Laivakissana

Naaraskissa1

Olin ollut 3 vuotta kokkina hesalaisessa ravintolassa ja sen mentyä edellisen lamakauden alussa konkkaan, olin asuntovelkaisena ja työttämänä hätää kärsimässä vaikka ansiosidonnaista sainkin niin kuitenkin.
Töitä hain melkein joka päivä , mutta aina oli seinä vastassa ja kun ikääkin oli vasta 23 vuotta, pitivät kokemattomana vielä.
Kun toisen kerran olin työkkärissä haastattelussa, virkailija kysyi olisinko valmis lähtemään laivaan kokiksi, se olisi 10 kuukauden sijaisuus äitiysloman vuoksi.
En heti oikein innostunut asiasta, mutta kun virkailija kehui laivaa suomen lipun alla seilaavaksi ja työaikakin olisi kolme viikkoa mereillä ja kolme vapaata täydellä palkalla, lisineen - aloin innostua.

Seuraavana päivänä kävin varustamon konttorissa ja kovin epäileväisiä olivat kokemuksestani, mutta kun muitakaan hakijoita ei sillä hetkellä ollut ja laiva lähtisi jo huomenna merille, sain paikan kuukauden koeajalla.
Selittivät että se olisi kolmeviikkoa poissa kotimaasta, seilaten ensin Saksaan ja sieltä edelleen ranskan rannikkoa etelään - milloin mihinkin satamaan, mutta joka kolmas viikko palaisi suomeen.
Tuli pikkusen kiire jotta saisin kaikki paperini kuntoon, mutta vaihtoehtoja ei ollut ja kohtahan olin matkalaukkuineni satamassa nousemassa laivaan.

Laiva ei mitenkään suuren suuri ollut ja mitä tämmöinen sisämaan maalaislikka niistä mitään tietääkään.
Kapteeni esitteli ensin pienen keittiön joka ei niin pieni ollutkaan kun olin kuvitellut ja sen jälkeen hyttini jossa oli isohko ikkunakin.
- Olet sitten ainoa naispuolinen täällä ja meillä onkin erittäin ankarat säännöt että saat olla rauhassa, minkäänlaista sukupuolisesti loukkaavaa käytöstä en miehistöltäni suvaitse ja hyttisikin on aivan erillään muista, kapu jutteli.
Laivan lähdettyä, olin viikon toisen kokin apulaisena jolloin opettelin kaikki hommat ja olihan keittiö mulle jo tuttu, oli se sitten laivassa tai maissa.

Kohta olin yksin hoitelemassa koko keittiötä ja kiirettähän siinä piti kun kaikki pitii hoitaa yksin, ei ollut apulaista.
Miehistö söi kahdessa vuorossa ja siihen aikaan oli laivassa enämpi miehistöä kun nykyisin, laskin jotta jotain 11 kapteenin ollessa kahdestoista.
Kun olin vähän tottunut ja ujoudestanikin melkein päässyt eroon, katselin millaista miehistö oli, ikähaarukka oli varmaan 30-50:neen ja kiinnitin huomion tummaan isokokoiseen kavereiin joka oli mielestäni aikas hyvännäköinen, se huomas ihailuni ja iski silmää.

Illalla kun olin menossa hyttiini, se sama kaveri tuli vastaan kapealla hämärällä käytävällä ja siinä ohittaessa tunsin kuinka sen etumus ikäänkuin vahingossa osui pieneen peppuuni - voi kuinka säikähdin, sillä tunsin selvästi kovan kalun.
- Olen odottanut sua tässä kohta vartin ja mulla nyt vapaata, voisinko tulla hyttiisi käymään juttelemaan, kun kapukin on nyt maissa ja muutenkin rauhallista kun ollaan vuorokausi ainakin täällä.
- Mutta, sehän on kiellettyä, sopersin, no tuu sitte jos oot kiltisti - katselin samalla ettei kukaan näe menoamme.

