ilmainen parkki lähellä hki- vantaata

esko 22

eli mihin voi jättää auton ilmaiseksi lähelle hki-vantaata, mistä hyvät yhteydet lentokentälle, lähellä hotelleja, mistä kuljetus kentälle tai julkinen liikenne kentälle, pysäkki, minkä lähellä parkki mahdollisuus. ei pellolle, kaupan parkkipaikka tai muukaan missä ihmiset ei säilytä autojaan, vaan norm. paikka missä siellä asuvat pitävät autojaan, kerrostalon parkki, kadun varressa, mistä lähellä pysäkki julkisilla lentokentälle. missä olette säilyttäneet, kertokaa vinkkejä.

30

13843

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • 10+7

      En tiedä oletko aiemmin kuullut, mutta kerrostalojen parkit on varattu niiden asukkaille ja heidän vierailleen, ei lentomatkustajille.

      Toisaalta eipä siinä kentän lähellä nyt niin hirveästi asuinalueitakaan ole.

      Jos ei ole varaa maksaa pysäköintiä, niin jää kotiin senkin pummi.

    • Lentoparkki

      Samaa mieltä edellisen kanssa. Jos ei oo varaa 50 euroa viikossa maksaa parkista niin paree jäädä sitten kotiin. Vie vaan autos jonkin taloyhtiön pihaan. Toivottavasti se hinataan kaupungin varikolle, josta sitä on reissun jälkeen kiva lähteä metsästämään. Sitten se vasta kalliiksi tuleekin , kun autoa sieltä lunastaa ja jos sattuu lomalta paluu illaksi, niin täytyy jäädä hotelliin yöksi odottamaan seuraavaa arkiaamua.

    • On vaihtoehtoja

      Esson baarin taakse Vihtiin tai Finlandia-talon katolle !
      Muista varata nosturi mukaan.

      Tai pyydä lentokonetta koukkaamaan kotisi kautta.
      Onhan asuinpaikkasi lähettyvillä pikitie ?

    • 7+2

      Olisi kiinnostavaa tietää, että ihan tosissaanko joku tällaista pohtii.

      • esko 22

        eihän kukaan parkista rupea 50e maksamaan, tampereella bussikuljetus pyynikintorilta- keskusta- pirkkala-lentok. matkalla 10 eri mahdollisuuksia jättää auto, samoin turussa.
        laivaristeilyllä turusta, eihän kukaan 7e parkkia maksa, sillähän saa laatikollisen olutta tai aamiaisen. ilmaisia parkkeja sataman läheisyydessä vaikka kuinka, tai hiukan pidemmällä port arthurissa ja vähä- heikkilässä.
        onko vantaa niin kuppainen paikka, ettei siellä parkkipaikkoja, pääkaupunkiseudulla yleensä ihmiset köyhempiä kuin muualla, vrt. kallis asumisen taso, muu elämä, ihmiset seisottavat autojaan, kun eivät pysty vakuutuksiaan maksamaan, kyllähän niitä parkkipaikkoja on.


      • ilmanen parkki

        itse autoilen paljon ja olen laskeskellut, että säästän vuodessa n.150e, kun pyrin jättämään autoni ilmaisiin parkkeihin. käytän toki maksulliakin parkkeja, mutta tosiaankin usein on tarjolla ilmaisiakin, joten miksi maksaa.


    • Lentoparkki

      Ahaa, tää eskoseni onkin näitä 0,01€ Ryanair lipulla lentäviä. Nyt ei sitten enää saatukaan halpaa Ryanair lentoa, vaan joudutaan turvautumaan Norwegian lentoon Hesasta. No mikäänhän ei tietty edelleenkään saa mitään maksaa, se nyt oli jo lähes mahdoton että Norwegian lippu maksoi 60-100 euroa. Oikeen toivon että sun autos hinataan kaupungin varikolle, kun parkkeeraat sen muka ilmaiseen, laittomaan parkkiin. Ulkopaikkakuntalaisen on sitten mukava lähtä autoa varikolta hakemaan ja etsimään. Pääasia että kaikki rahat säästyy viinaan ja olueen.

