EB-auto

pe/#14/

Onko kokemuksia kys. Liikkeestä. Tarkoitus ostaa auto sieltä, mutta myyvätkö kunnollista vai schaibaa?

85

4937

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Hjjlkgft

      Varmaan riippuu ihan autosta.

    • kunnollista shaibaa

      Ooppelin schaibaa

    • korjaamo4

      en suosittele

    • Oma kokemus

      Myy sen mitä sinne on toimitettu ja siinä kunnossa kun ne on ollu. Tottakai myyjä vastaa myymästään tuotteesta, jos siihen tulee kohtuuttomia kuluja tai ei ole sellasessa kunnossa kuin edellyttäisi katsastetulta autolta, jos kaikki sinällään on kunnossa. Kuluvia osia on vanhoissa autoissa paljon ja se siitä. Monen käytös varmaan on ollu aika törkeää tälläkin palstalla ko. liikettä kohtaan aivan suotta. Ei ihmiset ymmärrä yleensä tämmösissä asioissa kuinka kuuluu menetellä. Neuvottelee ja keskustelee asian ymmärrettävälle tasolle, niin se on kaikkein parasta. Ei kukaan pommia halua myydä, kyllä asiakas halutaan olevan mahdollisimman tyytyväinen, ettei se tule takasin samoilla asioilla.

      Ihmiset jotka vaihtaa autoliikkeisiin jättäen pommejaan ja on epärehellisiä, on suurin ongelma ollu aina enenevässä määrin. Ei 70-80 luvulla niin epärehellistä sakkia ollut.

    • myllykoski

      On todella huonoja kokemuksia.

      • Sippola

        Satasilla luuletko saavasi ehjän auton. Tuurilla onnistuu.


      • o.h.i

        joo,myyvät pelkkää paskaa.kannattaa ajaa ohi,ja mennä ihan autoliikkeeseen.


      • Ostanut

        Kyllä autoa katsoessa näkee kunnon ja sen mukaan tinkii mahdolliset viat hinnasta pois. Niin tein itsekkin. Mikään käytetty ei ole mikään tehdas takuulla. Ostakaa uudempi, niin vähemmän yllätyksiä. Koskee joka liikettä.


    • Tuolta ostamani auto on toiminut ihan hyvin...mitä nyt jakohihnaa on pitänyt vaihtaa jne.
      Autot on kuitenkin ymmärtääkseni yksilöitä, mutta kyllä eb-autostakin hyviä yksilöitä löytyy...kannattaa vaan tutkia kiinnostuksen kohde hyvin, niin kuin muuallakin.

    • auto kauppaan mars

      Kysyt suoraan mitä pitäs tehdä tai onko tietoa tai tutkittu miten paljon. Hintaan joku perustelu pitää saada. Ei ne mitään valehtele missään autoliikkessä. Höpöhöpöä kaikki muu. Jos ei ole tietoa tarpeeksi niin sitte ottaa mukaan joka voi tutkii sun puolesta onko mimmonen kauppa tiedossa. En minäkään lentokoneista tai tietokoneista käsitä.

    • Muutaman kerran koittanut kauppaa tehdä siinä onnistumatta, varattu auto myyty nenän edestä kahdesti, mutta yhdet onnistuneetkin kaupat ovat takana lokakuulta 2013. Erkki on ihan rento kaveri, kertoi autosta sen mitä oli itse huomannut ja tipautti hintaakin pyytämättä 40%.

      Tuolla on paljon halpoja autoja joten pikkuvikoja varmasti monista löytyy, huolellisesti tutkimalla selviää, jos itse ei autoista ymmärrä niin ottaa mukaan jonkun joka ymmärtää.

      Tietääkseni ostavat merkkiliikkeiltä vaihdossa tulleita vanhoja/halpoja autoja isommissa erissä, joten monia ei varmasti ole kummemmin tutkittu kun on halvalla saatu, omani oli ainakin tällainen Salvasta tullut vaihdokki.

    • Alan hemmo

      Hyvä liike tämä on, ihan oikeasti.

