Miehet rakastaa yli kaiken pimpan nuolentaa!

Pimppa nuolijat:)

Miehethän on semmoisia, että he rakastavat tyypillisesti yli kaiken tyttöjen/naisten pimpan nuolentaa sekä sormettamista. Naisia on maapallolla täynnä, ketkä vaatii miehiä nuolemaan pimppaansa erilaisissa maanosissa ja kulttuureissa maapallolla:)

26

2646

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • mitä vittua?

      Viestis on kirjaimellisesti hevonpaskaa. Olen itse mies, enkä todellakaan rakasta pimpan nuolemista eniten maailmankaikkeudessa, sunkin elämässä pítäisi olla muutakin kuin pillu.

      viestissäs haiskahtaa pieni provosoinnin maku xD

      • 16 a

        mitä vittua?tiedoks vaan että mä myös rakastan pillun ja pyllyn nuolentaa;))


      • villeri3

        Sinä oletkin poikkeus. Olen nuollut pimpsaa jo 50 vuotta ja aaaaaah kuinka kiihottavaa..


    • Hmmmm....

      Joskus on leikillisesti käynyt mielessä, että pitäisikö perustaa salaseura meille oraaliartisteille :)

      Tulee mieleen muutamia tutkimustuloksia. Ensinnäkin koulutustason tiedetään korreloivan seksuaalisen "taidon" kanssa. Tarkoittaa siis sitä, että koulutetut ihmiset harrastavat esileikkejä ja monimuotoisempaa seksiä kuin kouluttamattomat. Riippuvuus voi olla epäsuora, koska tiedetään myös, että suvaitsevaisuus ja vapaamielisyys on yleisempää koulutettujen keskuudessa kuin kouluttamattomien.

      Toinen asia mikä tunnetaan on se, että naisen asema kulttuurissa korreloi seksuaalisen "taidon" kanssa. Kulttureissa joissa naisen asema on huono, kuten islamilaisissa tai vaikkapa Kaakkois-Aasian kulttuureissa, harrastetaan vähemmän esileikkejä jne kuin länsimaalaisissa kulttuureissa. Mutta sitten taas Yhdysvalloissa on osavaltioita, joissa oraaliseksi on lailla kielletty. Ja onpa sellainen salaliittoajatus esitetty, että g-piste on keksitty amerikkalaista suvaitsematonta miestä varten, joittei sellaisen tarvitsisi olla niin huono sängyssä.

      Miehellä on voimakas vietti. Luontoemo on kehittänyt miehelle suun, jossa mikään maku ei ole yhtä ihana kuin naisen (ovulaation) maku ja sieraimen, jossa mikään tuoksu ei ole yhtä humalluttava kuin naisen tuoksu. Eikä mikään sovi miehen silmään paremmin kuin naisen temppelikukkanen.

      Ja tänään taas, me oraaliartistit, lupaamme tuottaa naisillemme upean nautinnon. Ei ole mitään niin ihanaa päällä maan kuin saada todistaa naisen nautinto palvomalla häntä hänen jumalaisen temppelinsä äärellä, palvoja täydellisesti kaikilla aisteilla humaltuneena.

      Nainen on taikaa ja naisen häpy on elämänlähde.

      • juha3

        PERUSTETAAN VAAN SALASEURA,OLEN SUN KANNALLA.:)


    • Kyllä pimpin nuoleminen on parasta itse haluaisin löytää naisen joka pitää pimppinsä nuolemisesta. Seksi on parempaa kun saa kunnolla nuolla naisen ja maistaa pimpin kosteuden ennen yhdyntää. mikäli löytyisi 40-50v nainen tampereen seudulta 40:lle miehelle....

      • ;)) ;)))))

        No jo pitää olla rautainen pimppi,jos neljällekymmenelle nuolijalle haetaan.... ;)) ;)))))


    • juurikin niin.... sellaisen täytyy tykätä nuolemisesta :D

    • siksiseksi

      Tuo aloittajan viesti on hieman sekava, mutta ehkäpä hän on juuri päässyt nuolemaan pimppiä.
      Minun mielestäni pillun nuoleminen esileikki vahheessa on erittäin mukavaa ja molemmile nautintoa antavaa.
      Olen pitkälti samaa mieltä c.linguitsin kanssa lipomisen hurmiosta ja tarpeesta perustaa oraaliartistien seura.

    • Nutunviolijamies

      Pitäiskö tosiaan perustaa salaseura pillujen nuolijoille, ei rekisisteröity yhdistys. Voisimme vaikka kokoontua tällä sivustolla virtuaalisesti vaikkapa tunnuksella Nutunviolijat, ja vertailla kokkemuksiamme sekä opastaa toisiamme hyvässä ja kehittävässä harrastuksessamme. Porukka pääsisivät aikuiset naiset ja miehet jotka pitävät vitttujennuolentaa suurena nautintona molemmille sukupuolille. Myös imutus- ja 69-jaostot olisivat mahdollisia. Miltä tuntuu? Tämä olkoon alkuna.

    • Hana6

      No ei todellakaan kaikki iehet pidä siitä Pyynnöstä muutaman kerran mieheni on pimppiäni suostunut "nuolemaan" ja silloinkin pienesti kielen kärjellä klitoriksen kärkeä. Voin sanoa, ettei todellakaan tuntunut miltään. Hän ei koskaan ole pimppiäni nähnyt eikä sitä kosketellut, saatika tyydyttänyt minua sieltä. Harmi. Muuten kyllä mukava tyyppi. Seksiä kuitenki 4-6 kertaa viikossa. Jo useamman vuoden ajan.

