Suomalaisia yrityksiä

Ruudi

Ulkoministeriön mukaan singaporessa on yli 70 suomalaista tai suomalaisen yrityksen johdon omaavia yrityksiä. Näihin voisi olla suomalaisena työntekijänä helppo siirtyä jos mielii asumaan singaporeen.

Osaako kukaan sanoa työpaikkaa suomalaiselle Singaporessa?

3

383

Vastaukset

  • Kysy UM:n paikallisesta edustustosta mikä se sitten onkaan, suurlähetystö, kaupallinen edustusto tai joku muu.. Kyllä kait ne jotain tietää suuren palkkansa eteen... (toki ne saa palkkansa tietämättäkin)

  • Niin, paikallisten keskipalkka on noin 2000 Euroa / kk. Siirtyminen on helppoa jos tuo palkka tuntuu riittävältä. Suurin osa yrityksistö on täällä koska haluavat paikallisia ihmisiä hoitamaan edullisesti yritystoimintaa paikallisten kanssa - suomalaiset ovat lähinnä johto- ja asiantuntijatehtävissä.
    Singaporen suomalaisten keskipalkka on luokkaa 10000 E / kk mutta siihen pitäisi olla jotain muutakin osaamista kuin suomen kieli. Tyypillinen condon vuokra noin 2500-3000 E per kk 3 h ja keittiö

  • Veikkaan ettei sinne tosiaan haeta vaan yritykset valitsevat oman alansa huiput. Eli ei ole todellakaan helppo siirtyä sinne töihin. On varmasti yksi halutuimpia komennuskohteita.

    Vaikea ottaa kantaa tilanteeseesi, kun et enempää kertonut.

Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.