Uimahallien ujot ärsyttää

uimari35

Minua on ruvennut todella ärsyttämään uimahallien ujot jätkät, jotka eivät ensin meinaa millään uskaltaa riisua housujaan pukuhuoneessa ja sitten peittelevät vehkeitään käsillään ja pyyhkeillä. Pari kertaa olen provosoivasti pyöritellyt päätä suihkun puolella ja näyttänyt huvittunutta naamaa. Tuollainen käytös ei ole missään iässä tervettä, vaan naurettavaa. Jos noin paljon ujostuttaa, niin eikö kannattaisi jäädä kotiin?

15

1171

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • rydtufyiguhliöj

      taidat olla homo?

      • kdkdkdkdkdkdkdkdkkd

        Ujoja taas ärsyttää kiimaset homot, jotka ahnaasti tuijottaa niiden munia.


    • lklkklk

      Määki lopetin mun ammattiuran uinnissa just sen takia kun ei nykyään nää tarpeeks kikkeliä uimahalleissa.

    • Mee pois mun netistä

      Mitä se sulta on pois jos joku on vähän ujompi kuin sinä?

      Ujoilla on ihan yhtäläinen oikeus käyttää julkista uimahallia kuin sinullakin. Hienoahan se on, etteivät ujot täysin vieraannu ihmisistä vaan uskaltautuvat jopa sinne uimahalliin asti.

      Mä luultavasti pyörittelisin päätäni sulle kun oot tommonen rajoittunut kusipää. Anna myös niiden ujojen kukkien kukkia.

    • ei sinulle kuulu

      Jokaisella on oikeus suojella kehoaan ja intimiteettitunto miten näytellä kehoaan. Uimaan kai menet niin kuin nämä ujommatkin. Taitaa olla enemmän sinun ongelmasi.

    • Marechiaree

      First world problems...

    • ...

      Oman vartalon häpeäminen ja ujous ovat täysin eri asioita.

    • Pakkiniilo

      En minäkään nyt innolla pukuhuoneessa ilkosilleni heittäisi, jos joku rietas setä siellä turhia arastelematta tuijottelisi sitä onko kikkeli peitettynä vai ei. Aika intensiiviset tuijotukset sitä on nimittäin tultu silmäiltyä, kun noin hyvin pystyt kertomaan, että millä on peitelty ja milloin.
      Mutta ehkä minä olen vain harhaoppinen asian suhteen, kuuleehan sen jo uimahallin nimestäkin, että sinne tultaessa päätarkoitus on pukuhuoneeseen tulla värkkiään esittelemään samalla kun vilkuilee miltä muilla näyttää. Se allashan siellä on vain koristeena.
      Ujouskaan mikään luonteen piirre, proteiinin puutetta se pelkästään. Vähän jotain lihaisaa ja mehevää nassuun ja johan iskee halut päästä näyttelemään alakertaansa muille kanssaihmisille.

      Perhana sentään, ihan vain mielenosoituksen vuoksi menen seuraavan kerran uimahalliin pippeli sukkaan sullottuna. Tiedänpä sitten, että liikutaanko samoilla suunnilla aloittajan kanssa, jos siellä joku vittuuntuneena ottaa tuijotuskilpaa sukan kanssa.

      • 7777777777777

        "Ujouskaan mikään luonteen piirre, proteiinin puutetta se pelkästään. Vähän jotain lihaisaa ja mehevää nassuun ja johan iskee halut päästä näyttelemään alakertaansa muille kanssaihmisille."

        Voi jestas mitä kakkaa sieltä tulikaan. Siis kerro nyt, ihan itsekö päädyit tuollaiseen johtopäätökseen vai auttoiko joku esim. naapurin koira tai joku 5 vuotias?

        Ujous johtuu kyllä ihan jostain muusta kuin ravinto aine puutoksesta. Jos ihmisellä on puutos tila jostain vitamiinista tai hiven aineesta niin silloin on kyllä paljon muutakin oiretta.


      • -T.L.-

        Ei oo mulla ainakaan auttanut proteiini ujouteen. Rauhottavat lääkkeet vähän helpottaa.


    • Magister Bakare

      Sori vaan, mutta sä et ole uimari.

      Sun kannattaisi itse pysyä himassa tai juoruämmien parissa, jos et osaa tulla halliin ilman ennakkoluuloja ja käytöstapoja. Meinaan:

      kirjastot ja uimahallit ovat viimeisiä "demokratian piilopaikkoja", joissa ihmiset osaavat käyttäytyä ja antavat muiden olla juuri sellaisia kuin ovat.

      Tutki poju itseäsi ja pohdi, mistä fasismisi on kasvanut.

    • Kotikasvatus hukassa

      Kotikasvatus puuttuu, miehen malli ja akat kasvattava lapset. Lapsia tehdään joka oksalle niin kyllä siinä on kaikki hukassa.

      Ennen pojat kävivät miesten kanssa saunassa ja olivat alasti, mutta nykyään ei osata olla rentoja ja hävetäänkö mitä? Omaa sukupuolisuutta kun ei tiedetä mitä ollaan.

      On se ihme kun alastomuus on aina ennen ollut ihan normaali. Mutta nythän ilmeisemmin lailla yritetään saada aikaisiksi, että mökilläkin pitää olla vaatteet uidessa, saunoessa.

      Mutta muut tuomiot ovat ovat naurettavia kuten pedofilia, raiskaus ja muut seksuaalirikokset. Myös uskovaiset yhteisöt ovat sisältä todella kipeitä.

    • ffiefeefff

      ONKO MULLA LIIAN PIENI.... ONKO ? uiii uiiii mä onn epävarma----- onko
      mene uikakrit jalassa saunaa. pyyhe aina pipetin edessä pukkarissakin uiiiiii

    • älä kosketa mun m,,,

      Onpa sinulla aikaa kytätä toisten vehkeitä,olet sairas,,

    • uimahallari

      Muistan että teini-iässä ihan oikeesti oli niiiiin ujo ja epävarma itsestään, että oli vaikeuksia esiintyä alasti uimahallissa.

      No iän myötä sellainen tietysti karisee. Yhtä rumia perseitä ja tissejä siellä näkee, ja miesten puolella varmaan roikkuvehkeitä... Ketään ei kiinnosta.

      Edelleen kuljen portaat alas ja ylös pyyhe päällä. En kuitenkaan ole mikään itsensäpaljastelija joka saa nautintoa alasti esiintymisestä.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Takaisin ylös

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      130
      4955
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      31
      3134
    3. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      16
      1807
    4. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1760
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      19
      1625
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      71
      1491
    7. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      19
      1247
    8. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      10
      1243
    9. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      16
      1217
    10. Ison Omenan uhri tukahdutettiin kuoliaaksi. Kuolinsyynä sydämen pysähdys.

      Eli naisen hengittäminen estettiin ja tästä oli suorana seurauksena sydämen pysähdys. Ihan oppikirjan mukainen tapaus. H
      Maailman menoa
      17
      1207
    Aihe