Löin vauvaani vahingossa :(

1243532525

Hei, vauvani vaunuissa kun yritin irrottaa siinä katseluaukon edessä olevaa suojaa joka on vaunuissani kiinni napeilla no napit oli sitten tiukassa kiinni ja vahingossa riuhtisin sen ja käteni lipesi aika vauhdilla vauvan otsaan ohimon kohalle rystysillä ja vauva katsoi minuun ja naama meni heti mutrulle :( :( ja rupesi itkemään niin sydäntä särkevällä äänellä että itseänikin itketti...tämän jälkeen tietenkin nostin vauvani ja lohduttelin ja sitten tietenkin olimme aurinkoisessa kohdassa ja aurinko paistoi vauvaa suoraa silmiin ja kai ärsytti ja itki enemmän itku kuitenkin loppui sylissä kun olin hetken lohdutellut sitten kun itkeminen ja nyyhkyttäminen oli loppunut hän nukkui lopu kotiin matkan ja kun otin ulkovaatteita pois kai heräsi ja suutahti ja itki taas mutta ei kipuana kai ja sen jälkeen nauratin häntä ja hän naureskeli maha kippuralla loppu illan ja söi normaalisti.... Voisko tämä huolimaton vahinkoni aiheuttaa pikkuiselleni mitään haittaa myöhemmin :( Tiedän että melkein kaikki vauvat tippuvat ja kolauttelevat ja satuttavat päänsä ennemmin tai myöhemmin mutta olisi kiva kuulla etten ole ainoa.. Ja jäi vielä mietityttämään onko tämä auringon valo voinut jotenki vahingoittaa vauvani silmiä kun sen jälkeen piteli silmiään kiinni itkuissaan en kyllä muuten mitään erikoista ole huomannut pelottaa vaan jos nyt hänen silmänsä vaurioituivat...

15

554

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • cv bcv

   Tuskinpa mitään vahinkoa olet lapselle tehnyt.

   Meillä ainakin on sellainen ikiliikkuja että niitä moksahduksia ja vahingossa huitomisia tullut väkisinkin enemmän kuin kerran. Ja ihan ok lapsi on. Täyttää nyt 3 v.

   No tuskinpa kerran aurinkoon silmät osuessa vaurioita tulee. Meillä muksu ei koskaan ole suostunut käyttämään aurinkolaseja ja tuntuu melkein röntgen katse olevan. Mitä herkkuihin kaapeissa tulee :D

   No panic. Ei yhdet kerrat vielä mitään vahinkoa tee. Ei lapsi lasista ole :)

  • 1254323313

   Jep..ei siitä edes tullut kuhmua tai mustelmaa mutta harmittaa vaan niin paljon tämmöiset mitkä voisi välttääkin....Internet täynnä kaikkia miten aivot vaurioituu jne.... :(

  • Shjjs

   Oletko kenties sama kirjoittaja, joka kirjoitti niskan retkahtamisesta? Alkaa vaikuttaa provoilulta koko touhu...

  • 35356436

   No ei kyllä ole provo!! Kuhan halusin vain vähän kuulla toisten kokemuksia...Ja eikö niskan retkahdus ja pään "kolahdus" ole eri asia? Ei siitä ketjusta apua tässä ollut

   • Bfkxjh

    Kirjoitustyylisi on vain hyvin samanlainen...


   • 4728939393
    Bfkxjh kirjoitti:

    Kirjoitustyylisi on vain hyvin samanlainen...

    No kiitos kiitos mutta eipä kuulu asiaan noin jos jätetään tämä keskutelu näin ihmisille joilla on kokemusta tai haluu kirjoittaa omia kokemuksiaan :)


   • dafög
    4728939393 kirjoitti:

    No kiitos kiitos mutta eipä kuulu asiaan noin jos jätetään tämä keskutelu näin ihmisille joilla on kokemusta tai haluu kirjoittaa omia kokemuksiaan :)

    Ihan oikeasti olisi vain helpompi lukea, jos käyttäisi hiukan enemmän välimerkkejä. :) Pisteet mm. selkeyttävät tekstiä kummasti, niin ei tule kilometrin pituisia virkkeitä.