    • pöddee

      Paras jobbari kouvolassa. Monet autokaupat tullut tehtyä

      • ioud

        Aina kun ostat auton näiltä jobbareilta niin varaa saman verran rahaa remontteihin kuin auto maksoi. En puhu pelkästään eb autosta vaan yleisesti. Muutaman tonnin koslista saa aina muutaman tonnin viat kaupan päälle. Voittoa täytyy saada ja asiakas maksaa. Voidaanhan sitä olla mukavia ja palveluhenkisiä mutta pelissä on kumminkin sinun rahojasi. Pitäisi olla joku laki mitä saa yleensä enää laittaa myyntiin...


      • kokemusta5
        ioud kirjoitti:

        Aina kun ostat auton näiltä jobbareilta niin varaa saman verran rahaa remontteihin kuin auto maksoi. En puhu pelkästään eb autosta vaan yleisesti. Muutaman tonnin koslista saa aina muutaman tonnin viat kaupan päälle. Voittoa täytyy saada ja asiakas maksaa. Voidaanhan sitä olla mukavia ja palveluhenkisiä mutta pelissä on kumminkin sinun rahojasi. Pitäisi olla joku laki mitä saa yleensä enää laittaa myyntiin...

        Tutulta, jos ostat, niin voit olla varma auton kunnosta. Mitään takeita on harvemmin missään edullisimmissa autoissa. Koeajo kertoo jo paljon, samoin milloin katsastettu.


      • ScatmanJohn

        Itse ollut ainakin ihan tyytyväinen. 9 kk sitten ostin sieltä Nissanin eikä mitään ole ollut. Katsastuksesta meni läpi ettei mitään. Ihan positiivista ainakin mulla.


    • Jobbari on joppari

      Se tekee sitä saadakseen rahaa.
      Sinä käyt töissä saadaksesi rahaa.
      Auton myynti on hänen työnsä.
      Vika. Kumpi keljutta enempi 2tonnin autossa 500€ vika.
      Vai ihan uudessa autossa 2tonnin vika.
      Ai takuu vai? Ja itsellesi ei tule mitään kuluja?
      No ostin uuden auton ja luotin että se on uusi ja pelaa, Nyt se on seisonut korjaamolla pari viikkoa.
      2 tonnin auton olisi korjannut naapurin mies satasella. Ja vielä seuraavana päivänä.

    • Laki on p*rseestä

      "Pitäisi olla joku laki mitä saa yleensä enää laittaa myyntiin... "

      eiköhän niitä v*tun lakeja ole jo ihan riittävästi tässä sontamaassa.
      sinä voisit alkajaisiksi tunkea takapuoleesi niitä lakeja jos se sinulle
      ammentaisi järkeä päähän vähän v*tun valtion lammas.

      "Se tekee sitä saadakseen rahaa."

      Siinä onkin sen takia järkeä ja sen ansiosta ei tarvitse ottaa lainaa kymppitonnia uuteen autoon, kun saa halvemmallakin toimivan auton.
      Eihän tästä maailmasta mitään tulisi jos käytettyä ei saisi mistään, ei
      olisi varaa kaikilla ostaa uutta.
      jopparina on varmasti muutenkin kivempi tehdä duunia omana itsenäisenä
      pomonaan kuin juosta jossain p*skaduunissa aamusta iltaan ja aina samalla palkalla..

      • rewh

        Hienoa valehdella ihmisille silmät päästään ja huokaista kun pääsee taas pommista eroon hyvällä katteella, se ei sitten ole p*skaduunia? Äskeinen itkuvirsi taisi tulla juuri arvostetun alan edustajalta. Mene vaikka etelän lämpöön hetkeksi huijaamillasi rahoilla niin jaksat taas lässyttää ihmisille ja tehdä "hyviä" kauppoja.


      • No kuka uskoo?
        rewh kirjoitti:

        Hienoa valehdella ihmisille silmät päästään ja huokaista kun pääsee taas pommista eroon hyvällä katteella, se ei sitten ole p*skaduunia? Äskeinen itkuvirsi taisi tulla juuri arvostetun alan edustajalta. Mene vaikka etelän lämpöön hetkeksi huijaamillasi rahoilla niin jaksat taas lässyttää ihmisille ja tehdä "hyviä" kauppoja.

