My little number-skinhead naisen lumo 2

zandra

Joo älkkkää anttako kieli oppivirheiden häiritttä

Oli lämmin kesäinen iltapäivä kun kävelin puiston ohi.Siellä oli kaunista, tulppaaneja kuten Damissakin minkä kunniaksi päätin istahtaa penkille käärimään yhden jointin.

Koska paikallinen asujaimisto(lue spurgut)olivat valloittaneet useimmat noista penkeistä minun oli todella etsittävä katseellani istumapaikkaa.

Lähimpänä värikkäitä kukkapenkkejä istui nuori hippityttö maastoutuneena värikkäissä hörhövaatteissaan tuohon kukkaismaisemaan lähes täydeliseti.

Kävellessäni kohti häntä tunsin pienen sarjan värähdyksiä johtuen siitä että tämä tyttö oli lähempää katsottuna todella mielenkiintoinen.

Hän katseli hajamielisen näköisenä tulppaaneja hyväillen samalla rääkätyn näköisiä hunajaisia monivärikiehkuroitaan.Hän oli pieni eikä hänen toinen sandaalista vapautunut vispaava jalkansa yltänyt penkiltä maahan. Harvinaisen siro mutta ah...niin naisellinen, minkä hän toki tiedosti esitellessään marilynmuotojaan tuollaisella avokaulaisella ohuella paidalla.Ja hänen rintojensa profiili oli muuten kaunein pitkään aikaan näkemäni;)

En todellakaan ollut mikään romantikko mikä ehkä johtui myös "kysynnän ja tarjonnan laista" Kauniin ulkomuotoni takia minulle itseään tyrkyttivät paitsi miehet ,nyt myös kesäkaljuni takia monenmuotoiset naikkoset.Olin myös nuoresta iästäni huolimatta melkoisen kokenut.

Ehkäpä siksi olin varma siitä ettei tämä värikäs kaunotar tulisi olemaan poikkeus ja helppo saalishan hän myös oli.

Minun keijukaiseni.
Kuitenkin hän jäi mieleeni monestakin syystä.Ensimmäiseksi rakastin hänen hymyään joka puhkesi esiin herkästi valkoisia kimaltavia vähän vinoja hampaita peittelemättä.Ja se nauru...Hänen kasvoissaan oli sekä feminiinisiä että maskuliinisiä piirteitä juuri sopivissa määrin.Hänen pehmeät huulensa ja kissansilmänsä joihin halusin upota osasivat myöskin nauraa mitä en koskaan ollut kenenkään muun silmistä huomannut.Niistä silmistä luin tunnekirjon jollaista en ollut nähnyt kenelläkään muulla.

Suutelimme ja hän tuoksui hedelmiltä,lapsuudelta, suitsukkeilta, pölyltä ja ikuisuudelta.Hänessä oli naisellista mystiikkaa. Hän oli salaperäinen arvoitus jota en tuona iltana saanut ratkaistuksi ja jota en ole ratkaissut vielä tähän päiväänkään mennessä.

Tuona ensimmäisenä iltana enkelini tyydytti minut muttei pästänyt minua sinne minne eniten halusin.Ei hän halusi keskustella ja pitää minua sylissään.Voiko olla suloisempaa kidutusta kuin nukkua noiden hentojen käsivarsien puristuksessä, pää melkein kiinni noissa täydellisissä rinnoissa ja tuo pieni pyöreä reisi hyväilemässä jalkoväliäni.Välillä suutelin häntä hellästi ja haluavasti kuin vinkiksi, mitä hän ei kuitenkaan tajunnut vaikka vastasikin suudelmiini ja loi minuun sanoinkuvaamattomia katseita.Lopulta hän nukahti syliini kädet yhä tiukasti vartaloni ympärillä. Itse uskalsin tuskin muuttaa asentoa vaikka vain estääkseni muutamaa hänen kiehkuroistaan ajautumasta suuhun.Tässä epämukavassa asennossa sitten valvoin melkein koko yön.

Aamulla alkoi ahdistaa. Vaikka hän oli kaunis niin oli poikaystävänikin. Kuitenkin olin sanonut rakastavani häntä,sanat joita en koskaan ollut sanonut kenellekkään muulle. Vaikka sisimmässäni tiesinkin asian olevan juuri näin yksinkertainen, eli että rakastin häntä pakenin raukkamaisesti paikalta.

