Hyvä hotellin sijainti Delhissä yhden yön visiitillä?

matkakuume nousussa

Vietän Delhissä yhden päivän ennen jatkolentoa. Aikaa on jokseenkin puolesta päivästä iltaan, seuraavana aamuna lento lähtee aikaisin. Lentokenttähotelli olisi tietty kätevä, mutta kun tarkoitus on pikkuisen kierrellä Delhissäkin. Ainakin vanhassa Delhissä pitäisi piipahtaa, ja myös Lodhi Gardens olisi kiva nähdä.

Missä kaupunginosassa kannattaisi majoittua, jotta liikkuminen lentoasemalle ja mainitsemilleni paikoille olisi mahd. helppoa? Tärkeintä olisi, että aamulla on helppo yhteys lentoasemalle, ettei tarvitse hirveän monta tuntia käyttää matkaan.

Tosin ainakin aiemmilla reissuilla Delhistä on päässyt aamuvarhaisella posottelemaan aika sukkelaan lentoasemalle, kun ruuhka tuntuu alkavan vasta ysin maissa. Vieläköhän näin on?

8

126

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Pakkaspakolainen

      Moi
      Ei oo kokemuksia Delhistä, mut ny oon itteki sinne menos, formuloita kattoo, sillä on hyvä aloittaa reilun puolenm vuoden reissu.

      Kattele expedia.co.in tai tripadvisor.in sivuja, täältä yhteisöllisestä atk:sta. Muitakin saitteja löytyy.
      Expedian kautta taisin ottaa itelle Regale Inn hotellin, oli silleen sopivalla suunnalla Buddah rataan nähden, eikä kentältällekään oo pitkästi.
      Noilta sivuilta löytyy eri vaihtoehtoja, joista voi valita itselle sopivimman, olipa sitten kriteerinä sijainti, hinta tms. seikka.
      Hyvää reissua...

    • Mun kestosuosikki

      on Kingston Park Hotel Karol Baghissa. Siisti, keskihintainen, melko uusi hotelli hyvien kulkuyhteyksien varrella, mm metro ihan kulman takana.

      Lisäksi plussaa siitä, että hotelissa on ilmainen nettiyhteys sekä oma ravintola. Pieni tosin, mutta ruoka on hyvää. Runsas buffee-aamiainen. Kannattaa varata etukäteen, sillä muutama muukin on löytänyt Kingston Parkin.

      • 20ihana54

        Hei kestosuosikki, osaatko kertoa onko tämä hotelli lähellä lentokenttää?


      • Jos nyt oikein
        20ihana54 kirjoitti:

        Hei kestosuosikki, osaatko kertoa onko tämä hotelli lähellä lentokenttää?

        muistan, niin matkaa on sellaiset 16 km (max. 20 km). Eli on siinä kenttääkin lähempänä hotelleja, mutta niitä en ole käyttänyt. Mulla kun ei ole koskaan mikään hoppu jatkaa matkaa Delhistä eteenpäin. Aina tulee viipyiltyä siellä useampi päivä mennen tullen.

        Suht lähellä lentokenttää on Ashoka Country Resort. Siellä olen yöpynyt kerran joskus 2000-luvun alkupuolella. Silloin paikka oli remontissa. Huone maksoi kenttäkuljetuksineen siihen maailman aikaan 75 dollaria. Tämä on hotelli kaikilla mausteilla. On uima-allasta ja tenniskenttää niitä kaipaaville. Hiljainen ja kaikinpuolin rauhallinen alue. Ei uskoisi olevan melkein lentokentän kupeessa.

        Mutta jos on aikaa pyörähtää kaupungilla, niin silloin kyllä suosittelisin Karol Baghin kaupunginosaa.


    • AY22

      Ääni myös Karol Baghille.
      Loistavat ostospaikat/hinnat ja paljon hyviä ravintoloita.
      Suosittelut Hotel Emperor Palms, metroaseman lähellä, Hanuman patsaalta muutama sata metriä.
      Ko hotellin hinta/laatusuhde 10 , 2-h huone viime talvena about 30€ vrk.

    • Intia fani, silti

      Suosittelen jotain hyvätasoista hotellia ettei satu ikävää yllätystä. Olimme syksyllä 2010 yhden yön delhissä jatkolentoa odottamassa ja sama juttu palatessa.. Hotellit oli pisteytetty booking.comin mukaan jonnekin 7-7.5 tasolle ja olivat hinnaltaan noin 30-35 euron luokkaa per yö. Aika kauheita molemmat näin suomalaiseen makuun vaikka molemmat airport hotelleja ja aivan lähellä kenttää!! Muuta en osaa sanoa, paitsi että varokaa HUIJARI TAKSEJA heti kentällä kun astutte ulkoilmaan terminaalista. Saattaa tulla kallis kyyti hotellille!

