljon kysymyksiä! Aiotko oikeasti testata? Vaatii kyllä pokkaa, ei taida tänä päivänä kukaan pitää edes housuja polvissa.

        Jesarisysteemi toimii siis niin että laitat bokserit jalkaan ja asetat ne siihen reiden ylärajaan. Takaa bokserien yläreunus vähän pakaroiden alapuolelle. Ja edestä samaan kohtaan eli ei mitenkään vinoon niitä boksereita. Ne jää edestä just munien alapuolelle. Sitten otat sitä jeesusteippiä ja vedät pitkän ehkä 20 cm palan jonka kiinnität siihen bokserien resooriin siihen yläreunaan niin, että puolet on boksereissa ja puolet ei. Sitten toinen yhtä pitkä pala vastakappaleeksi toiselle puolelle ja sitten rakennat pari kerrosta lisää siihen limittäin niin että sen koko jeesusteippijutun korkeudeksi tulee muutama sentti. Siihen siis muodostuu vähän niin kuin seinä tai korotus, joka peittää munat tai ainakin suurimman osan.

        Miten alas aiot sitten kokeilla noita boksereita? Tavallaan hyvä, että joku vetää old skool tyylillä! Vaikka en kyllä enää itse lähtisi... En mä oikein osaa sanoa, mikä siinä sitten on alaraja. Kai se on sen mukaan, mikä tuntuu vielä hyvältä eikä haittaa liikaa. Jos kokeilet tota teippisysteemiä ja se toimii niin miksei niitä boksereita vois sitten pitää kokonaan perseen alla?

        Ei mulla nyt sentään koko ajan "vako loistanut". Jos joutu paljon kumartumaan tai kyykistymään niin sitten, mutta kyllä pitkä t-paita peitti ihan hyvin. Silloin sai ostaa Turnin Pointista sellaisia todella pitkiä paitoja. Ei taida enää saada mistään tai ei niitä ainakaan enää kellään näe. Jos et löydä pitkiä paitoja niin sitten älä lähde mitään testailemaan, ettei poliisisetä vie :D


      • go4itson
        Kuopiosta toinen kirjoitti:

        Onpa sulla paljon kysymyksiä! Aiotko oikeasti testata? Vaatii kyllä pokkaa, ei taida tänä päivänä kukaan pitää edes housuja polvissa.

        Jesarisysteemi toimii siis niin että laitat bokserit jalkaan ja asetat ne siihen reiden ylärajaan. Takaa bokserien yläreunus vähän pakaroiden alapuolelle. Ja edestä samaan kohtaan eli ei mitenkään vinoon niitä boksereita. Ne jää edestä just munien alapuolelle. Sitten otat sitä jeesusteippiä ja vedät pitkän ehkä 20 cm palan jonka kiinnität siihen bokserien resooriin siihen yläreunaan niin, että puolet on boksereissa ja puolet ei. Sitten toinen yhtä pitkä pala vastakappaleeksi toiselle puolelle ja sitten rakennat pari kerrosta lisää siihen limittäin niin että sen koko jeesusteippijutun korkeudeksi tulee muutama sentti. Siihen siis muodostuu vähän niin kuin seinä tai korotus, joka peittää munat tai ainakin suurimman osan.

        Miten alas aiot sitten kokeilla noita boksereita? Tavallaan hyvä, että joku vetää old skool tyylillä! Vaikka en kyllä enää itse lähtisi... En mä oikein osaa sanoa, mikä siinä sitten on alaraja. Kai se on sen mukaan, mikä tuntuu vielä hyvältä eikä haittaa liikaa. Jos kokeilet tota teippisysteemiä ja se toimii niin miksei niitä boksereita vois sitten pitää kokonaan perseen alla?

