Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Aikuistuminen & kansantalous

Kris.Dem:/Sinde82

Ei meillä ole rahaa, kristillisyytenä, kristityissä perheissä.
"Hänelle ei tullut kuukautisia, häntä yritettiin nuorisopsykiatrisella.
- Jopa puhtaudesta, veljeni silpoen raakuutena hänen tulevaisuudeksensa." Se oli kansanomaista tukemista, vihamielisenä väkivaltana, osoittelun oikeutuksena.

- Se menee kaikki, joka penni ilmaan, kuin pakkotyönä, pyydetysti.
Kun Markku Aro puhuu itsenäistymisestään, terveinä elämäntapoina, ei voi kuin kysyä kuka uskovainen hän on. Hän voi olla kaksoisveljeni isä.
- Kyllä, tämä sopii hirvittävän hyvin myös itsenäistymisen tukemiseen muille ihmisille, ulkoinen avioliitto, sekä sen seksi-suhde, jopa parisuhteena, vankeutena. Kehitystehtävänä, se on itsenäistymisen tukeminen, myös muille.
Isäni entisestä avioliitosta, Jumalaan, hänen eräs poikansa yrittää nyt itsenäistyä kanssani, (kehollani!) vahinkona tekevästi, haluten halltisemista, koska hänen veljensä ei pysty ulkoisena, ulkopuolisen erottamisena, tahalttomasti keino-älyn* luomana sisimmättömyytenä, tukemaan häntä itse siinä, enää lainkaan. Omat kirkon arvot, siveytenä, häveläisyytenä, tai siveettömyytenä, epäsiveellisyydestä arvostellen, ovat aivan sairasta, turvallisuushakuisuuden inhimiillisyydettömyyden oikeuttamista. "Ihmistä ei saa eri arvoistaa."
- Miksi sitten aviomiestä, leikillistä lapsiavioliiton rotusyjinnällistä, teennäisyyden oikeuttamista, ei saa tai tarvitse kastroida?
Kts. Metallica Sad but true
Kaikkien kasvun ja kehityksen haittaaminen on kielletty.
- Meitä ei saa käyttää tuhoavasti toisia vastaan.
Kansainvaelluksen tila sen laukaiseminen tai tuottaminen ei auta ketään itsenäistymään, tai aikuistumaan. Se ei ole julkisesti seurattavissa. Ihmisen sulkemisen julkisella rasismilla, eristäen, on psyykkisen kivun tuottamisen oikeuttamisen pyytämistä, sen arvona pitämistä, ja sairaalloisuudelta ensikuulemalta kuulostava asia.
Referaattia "Vatsakipu on sydänsairaus" osoitetaan, jopa kuvailemalla Marrku Aron sairastumista sydämmen ylilyönti-häiriötilaan, joka korjaantui itsestään. Hän kehoittaa eilisesssä Ilta-Lehdessä vaalimaan terveyttä. Yhdessä he Dannyn kanssa patistavat kaikkia erilaisista pahoinvointi-, väysymys-, rintakipu-, ja turvotusoireista kärsiviiä hakeutumaan tutkimuksiin. Hän esiintyy artikkelissa, jossa kuvataan yhä suomalaisten kansantautina, ikääntyvien sairastumisena, sekä riskinä eläköitymisestä yli 60 ikävuoden jälkikäteen tapahtuneesta sairastumisesta. Sydänliitto kertoo asian yhteydessä hoitokeinojen parantuneen jälleen huomattavasti, mm. 1970-luvun, kuvaillen suoraan avioliitosta oikeutusta sukupuolen halventamiseen, vaikka se olisikin väestönsuojaksi, ulkoinen avioliitto, yleis-sivistyksenä.
Sydänliitto: Sydänliitto pyytää myös anteeksi.
- He eivät tienneet, että keinoälyä käytetään itsenäistymisessä.
Ei seurailemisen oikeuttamisessa kansantaloudellisesti ihmisiä uhaten. Avioliiton loukkaamiseen se ei oikeuta florismin puuttumisena, tai sen aiheuttamisen mieltymyksenä, sairaudesta käsin voittamaan pyrkimisen, tai siten kilpailemisen persoonallisuuden luomiseksi, mm. vammautuessansa, vain henkiparantajaa vaatimaan.
Avainsana: Ihmisryhmä, ihmisjoukko
- Onko teidän pakko käyttää aviollisia yhteyksiä?
Hyvin pitkät parisuhteet voivat olla hektisiä, ja siksi yli-rasitetilan kaltaisesti raskaita, myös omana tulevaisuutena, yksityis-elämäksi.
- Myös jotain muuta on osattava tarjota.

3

56

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Eräs trotskilainen

      Ja tämän takia, lapset, teidän pitäisi pitää se oma järki päässä, luitte sitten Raamattua tai Mein kampfia.

    • WTF did I just read?

    • tyhtf

      Kris.Dem:/Sinde82, oletko kuullut rivivlistä. Tuosta ei saa mitään tolkkua eikä halua edes yrittää.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      69
      2197
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2023
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      77
      1642
    4. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      41
      1470
    5. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1446
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      10
      1357
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      31
      1324
    8. 52
      1228
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      62
      1180
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      28
      1169
    Aihe