Tuon jälkeen maailma mustui ja kaikki menetti merkityksensä. Eräänä harmaana syksyisenä sadepäivänä kotiin pyöräillessäni katseeni kiinnittyi pirteään keltaiseen sateenvarjoon, joka toi mieleeni tuon loppukesäisen illan jolloin tapasin hänet.Varjon alta bongasin skottiruutuiset housut jotka jättivät paljaaksi parin niin siroja sääriä että tunnistin hänet heti.

Edessäni olivat nuo kauniit säteilevät kasvot joita en ollut uskonut enää koskaan näkeväni.Vaikka meinasin ajaa päin seiniä onnistuin silti pysähtymään suhteellisen tyylillä.Pyysin hänet teelle. Hän empi hieman ja nyrpisteli sievää nenäänsä niinkuin kunnon tytön kuuluukin mutta hyppäsi kyytiini suhteellisen nopeasti.

Matka taittui nopeasti.Aluksi enkelini yritti suojella minua sateenvarjollaan mutta katsoi kai sen kohta tarpeettomaksi otti kiinni vyötäisiltäni ja painautui pehmeänä vasten selkääni. Ajoin fillarillani huimaa ylinopeutta enkä hidastanut kaarteissa mikä sai hänet vikisemään ja tärisemään suloisesti.

Onneksi olimme pian ullakkohuoneessani kaupungin laidalla. Jo portaissa tartuin häntä kädestä ja ne noin sata askelmaa olivat yhtä kidutusta.Päästyämme eteiseen aloimme riisua toistemme märkiä vaatteita ja hartaasti tuijotin jokaista milliä tuosta jumalaisen kauniista vartalosta joka näin pala palalta paljastui eteeni.

Hän, tuo pieni hento keijuni tärisi edessäni-Kylmästä, ajattelin ja vedin hänet hellään syliini lämmittääkseni häntä. Suudellessamme huomasin kuitenkin tärinän vain yltyvän.Hän oli myös kuuma kuin pieni lämpöpatteri.Olin ajatellut että kävisimme suihkussa lämmittelemässä mutta koska matka sänkyyni oli lyhyempi aloin hellästi liikutella häntä oikeaan suuntaan.

Selätin hänet sängylleni hellästi hymyillen.Hänen silmissään oli kyyneleitä ja hän työnsi sormensa kasvaneisiin hiuksiini hyväillen hellästi päänahkaani.Hän veti minut luokseen syvään suudelmaan.
Se ei kuitenkaan enää riittänyt sillä nyt viimeinkin halusin saada osani hänenen ihanasta vartalostaan.Päättäväisesti lukitsin käsilläni hänen kätensä sänkyyn ja aloin hellästi näykkimään kaulaa ja sitten hänen kauniin pyöreitä rintojaan.Tosin hänen nänninsä olivat jo heränneet aikaa sitten mutta minäkin halusin nauttia.

Tyttöni parahti ja ihana värinä kävi hänen hennon kehonsa läpi.En kuitenkaan antanut hänelle aikaa toipua ensimmäisestään vaan liutin kieltäni ilkikurisesti pitkin hänen suloista vatsaansa jota kuitenkin pysähdyin hetkeksi suutelemaan.

Enemmän kuin mitään muuta halusin nyt nähdä hänen suloiset kiihottuneet kasvonsa.Nousin siis polvi-istuntaan vetäen hänen lantionsa ylöspäin.Virnistin ja hän virnisti takaisin ja nauroi.Tuo nauru loppuu lyhyeen ajattelin ja näykkäisin häntä sisäreiteen.Kävin hänen kimppuunsa,imeskelin häpyhuulia, kiusasin klitorista saaden hänet kiemurtelemaan.En sääli vaan työnnyn syvälle häneen ensin tunnustelevasti kielelläni, sitten sormillani.Hän vaikeroi kenties kivusta kenties nautinnosta.

Kun siirryn taas hellempiin mutta päättäväisiin otteisiin tunnen taas hänen tutun tärinänsä.Suutelen ja näykin hellästi ja katson silmiin.Näen etteivät hänen kyyneleensä ole kaukana.Hän on jo ihanan kostea molemmista päistä.

Maailmassa kauneimmat äänet ovat kyynlehtivän tyttöni huudot hänen saavuttessa huippunsa rankkasateen rummuttaessa peltikattoon.Äänet jotka tuona sadepäivänä jatkuivat repeatillä kunnes nukahdimme toistemme syliin.

1

2859

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Poika17

      Pidin kovasti, cheers!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      38
      1779
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1381
    3. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1367
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      14
      1342
    5. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1335
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      7
      1314
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1284
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1240
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1200
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1173
    Aihe