        Ei mulla nyt sentään koko ajan "vako loistanut". Jos joutu paljon kumartumaan tai kyykistymään niin sitten, mutta kyllä pitkä t-paita peitti ihan hyvin. Silloin sai ostaa Turnin Pointista sellaisia todella pitkiä paitoja. Ei taida enää saada mistään tai ei niitä ainakaan enää kellään näe. Jos et löydä pitkiä paitoja niin sitten älä lähde mitään testailemaan, ettei poliisisetä vie :D

        mitä vitu paskaa te ny jauhatte? ei kukaa kulje julkisel paikal tollee että karvaset pakarat vaa heiluu esillä. ei tos o mitää järkee. paska trolli!?!?!11


      • Kuopiosta toinen kirjoitti:

        Onpa sulla paljon kysymyksiä! Aiotko oikeasti testata? Vaatii kyllä pokkaa, ei taida tänä päivänä kukaan pitää edes housuja polvissa.

        Jesarisysteemi toimii siis niin että laitat bokserit jalkaan ja asetat ne siihen reiden ylärajaan. Takaa bokserien yläreunus vähän pakaroiden alapuolelle. Ja edestä samaan kohtaan eli ei mitenkään vinoon niitä boksereita. Ne jää edestä just munien alapuolelle. Sitten otat sitä jeesusteippiä ja vedät pitkän ehkä 20 cm palan jonka kiinnität siihen bokserien resooriin siihen yläreunaan niin, että puolet on boksereissa ja puolet ei. Sitten toinen yhtä pitkä pala vastakappaleeksi toiselle puolelle ja sitten rakennat pari kerrosta lisää siihen limittäin niin että sen koko jeesusteippijutun korkeudeksi tulee muutama sentti. Siihen siis muodostuu vähän niin kuin seinä tai korotus, joka peittää munat tai ainakin suurimman osan.

        Miten alas aiot sitten kokeilla noita boksereita? Tavallaan hyvä, että joku vetää old skool tyylillä! Vaikka en kyllä enää itse lähtisi... En mä oikein osaa sanoa, mikä siinä sitten on alaraja. Kai se on sen mukaan, mikä tuntuu vielä hyvältä eikä haittaa liikaa. Jos kokeilet tota teippisysteemiä ja se toimii niin miksei niitä boksereita vois sitten pitää kokonaan perseen alla?

        Ei mulla nyt sentään koko ajan "vako loistanut". Jos joutu paljon kumartumaan tai kyykistymään niin sitten, mutta kyllä pitkä t-paita peitti ihan hyvin. Silloin sai ostaa Turnin Pointista sellaisia todella pitkiä paitoja. Ei taida enää saada mistään tai ei niitä ainakaan enää kellään näe. Jos et löydä pitkiä paitoja niin sitten älä lähde mitään testailemaan, ettei poliisisetä vie :D

        En tiiä luetsä näit enää mut jos huomaat tän nii piti vaa tulla tiedottaan et mitä meikä sit loppujen lopuks testas. En kyl tol jesarisysteemillä vedä enää :DD Mut joo testasin sitä tosiaa ja tos syksyl vedin joku viikon tol setillä et bokserit meni reisis ja munat ulkon boksereist :DD Kylhän se toimi. Mut alko siin olla jo aika vitun härski olo sit. Ja viikko samoil boksereil oli jo vähä liikaa :DD Housut meikäl on silti melkeen polvis saakka mut boksereit oon päätyny pitään vähä ylempänä eli ne on tos jossain perseen alareunas ja etupuolet on säkit turvallisesti siel sisällä :DD


      • Kuopiostatoinen
        dirty-south kirjoitti:

        En tiiä luetsä näit enää mut jos huomaat tän nii piti vaa tulla tiedottaan et mitä meikä sit loppujen lopuks testas. En kyl tol jesarisysteemillä vedä enää :DD Mut joo testasin sitä tosiaa ja tos syksyl vedin joku viikon tol setillä et bokserit meni reisis ja munat ulkon boksereist :DD Kylhän se toimi. Mut alko siin olla jo aika vitun härski olo sit. Ja viikko samoil boksereil oli jo vähä liikaa :DD Housut meikäl on silti melkeen polvis saakka mut boksereit oon päätyny pitään vähä ylempänä eli ne on tos jossain perseen alareunas ja etupuolet on säkit turvallisesti siel sisällä :DD

