Kolmatta peliin?

paksuis

Luulin jo, että tämä ei taas iskisi näin nopeaa, ELI VAUVAKUUME!...

Olen siis 28-vuotias kahden lapsen äiti. Lapseni ovat 4 ja 2 vuotiaat. Vielä pari kuukautta sitten ajattelin, että on hyvä pitää hetken tauko ennen kolmatta lasta, mutta nyt huomaan ajatukseni karkaavan koko ajan vauvoihin ja raskauteen. Mieheni kanssa ollaan kyllä puhuttu, että lisää lapsia halutaan, muttei ihan vielä.

Olen kuullut sanottavan, että kahden lapsen jälkeen se vauvakuume vielä iskee, mutta kolme laste saa halut kaikkoamaan. Ja toisaalta kuulee myös itä, että kolmen lapsen kanssa olisi helpointa.

Kolmen lapsen äidit ja isät kommentoikaa! MIten ylipuhun mieheni?

7

145

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • 12/32

   Yrität vain taas kerran saada suhteeseen ja elämään sisältöä lapsilla. Erotkaa ennemmin saman tien, turhaan enää kolmatta lasta siihen sotkette.

   • paksuis

    Tasapaksu, tylsä ja riskitön elämä ei vaan ole mua varten ;) Ja onneks ne lapset antaa enemmän ku ottaa, ja meillä ei lapset ole suhdetta horjuttanu. Ikävä, et jotkut pohtii noita asioita ihan liikaa ja suhteet kaatuu ennemminkin itsekkyyteen, kuin lasten hankintaan. Enää ei vaan kestetä pienintäkään vastoinkäymistä vaan heti ratkasitaan asia erolla!


   • Lapsi ei suhdetta pelast
    paksuis kirjoitti:

    Tasapaksu, tylsä ja riskitön elämä ei vaan ole mua varten ;) Ja onneks ne lapset antaa enemmän ku ottaa, ja meillä ei lapset ole suhdetta horjuttanu. Ikävä, et jotkut pohtii noita asioita ihan liikaa ja suhteet kaatuu ennemminkin itsekkyyteen, kuin lasten hankintaan. Enää ei vaan kestetä pienintäkään vastoinkäymistä vaan heti ratkasitaan asia erolla!

    Et usko tuota satuiluasi itsekkään tai olet tyhmä ja sokea?


  • dfghdg

   Meillä lapset pian 3v ja 4.5 -vuotiaat ja pientä vauvakuumetta myös aina ajoittain....välillä tulee taas päiviä, jolloin ajattelen "ei ikinä". Haluan, että molemmat olemme aivan varmoja kolmannesta mikäli siihen päädymme ja ainakin vuoden olemme ajatelleet vielä odottaa ja katsoa sitten halutaanko (tarkoituksena muutto isompaan asuntoon ja säästäminen). Lähtökohtasi on väärä, mikäli haluat "ylipuhua miehesi", se ei ole ollenkaan hyvä juttu! Vaikka itse välillä haluan kovasti vauvaa, niin olen sitä mieltä, että ei toista voi/kannata "ylipuhua", vaan se on tultava omasta halusta. Mielestäni meidän lasten ikäero oli liian pieni, joten siksi emme halua (mikäli päätämme vielä yrittää joskus kolmatta) kolmatta pienellä ikäerolla, vaan aikaisintaan silloin, kun isommat ovat 5 ja 6-vuotiaat.

   • Sairaita olette

    Teilläkin hankitaan lapsia sisällöksi suhteeseen? Se in väärin.
    Olisi sama erota nyt eikä viidestoista päivä.


  • hiljaa hyvä tulee

   Vaikka miestä ei yritäiskään ylipuhua, niin kyllä sille kannattaa puhua omista tunteistaan ja kolmannen lapsen kaipuusta ja pitää asiaa esillä sopivasti.
   Miehet tuntuu olevan vaan sellaisia, et ne tarvii kunnolla aikaa lämmetäkseen asialle ja ne haluaa pohtia sitä omasta näkökulmastaan, joka ei ole aina ihan sama, kuin meillä naisilla.