        Jos uskot joulupukkiin uskot käytetyn auton myyjään.
        Mutta jos et usko pukkiin ,älä myöskää AUTO JOBBARIIN.

        JA MUISTA KAIKKI PAPERILLE JA MYYJÄN NIMI ALLE.
        Ja kun se ei sitä sinne laita kaikki jutut oli p.a.s.k.a.a.


    • mie vaan

      Ihan normaalikuntoisia autoja myynnissä, joskus jopa erittäin hyviä yksilöitä. ja ei, en ole kumpikaan myyjistä :)

      • Juupajoki

        Nopsajalan veli tekee rehellistä autokauppaa laatuautoilla. Suosittelen.


      • elvikingo71

        8 autoa kyseisestä liikkeestä vuosien mittaan ostaneena suosittelen... Myyvät KÄYTETTYJÄ autoja, joten mitä ihmiset oikein odottaa?
        Hyvä palvelu ja tiedossa olevat viat on tuotu esiin ennen kauppoja! Yleensä on ollut viat korjattu myös jo liikkeen toimesta!


    • tyyyyyyesa

      Kuka tai mikä on nopsa-jalka?

    • turkinparoni

      siis ymmärtääkseni nopsajalan eno???

      • Juupajoki6

        Veli,mutta eipä se vaikuta autokaupan luotettavuuteen.


    • tuupajoki6

      kertokaa ny mikä tämä nopsajalka tarkottaa!!!

    • Käytän jatkossakin

      Itse en ole parempaa palvelua saanut mistään autoliikkeestä ikinä. On jeesannut kaikissa autoihin liittyvissä asioissa myöhemminkin, vaikka kaupoista kulunut aikaa. Kaikin puolin reilu ja rehti palvelu, on sanonut asiat suoraan. Itse ainakin ymmärrän, että jos ostan 3000€ auton en voi vaatia samaa tasoa kun uudessa autossa.

    • V70 97

      Suosittelen lämpimästi EB-autoa eivät myy mitää paskaa. Vaan hyviä yksilöitä jos he tietävät mitä vikaa autossa on joka sinne tulee myyntiin ni laittavat kuntoon. Olen yhden auton sieltä ostannut ja kaikki viat korjauttivat mitä ilmeni heti myynin jälkeen ja asiallista ja mukavaa palvelua, aion ostaa seuraavankin auton sieltä. Voisi muut autojopparit ottaa mallia heiltä miten auto kauppoja tehdään. Paras autoliike kymenlaaksossa.

    • joop4

      Totta myyvät hyväkuntoisia autoja mutta aivan helvetin kalliilla, eivät tingi käytännössä yhtään, kun taas muualla saa tinkaistua 1-2 tonnia 8donan autosta pois.

      Esimerkkinä pösö mikä siellä oli myynnissä 7900 pyynti oli kallein koko Suomessa suostui tinkimään 400€, oli pakko hakea tampereelta 2.3k€ halvemmalla.

      • Pösööö

        Ai oot niitä hinaajia....


    • ................

      kirjoittaisit vaan ihan suoraan suomenkielellä sen luvun esim. 2300e..niin kaikki ymmärtäisi.... älä sorru pikkuh uora - egoiluun.... mami maksaa tai pankki.....

      • Yli-Ihminen..

        "Itse ainakin ymmärrän, että jos ostan 3000€ auton en voi vaatia samaa tasoa kun uudessa autossa. "



        riippuu siitä saako mitään uutta autoa 3000eurolla..
        olen saanut toimivia autoja500 eurollakin ja myös 400 eurolla...
        en egoilu kuten apinat.... olen paras ja vahvin riippumatta autosta.


      • Kiloe

        Mutku 2.3k€ on mageempi kirjottaa ku maalaismainen 2300e. Ihan posket onnesta punehtuu kun voi niin kirjoittaa.


    • Kulotie

      Aivan Loistoliike! Burcinilta ja Erkiltä saanut Palvelua,etten muu'alta enää mietikään hakevani autoa. Ja jeesiä tullut kuukausia oston jälkeen. *****

      • tumpelo87

        Noniin loppu se poskeen otto poika!!!;)


      • Poskihoitaja

        Maailman paras loistoliike! Maailman Parasta Palvelua ei saa mistään muu'al-ta!!! En enää katsokkaan muihin autokauppoihin! En enää ees puhu muille kuin EB-jobbareille! Ruuatkin ostan EB:stä! Palkkanikin menee suoraan EB:n tilille!