        Eipä tule kovin usein luettua juu :) Mutta sä sitten testasit? Rispectit siitä! Kyllä siihen tottuu kun jonkun aikaa pitää. Ei ehkä se viikko riitä? Mutta olihan se helpompaa joskus 10 vuotta sitten kun kaduilla näkyi lökäpöksyjä paljon enemmän kuin nyt. Muoti muuttuu...Hyvä silti, että joku pitää old school tyylistä kiinni! Toivottavasti sulla oli pitkät paidat? Kuinka alas sä sitten laskit ne bokserit loppujen lopuks? :)


      • Kuopiostatoinen kirjoitti:

        Eipä tule kovin usein luettua juu :) Mutta sä sitten testasit? Rispectit siitä! Kyllä siihen tottuu kun jonkun aikaa pitää. Ei ehkä se viikko riitä? Mutta olihan se helpompaa joskus 10 vuotta sitten kun kaduilla näkyi lökäpöksyjä paljon enemmän kuin nyt. Muoti muuttuu...Hyvä silti, että joku pitää old school tyylistä kiinni! Toivottavasti sulla oli pitkät paidat? Kuinka alas sä sitten laskit ne bokserit loppujen lopuks? :)

        No joo täs ku kesä on tulos ja on jo lämmin nii kylhän meikä o saanu taas laskettuu boksereitaki alemmas että ei se jääny siihe yhtee testiin mist joskus talvel kirjotin. :D Mut iha hyvä et jäbä tällee puole vuode pääst sen huomas :DD Mut siis joo, housut menee polvie kohalla ja bokserit on tippunu reiden kohille. Ei mitää jesareit kuitenkaa mut vitunpitkäpaita!! :D Kyl tähä tottuu iha hyvin


      • Lapsispuge
        dirty-south kirjoitti:

        No joo täs ku kesä on tulos ja on jo lämmin nii kylhän meikä o saanu taas laskettuu boksereitaki alemmas että ei se jääny siihe yhtee testiin mist joskus talvel kirjotin. :D Mut iha hyvä et jäbä tällee puole vuode pääst sen huomas :DD Mut siis joo, housut menee polvie kohalla ja bokserit on tippunu reiden kohille. Ei mitää jesareit kuitenkaa mut vitunpitkäpaita!! :D Kyl tähä tottuu iha hyvin

        siis jäbä mite alhaal sä oikee pidät noi bokserit? jos ne o reide kohil nii tarkottaaks et sul o säkit kokonaa pihal? siin menee jo sellasel levelil et meikä jää kyl kakkoseks :D o kyl salee vitu pitkät paidat jäbäl


      • Lapsispuge kirjoitti:

        siis jäbä mite alhaal sä oikee pidät noi bokserit? jos ne o reide kohil nii tarkottaaks et sul o säkit kokonaa pihal? siin menee jo sellasel levelil et meikä jää kyl kakkoseks :D o kyl salee vitu pitkät paidat jäbäl

        jep jep joo, siit se riippuu mite pitkä paita o pääl mut jos o tarpeeks pitkä johonki polvii saakka nii kyl mul o bokserit välil just tollee et munat o paljaana haha reisis ne menee.mut ei toi siis sitä tarkota et mul näkyis munat missää koskaa ku paita kutienki peittää


    • nainenO_O

      Ei jumalauta :DDD No onhan se ny aika noloo jos joku likane persvako näkyy !? Kyllä kuuluu alkkareitten perse peittää, ei saatana!!!

    • tyhmä

      kukaan tyttö ei sua ainakaa nussii ala katellen karvasta anaaliis

    • C-money

      Luin tän joskus kauan sitte ja aattelin et aika hyvä trolli. Mut ei näköjään ookaan. Nyt viikonloppuna pidettiin meil pienet kemut ja yks frendi toi sinne jonku kaverinsa jota en ollu ennen nähny. Se oli just tällane bokseriroikottaja. Mentii jossain vaihees saunaan nii ku se otti paidan pois ni sillä näky varmaan kymmene senttii persvakoo. Ja ku tultiin saunasta pois ja se puki päälleen ni siihen samaan se jätti ne bokserit sillonki ja housut ihan vähäc alemmas. En o kyl ennen nähny! Eikä tohon kukaan kiinnittäny mitään huomioo enkä mäkään sille mitää sanonu sit.

    • Mrauplevier

      Jos tahdot esitellä takapuoltas ni helpointa olisi heittää housut ja bokserit pois.

