Tapahtui mökillä

asmutti

Tämä tapahtui juhannuksena kun oltiin mökillä vaimoni ja hänen siskonpoikansa oli mukana. Otettiin poika maalaustalkoisiin, kun vaimoni pelkää korkeita paikkoja. En viitsi oikeita nimiä paljastaa, mutta käytän tässä nyt vaimostani vaikka nimeä Liisa, ja siskonpojasta nimeä Ville. Liisa on 42 vuotta, itse olen 44, ja Ville 18.

Maalaushommia siis tehtiin koko päivä, lämminkin oli sopivasti. Ilta meni sitten enemmän tai vähemmän humaltuessa, ja saunoessa. Villelle kelpasi olut, ja Liisa joi lonkeroa. Ville oli ahkera nuori mies, ja annoin hänelle vähän rahaakin vaivanpalkaksi, sekä olutta. On meillä itsekin lapsia, kaksi opiskeluikäistä tyttöä, mutta he eivät olleet nyt tällä reissulla mukana.

Loppuillasta sain härnättyä Villenkin saunaan kanssamme, alkoholin rohkaisemana tietysti. Oltiin me joskus kimppasaunottu mökkinaapurien kanssa, joten ei tilanne meille sinällään uusi ollut. Ville hieman arasteli, mutta tuli kanssamme lauteille, tosin uikkarit jalassa. Liisa tarttui heti tähän ja sanoi, että ei kai saunassa uikkarit päällä olla. Eipä siinä auttanut pojan kuin ottaa uikkarit pois, kun vaimoni tomerasti käski. Yritin siinä hieman diplomatisoida, ja sanoin että kiipeä lauteille vaan, vanhat akat on tuollaisia määräilijöitä. Vai että vanha, sanoi Liisa, ja kuittasi jotain takaisin.

Ei vaimoni mikään nuori tietysti enää ollut, mutta kohtuu hyvin säilynyt kuitenkin. Ja sen huomasi varmaan Villekin, ja yritti peitellä mahdollista seisokkiaan. Liisakin huomasi tämän, mutta emme viitsineet tehdä asiasta isompaa numeroa, olihan poikaa jo kiusattu tarpeeksi riisuttamalla uikkarit pois, tosin omastakin mielestäni saunassa on tyhmää pitää uikkareita. Mutta olihan se nuorelle miehellä varmaan vähän hankala paikka.

Kävimme välillä uimassa, ja Villenkin pahin alkujännitys katosi, tosin oluttakin siihen tarvittiin. Ville oli meitä pidempi ja hoikka poika, myös kalu oli pitkä, tosin se heilahteli puolittaisessa seisokissa. Lopettelimme saunomista ja Liisa kuiskasi korvaani melkoisen kiihottuneena, että pitäisikö se tehdä nyt. Tajusin heti mitä hän tarkoitti, olimme joskus jutelleet, että voisimme joskus kokeilla ns vierasta kalua, eli kolmatta pyörää. Ei kai nyt sentään, kysyin? No miksei, kysyi Liisa puolestaan. Ootte sukua, tokaisin. Onko se niin väliä, aneli Liisa. Voi perskele ajattelin, no menkööt sitten, eipä tällaista tilaisuutta varmaan toista tule, sanoin.

Odotimme Villeä, joka tuli pestyään itsensä saunakamariin pukemaan. Saunakamarissa oli sohva, sekä ikkunta olivat aivan höyryssä. Liisa kysyi heti suorasukaisesti Villeltä, että ootkos saanut vielä pillua, kun oot jo täysikäinenkin. Öh, eh, Ville tuhisi jotain empivästi, ehkä joo, hän sai vastattua. Tulepa tänne sitten, vinkkasi vaimoni, ja pudotti pyyhkeen lattialle. Ville katsahti minuun päin, nyökkäsin ja poika meni sitten vaimoni eteen. Liisa otti hellästi Villen kalusta kiinni, ja kohta se alkoi kohota ja kovettua puolittaiseen seisokkiin. Liisa otti kalun suuhunsa, ja alkoi hitaasti kiusoitella kielellään. Hoikalla ja pitkällä pojalla oli aikamoinen kalu, pitkä, sileä, ja siistin tuuhea karvoitus.