Olin ollut jo kolmatta viikkoa laivalla ja kieltämättä teki hiukan mieleni jo miehen kosketusta, suihkussa olin usein joutunut pyörittelemään klitoristani ja tekihän kuuma suihkukin hyvää kun sen oikein osasi kohdistaa.
Sisään päästyämme olimme heti toisissamme kiinni ja mies heitti melkein rajustikin mut sängylleni, alkaen samalla riisumaan vaatteitaan ja niinhän minäkin.
Ollessani vain rintsikat ja sukkahousut päällä mies vetäsi rintsikat sivuun ylös ja repi sukkiksiini aukon jonne syöksyi muristen, en moista kiimaa ole ennen nähnyt.
Mies suorastaan vapisi kiimasta aloittaessaan imemään ja nuolemaan klitoristani, tunsin kuinka vakoni alkoi kastumaan - välillä mies sopersi että hänellä oli koko ajan seisokki ollut päällä syödessä ja katsellessa samalla mua, sen kyllä olin huomannut minäkin.

Mies nousi ja riisui loputkin päältänsä samalla sammuttaen hyttini pimeäksi, en ehtinyt näkemään millaista kohta saisin sisääni, no kohtahan sen tunnen.
Ei siinä esileikkejä enää mietitty, äijä levitti jalkani äärimmilleen ja kohta tunsin kuinka kuuma terskanpää jo tapaili kiimaista vakoani, vapisin minäkin kiihkosta ja puutteesta.
Vaikka olin aivan märkänä, ei se tahtonut mennä millään sisään, otin varresta kiinni ja huokaisin kun huomasin sen paksuuden, hirveetä, eihän tuo mahu muhun millään, sopersin.
Muistin että sukkikseni olivat vielä päälläni, mutta olihan siinä repäisty aukko jonka reunoilla repaleet roikkuivat, eihän se miestä haitannut.
Jatkuu,,,joskus

11

17716

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Naaraskissa1

      Hiljaa hivuttaen alkoi terska painua sisääni, olin ehkä varmaan jännittänyt pimppilihaksiani vaistomaisesti tuntiessani sen paksuuden.
      Parahdin kun paine alkoi olla liikaa, mutta sitten se muljahti melkoisella vauhdilla sisääni, päätyen samantien pimppini "peräseinään" jonka tunsin mukavana tökkäisynä.
      Mies korahti kiimoissaan ja aloitti hitaan kiihdytyksen, mutta samalla hellästi - voi kauheeta kuinka olinkaan tästä jo haaveillut, teki niin hyvää että alkoi silmissä sumeta.
      Koitin päästä pepullani tahtiin mukaan, työnsin kuin kiimainen kissa pimppiäni vastaiskuun kalua vasten.
      Tunsin että aloin saamaan orkkua jo ensimetreillä ja olinhan ollut ilman jo kohta toista kuukautta, mutta nyt sitä tulee ja oikein kunnolla tiukkaan synnyttämättömään vakooni.
      Koitin tukahduttaa huutoani kun olin huipulla, eihän se onnistunut kun joka työntö tuntui yhä paremmalta.
      Miehen yhä kiihdyttäessä tahtiaan tunsin yhtäkkii kovan paineen pimppini pohjukassa, voi piru, sinnehän pumpataan koko ajan spermaa kovalla paineella - vavahdin jokaisella ruiskauksella.
      Paineen tunne koko ajan vaan kasvoi, tajusin että mieheltä tulee sitä niin valtavasti ja paine ei pääse purkautumaan lainkaan paksun kalun täyttäessä koko pimppini.
      Lopulta ruiskutus loppui ja varovasti alkoi viimeinen ulosveto jonka ollessa puolivälissä tunsin kuinka spermaa alkaa virrata ulos ja kun lopulta herkkutatti vapauttaa pimppini leviää spermaa paineella reisilleni ja peppureikäni kautta lakanalle.