      • Kulotie
        tumpelo87 kirjoitti:

        Noniin loppu se poskeen otto poika!!!;)

        Poika ?????

        Voi Jumalauta mitä juttuja !!!


      • Kulotie
        Poskihoitaja kirjoitti:

        Maailman paras loistoliike! Maailman Parasta Palvelua ei saa mistään muu'al-ta!!! En enää katsokkaan muihin autokauppoihin! En enää ees puhu muille kuin EB-jobbareille! Ruuatkin ostan EB:stä! Palkkanikin menee suoraan EB:n tilille!

        Ai Jaa ?

        Jäänyt autot maksamatta ?


      • tumpelo....87
        Kulotie kirjoitti:

        Poika ?????

        Voi Jumalauta mitä juttuja !!!

        Poika olet et mikään ukko!!!=)


    • Va.rakas

      Luonnollisesti ostaessani autoa menen autokauppaan enkä näihin noloihin narikohin, jossa valkoinen roskaväki kierrättää romujaan.

      • vara.rikos

        vain valkoinen roskaväki kierrättää romuja jobbareilla, mutta muun väriset ei kierrätä?


      • Sakkeseonerimies

        Kuusaan Siwan mieskassa ottaa suihin hyvin! Voi varmaan vaihtaa nastasikin samalla!;)


      • pidäsakkes
        Sakkeseonerimies kirjoitti:

        Kuusaan Siwan mieskassa ottaa suihin hyvin! Voi varmaan vaihtaa nastasikin samalla!;)

        sori, homoilet väärällä palstalla


      • Jarisiwassa

        hÄNEN nimensä on Jari. Suuhunottamisen maailmanmestari!


    • Lasipalatsi

      Ihan ok jobbariksi! Autot siistejä ja pääosin läpi käytyjä! Moni jobbari ei edes pese autoa, laittaa vaan rivin jatkoksi, siinä mielessä EB auto kiva poikkeus!

      • rapamaja

        on ne hurjia! pesee autot ja kaikkee! jotkuu ei pese mut nää pesee ni nää on ihan parhaasta päästä. kyllähän siis autopesu tekee autokaupasta autokaupan!

        luettelisitko edes muutaman niistä monista jobbareista jotka eivät pese autoja?


      • PidäPääsiKiinniKusipää

        Se firma lopetti aivan hiljattain. Varmaan siksi kun ei pessyt niitä myyntiautojaan?


      • EnPidäPäätäKiinniKusipää
        PidäPääsiKiinniKusipää kirjoitti:

        Se firma lopetti aivan hiljattain. Varmaan siksi kun ei pessyt niitä myyntiautojaan?

        Se firma? Yksi firma? Niitähän piti olla monia jotka ei pese autojaan?! Ja kaatuiko se firma siihen ettei pessy autojaan? Kerro äläkä arvele. Kerro samalla muutama lisää niistä monista jobbareista jotka ei pese autojaan. Ni sitte pidän pääni kiinni.


      • Mörökölliminutvieköön

        Tarkoitti varmaan ettei pessyt autoista saatua rahhoo.


    • Kulotie

      Mistä nää Vitun Kullinimijät kommentteineen löytää itsensä joka helvetin palstalle ???

      • halvallalähtööö

        Sakaristontiellä miesten suuimuttelut seipäässä 2e!!!!


      • Kullitie

        no koska sun perseessä on kaikkien jobbareiden kullit, eikä meille "kullinimijöille" jääny enää mitään, ni tultii sitte tänne kommentoimaan. ota sä kaikki pisarat talteen anukseesi ni me ajatellaan omilla aivoilla. sun ei tartte edes kirjottaa mitään asiaa. kunhan ilmoitat että kommentoijat ovat kullinimijöitä. olet varmaankin omasta mielestäsi muita parempi kommentoija ja sulla on tärkeää sanottavaa.