Muistan vieläkin Villen ilmeen kun hän katsoi minuun päin, hän ei ollut uskoa tilannetta todeksi. Hämillään olin itsekin, mutta katselin touhua. Liisakin oli hieman siistinyt häpykarvoitustaan, ja kohta Ville oli sitä jo nuolemassa. Lopulta Liisa komensi pojan selälleen, ja asettui tämän päälle, ja pitkä kalu upposi pikku hiljaa vaimoni sisään. Hän voihkaisi ja komensi minua hakemaan kortsuja autosta, he lämmittelisivät sillä aikaa vähän paikkoja. Villen kalu oli siis jo paljaaltaan sisällä, vaimoni keinuessa hitaasti tämän päällä. Lähdin mökkiin etsimään niitä, en kuitenkaan löytänyt vaikka kolusin joka paikan. Palasin takaisin saunalle kysymään missä ne oikein on. Liisa jo lätkötti täyttä vauhtia pojan päällä, voihkien ja paikat litisten. Liisa sanoi voihkinnan lomasta, että autossa pitäisi olla joku laukku jossa kortsut on. Sanoin Villelle että ei saa sitten prujauttaa sisään, ja kiiruhdin autolle.

No sieltähän se sitten viimein löytyi, laukku ja siellä oli sultan-paketti. Sitten takaisin juoksujalkaa saunalle. Mutta mitä vielä, homma oli ohi, ja Liisa piteli pyyhettään pillunsa suulla. Kysyin heti että ei kai vain, johon Liisa sanoi että joo kävi jo vahinko. Hän otti pyyhkeen hetkeksi pois, ja valkoista spermaahan sieltä valui solkenaan. Kyllä siinä taisin perkelettä yms sanoa muutamaan kertaan, mutta eihän sekään enää auttanut. Käskin pojan väistyä sivummalle ja survaisin kiukulla omani vaimoni sisään, ja tarkoituksella laskin omat mällini sinne perään jos se vaikka auttaisi. Olin sekä vihainen että kiihottunut, liukkaus oli melkoinen, ja laukesin vaimoni sisään lopulta. Rauhoituin aika äkkiä, ja peseydyimme sitten pois.

Emme hakeneet jälkiehkäisyä, koska vaimoni laski, että riski on pieni, oli melkein vielä varmat päivät menossa. Totuus oli kuitenkin toisenlainen, vaimoni tuli raskaaksi, en tiedä kummalle, sehän tässä nyt jännää onkin.

19

29858

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • pellejorma

      Hyvä juttu. Onnea teille kaikille. Kyllä lapsia maailmaan mahtuu.

    • hyväjuttu

      Jee tuplamällit vittuunvaan,hyvä juttu

    • MrLoveDoctor

      "en tiedä kummalle", mulla on sulle uutisia. Minä tiedän. Tulee "poikas" näyttämään vaimos siskonpojalta.

      P.S. Vaimos on huora.

