Minä, sisarukset ja kesämökin sauna

Dreamer

Olimme mökillä kolmistaan, minä, tyttöystäväni Salla ja hänen siskonsa Mari. Kesäinen viikonloppu oli kauneimmillaan. Linnut lauloivat, laineet liplattivat ja aurinkoa riitti. Lauantaipäivä oli mennyt aurinkoa laiturilla ottaessa kahden upeamuotoisen naisen kanssa. Oli kuuma, todella kuuma. Nenässäni tuntui hien ja aurinkorasvan vieno tuoksu. Jotain siinä tuoksussa oli, joka sai minut kiihottumaan. Katselin siskoksia kun he makasivat laiturilla ihon kiiltäessä, halusin naista, todella.

Tyttöystäväni Salla oli noin 170cm pitkä, tumma ja hoikka nainen. Kasvoiltaan kaunis, seksikäs töröhuuli. Hänen siskonsa Mari oli aavistuksen lyhyempi, pari vuotta nuorempi ja vaalea. Kuitenkin molemmat olivat perineet samat geenit, vartalo oli todella tiukassa kunnossa. Voin vain kuvitella minkälaisia himokkaita katseita miehet heihin luovat. Onneksi täällä, keskellä ei mitään, ainoa joka katseita loi, olin minä.

Iltapäivä alkoi kääntyä illaksi ja olimme loikoilleet auringosssa jo lähes koko päivän. Olimme kuitenkin varanneet olutta koko päiväksi, joten pieni humala oli kaikilla jo ainakin tulollaan. Viihdyimme todella hyvin yhdessä, pikkusisko Mari piti minua melkein isoveljenään, sillä olimmehan seurustelleet Sallan kanssa jo yli neljä vuotta. Mari oli laittanut vanhan puusaunan lämpiämään jo aiemmin ja ehdottikin nyt, että lähtisimme kolmistaan saunaan. Ketään se ei sen kummemmin ihmetyttänyt, sillä olimme aika avoimesti aiemminkin toimineet. Kolmestaan oli samassa sängyssä nukuttu ja saunaakin lämmitetty.

Painelin saunan eteiseen ensimmäisenä. Riisuin itseni alasti ja kosketin puolikovaa kulliani. Luoja oli siunannut minua miehekkään kokoisella elimellä ja sen ollessa puolikovana se ei voinut olla herättämättä mielenkiintoa. Verisuonet näkyivät sileän ihon alta, paljaaksi ajellut, kiinteät kivekset roikkuivat rentoina kyrpäni takana. Olin ennen reissuun lähtöä siistinyt myös karvoitukseni, ehkä arvaten yhteisen saunareissun olevan edessä? Katselin itseäni pukuhuoneen huuruisesta peilistä, pienestä asti jatkunut urheiluharrastus oli jättänyt jälkensä. Ei kiloakaan liikaa, pyöreät olkapäät ja sopivasti rintalihaksia.

Avasin saunan oven ja astuin löylyyn. Tein vettä muuripadasta, kastelin itseni ja hyppäsin lauteille. Kullini ei antanut periksi. Puolikova, suonikas kyrpä halusi etttä sitä kosketaan, ja niin halusin minäkin. Otin sen käteeni ja runkkasin hieman. Kuulin että tytöt tulivat eteiseen tirskuen, kuten yleensä. Päästin irti kyrvästäni ja toivoin sen rauhoittuvan. Eipä rauhoittunut. Ei muuta kuin jalka toisen päälle ja kova kulli sinne väliin.

Mari tuli ensin saunaan. Hänen alaston vartalo käveli eteeni kesäillan valon tulviessa sisään saunan ikkunasta. Imin häntä katseellani. Kiinteät rinnat ja ajeltu pillun karvoitus naulitsivat katseeni. Mari käytti tekemääni vettä ja alkoi kastella itseään. Salla tuli myös saunaan ja niin edessäni seisoi kaksi jumalaista naista kastellen itseään. Katselin heitä molempia, ajeltuja haarovälejä, tiukkoja perseitä, kaareutuvia selkiä. Kyrvässäni sykki niin, että se oli valmis pomppaamaan jalkojeni välistä pystyyn milloin tahansa.

Tyttöystäväni Salla seisoi vielä saunan lattialla ja rupesi nojaamaan käsillään polviini minun istuessa ylälauteilla. Hän havaitsi jalkojeni välissä olevan suuren kyrpäni ja kosketti sitä hellästi. Vai niin, sanoi hän. Ilmeisesti täällä ollaan aika kovana? Hän rupesi vääntämään jalkojani erilleen vaikka yritin hieman estellä. Kyrpäni pomppasi pystyyn kuin partiopoika. Niin istuin siinä hajareisin nojaten saunan takaseinään. Kyrpäni oli pystyssä kuin lipputanko. Mari lopetti myös itsensä kastelun ja tuli Sallan takaa katsomaan tätä näkyä. Näin hänen pyöreistä silmistään, kuinka hän mittaili kulliani.