    • tee näin

      hotelleissa mitkä kentän lähellä sijaitsevat niin voit jättää auton viikoksi samaan hintaan. Bussikuljetukset kentälle myös kuuluu huoneen hintaan. Ilmaisia paikkoja ei ole lähellä ja älä nyt ainakaan minkään marketin pihaan autoa vie...tulee hirveän kalliiksi se.

    • 5+13

      Jos ilmaisesta, kaikille avoimesta ja turvallisesta parkkipaikasta hyvien liikenneyhteyksien päässä Helsinki-Vantaan lentokentästä huudeltaisiin julkisesti, se ei kovinkaan pitkään täyttäisi noita kriteerejä.

    • jjwwkk

      kytllähän suomi on täynna parkkipaikkoja, hki keskustasta ilmaista vaikea löytää, mutta vantaalla, eihän siellä ole maksullisia parkkeja, aikarajoitettuja kylläkin.
      monella 2-3 auto, talossa yksi parkki, ihmiset kyläilevät/vierailevat, muualta tulleet työntekijät, kyllähän siellä pilvinpimein autoja parkissa.
      naurettavaa, hinata auto kaup. varikolle, kyllähän siellä ihmiset katujen varsilla seisottavat autoja viikko tolkulla. eiköhän tarkoittanut/ kysellä virallista parkkipaikkaa missä pysäköidä, eiköhän ne parkkeerausta varten tarkoitettu.
      itse lentokentälle mennessäni jätän kyllä auton tuttujen /kaverien/ luo, ei mieleenkään maksaa kalliita parkkeja ja muutenkin ylihintaista tax- free ostoksia. lentokentäthän ovat niitä kaikista kalliimpia paikkoja, ei se mikään pyhättö ole.

    • jarkko au

      Tikkurilassa on ilmaisia kadunvarsipaikkoja. Voi huoletta jättää keväästä syksyyn, mutta ei talvella, kun lunta tulee; et saa autoa pois välttämättä. Ja Tiksistä kulkee bussi lentokentälle. Näppärää ja halpaa. Yleensä mennään kakkosautolla, joka vanha ja joka ei voroja kiinnosta. Mutta mitään ei kannata jättää näkyville autoon; kaikki peräkonttiin!

      • rosmo

        kiitos vinkistä.


    • piskuiines

      Kannelmäen asemalla junaradan alla (melkein katospaikka) näytti olevan vapaita, ilmaisia paikkoja. Oli 24h merkki, mutta ei siellä kukaan autoja vahdi, joten rauhassa voi pitää viikkotolkulla. Siitä voit ajella M-junalla Vantaankosken asemalle, jossa vaihdat suoraan lentokentälle menevään bussiin nro 51.

      • Aku ja Iines

        No iineksellähän on hyvä ohje. Pohjois-Haagan asemalla on samanlaisia 24 tunnin paikkoja, ja lappuliisat käy useita kertoja viikossa läpi näitä alueita, ilmeisesti heillä on menetelmä, jolla kesälläkin havaitaan pitkät pysäköinnit?
        Pohjois-Haagasta Kannelmäkeen on lyhyt matka lappuliisallekin.


      • kuolen nauruun

        ja kaikki tuo vaiva kun kentällä saa auton 35 eurolla viikoksi parkkiin.


    • esko 22

      kyllähän se niin on , jos perheen kanssa tai porukalla (3-4) henkeä, kannattaa mennä autolla, maksaa polttoaineet parkin kimpassa, mutta jos yksin ei mitään järkeä, vr tarjouksella 11e hkiin tai yöbussit jotka kulkevat suoraan kentälle, sopivalla maksulla, niin ei mitään järkeä maksaa kalliita polttoaineita ja kalliita parkkeja.