      - Sori kun olin näin nopee, mutta kun paineita oli kertynyt jo aikamoisesti, saitki sinä lainkaan.
      - Voi, sainhan minä aikamoista kyytiä, mutta otetaanko vähänajan kuluttua uusiksi, onhan tässä iltaa jäljellä.
      - Otetaan, mutta mun pitää käydä kuittaamassa yks juttu jonka unohdin, se pitää tehdä aina kun vuoro vaihtuu, älä pane valoja päälle, tulen aivan pian takaisin, jooko.
      - Joo, odotan tässä makuulla sun uutta tulemista, heh.

      Lepäilin sängyllä ja pyyhin enimpii spermoja talouspaperilla eipähän kulunut kun 3 minsaa kun ovi aukesi ja menin valmiiksi vatalleni sänkyyn - aattelin että se haluu nyt varmaan takaapäin.
      Kuulin kuinka vyön solki avattiin ja housut putosivat kolahtaen lattialle ja nostin kissamaisen notkeesti peppuani pystyyn tyrkylle sängyn päätyyn.
      Samassa jo tunsin kuinka kova elin vaati jo sisäänpääsyä, nyt se vetäseekin seisaaltaan takaapäin, hyvä niin.
      Vanhat kiimanesteet avittivat ja sinnehän se alkoi taas painua kovana kuin rautakanki, voihkin ja työntelin vastaan minkä kerkesin ja taas pääsin melkein heti orkun huipulle.
      Voimakkaat kourat puristivat pieniä pakaroitani, pikkusen ehkä liikaakin, kauhee ähinä täytti koko hytin.
      Ja taas sai pimppini maistaa oikein kunnon satsin spermaa jota ihme kylläkin riitti yhtä paljon kuin ekallakerrallakin?

      Aloin ihmettelemään, kuinka sitä voi noin paljon tulla heti toisella kerralla?
      Aloin aavistamaan pahaa, takanani olikin toinen mies mua jyystämässä, siksi ei valoja saanut sytyttää, mutta olin niin kiimoissani etten halunnut sitä uskoa.
      Annoin miehen laskea rauhassa koko lastin pimppiini, kerrankos sitä erehtyy ja oikeastaan olin entistä enempi kiihoittunut - kauheeta mikä narttu olinkaan.
      Plops, kuului kun kalu tuli viimein ulos ja samaten satsi spermaakin, rojahdin hikisenä vatsalleni sänkyyn ja kun kohta käännyin, näin vain kuinka joku hahmo oli jo käytävässä ja ovi sulkeutui.
      Jatkuu...

    • Laiva poika

      Olen käynyt usein laivalla reissussa. Olen 18v mies ja vanhemmat naiset tulee tarjoo ja käsi haaroissa puristelemassa. Tulee mentyä usein vaikka tietää mitä haluavat. Toisilla jää ukot ravintolaan tietämättä että eukko haluu mun hyttiin. Ne haluu pikaset panot tai sellasta mitä ei muuten saa kun komentamalla tekee. Joskus on ollut 2-10 vanhemman kanssa kun haluavat seksiä pikana tai pitkään.