   Itse olen kuumeillut myös kolmatta (lapset 9v, ja 5v.) ja pitänyt asiaa esillä viime talvesta. No sen verran on edistystä tapahtunut, että kun kesällä olisi pitänyt vaihtaa Mirena uuteen, niin isäntä suostui jo siihen, että otatin vanhaksi tuleen ja tehoiltaan epävarman pois, mutta uutta ei laitettu. Nyt ollaan käytetty kumeja, mutta aina silloin tällöin heti kuukautisten jälkeen mies on omasta tahdostaan jättänyt kumin pois ja halunnut tulla sisään, jolloin olen ollut miehen mielestä, miten sen nyt sanoisin nätisti... No "hurjan onnellinen".:)
   Siitä on seurannut se, että yhä useammin sattuu niintä kertoja, kun hän jättää kumit kaapiin muulloinkin, kuin vain niinä kuukautisten jälkeisinä ns.varmoina päivinä.
   Kun olen kysynyt, että ollaanko me nyt yrittämään sitä kolmatta. Hän ei myönnä, mutta ei enää myöskään kiellä niin ehdottomasti, kuin mitä vielä vuosi sitte.

   Joku ilkeämielinen voi sanoa, että tuommoinen on sitä naisellista kiristystä, mutta sitä se ei ole, vaan tuo "hurja onnellisuus" tulee jostain syvemmältä, naisen alkukantaisista vaistoista uskokaa pois

  • Tässäpä syy

   Jos miehellä on kaksi lasta eli muijalla on pallo jalassa, niin miksi se haluaisi lisää lapsia? Mulkun toimivuus on todistettu maailmalle - ei mitään syytä hankkia lisää riesoja. Ensimmäisen lapsen moni jolppi kyllä siirtää helpolla, kun epävarma on ja pelkää että tulee jätetyksi suhteessa.
   Kun lapsi tai pari on, niin sitten on eukko ojennukseen laitettu.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Jorma Uotisen ex, julkkis-povipommi, Suomen tunnetuin kauppias... Farmi Suomi -kisaajat julki!

   No nyt on aikamoista jengiä! Mitä mieltä olet kisaajista, ovatko mieleesi? Katso tästä, ketkä kaikki julkkikset ovat mukana Farmi Suomi -realityssä:
   Suomalaiset julkkikset
   35
   4234
  2. Suutuitko mulle mies

   Nyt lopullisesti?
   Ikävä
   123
   1889
  3. Ikuinen hiljaisuus

   On aina parempi kuin kaikki turha draama. Joten kuuntele nainen nyt enää sitä, sillä hiljaisuus vastaa jokaiseen kysymykseesi minusta.
   Tunteet
   173
   1098
  4. Martinan kirja myyntilistan ykkönen!!

   Kyllä ostajia löytyy ja taas rahaa kilisee Martinalle.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   191
   927
  5. Sofian vastenmielinen menneisyys ja nykyisyys

   Sofia oli jo teininä vastenmielinen jopa omien vanhempiensa mielestä ja lensi kotoa pihalle kuin leppäkeihäs. Sen jälkeen vastenmielisyys miesten hyvä
   Kotimaiset julkkisjuorut
   117
   895
  6. Mulla on niin ikävä sua mies

   taas senki hunajakipon mies. Tai aina :)
   Ikävä
   169
   886
  7. Mä niin tarvin sua mies..

   Kumpa laittaisit viestiä
   Ikävä
   41
   746
  8. Saanks mä kultanalle

   juoda vähän viiniä tänään? Valkkaria? Ei mulla nyt muuta ookaan vaikka yleensä tykkään punasesta enempi. Rakastan.
   Ikävä
   164
   726
  9. Mies, kun kohtaaminen vihdoinkin tapahtuu

   - Mitä odotat/toivot näkeväsi?
   Ikävä
   36
   719
  10. Sellaista........

   Nyt tähän puuttuu muutkin🤷‍♀️...mä en kestä.
   Ikävä
   50
   684
  Aihe