    • bii 1

      olen parisuhteessa ja seksiä harrastaessamme pitää molemmat olla puhtaita elikkä ensin pesulle silloin suuseksi on mahtavaa on mahtavaa nuolla ja imeä pimppiä ja tehdä se orgasmiin asti vielä parempaa se on 69:ssä jossa kummatkin saa nautintonsa tavallinen naiminen sen jälkeen rauhallisesti on parasta

    • 22vds

      no mutta mikäs avuks kun nainen pelkää ilmapierujansa eikä asetu päälle

      • 5+2

        Onpa luiseva perse. En huolis.


    • -------

      redtube.com

    • Hercules75

      Kyllähän se äijät niin on, että mikään ei voita sitä, kun pääsee nuolemaan oikein ajan kanssa naisen pillua! Ja jos se on vielä pari päivää pesemätön - mitä valitettavasti ei näinä aikoina tästä maasta ainakaan oikein löydy - niin sen parempi. Sieltä penaalin perukoilta kun alkaa niitä kiimalaineita ratsastamaan sun kielelles ja naamalles, niin koet maanpäällisen huormion. Nam ja slurps!

    • kundikl19v

      Pimpsan nuoleminen on mukavaa. Siitä nauttii, kun saa kunnolla ajan kanssa, ilman kiirettä tyydyttää naista parhaalla mahdollisella tavalla :P 69 asento on musta paras, koska kumpikin voi nuolla :P huumaannun aina naisen tuoksusta, ja aina kalu kovana!

      • Transu

        Siis vittua pervot


    • Vittujennuolijamies

      Minullakin on erikoisharrasteena vittujennuolenta, ollut sitä melkein koko seksi elämäni ajan vuodesta 1956, kun olin 17 v. Alkuun eivät meinanneet antaa naiset nuolla, se ei ollut tavallista, vaan kun naiset saivat 1960-luvun lopulta katsella pornolehtiä, nuolenta ja suihinotto tulivat muotiin ajan mittaan kovasti, ja nykyään se on enemmän kuin luonnollista etenkin nuorten naisten mielestä, ne antavat tehdä miltei mitä vaan ennen nussintaa ja sen jälkeen. Olen nuollut ainakin 400 naista ja nussinna olen noin 500-700 naista ja tyttöä iältään 17-73 v. Itse olen 74v ja minulla on viisi vakituista nuoltavaa ja nussittavaa naista vaimoni lisäksi. Ovat nuoria naisia.

    • pillu orja

      Ai ai...saispa kunnon mature-pillun naamalle nuoltavaksi. Niin kiltisti nuolisin ja nauttisin mehut että huh huh...eilen runkkasin vanhemmalle naiselle jolla seksikkäät pikkuhousut peitti naminsa.

      Oli kalu täysin kovana ja voi herran jestas kun tuli nopeesti. Huomenna mahdollisuus runkkailla taas kunnolla...joku vanhempi nainen sais taluttaa minut kotiinsa pillunnuolija orjaksi.

    • syyllinen olo

      onko se väärin kun olen nuollut isosiskoni pimpsaa ja pidän siitä

      • 10+20

        On..mielestäni lähisukulaisiin ei pitäisi kajota, eikä alaikäisiin, eikä eläimiin, eikä pakottaa ketään, muuten vapaata.

        En ikinä haluaisi seksuaalisia kokemuksia kenenkään lähisukulaisen kanssa, varsinkaan kun tulisin olemaan hänen kanssa muutenkin tekemisissä. Kyllä sellainen kokemus pilaisi esim. sisarussuhteen.


    • Olli56 kuopio

      Nautin sanattomanpaljon kuten puolisonikin suuseksistä.

      Puhdas terve raikas ok.

      Olemme posliineja molemmat.Yölläkin kiva herätä siihen kun vaimo imuttelee.

      näin pari m 55 n50.

      Olemme myös kokeilleet tuttavapariskunnan kanssa kimppa kivaa ja makoisaa oli.

    • hhubbuhbuhbuhhbu

      Puhdas, siisti, karvaton ja erityisen kaunis pimppi viehättävässä ja kauniisti voihkivassa neidossa, joka rakastaa suuhoitoa ja saa siitä vielä helposti orgasmin: silloin sen haarovälin lipottaminen on IHANAA.

      Mutta en kyllä ikinä koskisi hiukankaan haisevaan pimppiin muutoin kuin penikselläni kondomilla varustettuna. Enkä rumaa "römpsää" halua nuolla ollenkaan. En omaa mitään fetissiä suuseksiin. Olen erittäin tarkka suuseksistä, kun siinä on haastavampaa käyttää suojausta. Taudit tarkastettuna, hygienia kunnossa ja ulkonäkö kunnossa-- silloin siitä nauttii niin antaja kuin saaja.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      129
      9905
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      52
      2891
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      177
      2687
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      23
      2074
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      15
      1834
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      16
      1657
    7. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      16
      1562
    8. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      16
      1520
    9. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      13
      1508
    10. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      15
      1348
    Aihe