    • Anonyymi

      Minun kokemus oli kesältä. nukkumapaikkoja oli niukasti nukuin takkahuoneen laverilla ja Jani 15v siskon poika nukkui sohvalla sanoin heti että olet niin pitkä että joudut jalat koukussa nukkumaan. Juotiin muiden kanssa viiniä annoin salaa Janillekkin kaksi isoa lasillista. Takassa paloi tuli juttelimma Janin kanssa kahdestaan jonkin aikaa kun muut jo nukku. Vaihdoin yöpukua huomasin oma oli kamarissa jossa sisko nukkui. Saunan puolella laitoin vain T-paidan päälle katsoin peilistä rinnat oli kireällä ja nännit paistoi hyvin läpi tuli seksikäs olo mitenhän Jani suhtautuu.
      Hämärässä kohentelin takkaa kutkutti kivasti pillua kun tiesin katselee suoraan pikkareihin. Katsoin kun Jani yritti hakea asentoa Jani nousi istumaan sanoin otetaan vielä vähän viiniä. Sanoin Janille tule viereen kyllä tähän mahtuu, Yöllä tunsin kun joku koskee rintoihin avasin sievästi silmiä Jani katsoi ihan vierestä rintoja ja kosketteli sievästi. Tunsin hurjaa kiihkoa vähän rohkeammin kosketteli avasin silmät Jani katsoi silmiin kuiskasin haluat koskea, oli vaikeana kuiskasin saat koskea ja otin paidan pois kysyin oletko ennen koskenut kuiskas en.
      Janin pää oli ihan rintojen vieressä hyväili ihanasti otin päästä ja vedin lähelle hapuilevasti huulet kosketti nänniä sitten rohkeammin ja rohkeammin onneksi ovi oli lukossa Jani kosketteli kädellä vatsaa ja työnsi kättä alemmas kuiskasin kokeile kuinka olen kostunut ihanasti sormet kokeili sisältä kosketin kalua huokasin sinulla on miehen värkit kalu oli kova liikutin kättä sievästi mietin mitä teen ei ole sopivaa laskin käsillä pikkareita ja levitin jalkoja kuiskasin voidaan sievästi Jani nousi päälle ohjasin kovaa kalua sisään kuiskasin ollaan sievästi kalu painui sisään ja ulos Jani kuiskasi en ole ennen ollut näin tuntui hurjalta minä 39v ja nuori poika kuiskasin Janille minä tulen mieletön orgasmi tärisin ja kuiskin anna rakas tulla muutama kova työntö ja Jani laukesi tuntui että kalu paisuu vaan kun sain sisään kuumaa spermaa sanoin makaa vaan. Jani sanoi että olen seksikäs ja on katsellut minua pitkään. Nyt suutelin ensikerran siitä ei meinannut tulla loppua kuiskasin Janille sinä kovetut uudelleen oli rietas olo entiset spermat sisällä ja saan uudestaan kovaa rakasteltiin nyt pitempään nautin oikeasti tästä sala nainnista. Käytiin sievästi pesulla ja nukahdettiin. Aamulla kerittiin heratä ennen kuin muut, Annoin Janin vielä imeä nännejä vähän. Aamupäivä meni hyräillessä mieheni ja sisko miehineen lähti katsomaan heille kalusteita keittiöön. Jäimme Janin kanssa kahden.
      Jani makoili sängyllä menin katsomaan istuin Janin päälle tunsin verkkareissa seisovan kalun vedin sen esiin ja laitoin sisään olin Janin päällä kesämekossa jäntevä kalu sisässä Jani hieroi rintoja keinuin nyt kunnolla halusin tätä poikaa. Jani yritti topuutella nain ja halusin tuntea kun laukeaa kun sitä tuli voimalla vapisin pitkään siinä päällä. Pyyhin Jania ja nousin pois.
      Sisko laittoi ääni pyhelun kyseli käviskös nämä meille katseltiin Janin kanssa vierekkäin, kun puhelu loppui Jani suuteli niskaa ja piti kiinni tunsin kovan kalun nojasin pöytään ihanasti kalu upposi sisään tämä asento ja nuori poika sai aikaan sen että tulin kahdesti ennen kuin sain taas sisään.
      Siitä alkoi vuosia kestänyt tädin ja pojan suhde. Vaikka Jani seurusteli kivan tytön kanssa päästiin aina joskus kahdestaan ja silloin rakasteltiin useasti, ei se keltään ollut pois.

      • Anonyymi

        Eipilkkujapisteitä-Erkki taas pääsi kirjoittamisen vauhtiin.. Bravo!