    Ja jos tosissasi tuon tekstin kanssa olet, niin koetapa miettiä vähän laajemmin noita asioita. Jos vauvan silmät vahingoittuisivat pysyvästi auringonvalosta noin helposti, niin meillä kaikilla olisi joku silmävamma. Samoin jos tuollainen kolautus vahingoittaisi aivoja, niin puolella olisi aivovamma.


  • Pisteet tekstiin

   Pakko olla provo tai sitten koulut jätetty väliin ja alettu suoraan lapsia vääntämään. Sen verran oli ärsyttävää luettavaa....

   • oetppwpqpe

    Anteeksi, pitääpä sitten palata koulun penkille :)


  • just.

   Hohhoijaa.

   Aloittaja on aidosti huolissaan lapsestaan ja kaipaa neuvoja, ja sitten aloitusta syytellään provoksi ja käsketään palaamaan koulun penkille.
   On tämä suomi24 aika perseestä.

   Aloittaja;
   älä huoli, vauvasi on varmasti kunnossa. Voithan tarkkailla häntä, mutta todennäköisesti kaikki on ihan ok. Vauvat nyt muutenkin kolhivat itseään joka paikkaan, ja ovat muuten aika "kestäviä pakkauksia" :)

   • aegökjh

    No kuule kun täällä ei koskaan tiedä, kuka tekee pilaa ja kuka on tosissaan. Herättää se nyt vähän epäilyksiä, kun kaksi aivan samantyylistä pötköön kirjoitettua aloitusta tulee lyhyen ajan sisällä. Täällä on niin paljon provoja, että herkästi vaan epäilyttää.


   • Just joo
    aegökjh kirjoitti:

    No kuule kun täällä ei koskaan tiedä, kuka tekee pilaa ja kuka on tosissaan. Herättää se nyt vähän epäilyksiä, kun kaksi aivan samantyylistä pötköön kirjoitettua aloitusta tulee lyhyen ajan sisällä. Täällä on niin paljon provoja, että herkästi vaan epäilyttää.

    Oikeesti! Mitä merkitystä loppujen lopuksi on sillä, onko viesti provo vai ei? Riittää kun se toimii keskustelun avaajana. Jos ketjun aloittajalla ei olisikaan kyseistä ongelmaa voi asiaa silti porukalla pohtia. Ennenpitkää joku oikeasti asian kanssa painiskeleva voi löytää ketjun ja saada avun...

    Siis sillä olettamuksella, että vastaajat suhtautuisivat asiaan vakavasti, eivätkä alkaisi tätä ainaista provo-keskustelua. Suomi24:lla pitäisi olla provosyyttelykielto. Viestiketjujen lukeminen olisi sitten paljon mielekkäämpää.


  • Näin se männöö

   Kannattaa hankkia mielialalääkitys, jos lapsen hoitaminen aiheuttaa noin paljon ahdistusta. Milloin retkahtaa niska, milloin muksitaan otsaan ja sokaistaan auringolla. Mene käymään lääkärissä ja kerro nämä murheesi siellä.

   Kuinka vanha vauvasi on? Jos hän on yli puolivuotias, hänen passiivinen sanavarastonsa pitäisi olla jo sen verran kasvanut, että hän pystyy jollain tasolla ymmärtämään, että muksaisu oli vahinko, etkä tehnyt sitä tahallaan. Toki tämä edellyttää, että osaat kommunikoida vauvasi kanssa ilmein, elein ja sanoin ja olet tätä kommunikointia harrastanut vauvasi kanssa hänen syntymästään lähtien.

