Trollit ja provoilijat

Hohhoijaa

Täällä Perhe-palstalla tuntuu nyt liikkuvan kovasti näitä, jotka ihan vain huvin vuoksi kirjoittelevat asiattomia, töykeitä, ilkeitä ja typeriä kommentteja vähän joka ketjuun. Mahtaako olla yksi ja sama tyyppi vai onko useampiakin idiootteja liikenteessä...

Ongelma on siinä, että ketjua seuraavat ärsyyntyvät näistä paskanjauhajista, ja menevät mukaan siihen väittelyyn (jossa ei ole päätä eikä häntää eikä päädy mihinkään lopputulokseen). Seurauksena on pitkä ketju täynnä roskaviestejä ja itse ketjun asia hukkuu niiden alle. Ja tämä on tietysti juurikin sitä mitä provoilija toivoikin eli saa haluamansa viestiriidan aikaiseksi!!!
Inhaa erityisesti ketjun aloittajalle joka kaipaa asiallista neuvoa tai vertaistukea.

Ainakin yksi ääliö täällä jatkuvasti huutelee jotain ihme sääntöjä siitä ettei lapsia saa tehä ennen ku on 32 v ja tietyn ajan parisuhdetta takana ja blaa blaa blaa ja aina kyselemäss "miten parisuhde" vaikkei se liittyisi aloittajan viestiin. Lisäksi on näitä jotka vaan tykkää ilkeillä, haukkua ja solvata.

Olivat provoilijat sitten kikattelevia lapsia tai tylsistyneitä keski-ikäisiä niin kyllä täytyy päästään aika latvaroso olla, jos ei parempaa tekemistä elämälleen keksi tai nauttii tuntemattomien ivaamisesta. Ja helppoahan se on nimimerkin takaa huudella... Itseä nämä tyypit lähinnä naurattavat ja säälittävät, mutta onhan se myös ärsyttävää kun koko keskusteluketju menee turhaksi eikä aloittaja saa mitään asiallisisa neuvoja.

Tämän viestin pointti on siis se että PLIIS ÄLKÄÄ HUOMIOIKA NÄITÄ PROVOJA OLLENKAAN!!! Antakaa niiden siellä pauhata yksinään jos se kerran jotain iloa heille tuo... Mukaan meno on juuri sitä mitä trollit hakevat. Luulis että jossain kohtaa kyllästyvät jos yksinkertaisesti ignoorataan ne viestit.

JATKETAAN NIITÄ KESKUSTELUJA EIKÄ VÄLITETÄ VÄLIIN TUNKEVISTA IDIOOTEISTA!

Ja nyt te provoilijat voitte sitten alkaa täyttää tätä ketjua älyä tihkuvilla huomioillanne aivan vapaasti. Antaa palaa :)

3

66

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Böne on ihq!! ;)

   Minulla ainakin tulee paha mieli kun minä haluan vauvan, vaikka minulla ei ole poikakaveriakaan ollut vasta kuin 2 kuukautta ja sitten joku kokeneempi neuvoo odottamaan. Lapsenakin sain aina kaikki heti. Vanhempani sanoivat aina "no ota kymppi ja mene pois". Nyt minä sitten olen kaksi viikkoa sitten löytämäni mieheni kanssa alkanut heiluttelemaan peittoa ja haluamme vauvan. Jos suhde ei kestä, niin ainahan voi erota ja penikat voi viedä vaikka mieheni äitille tai lastenkotiin. Muutenkin ajatus olisi hoidattaa lapsi jollakin vanhemmalla ihmisellä, kun itsellä menojalka saattaa vipattaa.

   Siis oikeesti vituttaa kun tullaan neuvomaan. Mitä se jollekkin veronmaksajalle kuuluu nämä avioerot sun muut? Nehän ei veronmaksajan pussista mene mahdolliset esimerkiksi lasten terapiat, kun nehän menee valtion kassasta. Vittttuuuuuu!!

   Ärsyttää kun tullaan neuvomaan. Minä olen aina tottunut elämään riskillä ja fiiliksellä ja ihan miten kaveritkin, niin sitten joku tulee esittämään jotain tilastoja sun muuta ja ohjeistamaan mua, ni en tykkää. Niin ku tämäkin 12/32 tyyppi käskee tehdä lapsia 12 vuoden suhteeseen ja 32 vuotiaana, mutta kun siihen ikään mennessä on jo vanha ja eronnut, niin miten niitä lapsia sitten?

   Ärsyttävää kun en kestä totuutta ja kritiikkiä!

   Näillä kritisoivilla on pakko olla köyhä elämä, ei tähän muuta selitystä saa olla.

   Me Mun miehen Bönen kans yritetään lasta, koska silleen me säästetään rahaa kun ei tarvita ehkäisyä. Jos tulen raskaaksi, me muutetaan yhteen. Bönen sanoi, että se ostaa meille pikavipillä auton ja meistä tulee perhe.

   Ihquuuuuuu...niin ja ne mennään naimusiin;)

   Kritiikki osuu ja sattuu, miks ei voitais vain elää hetkessä?