    • Lapsispuge

      Todellaki on bokserit matalalla ja housut! Vedän kunnon spugetyylillä eli sellasii räjähtäneit kuluneit ja liika isoi on kaikki vaatteet xD Ja housui pidän perseen alla ja bokserei puol perseessä. Sit jos pitää kumartyy kyykistyy poimii maast jotai nii aina näkyy perse xD Turpaan swägiksille ja lisää kaljaa!!!

      • go4itson

        äijä vetää oikeella tyylillä! UFFist saa vitu rentoi kledei ei maksa paljoo ja sit vaa pari numeroo isompaa nii pysyy rento tyyli. mut pidäks bokserei aina noin alhaal, mitä järkee siin o? kai sul on sit pitkät paidat son.


      • Lapsispuge
        go4itson kirjoitti:

        äijä vetää oikeella tyylillä! UFFist saa vitu rentoi kledei ei maksa paljoo ja sit vaa pari numeroo isompaa nii pysyy rento tyyli. mut pidäks bokserei aina noin alhaal, mitä järkee siin o? kai sul on sit pitkät paidat son.

        Joo UFF tai Fida! Parhait! Kyl bokserit aina tos jossai puolpers kohil menee, ne o rennot siin. Joku vuoden oon pitäny tällee. Eikä mul mitenkää ylipitkii paitoi oo, sellasii suht normei jotai pari kokoo liia isoi nii oha ne ny vähä pitempii ku normi mut ei missää polvis saakka todellakaa. Kyl mul perse loistaa aina jos jotai kumartelee mut se o vaa chillii, kuuluu mun tyyliin ja asenteeseen :D pistä vaa iteki chillisti alemmas sun bokserit!


      • go4itson
        Lapsispuge kirjoitti:

        Joo UFF tai Fida! Parhait! Kyl bokserit aina tos jossai puolpers kohil menee, ne o rennot siin. Joku vuoden oon pitäny tällee. Eikä mul mitenkää ylipitkii paitoi oo, sellasii suht normei jotai pari kokoo liia isoi nii oha ne ny vähä pitempii ku normi mut ei missää polvis saakka todellakaa. Kyl mul perse loistaa aina jos jotai kumartelee mut se o vaa chillii, kuuluu mun tyyliin ja asenteeseen :D pistä vaa iteki chillisti alemmas sun bokserit!

        on nää ny suht alhaal mullaki nii ku tohon kirjotinki. vakoo vähä näkyvis. tai kännis tai pajois ne voi mennä alemmaski. emmä täst vitti ruveta enää laskeen niit. mitä hyötyy siit olis? mut juu on sul sit aika persoonallinen tyyli jos silleen haluut pitää sun boksereit että paljas vako loistaa heti ku vähän kumartuu :):):) mut eipä siin mitää, jokanen tyylillää!


      • Lapsispuge
        go4itson kirjoitti:

        on nää ny suht alhaal mullaki nii ku tohon kirjotinki. vakoo vähä näkyvis. tai kännis tai pajois ne voi mennä alemmaski. emmä täst vitti ruveta enää laskeen niit. mitä hyötyy siit olis? mut juu on sul sit aika persoonallinen tyyli jos silleen haluut pitää sun boksereit että paljas vako loistaa heti ku vähän kumartuu :):):) mut eipä siin mitää, jokanen tyylillää!

        No siis ei kai siit mitää hyötyy oo mut rento tyyli pitää olla... Paril frendil o sama tyyli kans, se vaa kuuluu asiaan :D Siin oot kyl oikees et mitä enemmä kaljaa ni sitä alempan roikkuu :D


      • Lapsispuge kirjoitti:

        No siis ei kai siit mitää hyötyy oo mut rento tyyli pitää olla... Paril frendil o sama tyyli kans, se vaa kuuluu asiaan :D Siin oot kyl oikees et mitä enemmä kaljaa ni sitä alempan roikkuu :D

        Rento tyyli totta kai ja hyvä et jätkäki o oppinu pitää bokserei rennosti! Jos sä selvin päin pidät niit puol persees ja sit kännis alempana nii taitaa mennä aika alas jos äijä o maistis joka päivä :DD Mut itel on kyl aika sama, housut on jossai puol reides tai alempana yleensä ja bokserit ei oo kyl ollu pitkään aikaan ees puol persees enää. Mitä alempan sitä parempi :DD


