Koeajoimme Bemarin ja Samaran

Ladailijamiekkonen

Näin siinä kävi, että poikamme Taisto-Josif on tullut miehen ikään. Hän on toki hyvin tietoinen siitä, että mikä automerkki on paras valinta. Kaverinsa kuitenkin jaksoi inttää, että Bemari olisi muka parempi.

Sen takia sitten menimme autoliikkeeseen, ja otimme koeajoon BMW 320 -auton ja Lada Samaran. Kaikki kolme koeajoimme molemmat menopelit. Tuli vaan taas todettua, että miten hyvä ajoneuvo Lada onkaan. Bemari röpötti ja piti kiihdyttäessä karheaa ääntä, vaikka ei ollut kuin 100 tuhatta mittarissa. Kaikesta oli pääteltävissä, että motti veteli viimeisiään. Selkä kipeytyi epämiellyttävässä istuimessa ja tarkempi tarkastelu paljasti monia vikoja: ohjausnivelet olivat väljät, pyörätuennan nivelet olivat kuluneet, seisontajarru puolsi, öljyvuotoa näkyi ja jousissa oli murtumaa! (kuulemma kaikki tyypillisiä tyyppivikoja)

Samara hyrähti käyntiin ja kävi tasaisesti kuin ompelukone. Ohjaustuntuma oli jämäkkä, ja kuski tunsi ikään kuin olevansa yhtä tien kanssa. Puuhelmilisävarusteella varustettu istuin oli mukava istua ja matkustaa. Pajalla emme löytäneet mitään vikaa Lada-Laatuautosta.

No tulipahan jälleen kerran todettua Ladan ylivoima! Jopa Taisto-Josifin kaveri on tätä nykyä Ladamies. Pojat ovat yhteistuumin hankkimassa Ladoja, ja näillä näkymin liittyvät myös Ladakerhoon. niin sitä pitää!

4

120

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Ladailijamiekkonen

   Koeajon jälkeen tarkistimme pankkitilimme, joka näytti nollaa. Samaran saimme hinata pois ilmaiseksi. Olisin saattanut muistaa koeajomme ja vikalistan vähän toisin, jos meillä olisi ollut Taisto-Josifin edelleen haaveileman Bemarin ostohinta 28k€.

   Mutta totuushan on, että köyhyys ja tyhmyys ovat periytyviä piirteitä ja Taisto-Josif jatkaa ladistina ja puolueen miehenä isänsä "työtä". Varsinaista työtähän hänkään ei aio tehdä, niin kauan, kun soskusta saa rahaa mitään tekemättä.

   • real_artisti

    Totuus ottaa räppänistille koville. Ottaisi minullakin jos ois tommonen 320:n natsihirvitys alla. Pankkitili totisesti näyttäsi nollaa ja kilometrejä olisi alla saman verran jatkuvien ajoa haittaavien vikojen vuoksi. Kokemusta tosin vain 520d bemusta mutta samaa kuraa kaikki tyyni. Käyttäjälle kauhistus ( arvo alenee valon nopeudella ) ja korjaamojen/romuttamoiden mannekiini.


   • Ladailijamiekkonen
    real_artisti kirjoitti:

    Totuus ottaa räppänistille koville. Ottaisi minullakin jos ois tommonen 320:n natsihirvitys alla. Pankkitili totisesti näyttäsi nollaa ja kilometrejä olisi alla saman verran jatkuvien ajoa haittaavien vikojen vuoksi. Kokemusta tosin vain 520d bemusta mutta samaa kuraa kaikki tyyni. Käyttäjälle kauhistus ( arvo alenee valon nopeudella ) ja korjaamojen/romuttamoiden mannekiini.

    Totuus ottaa meille Ladaräppänisteille aina koville. Köyhänä ja kateellisena ei ole hyvä olla mutta usko kommunismiin ja sosiaalituet auttavat jaksamaan.


  • onnittelut

   Taisto-Josif on aito pioneeritaustan omaava nuorimies, jolla on edellytyksiä päästä puolueessa pitkälle. Totuus on niin suhteellinen käsite, että siinä joustaminen on aitoneuvostoliittolaiseen tapaan puolueen ihmisille välttämätöntä.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Linnanjuhlat: Tiina Kaukasen asu aivan kauhea lankaviritelmä

   Ja loukkaus arvokkaita juhlia, maata, veteraaneja, Salea ja muita juhlijoita kohtaan. Siis miten joku kehtaa alittaa riman niin pahasti, koska voisi t
   Maailman menoa
   278
   2737
  2. Oho! Dannyyn liitetty Helmi Loukasmäki poseeraa sensuellissa pitsiasussa! Some kuumana: "Merenneito"

   Onko tämä sitten Suomineito vai merenneito? Helmi Loukasmäki tuli julkisuuteen Dannyn assistenttina. Nuori nainen on totuttu näkemään somessa varsin
   Kotimaiset julkkisjuorut
   56
   2364
  3. Pitäisikö metsänomistajien siirtyä tuottamaan polttopuuta?

   Metsänomistajat saavat tätä nykyä kuitupuusta niin vähäisen hinnan että verrattuna polttopuuhun he tiensivat paremmin. Onhan polttopuulla talvella jo
   Maailman menoa
   107
   1179
  4. Emännän rauhootus aika,

   Pörrö itse huuvellut tubessa hellustansa, nyt tämä resupekka vaatii että asiasta oltaisiin hiljaa, ensikerran sai tuheroa syntymänsä jälkeen ja kertoi
   Tuusniemi
   82
   792
  5. Olen rakastunut sinuun mies

   Niin vieläkin, eikö ole hassua. Ikävä on kova!
   Ikävä
   51
   754
  6. 1,7 % kannatuksen lasku

   https://yle.fi/a/3-12683819 Keskustalla menee nyt entistä kehnommin. Keskusta kannatus nyt 9 % ja viimeisimmät Saarikon temput ei ehtineet vielä vaik
   Maailman menoa
   233
   699
  7. Nainen, kysymys

   Oletko valmis?
   Ikävä
   45
   692
  8. Sua jännittää.

   Aikas lailla. Anna mennä vain. Sä osaat kyllä ja kelpaat sellaisena kuin olet. Mä toivon, että onnistut ja saat haluamasi.
   Ikävä
   35
   657
  Aihe