      • Anonyymi

        Voisi olla hyväkin juttu, jos olisi satsattu kielioppiin. Muutenkin sekava.


      • Anonyymi

        Tosi hyvä tarina.Kaunista tuommonen meininki. Jatkakaa.


    • Anonyymi

      Sain vaimon siskolta ( Milla ) erikoisen soiton ota Kati mökille se käyttää jo pillereitä mutta sen kaverit on kuin sulkasatoisia kukkoja en halua että ne pääsee sisään ensimmäisenä muistathan meidän ekä kerran tulin hulluksi kiimasta kun sain sun isoa kalua en halua että räkänokat astuu Katia ja kerrot sitten kaiken nytkin haluaisin että panisit takaa minua sanoin ilmoitan kun menen mökille
      Milla oli saanut Katin suostumaan sillä ehdolla että saa rahaa pihatöistä, ajettiin mökille purettiin eväät kaappiin, avasin pullon ja sanoin voit ottaa mutta et kerro äidillesi. Pari paukkua ja Kati kulki kuin nainen olihan jo 17v ja muodot kuin äidillään oli pakko miettiä muuta että pystyi kävelemään. Ulkona oli seisova ilma laitoin vain uikkarin päälle. Kati katsoi ja sanoi onko itikoita sanoin ei näin kuumalla.
      Kati tuli ulos katsoin pyöreät rinnat ja lantio oli kuin valokuvista pieni pyöteä pomppu pylly ja jalkojenväli leviä siitä paistoi pillun huulet. Kastelin niitä kukkapenkkejä mitä Kati oli puhdistanut ja välillä juotiin siideriä.
      Olin Katin vieressä letkun kanssa vähän heilautin letkua sai päälleen järvivettä kiljaisi ja otti letkun sumutti minut märäksi, uikkareista paistoi kaareva kalu komiasti ja kalunpää eroittui selvästi, Kati nauroi mutta katsoi kalua useasti. Otin letkun ja kastelin Katia, nyt nännit pngahti näkyviin ja pillun huulet kuulti selvästi kisailtiin vähän ja mentiin uimaan. Mentiin saunaan kuivaamaan Kati sanoi lämmitänkö vähän on kivempi käydä uimassa sanoin sitten työt on tehty haeppa juomaa käyn puita lisää. Kati toi väkevää viinaa lantrattuna maistelin aika väkevää