      • Lapsispuge
        dirty-south kirjoitti:

        Rento tyyli totta kai ja hyvä et jätkäki o oppinu pitää bokserei rennosti! Jos sä selvin päin pidät niit puol persees ja sit kännis alempana nii taitaa mennä aika alas jos äijä o maistis joka päivä :DD Mut itel on kyl aika sama, housut on jossai puol reides tai alempana yleensä ja bokserit ei oo kyl ollu pitkään aikaan ees puol persees enää. Mitä alempan sitä parempi :DD

        vittu mikä KESÄLOMA huh huh meikä o ollu täs viimiset kaks viikkoo kännissä joka v** päivä, tänää onnistunu tissuttelee koko lavan pikku hiljaa päivän mittaa :D iha hyvi mun 52kg painol :D ja tyyli vaa rentoutuu lisää en jaksa kiskoo boksereit enää ollenkaa ylös eli aamul laitan ne johki puol pers ja sit ku ne päivän aikana valuu nii saa valuu iha rauhas. tänää just frendi oli sillee että istutsä paljaal perseel tos penkil ja mä vastasin vaa et todellaki :D peittäähän noi paidat jonku verra mut kyl mul nykysee loistaa perse ain jos istuu tai sit ku vähänki kumartuu :D


      • Lapsispuge kirjoitti:

        vittu mikä KESÄLOMA huh huh meikä o ollu täs viimiset kaks viikkoo kännissä joka v** päivä, tänää onnistunu tissuttelee koko lavan pikku hiljaa päivän mittaa :D iha hyvi mun 52kg painol :D ja tyyli vaa rentoutuu lisää en jaksa kiskoo boksereit enää ollenkaa ylös eli aamul laitan ne johki puol pers ja sit ku ne päivän aikana valuu nii saa valuu iha rauhas. tänää just frendi oli sillee että istutsä paljaal perseel tos penkil ja mä vastasin vaa et todellaki :D peittäähän noi paidat jonku verra mut kyl mul nykysee loistaa perse ain jos istuu tai sit ku vähänki kumartuu :D

        ainaki jätkä nauttii lomast, se o hyvä! näkyyks sul sit perse paljaan melkee koko ajan? vähä härskii kuitenki? kuin pitkii sun paidat sit on?


      • Lapsispuge
        dirty-south kirjoitti:

        ainaki jätkä nauttii lomast, se o hyvä! näkyyks sul sit perse paljaan melkee koko ajan? vähä härskii kuitenki? kuin pitkii sun paidat sit on?

        no ei se ny iha koko aja kuitenkaa :DDD jos vaik seison tai kävelen ni ei se sillo. mut jos o bokserit valunu nii kyl sit jotai näkyy ku istuu tietenki. muutenki oon alkanu pitää enemmä kunno löysii bokserei sillee et ei ne ees pysy sii puol persees vaa valuu aina aelmmas :D sit mitä enemmä kaljaa takan ni sitä harvemmi viittii nostella noit haha


    • Swäg!

      Edest silleen et karvat on piilos just just ja takaa silleen et vakoo näkyy ihan skidisti.

      • go4itson

        aika lail samas yritän pitää. mitä enemmä promillei, sitä matalammalle ne menee ja vitut siitä. saa naiset ihailla.


    • exrollonkolli

      Noi kuopiolaisten jutut toi muistoja mieleen. Kyllä me Rovaniemelläkin osattiin! En tiedä mikä meno siellä nykyään on, mutta joskus 7--8 vuotta sitten olin kasiluokalla ja me innostuttiin porukalla lököttämään housuja kanssa ihan levottoman alhaalla, tietysti vanhemmat jätkät esikuvina. Pikku hiljaa ne siitä laski sen mukaan mitä kehdattiin kokeilla. Kaikkein hulluin roikuttaja oli yksi todella lyhyt jätkä meidän luokalla, se oli max 150 cm pitkä. Siitä huolimatta 42 tuuman Kanin farkut (isompia ei saanut) ja vyö polvitaipeeseen. Ja me muut mentiin perässä. Kaikilla oli 42 Kanit ja mitä kovempi jätkä, sitä alempana ne lökötti. Ja lyhyillä pikku askelilla köpöteltiin menemään.

