Robotit vievät ihmisiltä työpaikat

ropokoppi1

"Robotit ovat jo tulleet ihmisten tilalle liukuhihnojen äärellä. Seuraavaksi koneet korvaavat valkokaulustyöläiset.

Tieteisfantasiaako?

Ei suinkaan, uskoo tutkimusyhtiö Gartner. Se ennustaa miljoonien keskiluokkaisten työpaikkojen häviävän vuoteen 2020 mennessä. "

http://www.kauppalehti.fi/etusivu/gartner robotit vievat ihmisilta tyopaikat/201310532387

8

142

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • von Lagerbom

      Tuo pitää paikkansa ja siksipä ihmetyttääkin erinäiset henkilöt, jotka näillä palstoillakin tuntuvat halveksivan eläkeläisiä, työttömiä ja muita vähävaraisia huomioimatta sitä, että pian saattaa olla heidän vuoronsa laskeutua alemmalle tasolle, jäädä työttömäksi. Tällainen kehityssuunta on luotu täysin tarkoituksellisesti, työlle ei anneta enää arvoa, osakesalkku on nyt in..

    • Määäki

      Ongelma on siinä, että valtio kerää verotulonsa pääasiassatyönteosta. Robotit eivät maksa veroja.

      Jossain vaiheessa on edessä pitkä leikkauslista.

      Toinen asian, että valtio houkuttelee tänne ulkomaalaisia työvoimapulaa paikkaamaan. Samaan aikaan yritykset siirtävät tuotantoaan halvan työvoiman maihin.

      Työvoimapulasta on meuhkattu vuosikymmenet eikä siihen tilanteeseen ole jouduttu. Sensijaan työttömyysongelma kasvaa. Kiitos robottien ja tuotannon siirtämisen ulkomaille.

    • shit hits the fan

      Tarkoituksella luotu kaaos.Pistäkää päättäjien nimet muistiin niin tiedetään syyllisest kun paska osuu tuulettimeen

    • Palkollinen

      Päättäjät ovat silloin hyväpalkkaisissa EU-palkkioviroissa. Myöhäistä rypistellä.

      • Jep. Jotain olisi tehtävä. Katainen ja kumppanit pois viroistaan, rahojen hassaus ulkomaille on lopetettava. Maahamme on saatava valtiojohtoisia yrityksiä joihin ei sekoitettaisi lainkaan osakkeistamisia, jotka vääristävät yrityspolitiikan ja tarkoituksen eli kansan työllistämisen. Mahtaisiko pitkäaikainen yleislakko saada muutoksia aikaiseksi..


      • von Lagerbom
        MagnusVonLagerbom kirjoitti:

        Jep. Jotain olisi tehtävä. Katainen ja kumppanit pois viroistaan, rahojen hassaus ulkomaille on lopetettava. Maahamme on saatava valtiojohtoisia yrityksiä joihin ei sekoitettaisi lainkaan osakkeistamisia, jotka vääristävät yrityspolitiikan ja tarkoituksen eli kansan työllistämisen. Mahtaisiko pitkäaikainen yleislakko saada muutoksia aikaiseksi..

        Tässäkin on taas hassattu rahaa ulkomaille vaikka maassamme omat kansalaiset tarvitsisivat rahaa elämiseensä mutta hintoja vaan nostetaan ja samalla asetetaan kansalaisemme yhä ahtaammalle..

        http://www.satakunnankansa.fi/Talous/1194845665983/artikkeli/hs suomelta miljoonia hukkaan kehityshankkeessa nicaraguassa.html

        Ja mihin käytetään ne Unicefin miljardit, Suomesta kerättiin v.2012 12, miljoonaa euroa, josta 64 prosenttia lähetettiin lasten rahastoon, joilla maksetaan mm lasten rokotteita. Mihin ne varat ovat todellisuudessa käytetyt koska taas kerätään lasten malariarokotteisiin rahaa vaikka kymmenellä eurolla saa 150 rokotetta. Väitetään lasten kuolevan ilman avustustamme. Olettaisi Unicefillä olevan säästössä niin paljon rahaa että saisivat lapset rokotettua. Suomi kerännyt siis viime vuonna 12, miljoonaa euroa. Miltei joka maassa kai näitä keräyksiä tehdään. Minne siis katoavat keräysrahat??? Koska kupla puhkeaa ja ilmenee miljardiluokan väärinkäytökset?