      Kati pyllisteli edessä istui ainoalla jakkaralla, melkein haistoin pillun välillä oli kyykyllään kun katsoi padan alle miten palaa kun nousi ja laittoi puita saunan alle keikautti pyllyä ja sanoi mitä näkyy kokeilin sievästi kiljahti apua, sanoin kukaan ei kuule huusi silti sievästi ja nousi seisomaan. Kysyi missä minä istun nykäisin syliin tunsi kalun jalkaa vasten valitsi sen jalan istuimeksi. Kati katseli tulta ja sanoi panitko meidän äitiä viimme kesänä kun olitte päivän täällä, äiti oli niin erilainen ja iloinen pitkään. Pidin käsillä lantiosta Kati kyykisty ja katsoi tulta kysyi mitä te teittä Kerroin että kun vaimo lähti uitiin ja täällä saunassa kun kuivailtiin käänsin äitisi ja imin rintoja sillä on ihanat rinnat kun kokeilin täältä, laitoin Katin haaroihin käden äitis sanoi naidaan kuin hullut annan sulle aina äitis halusi olla porno tähti ja tehdä mitä haluaa.
      Kati katsoi tulta ei puhunut mitään nousi ja otti kalun esille katsoi silmiin imikö äiti tätä voi luoja en ole ennen nähnyt kalua näin kovana katseli jja hyväili otti suuhun kuiskasi haluttaa hirveästi imi ja sanoin äiti on imenyt ja jatkoi varotin en kestä pitkään hymyili saanko ja jatkoi, katsoi läheltä haluan nähdä silloin lensi rinnoille otti suuhun loput katsoin nieli kaikki. Nousi syliin nojasi minuun kuiskas kiitos ihana tunne tuli, mitä sitten teittä kuiskasin nuolin äitiäsi Kati sanoi minua ei ole koskaan nuoltu.
      Kati nousi laaskin bikinit ja annoin suukon huuliin Kati tärisi voi miltä tuntuu laitoin lauteelle istumaan ja annoin suukoja pieniin huuliin Kati painoi välillä päätäni kuiskas haluan vain lisää laitoin sormea sisään Kati tuli värisi ja nytkähteli lopetin sievästi. Otin Katin syliin nyt vastakkain suukotin nännejä työnsi lantiota kun imin kuiskas sopiiko tuo sanoin sopii muttaKati sanoin käytän pillereitä olisit ensimmäinen Kati kuiskas en ole ennen ollut näin märkä ja halukas ohajsi kalua sisäänsä istui hiljaa vähän kerrallaan sitten irvistys ja odotti kuiskas pakko saada ja painoi tunsin on pohjassa Kati suuteli kysyi tykkäskö äiti sanoin tykkäs puri kaluasta ja kuiskas haluan olla lutka sun oma lutka Kati huokaili mikä minä olen sanoin olet mun koulutyöö jota ope nai Kati liikkui nopeammin janopeammin kuiskas ihana ope haluan hulluna sellainen tunne että miten saan syvempään sun iso kalu se sopii se ratkoo se naiiii ja silloin Kati tuli yritti imeä kaulaa sanoin älä tee jälkeä piti päästä suuteli kunnolla kuiskasin nyt ja painoin lantiota Kati kiljui voi luojaaah ihanaa ihanaa. Kun noustiin veta oli kummassakin sauna oli lämminnyt oltiin öievässä löylyssä Katin pää makasi sylissä ja jalat seinää vasten. Katsoikattoon ja sanoi nyt tiedän miksi äiti oli onnellinen, saanko minä lisää sanoin saat nyt uimaan Kati katsoi ovelta ja alasti uimaan.
      Syötiin ja loikoiltiin Kati katsoi kaappeja ja löysi mustan seksi asun ja sukat, laittoi päälleen kysyi tätäkö täti käyttää katsoin ihmeissään ei ainakaan mun kanssa, Kati sanoi sitten Jaskan kanssa sun veljes poika se kerran kertoi että on saanut vanhemmalta koko yön. Kati konttas päälle imi kalua ja nuoli ala osaa näinköhän vaimosi kulki hitaasti tuli päälle kuiskas moi pikku Jaska ja ohjasi kalua tiukkaan pilluun sanoin nyt ei heti ainakaan satu paljoa haluan olla sinun hutsu vaimosi ja keinui nauroi nyt ainakin haluasisin olla koko ajan Kati laskeutui imin nännejä vapisi kuiski ihanaa.