      Ei siinä kauaa mennyt kun alkoi bokseritkin laskea ja samasta syystä kuin kuopiossa. Kun housut on taipeissa niin ei löysissäkään boksereissa riitä lahkeet tarpeeksi alas. Muistan vielä kun kysyin yhdeltä parikymppiseltä kaverilta kun oltiin jossain juomassa että miten siulla riittää bokserit housuihin saakka niin se nosti paidan helmaa ja sanoi että ihan hyvin, sitten kun ihmettelin että ei mulla riitä mitenkään, vaikka se toinen oli mua paljon pidempikin, niin se nosti sitä helmaa korkeemmalle ja nauro että tottakai riittää. Ja riittihän ne kun sillä oli ne bokserit kanssa todella alhaalla niin että sen persposket oli kokonaan paljaana. Tehtiin tietysti perässä sitten mekin eli Rollossa tuo oli ainakin jossain porukoissa aika tavallista. Ne bokserit itse asiassa pysyykin aika hyvin sellaisessa kohdassa että ne takaa menee ihan persposkien alareunassa ja edestä sen verran korkeammalla että munat jää kuminauhan alle peittoon.

      Tuo 150cm pitkä kaveri laski omat bokserinsa siihen samaan tasoon vaikka sen ei olisi edes tarvinnut kun se oli niin lyhyt. Itse olin varmaan melkein 170 sillon. Ja kyllä me monta vuotta sillä tyylillä mentiin.

      • Kuopiostatoinen

        Jaa on Rollossa ollut sama meno kuin Kuopiossa? Hyvä meinkinki. Mutta ette laskeneet boksereita kuitenkaan ihan kassien alle? Kuinka kauan menitte tuolla tyylillä? Varmaan talvella vähän kylmä siellä :)


      • ounasrinne420

        ounasrinteen getos jatkuu tyyli edellee... ite lökötän farkkui nii että kirraan vyön 10 senttii taipeide yläpuolelle ja bokserit menee tos kannikoide alareunas ja t paita on melkeen polvissa. samal tyylil vetäny jo päälle vuoden ja voin sanoo että ei oo edes alin housuje/boksereiden taso tääl päin!


      • ounasrinne420

        siis ounasinne on rovaniemel!


      • ounasrinne420 kirjoitti:

        ounasrinteen getos jatkuu tyyli edellee... ite lökötän farkkui nii että kirraan vyön 10 senttii taipeide yläpuolelle ja bokserit menee tos kannikoide alareunas ja t paita on melkeen polvissa. samal tyylil vetäny jo päälle vuoden ja voin sanoo että ei oo edes alin housuje/boksereiden taso tääl päin!

        just hyvä tyyli jäbäl! ooks minkä ikäne? aika lail samal tyyli vedän iteki. ja jos ei toi oo alin roikotus tyyli siel rovaniemel päi nii mikä siel sitte on alin?? asenne meininki kyl, ei voi muuta sanoo!


      • ounasrinne420

        no siis yhen jätkän tiiän jolla on housut suunnillee samalla tasolla ku meikäl mutta sit sen bokserit o vaa jossai reisis sellasen myttynä haha mont kertaa nähny ku ollaa menty saunaa nii ku se ottaa paidan pois ni mietin et mikäs vitu järki siin o että se ees piettää niit bokserei. ja sit parilla jätkällä on housut iha taipeissa sillee että kirraa vyön iha siihe polvilumpioon kiinni, siit ei enää alemmas pääse mut pitkän paidan ne tarvii!


    • YOLO-00

      oon kanssa laskenu boksereita vähän, takaa vakoo jotain 5 cm esil ja edestä sheivasin karvoi vähän ettei näkyis

    • Sivistynytoikeasti

      Miksi olette noin outoja?! Olen 15v ja pidän housut vyöllä niin ettei roiku yhtään, paljon mukavamman tuntuista ja sivistynyttä. Nostakaa housut ja olkaa siistejä.