    • huolestunut5

      Julkinen salaisuus on, että kehitysapurahat menevät sotatarvikkeisiin.

      Heidi Hautala ehti vielä ennen eroamistaan tuplata Suomen avustukset Somalialle. Suomessa leikataan, Somaliaan työnnetään lisää samalla kampitetaan suomalaisia työpaikkoja arktisessa bisneksessä.

      Katainen kertoi juuri, että Suomi on valmis antamaan Etelä-Euroopalle lisää tukea.

      • von Lagerbom

        Ja minulta poistettiin taas poliitikkoja koskeva aloitukseni:

        15.10.2013 11:10
        0
        Ovatko poliitikkomme, jotka päättävät yrityksille maksettavista valtiontakauksista / muista tuista itse, perheensä taikka tuttavapiirinsä näiden yhtiöiden osakkeenomistajina ja maksetaanko heille osinkoja kyseisten yritysten taholta? Mikäli maksetaan, onko oikein ylipäänsäkään, että kun yritykset saavat toimintansa mahdollistamiseen tukia, että yritykset kuitenkin maksavat osinkoja. Eikö olisi oikein että osinkojen maksaminen laitettaisiin jäihin kun kerran toiminta ei ole niin kannattavaa että toiminta mahdollistuisi ilman saamiaan tukia. On selkeää mielestäni, että yrittäminen on riskaabelia toimintaa ja osakkeenomistajillekaaan ei kuulu voitonmaksu silloin jos yritys on pulassa vaan tärkeintähän on pitää yritys toimintakuntoisena ei se, että osakkeenomistajat saavat osinkoja huolimatta siitä, kuinka huono yrityksen taloudellinen tilanne todellisuudessa on.

        kannattamaton kumoon
        15.10.2013 17:01
        0
        Avaa Sulje
        Etkö sinä tiedä sitä, että yrittäjä maksaa oman palkkansa nimenomaan osinkoina?Ei sitä muuten voi maksaa siitähän joutuisi maksamaan enemmän veroja sun muuta.Yritys saisi kaatua jos ei pärjää ilman tukiaisia.Tulisi terveempää kilpailua tilalle.

        von Lagerbom
        15.10.2013 19:33
        0
        Avaa Sulje
        Niin, mutta tarkoitin mm että mikäli poliitikot omistavat yhtiön osakkeita, joille järjestävät tukia, niin tällöinhän he pelaisivat omaan pussiinsa. Sitä en tosin tiedä, onko tällaista tapahtunut mutta miksei olisi, olihan siellä kaivostoiminnassako nyt oli, poliitikolla, ainakin yhdellä, sormensa pelissä takavuosina..


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      63
      2819
    2. Istuva kansanedustaja epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta

      Seiskan tietojen mukaan Timo Vornanen on epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta eikä kenellekään taatusti tul
      Maailman menoa
      386
      2690
    3. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      96
      2210
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      66
      1876
    5. Timo Vornanen kilahti

      Mikähän sille kansanedustajalle polisiisi miehelle on noin pahasti mennyt hermot , että tulevaisuudensa pilasi totaalise
      Kotka
      74
      1855
    6. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      4
      1793
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      6
      1784
    8. Pullonpalautusjärjestelmä muuttuu - paluu menneisyyteen

      EU suuressa viisaudessaan on päättänyt, että pulloja pitää kierrättää. Jos oikein ymmärsin, nykyisen järjestelmänmme ti
      Maailman menoa
      143
      1718
    9. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1603
    10. Sininen farmari - Ford Focus- YFB-842 on poliisilta kadoksissa Kauhajärvellä

      https://alibi.fi/uutiset/poliisilta-poikkeuksellinen-vihjepyynto-autossa-oleva-henkilo-on-avuntarpeessa/?shared=29255-2d
      Lapua
      6
      1502
    Aihe