      • Hyväliike

        Vittu kyllä Kouvolassa näköjään riittää noita idiootteja kommentoimassa.. näillä kullinimijöillä ei oo varmaan älli oo edes riittänyt kortin saamiseksi..kateellisten luusereiden itkuvirttä täynnä suurin osa tästäkin ketjusta.. varmaan nää kitisijät päivääkään töitä tehnyt ja pakko purkaa jossain missälie päissään huonoa oloaan kun autokauppias tekee työtään. Ainoa paikka minne meen jos tarvitsen hinta/laatu hyvää autoa. Ens viikolla sinne käymään👍 Voi tulla nää munattomat kitisijät tulla samalla sinne valittamaan.. ei niillä rohkeus riitä😂😂


      • oistarvetta

        imetkö munaa jos rohkeus riittää??


      • hyväliikeranteessas
        Hyväliike kirjoitti:

        Vittu kyllä Kouvolassa näköjään riittää noita idiootteja kommentoimassa.. näillä kullinimijöillä ei oo varmaan älli oo edes riittänyt kortin saamiseksi..kateellisten luusereiden itkuvirttä täynnä suurin osa tästäkin ketjusta.. varmaan nää kitisijät päivääkään töitä tehnyt ja pakko purkaa jossain missälie päissään huonoa oloaan kun autokauppias tekee työtään. Ainoa paikka minne meen jos tarvitsen hinta/laatu hyvää autoa. Ens viikolla sinne käymään👍 Voi tulla nää munattomat kitisijät tulla samalla sinne valittamaan.. ei niillä rohkeus riitä😂😂

        Mitä vittua sä ylistät jobbaria? Osta siltä jobbarilta autoja niin perkeleesti ja ole onnellinen ettei valittajat osta yhtään ni jää sulle enemmän ihan vitun hyviä autoja.

        Vaikka esittäis millaset perustelut ni sulle kaikki on vaan turhaa kitinää, mutta suurena faktana kerrot ettei kitisijät ole tehny päivääkään töitä.

        Sä olet joku vitun vastaanottokeskuksen suvakki-ämmä. Samanlaista paskaa lässytät. Ja hei, sun logiikalla ei tartte perustella mitään: Sä olet suvakki-lehmä.


      • hahahahahaha

        aijjai luuseria vituttaa :D lehmättelystä huomaa että kortistossa!


      • terveisiä.kortistosta

        Sovitaan sitte että mä olen kortistossa. Tämä on selvä, joten tästä ei tarvitse "keskustella". Vai onko argumentit niin vähissä, ettet muuhun pysty vetoamaan kun kyseessä on persutelut sille miksi imet jobbarin munaa?

        Miksi sä ylistät jobbaria? (ei tartte tietenkään vastata jos älykkyytesi ei riitä)

        Ja minä olen kortistossa, joten siihen ei tarvitse enää vedota, kun älylliset lahjasi ei riitä vastaamaan. Ehkä saat joskus turpaasi ja nostat syytteen. Oikeudessa pahoinpitelijä kertoo että sä olet kortistossa, jolloin tuomari ja syyttäjä nauravat hymiöiden kera. Sitte asia on ratkaistu: Sä oot kortistossa, joten se on kiistämätön fakta ku se niin sano, ei tartte perusteluja, ei tartte kertoa edes miten se liittyy mihinkään, sulle saa tehdä mitä vaan ja kaikki on iloisia. Vai mitä?


    • autopautopoks

      Ei se munan imeksinnästä auton osto helpotu? Joka liikkeestä saattaa saada sutta tai sekundaa, vaikka uuden ostaisi. Eiköhän tuo eb ihan hyvä puoti ole kuitenkin, kun vieläkin pystyssä nököttää.

