Lopella poltetaan edelleenkin liikaa.

ihmetellä täytyy

Seurasin kauhulla viikolla S-Marketin parkkipaikalla, kun moni asiakas kaivoi tupakkavehkeet esiin jo heti pihaan saavuttuaan ja imi sätkän pari ennen kauppaan astumistaan. Toisilla taas oli tuo tapana tehdä tuo kaupastatulon jälkeen. Jopa pariskuntia syyllistyi moiseen tuprutteluun. Onko seutu vielä niin takapajuista, ettei terveysvalistuskaan ole perille mennyt?

12

273

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • keijonkananmuna

      herranjumala. nyt on menny kyllä kukat liian tiukalle hatun ympärillä... Kaipa sitä saa jokainen omalla terveydellä tehdä ihan mitä huvittaa, kaikki täältä kuitenkin jossain vaiheessa lähdetään jalat eellä. Taidanpa mennä polttamaan savukkeen.

      • on se kauhiaa

        Ei se ihan niinkään ole, että terveytensä suhteen voisi olla noin välinpitämätön. Kun ajatellaan niitä suunnattomia kuluja, joita yhteiskunta joutuu maksamaan tupakanpolton aiheuttamien sairauksien hoidossa, jokaiselta se on pois verorahojen muodossa. Kaikki joutuvat siis maksumiehiksi ja noilla rahoilla tosiaankin olisi parempaakin käyttöä, kun kunnatkin alkavat jo näivettyä ja joka asiassa joudutaan säästämään.


      • m.berg1
        on se kauhiaa kirjoitti:

        Ei se ihan niinkään ole, että terveytensä suhteen voisi olla noin välinpitämätön. Kun ajatellaan niitä suunnattomia kuluja, joita yhteiskunta joutuu maksamaan tupakanpolton aiheuttamien sairauksien hoidossa, jokaiselta se on pois verorahojen muodossa. Kaikki joutuvat siis maksumiehiksi ja noilla rahoilla tosiaankin olisi parempaakin käyttöä, kun kunnatkin alkavat jo näivettyä ja joka asiassa joudutaan säästämään.

        Tupakkiveroista kyllä kertyy valtion kassaan hyvinkin sen verran, ettei mokomasta pikkujutusta kannata täällä motkottaa...


      • näino

        ei se ny iha noinkaa oo kato jos oot itsetuhoinen ittelles niin sut viedään hoitoon tai suljetulle ja pidetään huolta siitä, että et voi tehä terveytelles mitä lystäät.


    • huomioitsija7

      Tuo takapajuinenhan tarkoittelee jokseenkin samaa kuin alkukantainenkin. Siksikö täällä onkin tuo kantatie ja jopa Kanta-Hämeen kylmänkukka. Se on kylläkin rauhoitettu, joten hattuun sitä ei saa laittaa.

    • iasiafsvhbsdg

      mee k kauppaan ni saat olla rauhassa ei näy muita joiden tupruttelemista seurata

      tai siwaan siel ei käy kukaan


      j

    • gfdfdsafadfadf

      parkkipaikat täynnä TAPPAVAA saastetta tupruttavia autoja ja sitten yksi murehtii jostain tupakasta.. hohhoijaa, on asiat tärkeysjärjestyksessä :D

    • Savuton.

      Saapahan suharit töitä kun ajelutavat säteilytykseen.

    • Stalinisti

      Ei toi tupakinpoltto ny mitään ole. Vaarini oli kirkonpolttajakommunisti.
      Tupakkiin ja viinaan se ei koskenu, kun oli kunnon mies.

      • jkfkkfnfnmflfkflflflföff

        Tupakanpoltosta päätyy sairaalaan ja kirkonpoltosta vankilaan. Jos noista pitäisi valita, valitsisin jälkimmäisen. Vangeilla on sentään ihmisoikeudet ja hyvät palvelut.


    • Stalinisti

      Vaarini kylläkin sai vankilassa pahat peräpukamat ja oli mielissään kun pääsi sairaalaan.

    • Idea

      "Kun ajatellaan niitä suunnattomia kuluja, joita yhteiskunta joutuu maksamaan tupakanpolton aiheuttamien sairauksien hoidossa, jokaiselta se on pois verorahojen muodossa"

      Kielletään myös lihavuus,kun lihavuuden oheistuotteena tulee kaikennäköisiä vakavia sairauksia joita yhteiskunta joutuu maksamaan.
      Sitten poistetaan kaikki työnarkomaanit,joiden burn out-kustannukset kohoavat pilviin ja lääkeyhtiöt käärivät voitot taskuihinsa.
      Sitten siirrytään kaikkiiin niihin suomalaisiin jotka kuluttavat useamman alkoholiannoksen viikossa kuin on suositeltu. Antabus maksaa myös,onhan se kelakorvattava.

      Miksi ei poistettaisi koko Suomesta kaikki riskiryhmät.

      Voidaanko samalla poistaa kaikki julkiset viheltäjät,leffateatterissa höpöttäjät,juoruilevat martat,kaupunkialueella asuvat koirat,huonot karaokelaulajat,Aku Hirviniemi ja erityisesti kukkahattutädit, sillä kaikki ketkä ilmeisesti aiheuttavat mittavia kuluja yhteiskunnalle aiheuttaessaan "normaaleille" kanssakulkijoille oman tai muiden terveyden vaarantavia stressitekijöitä.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 148
      4153
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      113
      3744
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      21
      2598
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      28
      1871
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      22
      1737
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      15
      1619
    7. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      19
      1595
    8. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      30
      1533
    9. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      18
      1501
    10. Hermo mennyt sotealueeseen?

      Nyt hammaslääkäriaika peruttiin neljännen kerran. Perumiset alkoi tammikuussa. Nyt uusi aika elokuulle!????
      70 plus
      91
      1501
    Aihe