  • hohhoijaa

   Wiki:

   Trolli on internet-slangisana, jolla tarkoitetaan viestiä tai henkilöä, jonka ensisijainen tarkoitus on ärsyttää ihmisiä, aiheuttaa ristiriitoja, turhien viestien kirjoittamista ja saada vastaukseksi fleimejä tai ennalta-arvattavia viestejä taikka peittää kirjoittajan puutteet käsiteltävänä olevan asian tuntemuksessa. Samaa tarkoittava suomenkielisillä palstoilla syntynyt sana on provo, sanasta provokaatio.

   Myös viestejä, jotka näyttävät kokemattoman tai lapsellisen kirjoittajan postaamilta, on syytä epäillä, sillä tyhmää esittäviä trolleja esiintyy keskustelupalstoilla ja irkissä jatkuvasti. Trollaukseen voi liittyä myös viestien massalähetystä, jolloin trolli lisää foorumeille tahallaan useita samoja puheenvuoroja toisten keskustelijoiden ärsyttämiseksi.

   Trollaava henkilö kuvainnollisesti vetää viehettä saalisparven läpi ja toivoo, että joku tarttuu siihen.
   Sanaa käytetään usein väärin tahattomasti, mutta joskus myös tahallisesti lyömäaseena kanssakirjoittajia vastaan. Pelkkä kritiikki tai eriävä mielipide, radikaalikaan sellainen, ei vielä ole trollausta, ellei tavoitteena ole ärsyttäminen.

   Älä ruoki trollia!

   Netiketti suosittelee olemaan ruokkimatta trollia. Tämä tarkoittaa käytännössä trollin jättämistä omaan arvoonsa ja suhtautumista trollaaviin viesteihin tai viestiketjuihin ikään kuin niitä ei olisi koskaan kirjoitettukaan. Tämä on usein vaikeaa, sillä muutaman ihmisen trollaantuminen saattaa aiheuttaa trollaustarkoituksessa aloitetun keskustelun laajenemisen tai olemassa olevan keskustelun väärille urille ajautumisen.

   • Kehittykää ihmiset

    Ette vain kestä totuutta.


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Maailman suurin sanomalehti: Sanna Marin on coolein poliitikko

   Sanna saa taas ylistystä maailmalla. Ja mikäs siinä, onhan hän ylivoimaisesti paras pääministeri Suomen historiassa. https://www.iltalehti.fi/ulkomaa
   Maailman menoa
   710
   7024
  2. Sanna Marinin UUSI sähellysvideo julki. Iljettävää ja kuvottavaa katseltavaa

   En olisi uskonut että näen maamme pääministeristä näin puistattavan videon. Jos jäljellä oli vielä ripaus arvovaltaa ja kunnioitusta pääministeriä koh
   Maailman menoa
   731
   6747
  3. Mihin aikaan tulee Marinin eroilmoitus huomenna?

   https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/cc979c9c-c331-42f5-afe6-d30bdb869e3a Yksityiset pikku bileet, taustalla kuuluu: v*ttu tästä tulee hyvä olo. Jau
   Maailman menoa
   375
   4595
  4. Sanna Marin juhlii humalassa haarat levällään

   Kuvat tulivat vihdoin julki. Melkoinen pienen lapsen äiti.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   434
   4291
  5. "Bile-Sanna" lempinimen saanut Sanna Marin selittelee: "Tiesin kyllä, että minua kuvataan, mutta..."

   Bile-Sannan bailuvideo on saanut pääministerin myrskyn silmään. Mitä mieltä olet, pitäisikö pääministerin saada olla ihan tavallinen ihminen ja juhlij
   Maailman menoa
   444
   3983
  6. Petteri Orpo väläyttää leikkauksia: 'Me joudumme säästöihin ja sopeutukseen'

   Jätti-inflaatio sähkö, polttoaineet, ruoka ym. kallistuu hurjasti ja Petterin kokoomus haluaa leikata, ja kokoomuksen tuntien leikkauksien painotus ni
   Maailman menoa
   329
   3265
  7. Parveketupakointi

   Tupakoija on itsekäs ja piittaamaton muista asukkaista, parvekkeella tupakoijan savu kulkeutuu useisiin lähistöllä oleviin asuntoihin. Ei ole mukavaa
   Maailman menoa
   249
   2080
  8. Kerrotko mies mikä minussa on vikana?

   Kun, et kerran lähesty?
   Ikävä
   217
   1827
  9. Jauhojengi äänet lisätty videoon jälkikäteen

   Kylläpäs taas jauhotettiin persupölvästit tässäkin tapauksessa :-D Hyvä läppä tuo kyllä on.
   Maailman menoa
   72
   1432
  10. Sanna Marin juhlii ja tanssii villisti julkkisporukassa.

   Videot alkoivat levitä somessa: Sanna Marin juhlii ja tanssii villisti julkkisporukassa. Pääministeri Sanna Marin tanssii ja laulaa useilla videoilla
   Pori
   243
   1376
  Aihe