      • MuutaVenäjälle

        Eiköhän Pohjois-Koreakin ole ihan hyvä maa kun on vielä olemassa? Logiikka ei onnu yhtään vai mitä? Eiköhän Trump ole ihan hyvä presidentti kun on edelleen ehdokkaana? Eiköhän Suomen hallitus ole ihan hyvä kun ei ole vielä hajotettu? Kaikki on paskaa ja tekee paskaa, joten mitäs tässä arvostelemaan ketään? Miksi kuitenkin pitää puolustaa ja ylistää, jos kaikki sun mielestä ovat yhtä samaa paskaa? Sun kaltaset idiootit saarnasi Kuusaan Käyttöauton "hyvyydestä", vaikka se oli paskimmista paskin, ei maksanu veroja ja meni konkkaan. Asiakkaiden vika, eli mitäs ostivat sieltä, niin vitun hyvältä jobbarilta paskaa. Sä olet yksi vitun kommunisti jonka mielestä kaikki ovat yhtä hyviä ja yhtä paskoja, mutta mitään ei saa arvostella edes vaikka siihen olisi syy. Jos olet sitä mieltä että pitää olla turpa kiinni ni näytä esimerkkiä ja aloita itsestäsi: Älä ikinä ilmaise mielipidettäsi missään.


    • ghjgjg

      Ekan pesun jälkeen tuli ruosteet esiin, oli paikkailtu maalilla. Talvirengas alkoi vuotamaan, kun laitettu paskat goodrichit ja laitettu vaihdossa saadut goodyearit myyntiin. Rdiot oli vaihdettu kaikissa autoissa halpismerkkiin.

      No auto on toiminut melko ok, pieniä sähkövikoja, mutta niinhän aina käytetyissä.

    • Xae

      Paras kahvia saa

      • tumpelo....87

        saako pilluakin??=)


      • tumpelo..87

        saanko tunkea kuolleita eläimiä perseeseeni??=)


      • Tumpelo..87

        Mitäs mamman poika uhittelee?? Tules valkealan apskille vastaanottamaan nyrkkini naamaas!!=)


    • Jaakoppin

      Erkki on eläkkeelle jäänyt Rehtori ja autokauppa on harrastus ... ei kuseta mutta kun ostaa merkkiliikeen hylkyautoja mukaan sattuu yksi hyvä ja useita pommeja.
      Jos haluaa uuden auton kannattaa mennä sitte merkkiliikkeeseen

      • Jooseppin

        no kuuleppa Jaakoppi, mä haluun uuden auton. menin merkkiliikkeeseen kuten neuvoit, mutta en saanut uutta autoa. menin useampaan kertaan, mutta eivät antaneet uutta autoa vaikka uhkailin että tulen vielä useammin käymään. teinkö jotain väärin? kerro rakas Jaakoppi.

        käytettyjä autoja on hyviä ja täysiä paskoja. kaikki sen tietää. mutta vaikka sä olisit valmis maksamaan enemmän siitä että se käytetty auto ei räjähdä heti kun luovari painuu perstaskussa penkkiä vasten, ni sehän ei käy jobbareille eikä täällä netissä huutajille. mikä vittu siinä on ettei niitä hintoja voi nostaa ja ottaa enemmän vastuuta? kyllä sellaselle kysyntää olisi!!! ja se joka muuta väittää, todistakoot että jossain näin olisi toimittu, mutta kukaan ei muka ole tullut autoja ostamaan!!! myyväthän ne "merkkiliikkeetkin" uutta paskaa joka laukeaa silmille viikon välein. ja niin ovat hyviä autoja, mutta ne on nykyään ne autovalmistajat tälläsiä että yheksän kymmenestä on susia mitä tuotantolinja paskoo ulos yms. jne.


      • Ikävärehellisiämyyjiä

        Minulla on ikävä Kuusaan Käyttöautoa. Siellä ei tarvinnut pelätä laadun vaihtelua kun osti autoa. Kaikki ne oli tasaista *****-laatua.


    • faköös

      Jos olet mielestäsi ostanut paskan auton, niin asia on sit juuri niin! Ei sulle ole myyty paskaa, vaan sä oot ite ostanu paskan !

    • burton312

      rehellinen virma rehelliset myyjät

    • entinenmersuilija

      niin niin niin monikaan teistä ei käteisellä osta mitään koska sillä ilmeisesti saa vain halvan ja paskan. velalla ostatte sitten uudemman.
      on siinä kovia jätkiä kun velkaa osataan pyytää mutta rahnaa ei oikeesti takataskussa ole niin montaa euroa että sillä ostaisi.
      suurin osa kun on vielä oikeasti perseaukisia vaikka töissä käy, senhän kertoo jo se että velaksi elää helvetin moni.
      toki on rahamiehiäkin kuten minä.
      ei ole ongelma ostaa parikytdonan autoa käteisellä.
      mutta velaksi en hankkisi yhtään mitään, se kun on ruikuttajien tyyliä.
      sääntösuomessa velkaa saakin vain rikkaiden kakarat, usein suhteillakin jopa.