    • Nyt maalaiskissana

      Kun porukka tuli aamiaiselle, mietin kuka se noista mahtoi olla joka ikäänkuin varkain pääsi laskemaan spermansa pimppiini.
      Se ensimmäinen tuli pyytämään että saisi taas illalla tulla hyttiini, suostuin pitkään harkittuani.
      Illalla oveen koputettiin, mutta siellä olikin kaksi miestä jotka sujahtivat nopeasti hyttiini taakse vilkuillen.
      - Mitä hemmettiä, huudahdin.
      - Kapteeni on laivassa ja kaveri vartioi ettei se pääse yllättämään meitä, mies sanoi iskien samalla silmäänsä.
      - Joo, joo, älä puhu paskaa, kyllä mä tän homman tiedän mitä varten se mukaan tuli, sanoin ja ajatus oikeastaan kiihoitti minua.
      Käskin toisen menemään vessaa siitä "vartioimaan".
      Samassa toinen oli jo kimpussani ja riisuiduttuaan huomasi kuinka ase oli jo aivan tanassa, voi kuinka olin tuota koko päivän ajatellut - nyt sitä saan.
      Ei siinä paljoakaan esileikkejä tarvittu, vaan heti mentiin itse asiaan ja olinhan kiimasta niin märkä että sinnehän se kalu painui nopsaan.
      Siinä miehen jyystäessäni katsoin vasemmalle ja huomasin että se toinen oli tullut vessasta ja voi kauheeta, siinä se seisoi iso kulli tanassa katsellen meitä aivan vierestä ja mikä kauheinta sillä olikin aivan mahtavan kokoinen kalu.
      Oli aika kiihoittavaa kun mua naitiin ja samalla katselin toista kalua vieressäni joka malttamattaomana odotti sisääni pääsyä, orkkuhan siitä lähti tulemaan eikä yhtään liian aikaisin kun kuuman ruiskeen tunsin samasa sisälläni kun olin justiinsa orkkuni loppuhuipennuksessa.
      Toisen lähdettyä makasin voipuneena sängyssäni, mutta hetihän se toinen oli kimpussani.
      Makasin selälläni ja katsoin katsoin kuinka iso elin alkoi lähestyä herkkuani - nyt saa kerranki pimppini kalua tarpeeksi, mietin.
      Vaikka liukkautta riitti, ei tahtonut mennä aivan heittämällä sisääni, koitin avittaa kädelläni ja menihän se viimein.
      Voi sitä mahtavaa kiihoittavaa tunnetta kun mietin että heti toinen jyystää pimppiäni.
      Tunsin halkeavani, kun patukkaa alkoi painua pikkuhiljaa hitaasti pohjaan, panin tyynyn kaksinkerroin pääni alle jotta paremmin näkisin.
      Meinasain pyörtyä näkymästä, tuoko tosiaan mahtuu sisälleni - helvetti kuinka teki hyvää ja varsinkin silloin kun mies leikitteli kalullaan antaen vain ison terskan mennä sisään ja siinä pimppihuulillani sillä leikitteli ja näin kuinka käsivarren paksuinen kalun varsi oli ulkona.
      Välillä mies työnsi sen aivan pohjaa pitäen tovin sitä siellä, sain koko ajan orkkuu ja koskaan ennen en ole tuntenut miltä tuntuu kun terska melkein navallani asti käy.
      Mies koitti selvästi pitkittää orkkuaan koska veti välillä huilille kokonaan kalunsa, näin kuinka se sykki siinä ulkona pimppirasvasta kiiltäen jökötti.
      Ja kohtahan se jo taas oli sisälläni, nyt alkoi selvästi olla vaikeuksia pidätellä, samassa tunsin kuinka sitä itteään ruiskutettiin pimppini perukoille - kuumaa, hemmetin kuumaa spermaa pumppasi aivan pimppini pohjukkaan.
      - Saat kuules tyttö kohta lisää, mä en oo naista saanu kuukauteen ja nyt kyllä santsaan varmaan useamman kerran.
      Sehän mulle sopii, vastasin mennessäni veskiin huuhtelemaan isoimmat spermat pois.
      Mies tosiaan jaksoi jyystää, katsoin kelloa ja huomasin sen naineen jo 2 tuntia - no ei ainakaa vielä pimppini ollu kuivunu, mutta toki oli häpyhuulet tummanpunaisina ja turvoksissa.

      Aamulla huomasin sängyn pöytälaatikossa tukun rahaa, ihmettelin vähän, enhän mä maksusta.
      Mutta sama meno jatkui, melkein joka yö oli joku vetämässä mua ja sopihan se mulle, olin aina jotenkin tuntenut itseni nymfoksi.
      Koskaan ei puhuttu rahasta, mutta aina sitä kertyi laatikkooni ja lyhensin niillä rahoilla asuntovelkaani huomattavasti ja kun pesti loppui olin jo maksanut melkein kokonaan asuntovelkani, ja mitä miellyttävämmällä tavalla.

