Aihe

tapahtui pikkujouluissa (osa2)

auvoinez

Jatkoimme suutelua ja tunsin sormilla miten pillun sisältä valui vielä jotain liukasta. Kuka se oli, kysyin kuiskaten. Mika, vastasi vaimoni. Tiesin kuka Mika oli, hän oli nuorempaa porukkaa, alta kolmekymppinen kaveri, olisiko ollut 25-26 tai jotain. Sormeilin jälleen hetken aikaa ja suutelimme. Miksi, kysyin. En tiedä, vastasi Marja esittäen katuvaista. Himottiko, kysyin? Ehkä, huokaisi vaimoni. Tunnuit nauttivan, jatkoin. Joo...hh, kuului vastaus. En jaksanut leikkiä kauempaa, vaan asetuin vaimoni päälle, ja työnnyin sisään. Tunsin lämpimän olon kaluni ympärillä, kosteutta ja limaa oli tavallista enemmän pillun perukoilla. Lopulta ei tarvinnut montaa työntöä pistää, kun jo laukesin vaimoni sisään. Hetken olimme hiljaa, kunnes Marja sanoi että tarvii varmaan käydä taas pesulla. Menin mukaan myös pesulle. Onneksi pesutilat oli myös päärakennuksessa, ettei tarvinnut saunalle asti kävellä. Kello oli jo pitkälle yli puolenyön, ja porukkaa alkoi tulla mökille pikku hiljaa, osa aika juovuksissakin.

Pesun jälkeen hiippailimme takaisin tupaan nukkumaan. Sinne oli ilmestynyt jo pari muutakin reppua tai laukkua. Äkkiseltään kännykän valossa vilkaistuna ainoastaan kolme petiä oli tyhjänä. Sängyt olivat siis niin, että neljä sänkyä puolillaan. Meidän sängyt oli heti ovesta ensimmäinen ja toinen, sitten siinä oli yksi tyhjä välissä, ja perimmäisenä Mika. Pari kaveria oli sitten tuvan toisella puolella. Sänkyjen välissä oli varmaan noin metri aina tyhjää tilaa. Enempää ei sitten tullutkaan meidän tupaan porukkaa.

Marja tuli viereeni hetkiseksi, juttelimme kuiskutellen vielä tapahtuneesta. Sanoin että en ole vihainen, ja oltiinhan me joskus puhuttu leikillään vieraan kanssa peuhaamisesta, tms. Olimme vielä alkohoin vaikutuksen alaisena, joten tuli puhuttua sitä mitä ajatteli. Marja sanoi että minäkin voisin joskus kokeilla vierasta, kun sopiva aika ja paikka löytyy. Kysyin leikillään, vieläkö kultaani himotti. Älä yllytä, hän vastasi ja suutelimme vielä hetken. Lopulta vaimoni kömpi omaan sänkyyn, joka oli minusta seuraava Mikaan päin. Nukahdin melko pian.

Aamulla heräsin kusihätään, ja hiippailin vessaan, kello oli jotain seitsemän aikaa. Olin aika tokkurassa, ja huomasin vasta palatessani, että Marja ei ole vuoteessaan. Ei tarvinnut kauaa arvuutella missä hän oli, kun Mikan suunnalta kuului tasaista huokailua. En tiedä oliko mennyt sinne heti nukahdettuani, mutta se mitä siellä puuhattiin kävi selväksi. Kuuntelin vuoteessani vaimeaa naimisen ähinää, sekä ajoittaisia vaimeita voihkaisuja, sekä ynähdyksiä. Tätä jatkui pitkään, vaimeita voihkaisuja, suutelua, litsahduksia. Kunnes lopulta tahti hieman kiihtyi ja läiske kuului hetken aikaa, kunnes Mika laukesi puhisten. Oot sä aika uros, kuulin vaimoni sanovan. Sitten oli hetken hiljaista, kunnes Marja palasi paikalleen. Tai itseasiassa kömpi vuoteensa yli suoraan viereeni, koska arvasi että olin vessareissun takia hereillä.

