Cancun ja Oasis Cancun hotelli?

matkalla meksikoon

Eli tammikuussa olisi tarkoitus lähteä poikaystävän kanssa kahdeksi viikoksi Cancuniin ja hotelliksi valitsimme Oasis Cancunin. Onko kenelläkään kokemuksia kyseisestä hotellista? Tripadvisorin mukaan monet (lähinnä jenkit) olivat hotellia haukkuneet. Silti Finnmatkojen sivuilla hotellilla oli ihan hyvät arvosanat ja jotkut ovat muutenkin kehuneet kyseistä paikkaa paljon..

9

503

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • mehiko

      Itse myös lähdössä mieheni kanssa samaiseen hotelliin helmikuussa. Tripadvisoriin ei kannata kovin sokeasti luottaa, tuttavat kävivät havaijilla ja heidän hotellinsa oli Tripissa haukuttu aivan lyttyyn, ja oikeasti paikka, ruoka ja palvelu osoittautuvat täysin kympiksi!

      • iso-Arska

        sorru,huono hotelli!


    • epäilevä

      Niin olis meilläkin, koitetaan kovasti saada muutettua vielä hotellia. Hotelli on kuulemma sikailu-hotelli, jossa aamuisin on aivan normaalia että oksennuksia vähän joka puolella, uima-altaan vesimäärästä ehkä 10% kusta ja muuta jätettä. Iltaisin ja öisin vilisee rottia joka puolella.....on kuulemma karsea läävä, jossa runsaasti alkoholisoitunutta jenkki-nuorisoa! emme halua ottaa edes sitä riskiä että 1000e kun maksaa enemmän, voisi saada meksikon matkalle sen edellyttämän arvon.

    • Meksiko14

      Meilläkin oli tämä hotelli, mutta vaihdettiin toiseen. Haluttiin toiselle alueelle. Silloin tuli itsekkin luettua hotellin arvosteluja ja aika paljon saanut huonoja pisteitä. Varmaan paljon vaikuttaa amerikkalaisten spring break tähän hotelliin, alkoikohan se joskus helmikuun lopulla. Youtubesta katsoin videoita tämän hotellin nimellä, niin oli aika railakasta menoa. Hienolta hotelli muuten vaikuttaa.

    • lisbe_mari

      Hei! Olitteko jo kenties kyseisessä hotellissa lomalla vai vaihdoitteko? Olemme likkaporukalla varaamassa Meksikon matkaa ja Oasis Cancun houkuttelee hintansa ja sijaintinsa puolesta.

    • kannattaa mennä

      Tripadvisoria kannattanee lukea tietyllä varauksella mutta jos surkeinta arvosanaa on annettu melkeinpä eniten niin kyllä itse jättäisin hotellin väliin. Jos jenkit haukkuu ruokaa niin siitä ei niin tarvitse välittää;). Meidän ekaa hotellia oli haukuttu ettei ole mitään "kunnollista" syötävää ja perille päästyämme ei oltu uskoa silmiämme, pöydät notkuivat ihania herkkuja... jenkkipoikaa ilm. harmitti kun ei ollut aina hampurilaisia ja ranskalaisia. Toisessa hotellissa joka oli vielä tasokkaampi ja erilaisia ruokia käsittämättömät määrät, monen "lippalakin" ateria koostui lautasellisesta ranskalaisia ja/tai hampurilaisia. Kaikki on niin suhteellista :)

      Me otettiin pelkät lennot kun niitä on saanut niin edullisesti ja varattiin hotellit erikseen. Oli kaikin puolin onnistunut loma ja varsin sopuhintaan. Meksiko on hieno lomakohde, yllätti todella positiivisesti!