      • Jos taksia

        tarvitsee, niin se kannattaa hoitaa terminaalin sisätiloissa, eikä lähteä käymään huutokauppaa ulkopuolelle. Vain typerys tekee niin - ainakin jos ei ole 'paatunut' intiankävijä, jota ei pysty enää jekuttamaan mennen-tullen!

        Eli kannattaa ottaa pre-paid taksi, maksu tiskillä terminaalissa, ja sitten lappu kourassa metskaamaan oikeaa autoa. Ja lapusta tulee pitää kiinni kaksin käsin kunnes sinut on viety juuri sinne minne alunperin on sovittukin. Jotkut kuskit yrittävät näissäin takseissa älyttää viatonta vierasta. Mutta jos kuski äityy huutamaan ja käyttäytyy agressiivisesti, niin pitää vain huutaa kovemmin ja uhata soittaa virkavalta paikalle. Kuski ei tiedä, ettet sinä edes tiedä mistä sen poliisin siihen hätään saisit, mutta sikäläiset kuskit karttavat poliisia kuin ruttoa monestakin syystä.

        Ja älä koskaan kerro olevasi Intiassa ensimmäistä kertaa! Käyttäydy aina itsevarmasti, ja kuten tuntisit paikat ennestään. Älä ikinä usko liirum-laarum-juttuja tiesuluista ja palaneista hotelleista, tai muutakaan tuubaa jota kuskit yrittävät sinulle syöttää. Anna heidän ymmärtää, että olet asunut buukkaamassasi hotellissa monen monituiset kerrat, ja tunnet hlökunnan. Ole soittavinasi hotelliin, ja puhu niitä näitä, kuin tutulle ikäänsä. Mitä vaan, mutta älä anna kuskin suostutella sinua muuttamaan suunnitelmiasi, siitä saattaa tulla kallis keikka!


    • Ravali11

      Lentokentän lähellä olevat hotellit lähettävät taksin niin sovittaessa hakemaan terminaalin portilta nimilappu kourassa. Myös kuljettavat lennolle hotellista. Useimmilla palvelu kuuluu hintaan.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Marin on ehkä maailman kaunein "Nelikymppinen"

      Marinin julkaisu on saanut yli 68 500 tykkäystä. Postauksen kommenttikentässä ylistetään paljon Marinin kauneutta, jota
      Maailman menoa
      332
      2868
    2. Vernu Vasunta

      On mahotonta miten marjanpoimijoita on kohdeltu! Eikö paremmalla kohtelulla olisi saanut paremman tuloksen?
      Suomussalmi
      106
      2164
    3. En kelpaa sinulle

      Varattuna - olen sinulle ongelma. Eroaminen vuoksesi voi olla turhaa, sillä me ei puhuta, kun olen varattu ja kumpikin v
      Ikävä
      120
      1620
    4. Taidat vanhempi nainen

      Haluta sen tien itsellesi. juokse vaan karkuun ! Pahentaa vaan asiaa.Pitäs toimia ihan toisin päin
      Ikävä
      73
      1154
    5. Hetkeäänkään miettimättä ottaisin sinut

      Mutta mitä mieltä miehesi siitä olisi?
      Ikävä
      71
      1032
    6. Olisi kiva tietää miksi pidät minusta?

      Miehelle kysymys :)
      Ikävä
      61
      993
    7. Voi nainen...

      Kun luovutit meistä liian aikaisin, just kun aloin oppimaan sinua. Jos oisin alussa jo lukenut aiheesta oisin voinut toi
      Ikävä
      41
      950
    8. Venäjä aikoo yksipuolisesti muuttaa rajalinjauksia Suomenlahden itäosassa

      Venäjä aikoo muuttaa rajalinjauksia Suomenlahden itäosassa Venäjän saarten eteläpuolella. Ylen jutussa kerrotaan mm.
      Maailman menoa
      148
      934
    9. Suomi lähettää tarkkailijoita merialueelle

      Venäjä on ilmoittanut aikovansa ylittää Suomen merialueen rajat kysymättä lupaa kertomalla että Suomen merialueen raj
      Maailman menoa
      290
      842
    10. Naiselle kysymys

      Mitä oikein näet minussa?
      Ikävä
      40
      754
    Aihe