      Nyt olen jo maissa ollut pitkään naimisissa ja 2 kakaraakin on.
      Joskus mieheni mua naidessa muistelen sitä aikaa ja katson vasemmalle vaistomaisesti - mutta eihän siellä ole se mahtavakaluinen ole odottamassaa "liukkaille"näkyy vain seinää.
      Miehen jatkaessa, kiihoitun kuitenkin jo ajatellessani sitä isoa mulkkuu ja saan mahtavan orkun....

    • zeero

      Tota noin, miten sait jo seuraavaksi päiväksi hankittua lääkärintodistuksen meripalvelua varten ja turvallisuuskoulutuksen? Eikä siellä laivassa kenelläkään ole mitään kiinteitä pestejä että jos joku lähtee äitiyslomalle niin pitäisi välttämättä pestata ulkoa. Työkkärissä virkailijalla on tuskin mitään tarvetta kehua mitään työpaikkaa tai sen kummemmin houkutella ketään.

      Tämähän oli tositarinoiden osastossa?

      • mla4

        Voi hyvä Zeero... Kyllä laivassa on kiinteät pestit. ihan niinkuin maissakin on.


    • abc123

      Voisit kertoa jatkoksi vielä niistä muistakin öistä. Varmasti 10kk aikana ehti tapahtumaan yhtä jos toista mieleenpainuvaa.

    • kokki Orvokki

      Taitaa olla ja tositarina, minäkn joskus ollut kokkina laivalla..ja,,,parruahan siellä riittää.

      Muistelen oma itseäni siellä silloin, olin lihava nainen joka ei tarpeesi saanut maissa... nuori kimainen ja estoton.....silloin kun olin.....tulihan sitä tarpeeksi öisi ja välillä paksuahkoakin.

      • Laivapoikanen

        Minä olin messipoikana 60-luvulla sellaisena kesämerimiehenä. Alus oli aika vanha tankkilaiva ja ajoimme mustalle merelle ja takaisin. Meitä oli kaksi messipoikaa, toinen (siis minä) pääystömessikallena ja toinen kaveri porista miehistön kallena. Minulle opetetttiin että jokaikinen hytti on oltava siivottuna päivittäin ja niin minä teinkin ja päälystö oli tyytyväinen työhöni. Kerran taas aamulla kun olimme juuri jättäneet vuosaaren öljysataman, menin siivoamaan hyttejä ja hiemän hämmästyin kun yhden perämiehen vuoteelta löysin kasan naisten alusasuja, mm. upean yöpaidan. Ensin mietin mitä niiden kanssa teen, mutta sitten laskostin ne nätisti sijatulle vuoteelle ja nailoninen yöpaita tyytylle. Näin jatkui useampana päivänä, lopulta uskalsin kurkistaa punkan suuriin laatikoihin ja niissä oli naisten asusteita vaikka millä mitalla. Minua alkoi homma kiinnostamaan jasieltä laatikon takanurkasta, aivan pohjalta pihistin yhdet nailoniset pitsipikkarit. Hytissäni sitten niiden kanssa leikin ja runkkailin. Mustalla merellä Batumissa, oltiin maissa ja juuri tämä kseinen perämies pyysi minua seurakseen päytäänsä tarjoillen vähän väkevämpiä jumisia, mikä aika nopeasti nuoren pojan päähän kihahti. Myöhemmin illalla taksilla kahdestaan takaisin laivalle ja laivassa hän halusi tarjota minulle vielä yömyssyt. Sitähän en toki estellyt vaan pian istuin hänen kanssaan hytin sohvalla nauttien vodkapaukusta. Mies alkoi utelemaan seksikokemuksiani ja niitähän ei minulla vielä siihen aikaan kovin paljoa ollut. Hän alkoi myös juttelemaan kuinka epäoikeuden mukaista se on kun tytöillä on niin paljon nätimmät asut. Minä myöntelin ja tottahan se olikin. Lopulta tajusin mihin ollaan menossa ja kun hän kysyi, jos minua kiinnosti kokeilla joitakin hänen vaimonsa alusasuja siinä hänen kanssaan, niin en oikein tohtinut kieltäytyäkkään, vaan pian oli ylläni koko asukokonaisuus rintaliiveoistä ja vyötäröliiveistä lähtien- Saumasukat täydensivät okemusta ja kullini seisoi kovana jo siinä vaiheessä, kun hän rullasi nailonit jalkaani. Hän pyysi minua asettumaan punkalle selin ja heti tunsin kun hän alkoi hyväilemään kyrpääni pikkarien päältä ja lirkutti sen sitten lahkeesta ulos alkaen runkkaamaan minua. Hän ei kuitenkaan tehnyt sitä kovin pitkään, vaan kumartui ylleni ja alkoi imemään minua. Olin niin kiihottunut, että ei siinä pitkään touhuttu, kun mällini lensi miehen nieluun. Hän kuitenkin nousi hiukan ja alkoi suutelemaan minua ja silloin sain ensimmäisen kerran maistaa spermaa, vaikka se olikin omaa. Levähdimme hetken ja kohta sain tuntea aikuisen miehen kyrvän suussani nytkyttämässä syvälle kurrkkuun asti. Se ilta oli ensimmäinen hänen kanssaan ja niitä tuli monta lisää niiden kuukausien aikana, mitä siinä laivassa vietin. Sain myös tuntea hänen ihanan parrusta hyvin voidellussa anuksessani ja opin pitämään siitä, niin, että kokemuksia on karttunut paljon vuosien varrella.


