Voi vi**u

Vittuuntunut vaimo

Ukolla on sitä ja tätä syytä, ettei voi harrastaa seksiä. Mutta miksi hitossa mun, terveen, viriilin naisen, täytyy olla ilman seksuaalista tyydytystä jos ukon elin ei pelitä? Kai sillä ny sormet ja suukin on? Hypin kohta seinille. Taas menny 3 viikkoa ukon "no kun..."-kitinää kuunnellessa. Jos vikaa olis mussa, pitäisin huolen että ukko kuitenkin tyydytyksensä saisi. Vittu kun vituttaa.

7

264

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Tee jotain

      Tee asialle jotain. 1 ukko lääkäriin 2. vaihda ukkoo. Kyllä sieltä lääkäristä syy löytyy jos asiaa alkaa selvittää alhaset testot jne. tai sitte viagraa ni toimii pelit! 3vaihto ehto onse että ukkos saa tyydytyksen muuaalta!

    • eivierast,vaantuttuu

      Etkä muuten ole ainoa, jota kyseinen asia vituttaa: Ukolla kyllä pelit toimii, mutta kiinnostus on ollut laimeaa yhteistä hyvää kohtaan "ikuisesti" (yhdessä oltu siis vuosikymmeniä).
      Vihdoinkin, ennenkuin olen vanha ja katkera (siis ikäähän jo on, mutta en onneks vielä niin katkera), olen päätynyt nauttimaan kaikesta kiinnostuksesta, mitä vaan mistä tahansa saan...no, ei ehkä ihan oikeesti niinkään, mutta en jaksa enää olla täysin ilmankaan ja tyytyä puutteessa olevan kohtaloon.

    • Vittuuntunut vaimo

      Asialle on koetettu tehdä vaikka mitä. Hyvällä puhuttu, aloitetta kaikkeen muuhun kivaan yritetty (en ole painostanut itse aktiin siis). Kaikkea mahdollista, mutta kun ei... Se on niin että hän ja hänen tyydytyksensä. Mun haluilla mitään vi*un väliä. Sitten kun hällä toimii, se on pruits ja kyljen kääntyö. Jos kauniisti pyydän, voin saada vielä käsittelyä itselleni, mutta ei koskaan oma-aloitteisesti, ei yhtään mitään. Ja lääkärissä on käyty ja syy selvillä. Jos toinen on sairas, pitääkö molempien jäädä ilman ihan kaikesta seksuaalisesta? Argh. Alan ymmärtää pettäjiäkin jo.

      • Vittuuntunut vaimo

        Tee jotain, lääkärissä siis käyty toisesta syystä ja homma lääkkeen sivuvaikutusta. Tämän ongelman kanssa ukkoa ei lääkäriin saa.


      • Maijjjanen
        Vittuuntunut vaimo kirjoitti:

        Tee jotain, lääkärissä siis käyty toisesta syystä ja homma lääkkeen sivuvaikutusta. Tämän ongelman kanssa ukkoa ei lääkäriin saa.

        Nyt ilmeisesti kyseessä on joku fyysinen ongelma, mutta muutenkin näitä haluttomia miehiä tuntuu olevan pilvin pimein. Itse olen ollut kaksi vuotta mieheni kanssa ja alkuhuuman (noin puoli vuotta) jälkeen miehen halut ovat hiipuneet. Tätä nykyä jotain tapahtuu kerran kuukaudessa tai kahdessa ja tuntuu, että sekin vaan velvollisuudesta. Ehkä olen itse ahdistanut miestä haluamalla häntä lähes jatkuvasti ja myös osoittamalla sen ja tässä on lopputulos. Ei mitään. Ketään toista en usko tähän liittyvän, ei jotenkin sovi kuvaan, ja mies vakuuttaa kyllä rakastavansa ja hellyyttä on muuten. Ja kaveripiirissäni ties kuinka monella samanlainen tilanne. Naisten haluttomuudesta meuhkataan, mutta itse tunnen vain haluttomia miehiä. Ja ei, en ole lihonut muodottomaksi, vaan olen hyvännäköinen nainen.


