Ranska - Suomi 15.10. klo.22.00.

whiz_cruiser

Viimeinen puristus huuhkajilta näiden karsintojen yhteydessä.

2

121

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • whiz_cruiser

      Franck Bilal Ribéry 7.4.1983 Oinas-Sika 175 72 FC Bayern München AG (GER) Ranska Dinaarinen
      MM-kisat Saksa 2006 – hopeaa, EM-kisat Itävalta & Sveitsi 2008 – 15 & MM-kisat Etelä-Afrikka 2010 – 29, EM-kisat Puola & Ukraina 2012 – 8;s. Tähän kaksoismerkkiin kuuluvat henkilöt ovat tarmokkaita ja täynnä elämäniloa. Oinas-Siat ovat lämpimiä ja helläsydämisiä ystäviä ja totta puhuaksemme vireitä rakastajia. Itse asiassa Oinas-Siat ovat vireitä joka suhteessa – elinvoimaisia ja vahvoja, intohimoisia ja tarmokkaita. Iloinen. Optimistinen. Keskittymiskyvytön. Säädytön.

      Mathieu Valbuena 28.9.1984 Vaaka-Rotta 167 58 Olympique de Marseille (FRA) Ranska Dinarisoitunut alpiinis-välimerellinen
      ½ espanjalainen isänsä puolelta ja ½ ranskalainen äitinsä puolelta. MM-kisat Etelä-Afrikka 2010 – 29, EM-kisat Puola & Ukraina 2012 – 8;s. Koska Vaa’at ovat läntisen eläinradan hurmureita ja Rotta kiinalaisen charmin merkki, tämän kaksinkertaisen karismansa ansiosta Vaaka-Rotta saa asiat sujumaan. Vaaka-Rotat ovat elegantteja ja kultivoituneita ja joka suhteessa hienostuneita. Charmikas, valikoiva, viettelevä, elegantti.

      Hugo Lloris 26.12.1986 Kauris-Tiikeri 188 78 Tottenham Hotspur Football Club (ENG) Ranska Alpiinis-välimerellinen
      MM-kisat Etelä-Afrikka 2010 – 29, EM-kisat Puola & Ukraina 2012 – 8;s. He toteavat jo varhain, että asialleen omistautuminen ja kova työ johtavat menestykseen, joten he ovat valmiita raatamaan herkeämättä saavuttaakseen sellaisen aseman kuin uskovat ansaitsevankin. Kauris-Tiikerit tasapainoilevat taitavasti kodin ja työn välillä. Koska Kauris-Tiikereillä on aina monta rautaa tulessa, he eivät näe metsää puilta.

      Samir Ben Saïd
      Nasri 26.6.1987 Rapu-Kissa 175 75 Manchester City Football Club (ENG) Ranska Berberidi
      Ranskanalgerialaiskabyyli. Kaukasidisen, europidisen- ja mongolidisen rodun sekoitus. EM-kisat Itävalta & Sveitsi 2008 – 15, EM-kisat Puola & Ukraina 2012 – 8;s. Koska sekä Rapu että Kissa viihtyvät parhaiten oman kotilieden ääressä, ei ole ihme, että koti on ehdottomasti siellä missä sydänkin. Nämä ihmiset ovat lujasti kiinni juurissaan, ja lapsuusvuodet ovat tehneet heihin pysyvän vaikutuksen. Hellä, koti-ihminen, uskollinen, sovinnainen.

      Niki Mäenpää 23.1.1985 Vesimies-Rotta 192cm 96kg Venlose Voetbal Vereniging (NED) Burgher-lappidi
      Europidis-negridis-eskimidis-mongolidinen sekoitus. Romani verta. Vesimiehillä on luonnostaan voimakas auttamisvietti, joka hillitsee huomattavasti niitä itsekkäitä ja opportunistisia taipumuksia, jotka tavallisesti liitetään Rotan merkkiin. Vesimies-Rottien taipumus muuttaa mieltään kesken kaiken voi vaikuttaa heidän menestymisen mahdollisuuksiinsa. Kekseliäs. Innokas. Yksilöllinen.

      • whiz_cruiser

        Mathieu Debuchy 28.7.1985 Leijona-Puhveli 177 74 Newcastle United F.C. (ENG) Ranska Pohjoisatlanttinen
        EM-kisat Puola & Ukraina 2012 – 8;s. Leijonan ja Puhvelin liitosta syntyy johtajia, joiden on pakko ryhtyä johtamaan ja valvomaan kaikkia tilanteita, joihin he joutuvat. Leijona-Puhvelit päättävät mielellään asioista – alaisten palkkaamisesta kodinsisustukseen asti. Leijona-Puhvelit ovat turhan usein haluttomia kuuntelemaan neuvoja, koska he tavallisesti luulevat itse tietävänsä paremmin. Keskittymiskykyinen. Vakuuttava. Itsepäinen. Vakava.