      • Anonyymi

        Kun Kati tuli odotti että laukean ja piti pitkään kalua sisällä käänsin viereen nukahti.
        Menin ulos tupakalle Milla soitti kysyi miten siellä sanoin Kati nukkuu kuiskasi alastikko sanoin ei sillä on vaimon seksi asu josta en tiedä mitään Milla nauroi minä tiedän. Miten muuten sanoin on seurannut sinun jälkiä muistatko silloin saunassa kerroin Katille. Imit munaa Kati samoin, imin sinua nyt Katia myös ja istuit syliin Kati myös. Milla kysyi olithan kiltti sanoin olin nyt Kati on nainen onnellinen nainen. Milla sanoi on pakko saada mun isoa kohtapuoliin ja haluan sen asun päälleni. Vaimosi sai viimme kesänä Jaskaa kaksi päivää mutta älä kerro.
        Menin sisään suukotin Katin pyllyä kääntyi kuiskasi nuole minua painoin pään pilluun lantio nousi kuiskas ope nuole ihana ajatella näin nuolin ja nousin ylöspäin suudellen työnnyin sisään Kati kiljui ei ope työnsin kalulla niin että liikkui pää roikkui jo alaspäin Kati kuiski olen open kiimapillu tule kiljuikun laskin sisään. Kati tuli viereen ihanaa kun saa haaveilla ja olla hutsu ethän kerro kellekkään sanoin en ja sinä et kerro äidillesi mitää mitä tiedät. Kati sanoi en kerro jos saan nauttia tästä, voi luoja se taas kasvaa mitä olet syönyt sanoin olet niin seksikäs että et tiedä.
        Milla soitti jakertoi että Kati muutui kerralla, nyt on eri kavereita pikkuhiljaa tullut kuvioon. Kerroin että vaimo haluaa vielä käydä mökillä sanoin en viitsi lähteä, oli iloinen että saa olla yksin. Milla sanoi vai yksin viimmeksi Jaska oli nainut monesti päivässä ja innokas imemään kuulema oli vain tullut haaroihin hameen alle ja nuollut kunnolla hyvä että Jaska oppii, Sanoin soitan kun lähtee, Milla sanoi nyt tuntuu koko ajan mulla on tosi iso tekokalu pillussa soitathan varmasti.
        Kun Milla tuli nipisto korvasta ja nauroi sinä renttu ja avasi housuja katsoi silmiin ja runkkasi nyt panet heti meni pöydälle nojasi taakseppäin jalat oli lattiassa työnnyin pohjaan melkein heti pöytä kastui Milla sanoi olen odottanut liikaa repi sisäänsä ja huusi samalla kun tulin.
        Rakasteltiin vähän väliä ei aina loppuun asti että kestän.
        Vaimo tuli mökiltä kertoi että kaikki kunnossa, kun illalla oli kiihkeänä katsoin selässä oli imemisen jäljet kysyin tuliko metsäsätä mörkö ja nai tajuttomaksi kuiskas tuli panin voimalla kuiski apua kuka panee pillu valui ja läiske kuului työnsin vaimon patjaa vasten kirkui ja tuli laskin sisään vaimo nukahti, aamulla nousi ja kiitteli kiva vastaan otto