    • huidi

      Palasimme viime viikolla matkalta Cancunista, Grand Oasis hotellina. Matkaseurueemme koostui 23-26 vuotiaista nuorista naisista, joten hotellin normaalia hiukan vilkkaampi meno ei meitä juuri häirinnyt. Tämä meteli sijoittuu aikalailla hotellin yhteen päätyyn/rakennukseen, joten yönsä saa kyllä nukuttua yleensä rauhassa. Yleiset tilat ovat siistejä, allasalue todella kiva pituutensa ansiosta. Toisessa päässä allasaluetta rauhallisempaa menoa ja toisella puolella poppi soi ja kaikkea aktiviteettia vähän väliä. Ranta perus siisti, plussaa valkoisesta hiekasta ja ihanasta tuulesta. :P
      Ruoat perus ok , pari kertaa kävimme myös "kylällä" syömässä. Hotellin edestä pääkadulta lähtee busseja parin minuutin välein, maksaa 10 pesoa/matka (eli n. 0,5 eur?). Bussit ajavat edestakaisin Cancunin hotellialuetta, joten takaisinkin tulo on helppoa.
      Hotellilla oli mielestämme mukavan rento ilmapiiri. Kukaan ei jaksanut turhia napottaa toisten tekemisistä ja valittaa joka asiasta. Plussaa siitä. Henkilökunta on kieltämättä hiukan pihalla... kaikki ei aivan meinannut mennä niin kuin oli tarkoitus, mutta ratakiskosta kun vääntää ja löysää tarvittaessa hiukan omaa nutturaa, selviää kyllä. ;)
      Siis hotelli on mielestämme ihan jees, hinta/laatusuhde hyvä. Aivan keväällä saattaisin kyllä harkita jättäväni koko Cancunin väliin, kun Spring break on hurjimmillaan... Siinä suomalainen hyytyy.
      Jos rauhallisuutta kaipaa, suosittelen suoraan Playa del Carmenia tai jotain muuta kohdetta. :)

      • huidi

        Lisäyksenä vielä tuosta siisteydestä.. Emme tosiaan havainneet paikan päällä mitään huomauttamista yleisten tilojen siisteyden suhteen, joskus joku turisti oli tukkinut jonkun yleisen vessan (näen punaista muistellessanikin, mutta tänä näköjään aika normaalia melkein kaikkialla) ja hotellihuoneemme suihkun viemäri veti hiukan heikosti... vissiin hiuksia täynnä?
        Päin vastoin, puutarha oli viimeisen päälle siististi hoidettu, kävellessä alueella koko ajan on joku puunaamassa ja korjaamassa jossain kohti jotain.. Emmekä kyllä yhteenkään oksennuskasaan törmänneet, vaikka aamuisin kömmimmekin varsinkin ensimmäisellä viikolla aikaeron takia ylös. :D
        Kehoittaisin kuitenkin huomioimaan sen, että ei ole se 5 tähden hotelli kyseessä, joten ei voi 5 tähden tasoa vaatia. Jos vaatii, sitten on raaskittava maksaa siitä.
        Voisin hyvin viettää toiset kaksi viikkoa kyseisessä hotellissa. :)


      • ymmällään

        Noh, noh. Carmeniakin, kun on kehuttu vilkkaaksi sitiksi..


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Huomenna teen sen

      Se on nyt päätetty. Pääsen pois tästä epätietosuudesta.
      Ikävä
      78
      3218
    2. Hakkarainen: persut Venäjän ja Pohjois-Korean tiellä

      Hakkarainen entisenä persujen kärkipoliitikkona tietää, mitä puhuu. https://www.is.fi/politiikka/art-2000010422614.html
      Maailman menoa
      200
      1972
    3. Ilouutinen! Anniina Valtonen heitti jymy-yllätyksen - Tämä ei jätä kylmäksi!

      Ohhoh, tämäpä ylläri! Anniina Valtonen sai puolisonsa kanssa lapsen viime vuoden lopulla. Lue lisää: https://www.suomi2
      Suomalaiset julkkikset
      25
      1841
    4. Fuengirola.fi: Kohuissa rypenyt Jari Sillanpää, 58, harvinaisessa haastattelussa: "Minä haluan..."

      Ex-tangokuningas on kertonut kuulumisiaan Espanjan Aurinkorannikolta. Että ei muuta kuin elämässä etiäpäin, Jari Sillanp
      Kotimaiset julkkisjuorut
      27
      1528
    5. Ootko muuten vieläkään hiffannut

      Että en kuulu sinun maailmaasi? On meissä samaa, ja samaa aaltopituutta oli, mutta tunsin oloni usein hyvin vaivautuneek
      Ikävä
      166
      1395
    6. Miten nyt sanoisin

      tämän sinulle. Oletko mielessäni päivittäin, kysyin itseltäni ja vastaus oli, kyllä olet. Yllätyin, päädyin oudoille tei
      Ikävä
      88
      1375
    7. Susta on tullut

      Ihana nainen. ❤️
      Ikävä
      52
      1099
    8. Mistä vuodesta

      lähtien olet ikävöinyt kaivattuasi?
      Ikävä
      97
      1028
    9. Tämä ei voi jatkua

      Näin. Eilisen jälkeen tulin siihen tulokseen.
      Ikävä
      55
      844
    10. Voitko vain unohtaa

      Minut. En ole sinun arvoisesi
      Ikävä
      59
      830
    Aihe