   Jos vauvasi on yhtä törppö kuin äitinsä, hän sai elinikäiset traumat ja vihaa sinua koko loppuelämänsä ja kantaa kaunaa ja joutuu syömään psyykelääkkeitä. Hän katkaisee sinuuun välit, etkä koskaan saa nähdä lapsenlapsiasi.

  • XDXDXDXDXDXDDD

   No jos tämä kerran on provo mitä te tänne vastailette xD

  • Elämä on yhtä pelkoa

   Sitten kun lapsesi menee kouluun, hän juoksee koulun pihamaalla, kaatuu ja lyö etuhampaansa sementtiin. Molemmat pysyvät hampaat katkeavat, tyngät heiluvat, ne juurihoidetaan ja paikataan. Ennen 20-vuoden ikää nastahampaat irtoavat ja hän saa osaproteesin tai implantit.

   Toki voi käydä niin, että hän kaatuessaan katkaiseekin "vain" kätensä tai jalkansa...tai ehkä hän jää kotitalonsa edessä peruuttavan auton alle? Tai ehkä joku leikikaveri sohii häntä risulla silmiin leikkipuistossa, kun käännät selkäsi.

   Tai jospa hän selviää lukioon tai ammattokorkeaan vähäisin turmin, mutta opiskelukaveri onkin mielenterveysongelmainen ja...

   Kuka tai mikä meitä suojelee?

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Takaisin ylös

  Luetuimmat keskustelut

  1. Täti-ihminen Sofia ja nuori kanadalainen lätkänpelaaja

   Sofialla on kiikarissa Logan Thompson 25v, Las Vegasissa pelaava kanadalaispelaaja. Tätä se kai tarkoitti, kun sanoi Seiskalle, ettei tiedä kuinka pit
   Kotimaiset julkkisjuorut
   198
   3076
  2. Some pillastui: Farmin voitto pedattiin Teemulle?!? "Törkee temppu" "Taina oli ihan vailla mahiksia"

   Ohhoh, Farmi-kaksintaistelu ja finaali on saanut tunteet kuumiksi - ja ehkä syystäkin Suomi24 Keskustelu -palstalla... Olisiko Tainalla ollut mahdolli
   Suomalaiset julkkikset
   21
   2718
  3. Suomessa todettu ilmeisesti eka apinarokkotapaus

   Euroopassa matkailleella miehellä. https://www.is.fi/kotimaa/art-2000008841676.html
   Maailman menoa
   105
   1497
  4. Pääsikö Martti

   Esittelemään velaka mersua ja hyyryä hienostoalueella lippisjonnelle🤗😜😎
   Kotimaiset julkkisjuorut
   194
   1474
  5. Voiko Martinaa muuta kuin nauraa

   Baha oli "tiedän, että ollaan loppuelämä yhdessä."😂 Pikkarainen oli " tässä on nyt se oikea ihminen, en luovu susta koskaan."😂 Lippispojasta sanoo "
   Kotimaiset julkkisjuorut
   310
   1213
  6. Etkö voisi

   Mies: Etkö millään voisi, tahtoisi tai haluaisi tavata? Edes hetken, kuten silloin joskus. Etkö voisi pyytää? Itse en voi. Tekisin mitä vain, jos näki
   Rakkaus ja rakastaminen
   85
   1199
  7. J joskus haluaisin

   Istua syliisi ja samalla suudella sinua...
   Ikävä
   54
   1158
  8. Petit miestäsi

   Pettäisit myös minut. Sinulle ei merkitse rehellisyys mitään. Naisilla on selkäranka. Käärmellä sitä ei ole. Älä enää vaivaa minua.
   Järki ja tunteet
   69
   1052
  9. Mitäs ajattelisit

   Jos saisit häneltä tänään pienessä sievässä lähetetyn viestin puhelimeen "haluan nähdä" tai "ikävä"?
   Ikävä
   81
   1006
  10. Nyt on aika muistella jättitarakkaa

   Uuh uuh uuh. https://aijaa.com/wMPRhU
   Kotimaiset julkkisjuorut
   62
   903
  Aihe