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kun Kati tuli odotti että laukean ja piti pitkään kalua sisällä käänsin viereen nukahti.
        Menin ulos tupakalle Milla soitti kysyi miten siellä sanoin Kati nukkuu kuiskasi alastikko sanoin ei sillä on vaimon seksi asu josta en tiedä mitään Milla nauroi minä tiedän. Miten muuten sanoin on seurannut sinun jälkiä muistatko silloin saunassa kerroin Katille. Imit munaa Kati samoin, imin sinua nyt Katia myös ja istuit syliin Kati myös. Milla kysyi olithan kiltti sanoin olin nyt Kati on nainen onnellinen nainen. Milla sanoi on pakko saada mun isoa kohtapuoliin ja haluan sen asun päälleni. Vaimosi sai viimme kesänä Jaskaa kaksi päivää mutta älä kerro.
        Menin sisään suukotin Katin pyllyä kääntyi kuiskasi nuole minua painoin pään pilluun lantio nousi kuiskas ope nuole ihana ajatella näin nuolin ja nousin ylöspäin suudellen työnnyin sisään Kati kiljui ei ope työnsin kalulla niin että liikkui pää roikkui jo alaspäin Kati kuiski olen open kiimapillu tule kiljuikun laskin sisään. Kati tuli viereen ihanaa kun saa haaveilla ja olla hutsu ethän kerro kellekkään sanoin en ja sinä et kerro äidillesi mitää mitä tiedät. Kati sanoi en kerro jos saan nauttia tästä, voi luoja se taas kasvaa mitä olet syönyt sanoin olet niin seksikäs että et tiedä.
        Milla soitti jakertoi että Kati muutui kerralla, nyt on eri kavereita pikkuhiljaa tullut kuvioon. Kerroin että vaimo haluaa vielä käydä mökillä sanoin en viitsi lähteä, oli iloinen että saa olla yksin. Milla sanoi vai yksin viimmeksi Jaska oli nainut monesti päivässä ja innokas imemään kuulema oli vain tullut haaroihin hameen alle ja nuollut kunnolla hyvä että Jaska oppii, Sanoin soitan kun lähtee, Milla sanoi nyt tuntuu koko ajan mulla on tosi iso tekokalu pillussa soitathan varmasti.
        Kun Milla tuli nipisto korvasta ja nauroi sinä renttu ja avasi housuja katsoi silmiin ja runkkasi nyt panet heti meni pöydälle nojasi taakseppäin jalat oli lattiassa työnnyin pohjaan melkein heti pöytä kastui Milla sanoi olen odottanut liikaa repi sisäänsä ja huusi samalla kun tulin.
        Rakasteltiin vähän väliä ei aina loppuun asti että kestän.
        Vaimo tuli mökiltä kertoi että kaikki kunnossa, kun illalla oli kiihkeänä katsoin selässä oli imemisen jäljet kysyin tuliko metsäsätä mörkö ja nai tajuttomaksi kuiskas tuli panin voimalla kuiski apua kuka panee pillu valui ja läiske kuului työnsin vaimon patjaa vasten kirkui ja tuli laskin sisään vaimo nukahti, aamulla nousi ja kiitteli kiva vastaan otto

        Ja nyt spede tarvii lobotomian


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ja nyt spede tarvii lobotomian

        Kaikesta päätellen sitä ei sulle ole vielä tehty. Samaa juttuu sieltä niuvanniemeltä tulee sulta vieläkin.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kun Kati tuli odotti että laukean ja piti pitkään kalua sisällä käänsin viereen nukahti.
        Menin ulos tupakalle Milla soitti kysyi miten siellä sanoin Kati nukkuu kuiskasi alastikko sanoin ei sillä on vaimon seksi asu josta en tiedä mitään Milla nauroi minä tiedän. Miten muuten sanoin on seurannut sinun jälkiä muistatko silloin saunassa kerroin Katille. Imit munaa Kati samoin, imin sinua nyt Katia myös ja istuit syliin Kati myös. Milla kysyi olithan kiltti sanoin olin nyt Kati on nainen onnellinen nainen. Milla sanoi on pakko saada mun isoa kohtapuoliin ja haluan sen asun päälleni. Vaimosi sai viimme kesänä Jaskaa kaksi päivää mutta älä kerro.
        Menin sisään suukotin Katin pyllyä kääntyi kuiskasi nuole minua painoin pään pilluun lantio nousi kuiskas ope nuole ihana ajatella näin nuolin ja nousin ylöspäin suudellen työnnyin sisään Kati kiljui ei ope työnsin kalulla niin että liikkui pää roikkui jo alaspäin Kati kuiski olen open kiimapillu tule kiljuikun laskin sisään. Kati tuli viereen ihanaa kun saa haaveilla ja olla hutsu ethän kerro kellekkään sanoin en ja sinä et kerro äidillesi mitää mitä tiedät. Kati sanoi en kerro jos saan nauttia tästä, voi luoja se taas kasvaa mitä olet syönyt sanoin olet niin seksikäs että et tiedä.
        Milla soitti jakertoi että Kati muutui kerralla, nyt on eri kavereita pikkuhiljaa tullut kuvioon. Kerroin että vaimo haluaa vielä käydä mökillä sanoin en viitsi lähteä, oli iloinen että saa olla yksin. Milla sanoi vai yksin viimmeksi Jaska oli nainut monesti päivässä ja innokas imemään kuulema oli vain tullut haaroihin hameen alle ja nuollut kunnolla hyvä että Jaska oppii, Sanoin soitan kun lähtee, Milla sanoi nyt tuntuu koko ajan mulla on tosi iso tekokalu pillussa soitathan varmasti.
        Kun Milla tuli nipisto korvasta ja nauroi sinä renttu ja avasi housuja katsoi silmiin ja runkkasi nyt panet heti meni pöydälle nojasi taakseppäin jalat oli lattiassa työnnyin pohjaan melkein heti pöytä kastui Milla sanoi olen odottanut liikaa repi sisäänsä ja huusi samalla kun tulin.
        Rakasteltiin vähän väliä ei aina loppuun asti että kestän.
        Vaimo tuli mökiltä kertoi että kaikki kunnossa, kun illalla oli kiihkeänä katsoin selässä oli imemisen jäljet kysyin tuliko metsäsätä mörkö ja nai tajuttomaksi kuiskas tuli panin voimalla kuiski apua kuka panee pillu valui ja läiske kuului työnsin vaimon patjaa vasten kirkui ja tuli laskin sisään vaimo nukahti, aamulla nousi ja kiitteli kiva vastaan otto