    • Vittuuntunut vaimo

      Johtuipa miehen haluttomuus mistä ikinä, on sillä puolisolla, terveellä, halut yhä. Eikä mielen haluttomuus estä suun ja käsien käyttöä, kokonaisvaltaista hyvänäpitoa, aloitteita sen varmistamiseen että toinen tietää."Olet rakas yhä, sun tarpeet on mulle tärkeät. Et ole mulle vain panopuu jota käytän kun MULLA kaikki toimii hyvin (silloin kun toimii)". Saatanallisen itseksästä. Jos mä tiedän että miehellä ei pelaa, mutta tiedän myös että koskettelusta jne. silti pitää, saan öljyhieroa sen päästä varpaisiin, pitää hyvänä, koskea. Se nauttii ja lopetettuani sanoo:"Kiitos". Ja rupeaa lukemaan tai pelaamaan. Jos sitten että jos mäkin ny jotain saisin..? Ehkä pari hätästä räpellystä sormilla. Sitten mun pitäs olla tyytyväinen. Oma-aloitteisesti ei tee mitään, mitään, mitääb. Kiitos tälle palstalle. Täälä saa päästellä. Kotona en viiti raivota. Jos se tajuaisi kuinka käyttäytyy, ei käyttäytyisi näin. Ukon vaihto siis edessa jossain vaiheessa :)

    • Jaxeluja,tsemppiä

      Sun ei tosiaankaan tarvii tyytyä tilanteeseen! Ja jos oikeesti asiasta on puhuttu ja sinäkin olet tarpeesi esille tuonut, on kohtuutonta, että joudut kärvistelemään puutteessa. Oikeesti välittävä ihminen (oli hänen toimimattomuutensa sairaus tai mikä muu tahansa) yrittäisi sentään jotenkin osoittaa välittävänsä myös sun nautinnosta tai sitten kehottaisi vaikka hakeutumaan muualle.
      Vuosikaudet samaa kokeneena (mies ei impo, eikä pieni, eikä huono rakastaja, eikä homma puolin tai toisin puuduttavaa, eikä samanlaista kertaa ole) meillä puheet on puhuttu ja ellei hyvä heilu kotona, otan vastaan sieltä ja siltä, mistä sitä saa. Ikäisenäni en sentään lähde mihin tahansa (baariin) puutettani ruikuttamaan, mutta tartun kyllä tarvittaessa tilaisuuteen, kun sellainen kohdalle sattuu.
      V...tuttaa kuunnella päivittäin, useita kertoja viikossa tai edes kuukaudessa halunsa tyydyttäviä, kun itte on joutunu olemaan viikkoja tai kuukausia ilman! Ja ihan turha on kenenkään kommentoida, että omin käsin onneen vaan (miten muuten tähän asti oli selvinnykään). Kahden ihmisen kauneinta asiaa ei yksin voi korvata!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Miksi jollain jää "talvi päälle"

      Huvittaa kastoa ullkona jotain vahempaa äijää joka pukeutuu edelleen kun olisi +5 astetta lämmittä vaikka on helle keli
      Maailman menoa
      262
      2541
    2. Mitä et hyväksy miehessä/naisessa josta olet kiinnostunut?

      Itse en halua, että miehellä olisi lapsia!
      Ikävä
      192
      1632
    3. Se katse silloin

      Oli hetki, jolloin katseemme kohtasivat. Oli talvi vielä. Kerta toisensa jälkeen palaan tuohon jaettuun katseeseen. Tunt
      Ikävä
      59
      1424
    4. Kaipaaville

      Kerro sun tunteesi ja ajatukset tähän jos et uskalla irl!
      Ikävä
      79
      1156
    5. Tiesitkö? Farmi Suomi Kirsikka Simberg on tämän julkkisnaisen tytär - Katso tyrmäävät mallikuvat!

      Oho, aikamoinen ylläri. Tiesitkö?! Kirsikka Simberg on yksi tämän kauden Farmi Suomi -kisaajista. Hänellä ei ole tuttu t
      Suomalaiset julkkikset
      3
      1149
    6. Tuhdit oluet kauppoihin. Miksi vastustaa?

      8% oluet kauppoihin mutta mikä siinä on että osa politikoista vstustaa ? Kauppa kuitenkin hinnoittelee vahvan oluen ni
      Maailman menoa
      220
      1008
    7. Miten haluaisit

      Että reagoisin jos näkisin sinut nyt?
      Ikävä
      78
      990
    8. Sinua tulen kyllä ikävöimään pitkään nainen

      mutta oli pakko tehdä päätös oman mielenrauhan vuoksi. Toivottavasti saat elämältä kaiken mitä haluat.
      Ikävä
      45
      895
    9. Kohta me ei enää nähdä :(

      En pääse enää uppoutumaan silmiisi enkä kuunnella ihanaa ääntäsi. Elämä on pstä.
      Ikävä
      39
      719
    10. Kärsämäki rosvojen ja tuhopolttajien kylä?

      Poliisi ampui uhkaava miestä Kärsämäellä. Ja vasta joku poltti rivitalon. Mikä riivaa Kärsämäkisiä? Joko tuulimyllyjen
      Kärsämäki
      15
      710
    Aihe