Ryanairin mielivaltainen toiminta

matkailija1

Hei, lensimme Tampereelta Malagaan 4.10.2013 ja takaisin 11.10.2013 ja tismalleen samanlailla kävi ja saman lentolaukun kanssa olen sentään lentänyt useilla eri lentoyhiöiden lennoilla ja eri mannertenkin välisillä ja Malagaankin usein. Täysin käsittämätöntä. Mennessä laukku oli ok ja takaisin palatessa ei enään ollutkaan, vaikka tavaraa oli vähemmän, laukun koko kaikkine mittoineen on ok. Rahallahan asiasta selvisi, koska en viitsinyt alkaa väittelemään asiasta. Osaan kieliä riittävästi ja aina tarkistan joka lentoyhtiön kohdalla säännöt, koska vaihtelevat jonkin verran. Täyttä huijausta, mikä ei perustu kuin omavaltaiseen ja sääntöjen vastaiseen toimintaan. Olen kuullut useita käsittämättömiä kertomuksia koskien Ryanairin toimintaa. Nyt tuli pakonsanelemana hankittua lento Ryanairilta. Tämän jälkeen osaa arvostaa muita lentoyhtiöitä. Ei koskaan enään Ryanair, vaikka olisi ainoa vaihtoehto, mutta onneksi ei ole. Täydellinen loma paikanpäällä, mutta epämiellyttävä alku ja loppu matkalle.

13

532

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Ei ole ollu ongelmia

      Eli laukkusi mahtui runnomatta siihen tarkastuskehikkoon, eikä painanut grammaakaan yli 10 kilon???? Vai puhutko nyt ruumaan menneestä laukusta??? Ruumaan menevät laukut Raikku haluaakin lopettaa, koska ne kasvattavat kustannuksia runsaasti. Tuo 10 kilon käsimatkatavara riittääkin hyvin ihan perus viikon lomalle. Eri asia tietysti harrastelomat, jos tarvitaan välineistö esim. suksia tai golf laukkuja

    • löjsjkfjskf

      Mikä jutussa oli pointti? En millään usko, että sääntöjen sallimasta laukusta perittäisiin maksuja. Olisiko kuitenkin niin, että "ylisuuri" olisi vahingossa mennyt Tampereen päästä läpi?

    • pelkkää shittiä

      Roskafirma, ja roska pilotit, lentoemot ja matkustajat... hyi helvata

    • reissaaja4

      Miten käsimatkatavara laukun mitat mitataan. Pitääkö korkeuteen 55 cm mahtua myös pyörät?

    • Ryanair=huijari

      Juu ja ei kiitos myös täältä ryanairille. Onneksi lopettaa puolet reiteistään Tampereelta. Saisi painua hittoon koko maasta, ryanairin kaltaista huijari firmaa ei kannattaisi katsella täällä päivääkään. Ihme että tuollainen roistofirma ylipäänsä saa operoida tämän maan ilmatilassa ja kentillä.

      Suomalaisella Finnairilla on kyllä resursseja kyydittää tämän maan ihmiset ja hoitaa kaikki lentoliikenne täällä maan sisäisesti sekä täältä ulos.

    • huijausta

      Raijan ääer on aivan ässhole. Muka halpa... kalliiksi tulee kun kaikki laskee yhteen.

      Mitä sekin on olevinaan että vie matkustajat johonkin saakelin sivukentille kymmenien kilometrien päähän keskelle ei-mitään.

    • törkeä ryynäri

      Ryanair huijaa ja pärstäkertoimen tai sattuman perusteella soveltaa "sääntöjään". Tärkeintä on kyykyttää matkustajia, ja periä niin paljon kaikkia lisä- ja piilomaksuja, kuin mahdollista. Saavat siitä bonusta palkkaansa, ilmeisesti, nämä ryanairin hapannaamat.

      • Ainakaan

        Tampereella Ryanairin väki ei puutu matkatavaroiden mittoihin, vaan maapalvelut hoitaa Airpro.