        Olis ehkä ollu kiva juttu, jos olisi jaksanut lukea (syynä sekava kirjtoitus).


    • Anonyymi

      Tämä anonyymi nyt jatkaa mitä vain aloitusta, ja kirjoittaa tosi raskaalla tyylillä. Ei jatkoon.

      • Anonyymi

        Spedellä suoltaa paskaa taas yhteen pötköön buaahaa


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Spedellä suoltaa paskaa taas yhteen pötköön buaahaa

        Onko sulla spede vatsatauti. Monesko kerta tänään kun paskaa tuli housuihis tuutin täydeltä.


    • Anonyymi

      Hyvä juttu ja hyvin kirjoitettu.

      • Anonyymi

        Siis ensimmäinen.


    • Anonyymi
    • Anonyymi

    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      1
      14846
    2. Aimee Dvorak

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 💋 ­­N­­­y­­­m­­f­o­m­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl02740429#AimeeDvorak 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋
      0
      3049
    3. Stephanie Love

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 ❤️ ­­N­y­­­m­f­­o­­m­­­a­a­­n­­­i -> https://x18.fun/girl01692207#StephanieLove 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Lappi
      0
      3046
    4. Molly Graham

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 😍 ­­N­­­y­­m­­­f­­­o­­m­­a­a­n­i -> https://x18.fun/girl02277975#MollyGraham 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️
      Puhelimet
      0
      3045
    5. Rachelle Reynolds

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 🔞 ­N­­­y­­m­f­­­o­­m­­­a­­a­n­i -> https://x18.fun/girl03175674#RachelleReynolds 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Etelä-Savo
      0
      3045
    6. Becky Steele

      🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑 💋 ­­N­y­­­m­­f­­­o­­­m­­a­a­­­n­­i -> https://x18.fun/girl05250014#BeckySteele 🔞❤️💋❤️
      Arkkitehtuuri
      0
      3045
    7. Allison Queen

      🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒 ❤️ ­N­­­y­m­­­f­­­o­­m­a­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl07854217#AllisonQueen 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞
      Vedonlyönti
      0
      3044
    8. Pamela Orr

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 🍒 ­­­N­y­­m­f­­o­­­m­a­­­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl06055581#PamelaOrr 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞
      Star Wars
      0
      3044
    9. Lakeisha Coleman

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 💋 ­­N­y­­­m­f­­o­­m­a­­­a­n­­i -> https://x18.fun/girl08105348#LakeishaColeman 🔞💋❤️💋❤️💋🔞
      Synnytys
      0
      3040
    10. Jennifer Mitchell

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 🔞 ­­N­y­­m­­­f­o­­m­­­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl08490246#JenniferMitchell 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Joensuu
      0
      3039
    Aihe