Haluatko liukkaille, kuiskasi Marja. Hän asettui päälleni, ja tunsin miten alavatsalleni valui spermaa ja muita liisteitä. Mä kerroin sille että sä tiedät, kuiskasi kultani. Ahaa, vastasin hieman häveten. Hän alkoi suudella minua, ja maistoin heti kitkerän sperman maun huulillani. Jaa vähän maistuu, totesin. No ei ihme, myhäili vaimoni. Otit suihinkin, kysyin? Koko yön melkein, vastasi vaimoni. Ja se nuoli mua ihanasti myös, hän lisäsi. Jaaha, totesin. Nyt on sun vuoro nuolla, kuiskasi Marja. Öh etkö käy pesulla ensin, kysyin? En, mutta voin mä mennä myös Mikalle nuoltavaksi, vai etkö uskalla, härnäsi Marja. Et voi olla tosissas, sanoin. Jaa enkö, sanoi kultani ja nousi jo sängystä pois. Menin paniikkiin ja sanoin että no tuu sitten älä mee. Pieni mustasukkaisuuden puuska siis iski. Niinpä vaimoni tuli hajareisin päälleni, ja sain spermaisen pilluni kasvojeni eteen nuoltavaksi. Nuole kaikki, ime, komensi vaimoni. Mustasukkaisuuspuuska helpotti ja pääasia oli että vaimoni oli päälläni, eikä Mikan käsittelyssä. Pahalta se maistui, mutta toisaalta kiihotuin siitä jotenkin. Luulin jo että se loppui, mutta Marja supisteli pilluaan siten, että pieniä määriä huulille valui edelleen. Lopulta kultani siirtyi alemmas ja asetteli kivikovan kaluni sisäänsä, ja alkoi tehdä hiljalleen naimaliikkeitä. Suutelimme jälleen spermaisia suudelmia, ähinä kiihtyi ja laukesin lopulta. Olo oli raukea, ja nukahdimme lopulta samaan sänkyyn.

Seuraavana päivänä oltiin kuin mitään ei olisi tapahtunut. Korkeintaan viipyviä katseita luotiin puolin ja toisin. Paluumatkalla kotiin pohdimme raskausriskiä, varmat päivät olivat melkein käsillä. Ajoimme apteekkiin varmuuden maksimoimiseksi, mutta huonoksi onneksi sulkemisaika oli juuri mennyt. Lähimpään auki olevaan apteekkiin oli 50km matka, joten ajateltiin että otetaan riski, ei jaksa ajella niin kauas. Nyt riski sitten realisoitui, meille syntyi elokuussa poikavauva.

3

5147

  Vastaukset

  • Aika uskomaton tarina, onko totta? :o Miten voi hyvaksya vaimon pettamisen noin tyynesti?? Herrajumala.. Ja onko taa poikavauva sen mikan?? :s hyhhyh

  • En kai mä nyt ihan tyhjästä päästä tällaista keksisi. Totta tää on, vaikeampaa tätä oli pukea tarinaksi. Tottakai pettäminen harmittaa, mutta olen yrittänyt ymmärtää asiaa jotenkin.

   • En oikein tarinan aitoudesta menisi sanoon mitää.. tietty voihan se olla tottakin mut vähä outoa. Mutta kai te tiedätte kenen lapsi on??


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Korona räjähtämässä käsiin 618 uutta tartuntaa 5 uutta kuolemaa

   Marin ja Kiuru karjaisivat kunnille mm. HUS-alueelle viime hetkellä, eivät ne pysty hoitamaan asioitansa vaan tarvitaan Marinin hallituksen tiukkaa oh
   Maailman menoa
   727
   11725
  2. Seiska: Sedu Koskinen vaihtaa nimensä eksoottiseksi Zedu Di Lucaksi!

   No nyt! Ja nimen takana vanha ystävä Andy McCoy... https://www.suomi24.fi/viihde/seiska-sedu-koskinen-vaihtaa-nimensa-eksoottiseksi-zedu-di-lucaksi-ni
   Kotimaiset julkkisjuorut
   73
   7808