    • Hyvintyytyväinen

      Olen lentäny nyt 10 eri matkaa eli 20 lentoa Ryanairilla. Aina on ollut pelkästään tuo käsimatkatavara joka mahtuu heidän mittoihinsa. Koskaan ei ole ollut ongelmaa matkatavaroiden tai muunkaan kanssa.
      Kerran kone oli 10 min myöhässä muuten aina ajallaan. Tamperelaisena suosin tottakai sitä jos omalta kentältä pääsen. On aivan liian kallista lentää Finnairilla ja vielä maksaa isot rahat kulkemisesta kauas Vantaalle.

    • Sakemanni93

      Älkää tukeko Ryanairia, harjoittaa mielivaltaista toimintaa. Palvelu koneissa on hyvää, mutta siihen se jääkin. Tietämättömälle matkailijalle rapsahtaa helposti tukevat lisämaksut jos ei ole tarkkana.

      • ---..---

        Just read what they ask, try to understand and then go slowly ahead answering these questions. Not so difficult even with basic English.


    • 8+19

      Joo, noi matkatavaroiden mitat / painot kerrotaan useaan kertaan lippujen ostajille / matkustajille - hyvinkin selkeästi. Luetun ymmärtäminen vaan näyttää olevan joillekin todella haasteellista.

      • karate Mauri

        Näin on, luetun ymmärtäminen näyttää todella olevan joillekin haasteellista. Vaan mistä saataisiin Ryanairille lukutaitoista porukkaa töihin noilla palkoilla?


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tällä kertaa Marinia kadehtii Minäminä Päivärinta

      Kokoomuksen tyhjäntoimittelija itkeä tuhertaa, kun kansainvälinen superstaramme ei leiki hänen kanssaan. Oikean puoluee
      Maailman menoa
      423
      1826
    2. Miksi jollain jää "talvi päälle"

      Huvittaa kastoa ullkona jotain vahempaa äijää joka pukeutuu edelleen kun olisi +5 astetta lämmittä vaikka on helle keli
      Maailman menoa
      186
      1475
    3. Minua itkettää tämä tilanne

      Meidän pitäisi jutella. Eikö niin? Miehelle.
      Ikävä
      109
      1411
    4. Miksi koulut pakottavat

      Lapset uimaan sekaryhmänä? Murrosikäiset tunnetusti häpeilevät vartalossa tapahtuvia muutoksia. Tulee turhia poissaoloja
      Maailman menoa
      156
      1358
    5. Mitkä oli suurimmat

      Syyt mihin hänessä ihastuit alussa ja pikkuhiljaa tunteiden edetessä
      Ikävä
      45
      1046
    6. Suomen Pallolitto: Tasoryhmät lasten jalkapallossa - Erätauko-tilaisuus ma 20.5.2024

      Tasoryhmät lasten ja nuorten jalkapallossa herättävät paljon keskustelua. Mitä tasoryhmät ovat ja mikä on niiden tarkoit
      Suomi24 Blogi ★
      0
      980
    7. Minulla oli tunteita

      Tein itsestäni pellen. Sait hyvät naurut ja minä 💔
      Ikävä
      63
      966
    8. Mitä et hyväksy miehessä/naisessa josta olet kiinnostunut?

      Itse en halua, että miehellä olisi lapsia!
      Ikävä
      119
      923
    9. Susanne Päivärinta kirjassaan: Sannalla nousi valta päähän, Big Time!

      Päivärinta toteaa ettei ole nähnyt kenenkään muuttuvan niin totaalisesti kuin Marinin, eikä siis todellakaan parempaan s
      Maailman menoa
      93
      900
    10. Se katse silloin

      Oli hetki, jolloin katseemme kohtasivat. Oli talvi vielä. Kerta toisensa jälkeen palaan tuohon jaettuun katseeseen. Tunt
      Ikävä
      32
      886
    Aihe