      • Niin tai ei

        Oma auto on vaan usein paljon nopeampi kuin ne julkiset ja aikataulu riippumaton, eli osa matkustusmukavuutta sekin.
        Julkisilla tulee kodin päässä taksiajelua, kun bussit kulkee huonosti eikä niillä viitsi matkalaukkua roudata. (Jos menee exp.bussilla, niin pitäisi roudata laukkua parikorttelia kivikadulla paikallisbussille, ei kiitos).


    • -.-

      Taksi vie ja tuo.

    • LentoPysäköinti

      Avataan 1.6. 35€/vko 52€/2vko www.lentopysäköinti.fi

    • NäinMeillä

      TIkkurila paras paikka lentokentän lähellä. Paljon ilmaisia kadunvarsipaikkoja ja jatkuva bussiliikenne lentokentälle.

    • vuhjahuwhdowhd

      no kertokaa nyt vaan vitun stadilaiset missä niitä paikkoja on????

      • perseaukisetpyristelee

        Voi vittu, eikö ole rahaa maksaa parkista? Onko matkakin ostettu jollain luotolla?


      • VantaaEIoleStadi

        Stadilaisilla ei ole pysäköinti ongelmia Helsingin lentokentällä Vantaalla. Me menemme sinne taksilla, kavereiden kyydissä, junalla, tai bussilla. Kyllä sen lyhyen matkan kestää vaikka kovilla pakkasilla kesävaatteissa keskellä talvea jopa bussikyydissä. Auto odottaa kotona ei lentoparkissa.
        Eiköhän olisi parempi kysyä Vantaalaisilta niitä olmaisia parkkipaikkoja.


      • tupauuno
        VantaaEIoleStadi kirjoitti:

        Stadilaisilla ei ole pysäköinti ongelmia Helsingin lentokentällä Vantaalla. Me menemme sinne taksilla, kavereiden kyydissä, junalla, tai bussilla. Kyllä sen lyhyen matkan kestää vaikka kovilla pakkasilla kesävaatteissa keskellä talvea jopa bussikyydissä. Auto odottaa kotona ei lentoparkissa.
        Eiköhän olisi parempi kysyä Vantaalaisilta niitä olmaisia parkkipaikkoja.

        Kepulandian porukalla, joka on kuitenkin 90 prossaa matkustajamääristä, vaikka he koko ajan vannovatkin kotimaan matkailun nimeen, on taas niin paljon varallisuutta, tukiaisten ja perittyjen omaisuuksien muodossa, ettei muutama huntti parkkitalon paikasta hetkauta heitä mihinkään.


    • eitoistenpihalle

      Tikkurilaan ei kannata jättää Siellä saa pelätä kaupassa käydessäkin että onko renkaat ja vanteet tallella kun tulee takaisin.

      • eimitäänväliä

        Maalaisilla on niin ruosteiset ja vanhat pienet paskat peltivanteet että ei niitä kukaan nussi edes TIkkurilassa.


      • köyhätkyykkyyn

        Tikkurila on slummi täynnä köyhäperseitä ja ne pöllii vaikka apupyörät lastenpyörästä jos irti saavat.


      • Anonyymi
        eimitäänväliä kirjoitti:

        Maalaisilla on niin ruosteiset ja vanhat pienet paskat peltivanteet että ei niitä kukaan nussi edes TIkkurilassa.

        kuka nyt vanteita nussii?


    • Anonyymi

      Voi tauti näitä keskusteluja. Miksi aina kyseenalaistetaan kysyjän tilanne? Saahan sitä kysyä. Itse asun jumbon vieressä ja nyt olisi mahis saada auto viikoksi käyttöön. Mistä vaan parkki?

    • Anonyymi

      Parkkipaten Vantaan toimipisteen pihalle saa pysäköidä ilmaiseksi ajalla 15.6.2019 -30.08.2020.
      Tuolla minä olen autoa säilyttänyt.Siellä on vielä ilmainen kuljetus kentälle ja kanto palvelukin löytyy jos olet liian jurrissa ettei jalat kanna.Suosittelen todellakin!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      144
      2161
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1938
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1888
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      85
      1690
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      62
      1498
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1276
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      38
      1180
    8. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1168
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      37
      1163
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1157
    Aihe