      • Lapsipsuge

        sä se tässä outo oot ja nörtti.. ei kukaa pidä housui tollee. sivistyny? haha


    • malmikundi

      Meikä 22 v jäbä ja itel roikkuu boxut ainaki puoles persees ja sit farkut siit jotai 5 senttii alempana. Oon pitäny tollee jo yli vuode ja iha rentoo must.

      • Lapsispuge

        joojoo vittu jbä vetää oikeel tyylil! millasii paitoi pidät tai onks pitkii vai näkyyks jbäl sit kans vakoo jos jotai kumarrut tai muuta?


      • ooks alemmas kokeillu koskaa? shoppaa vähä pidempii paitoi nii voit hyvi laskee alemmas!


    • boksut

      Mun parilla kaverilla näkyy bokserit hupparin alta, joskus ne roikkuu tosi alhaalla, samoin farkut. Itsellä on bokserit tosi ylhäällä ja pidän t-paitaa boksereissa, bokserit kyllä näkyy koska ne on ylempänä kuin farkut.

    • Anonyymi

      Itse pidän boxerit vyötärössä mutta housut takaa n. 12-15cm alhaalla ja edestä n. 5cm

      • Anonyymi

        Mullakin on kyllä bokserit ylhäällä, en oo oikein koskaan ymmärtäny tota boksereiden roikotusta. Mikä järki siinä on niitä pitää jos niillä ei saa persettä ja munia suojattua? Housut mulla on kyllä alhaalla, itseasiassa tosi alhaalla nykymittapuun mukaan eli vyö on aika tarkkaan puolivälissä perseen alareunaa ja polvia. Ihon saa piiloon silleen että laittaa korisshortsit siihen boksereiden ja housujen väliin, mulla tulee paidatkin kyllä niin pitkälle että vyö peittyy. Joskus roikotin housuja vielä alempana niin sillon roikotin kyllä noita shortsejakin, yleensä perseen alla ja välillä ihan reisissäkin jos halus vyön kiinnittää polvien kohalle. Sillon saatto bokseritkin olla vähän alempana mutta kun paita tulee sääreen asti niin ei paljoa pelkoa että joku persvako paistais :D


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä hittoa tapahtuu nuorille miehillemme?

      Mikä on saanut heidän päänsä sekaisin ja kadottamaan järjellisyytensä normaalista elämästä ja ryhtymään hörhöiksi? https
      Maailman menoa
      370
      4639
    2. En sitten aio sinua odotella

      Olen ollut omasta halustani yksin, mutta jossain vaiheessa aion etsiä seuraa. Tämä on aivan naurettavaa pelleilyä. Jos e
      Ikävä
      85
      1875
    3. Martina jättää triathlonin: "Aika kääntää sivua"

      Martina kirjoittaa vapaasti natiivienkusta suomeen käännetyssä tunteikkaassa tekstissä Instassaan. Martina kertoo olevan
      Kotimaiset julkkisjuorut
      66
      1619
    4. Muistatko kun kerroin...

      että palelen..? Myös nyt on kylmä. Tahtoisin peittosi alle.
      Ikävä
      44
      1556
    5. Persut vajosivat pinnan alle

      Sosiaali- ja terveysministeri Kaisa Juuson (ps) tietämättömyys hallinnonalansa leikkauksista on pöyristyttänyt Suomen ka
      Maailman menoa
      217
      1424
    6. En vain ole riittävä

      Muutenhan haluaisit minut oikeasti ja tekisit jotain sen eteen. Joo, ja kun et varmaan halua edes leikisti. Kaikki on o
      Ikävä
      29
      1400
    7. Oon pahoillani että

      Tapasit näin hyödyttömän, arvottoman, ruman ja tylsän ihmisen niinku minä :(
      Ikävä
      60
      1376
    8. Kuka sinä oikeen olet

      Joka kirjoittelet usein minun kanssa täällä? Olen tunnistanut samaksi kirjoittajaksi sinut. Miksi et anna mitään vinkkej
      Ikävä
      54
      1357
    9. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      28
      1235
    10. Hei, vain sinä voit tehdä sen.

      Only you, can make this world seem right Only you, can make the darkness bright Only you and you alone Can make a change
      Ikävä
      8
      1228
    Aihe