Sallan käsi kosketteli kiveksiäni ja hiljalleen hän hivutti huulensa terskani päälle. Hellien hyväilyjen jatkuessa hän otti kulliani syvemmälle ja syvemmälle suuhunsa. Tuntui niin mielettömän hyvältä. Nojauduin rennommin vasten seinää ja suljin silmät. Unohdin täysin, tai en välittänyt, kun Mari ahmi tätä näkyä silmillään ja rupesi koskettelemaan kostunutta pilluaan. Hän katsoi kuinka hänen isosiskonsa seisoi saunan lattialla ja imi suurta kullia. Hän tahtoi myös maistaa.

Hiljalleen hän hivuttautui siskonsa viereen ja laski kätensä sisäreisilleni. Salla tarttui Marin käteen ja ohjasi sen tarttumaan kiinni kyrvästäni. Raotin hieman silmiäni ja näky kiihotti minut äärimmilleen. Kaksi naista ottamassa suihin, antamassa nautintoa minulle. Salla antoi tilaa Marille. Mari tarttui kiinni kyrpäni varresta ja upotti kullini syvälle kurkkuunsa. Hän imi todella rajusti, hän janosi saada tämän suuren kullin spermasuihkun suuhunsa.

Samalla kun Mari jatkoi himokasta imemistään siirtyi Salla sivummalle ja nosti oikean jalkani ylimmälle lauteelle. Hän rupesi koskettelemaan saunan kosteuden liukastamaa persereikääni. Vähä vähältä tunsin, kuinka hänen sormensa upposi syvemmälle perseeseeni. Hän liikutteli sormea hellästi edestakaisin. Mari jatkoi kiimaista suihinottoan. Tunsin, että orgasmini on todella lähellä. Yritin pidätellä mutten voinut. Koko vartaloni rupesi nykimään ja spermalasti lähti matkaan. Laukesin hirvittävällä voimalla. Spermaa riitti ja riitti. Marin suupielistä valui yli kaikki mitä hän ei ehtinyt niellä. Hänen oli pakko päästää kullini pois suustaan. Salla halusi myös omansa ja otti spermaisen kullini suuhunsa ja imi siitä viimeiset mehut. Oloni oli taivaallinen. Olin lauennut, kiitos sisarukset. Mitä jos mentäisiin uimaan?

4

21973

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Bikerbabe

      Tosi kaunista kerrontaa, ollakseen samalla kiihottavaa! ON selvästi tullut kirjoitettua enemmänkin :)

    • Fanisi

      Olet ilmiömäinen kirjoittaja !


      Anna kynän sauhuta ja anna meille tänä päivänä meidän jokapäiväinen tuplaorkkumme.

      Aamen.

    • zyleman

      Sisren vitu vaara vitu. Ei saa nusi. Emä vitu pares vitu aj nusi.

    • ToyState

      Tuollaista kun sattuisi meikäpojallekkin =D

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      2
      14871
    2. Aimee Dvorak

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 💋 ­­N­­­y­­­m­­f­o­m­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl02740429#AimeeDvorak 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋
      0
      3059
    3. Stephanie Love

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 ❤️ ­­N­y­­­m­f­­o­­m­­­a­a­­n­­­i -> https://x18.fun/girl01692207#StephanieLove 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Lappi
      0
      3056
    4. Molly Graham

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 😍 ­­N­­­y­­m­­­f­­­o­­m­­a­a­n­i -> https://x18.fun/girl02277975#MollyGraham 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️
      Puhelimet
      0
      3055
    5. Rachelle Reynolds

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 🔞 ­N­­­y­­m­f­­­o­­m­­­a­­a­n­i -> https://x18.fun/girl03175674#RachelleReynolds 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Etelä-Savo
      0
      3055
    6. Becky Steele

      🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑 💋 ­­N­y­­­m­­f­­­o­­­m­­a­a­­­n­­i -> https://x18.fun/girl05250014#BeckySteele 🔞❤️💋❤️
      Arkkitehtuuri
      0
      3055
    7. Allison Queen

      🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒 ❤️ ­N­­­y­m­­­f­­­o­­m­a­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl07854217#AllisonQueen 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞
      Vedonlyönti
      0
      3054
    8. Pamela Orr

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 🍒 ­­­N­y­­m­f­­o­­­m­a­­­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl06055581#PamelaOrr 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞
      Star Wars
      0
      3054
    9. Lakeisha Coleman

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 💋 ­­N­y­­­m­f­­o­­m­a­­­a­n­­i -> https://x18.fun/girl08105348#LakeishaColeman 🔞💋❤️💋❤️💋🔞
      Synnytys
      0
      3050
    10. Nancy Taylor

      😍😍😍😋😋😋😋😍😍😍 ❤️ ­­­N­­­y­m­­­f­o­m­­­a­­­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl01560856#NancyTaylor 🔞💋❤️💋❤️💋
      Kauris
      0
      3044
    Aihe