        Patrice Latyr Evra 15.5.1981 Härkä-Kukko 175 74 Manchester United Football Club (ENG) Ranska Mulatti
        ½ guinealainen isänsä puolelta ja ½ kap verdeläinen mulatti äitinsä puolelta. EM-kisat Itävalta & Sveitsi 2008 – 15 & MM-kisat Etelä-Afrikka 2010 – 29, EM-kisat Puola & Ukraina 2012 – 8;s. Kun lännen Härkä kohtaa kiinalaisen Kukon, syntyy hillittyjä ihmisiä, joiden ahkeruus hipoo työmaniaa. Molemmat ovat jääräpäisen sinnikkäitä merkkejä, eikä kumpikaan halua antaa tuumaakaan periksi. Uuttera, päättäväinen, varovainen, ironinen.

        Alexander Michael Ring 9.4.1991 Oinas-Vuohi 173cm 69kg 1. Fußball-Club Kaiserslautern (GER) Neodanuubi
        Voimakkaasti europidinen ja heikosti eskimidinen. Suomenruotsalainen. Vaikka Oinas on johtajan merkki, kiinalaisen Vuohen merkissä syntyneet ovat yleensä luonteeltaan pidättyvämpiä, ja tottumattomina tuomaan itseään esiin he myötäilevät mieluummin toisia. Tähän kaksoismerkkiin kuuluvat ihmiset ovat kuitenkin keskitason Vuohta pelottomampia, mutta silti he työskentelevät paremmin kulisseissa ja ovatkin loistavia taustavoimia. Turvallisuushakuinen, rakastava, kannustava, puhelias.

        Joona Toivio 10.3.1988 Kalat-Lohikäärme 186cm 79kg Molde Fotballklubb (NOR) Neodanuubis-nordocromagnidi
        Voimakkaasti europidinen ja heikosti eskimidinen. Tässä keskinäisesti edullisessa yhdistelmässä Kala tuo herkkyyttä Lohikäärmeen räväkkyyteen, kun taas Lohikäärme pönkittää muuten niin hellän tunteellista Kalaa. Näin tästä yhdistelmästä syntyy Lohikäärmeitä, jotka ovat luonteeltaan aivan yhtä värikkäitä ja kiihkeitä kuin kuka tahansa itseään kunnioittava Lohikäärme, mutta jotka ovat onnekseen vähemmän itsekeskeisiä ja tajuavat paljon herkemmin muiden tarpeet. Kekseliäs. Luova. Yritteliäs. Tunteellinen.

        Karim Mostafa Benzema 19.12.1987 Jousimies-Kissa 182 73 Real Madrid Club de Fútbol (ESP) Ranska Beridi
        Voimakkaasti europidinen ja heikosti negridinen ja mongolidinen. Ranskanalgeriankabyyli. EM-kisat Itävalta & Sveitsi 2008 – 1, EM-kisat Puola & Ukraina 2012 – 8;s. Jousimies-Kissa on lahjakas yksilö ja erinomaisen hauskaa seuraa. Toisin kuin keskitason kotikeskeisen Kissan merkeissä syntyneet yksilöt Jousimiehen vaikutuksesta nämä pupujussit ovatkin luonteeltaan vaeltelevia ja siksi paljon seikkailunhaluisempia. Lisäksi Jousimiehen panos tuo normaalisti tunteelliseen Kissaan ripauksen kevytmielisyyttä, ja niinpä nämä yksilöt ovat vähemmän pahantuulisia ja paljon optimistisempia ja huolettomampia.

        Franck Bilal Ribéry 7.4.1983 Oinas-Sika 175 72 FC Bayern München AG (GER) Ranska Dinaarinen
        Oinas-Sian taipumus luopua käsillä olevasta tilanteesta tai tehtävästä voi vaarantaa hänen menestymismahdollisuutensa. Oinas-Siat ovat aurinkoisen luonteensa ansiosta hauskaa seuraa.

        Niki Mäenpää 23.1.1985 Vesimies-Rotta 192cm 96kg Venlose Voetbal Vereniging (NED) Burgher-lappidi
        Europidis-negridis-eskimidis-mongolidinen sekoitus. Romani verta. Vesimies-Rottien taipumus muuttaa mieltään kesken kaiken voi vaikuttaa heidän menestymisen mahdollisuuksiinsa. Vesimies-Rotilla on tarve tutkia maailmankaikkeuden saloja, niinhän Pandorakin aikanaan avasi lippaansa.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      134
      3569
    2. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      110
      1399
    3. Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä

      "Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht
      Maailman menoa
      271
      1320
    4. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      69
      1229
    5. Kalateltta fiasko

      Onko Tamperelaisyrittäjälle iskenyt ahneus vai mistä johtuu että tänä vuonna ruuat on surkeita aikaisempiin vuosiin verr
      Kuhmo
      17
      1134
    6. Nainen voi rakastaa

      Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
      Ikävä
      79
      1081
    7. IS Viikonloppu 20.-21.7.2024

      Tällä kertaa Toni Pitkälä esittelee piirrostaitojansa nuorten pimujen, musiikkibändien ja Raamatun Edenin kertomusten ku
      Sanaristikot
      57
      1019
    8. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      45
      1018
    9. Rakastan sinua

      Olen tiennyt sen pitkään mutta nyt ymmärsin että se ei menekään ohi
      Ikävä
      30
      1006
    10. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      53
      918
    Aihe