    • isänkanssavain

      Mun isä sanoi että älä missääntapauksessa retkahda siihen liikkeeseen. Eräs sen työkaveri oli ostanut sieltä auton, millä oli ajettu 115tkm.

      No iskarit oli takaa loppu, mutta ei kantanut huolta, koska oli kuluvat osat ja vaihtoi uudet heti kun osti auton. No silti perä oli jotenkin lerju. Ja tietenkin jouset olivat ihan "kuolleet" eli paskoilla iskareilla ajettu pidempääkin näköjään.

      Viikko siitä ja meni kytkin. Eli selvisikin, että käytetty vetojuhtana autoa, mitä ei itse käyttäisi kuin peräkärrin vetoon harvoin kevyellä kuormalla, koska ei mikään iso auto ollut. Tällä oli vedetty traileria ja asuntovaunua.

      Joten en ihmettele kytkintä. Korvauksia ei tippunut.

      Kyllä olen 100% varma että ikinä en osta autoa muuta kuin isäni kanssa ja ihan virallisista ja laillisista autoliikkeistä. Mulle olisi voinut sattua aivan samallatavalla kun vielä harkitsin sieltä autoja. Onneksi isäni tuli väliin.

      Kyllä oli täydellisesti kaveria huijattu.

      • Jpoi

        Rehellisen oloinen kauppa. Pari autoa ostanu ja vähillä vioilla selvinny.


    • Olenostanut

      Harvassa on rehelliset autojobbarit, tässä nyt kuitenkin yksi sellainen. Suosittelen.

    • Eieieiikinä

      Ei missään tapauksessa kannata sieltä ostaa!!!
      Nilkit myy täyttä paskaa..
      Mee oikeeseen autoliikkeeseen.

    • lkkjh

      Nämä jobbarit taitaa ostaa autoliikkeiltä sellaisia vaihtoautoja joita ne ei huoli jostain syystä autoliikkeeseen, eli eivät uskalla ottaa niitä vastuulleen. Millaisen takuu jobbari antaa?

      • ennenostanut

        luuletsä helvetin vajakki että se pelkäämisestä on kiinni. hah.
        bisnestä se on ja vittu minä olen sieltä ladan aikoinaan ostanut ja ihan hyvä
        auto oli, halpa ja hintaansa nähden soiva peli.
        mitään perkeleen takuuta sulle tarvi antaa. mene perkele sinne missä uusia
        autoja myydään jos pitää itkeä käytetyistä.
        valinta on aina vapaa.


    • käteiselleostan

      joo mene vaan "oikeeseen" autoliikkeeseen mihin sulla kouvolalaisella nilkillä kuitenkaan ole oikeesti edes varaa. lainalla ostat vitun mulkku.

    • AutoRealisti

      Olen tuolta auton aikanaan ostanut, viikon päästä ilmeni pientä vikaa mistä reklamoin. Asiallisesti hoitivat korjauksen omaan piikkiinsä. Ei jobbaritkaan ala mainettaan ihan pienestä pilaamaan. Mutta pitää tietysti käytetyn ostajankin ymmärtää että vanhassa on vanhan viat.

    • Onkohan erkki pistänyt pillit pussiin? Piha alkaa olla tyhjä eikä nettiautosta löydy enää koko firmaa.

    • robottiruttunenpalikka

      Verot maksamatta ja ulosotossa.. toiminta jatkuu samassa paikassa samojen ihmisten voimin BRE Motors nimikkeen alla.

      • kumiletku

        BRF MOTORS...


    • Anonyymi

      Ei tulisi mieleenkään ostaa autoa jobbareilta, misksi ostaa paskaa jos ei omista peltoakaan?

      • Anonyymi

        lääkkeet!! Ajoissa


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1525
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1164
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      88
      1097
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      996
    5. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      580
      965
    6. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      1
      917
    7. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      872
    8. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      19
      842
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      9
      664
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      8
      640
    Aihe