    • ggthx

      Kerro toki lisää Orvokki

    • autilus

      up up

    • MessiHomppeli

      minäkin olin aikoinani vuoden messipoikana kreikkalaisessa laivassa ja pojat pani mua persiiseen niin että hytti raikui..

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Takaisin ylös

    Luetuimmat keskustelut

    1. Aikakone-yhtyeestä tuttu Maki Kolehmainen kuollut

      Kuoli tänään aamuyöstä nopeasti edenneeseen sairauteen. Hän oli 58-vuotias.
      Maailman menoa
      139
      8481
    2. Se viime kohtaaminen

      Oli naine vähän sellainen kohmea. Nopeasti yritin etsiä merkkejä sinusta mutta en saanut mitään ilmi. Ajattelin että ny
      Ikävä
      68
      1393
    3. Ihan rakentavassa mielessä

      Haluaisin nainen kysyä sinulta ja myös itseltäni että mitä me oikein odotellaan? Olisiko aika jo käydä edes treffeillä?
      Ikävä
      76
      1165
    4. Mitä kehon osia

      Olet kaivatultasi nähnyt ja piditkö näkemästäsi?
      Ikävä
      59
      1156
    5. Taidan olla ihan sairas

      Kun mietin jo meidän yhteisen lapsen nimeä 😄
      Ikävä
      90
      1057
    6. Kuinka paljon merkkaa naisen ulkonäkö

      Parisuhteessa ykeensä kysynnvaan Onko kaunis nainen oarempi vaihtoehto kun tavis
      Sinkut
      139
      980
    7. Luin jostain että skorpioni

      Naiset parhaita rakastajattaria…. Pitäneekö paikkansa?
      Ikävä
      102
      785
    8. Olen sinusta nainen

      Oikeasti tosi ylpeä. Tunnen sen miten kehity ja opit säätelemään omia tunteitasi. Se on aina hieno piirre ihmisessä.
      Ikävä
      37
      778
    9. Pitäisikö alkaa

      Treenaamaan että sulla tippuu silmät päästä kun näet minut ensi kerralla, nainen. 🤔
      Ikävä
      43
      761
    10. Tuli surullinen olo.

      Olit muuttunut niin paljon etten meinannut tunnistaa. Miksi rupsahdit? 😞 m-n
      Ikävä
      40
      674
    Aihe