Muita huijatuksi tulleita?

hki4

Meitä on nyt muutama, jotka ovat ilman pätevää syytä jääneet vaille takuuvuokraa asunnosta pois muutettaessa Pk-seudulla saman henkilön toimesta. Myös muita ongelmia on "vuokrasuhteen" aikana ollut. Näyttää siltä että vuokralaiselle ei jää mitään mahdollisuuksia näissä asioissa ja uusien ihmisten huijaaminen vaan jatkuu.

Kokemuksia?

12

497

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Ihan normaalia tuo o

      Kämppä siivoamatta, tai huonosti siivottu ja paikkoja rikki - siinähän sitä on jo syytä ihan tarpeeksi. Nykyään jo ihan kaupungin vuokrataloissakin jää takuuvuokrat saamatta, jos vaikka jääkaapin tausta on jätetty siivoamatta, tai uunia ei ole pesty.

      • Elä kehtoo

        Ootko nyt ihan varma.
        Ei todellakaan riitä syyksi pidättää takuuvuokra, jos jääkaapin takana on pölypalloja tms. Sen nyt ymmärtää, jos vaikka lattiat on limsatahmaiset ja kämpän yleisilme on siivoton.
        Tuolla asenteellahan voisi takuuvuokran jättää palauttamatta ihan sekin vuoksi, jos lintu on roiskaissut ohilentäessään paskaläntin ikkunaan.
        Eli ihan perussiivouksen kyllä pitää riittää takuuvuokran takaisin saamiseen.


      • Kavereille kävi näin
        Elä kehtoo kirjoitti:

        Ootko nyt ihan varma.
        Ei todellakaan riitä syyksi pidättää takuuvuokra, jos jääkaapin takana on pölypalloja tms. Sen nyt ymmärtää, jos vaikka lattiat on limsatahmaiset ja kämpän yleisilme on siivoton.
        Tuolla asenteellahan voisi takuuvuokran jättää palauttamatta ihan sekin vuoksi, jos lintu on roiskaissut ohilentäessään paskaläntin ikkunaan.
        Eli ihan perussiivouksen kyllä pitää riittää takuuvuokran takaisin saamiseen.

        Kyllä voi, eräs kaverini, tai itseasiassa kaksikin kaveriani asui jonku aikaa tuossa kaupungin vuokrataloyhtiössä http://www.oulaistenamiraali.fi/ ja kun olivat muuttaneet pois, niin eipä kuulunutkaan takuurahoja, syy oli "pesemätön uuni ja siivoamaton jääkaapin tausta"! Eivät muuten enää asu edes koko paikkakunnalla, miksihän...


      • kusipää vuokraisänti

        Ensinnäkään se ei ole mikään takuuvuokra vaan vakuus. Toisekseen sen pidättämistä ei voi käyttää rangaistuksena, vaan siitä voi pidättää vain todellisia kustannuksia ja asioista pitää neuvotella vuokralaisen kanssa ja tälle pitää antaa mahdollisuus siivota uudestaan paremmin jos siitä on huomautettavaa.


    • aloittaja4

      Kyseessä on siis ilmeisesti järjestelmällinen huijari, joka vaatii 2-3kk takuuvuokran, mutta ei palauta sitä vuokrasuhteen päätyttyä. On uhkaillut ja pelotellut joten moni on jättänyt asian sikseen ja hävinnyt tuhansia euroja.

    • Yrittänyttäeimoitita

      Oletteko ottaneet poliisin yhteyttä?

    • Mä laitoin säleiks

      Koko helahoito aivan atomeiks ja kaikille asiaan liittyville lunta tupaan niin että tuntuu, lapsia unohtamatta, kaikille ongelmia.

    • trattaa

      Mitä tapahtuu jos vuokratakuu on ollut vuokranantajalla, ja nyt kun olen muuttanut pois niin aivan todistettavasti on särkyneitä kohteita minun vuokasopimus ajalta. , miksi ei sitä vakuutta otettu asumis ajalla,saako nyt minulta periä niistä särkyneistä kohteista,jotka kyllä otan syykseni.

      • näin se menee

        Otetaan esimerkki. Jos ajatellaan että asunnon sisäoven käyttöikä on 20 vuotta ja kun muutat asunnosta pois, se on 10 vuotta vanha ja väliovi on rikki. Ovi vaihtoineen maksaa 200€, joten sinun pitää maksaa tuosta puolet, koska rikoit elinkaarensa puolessa välissä olevan oven. Siihen ei pidä suostua että korvaat kokonaan uuden oven vaihdon, koska silloin vuokraisäntä saa ansiotonta hyötyä, hänellä on seuraava oven vaihto 20 vuoden eikä 10 vuoden kuluttua, kuten olisi muuten ollut.


    • kusetettu1

      Purolaakso 2 ja Elias Enkeli?

    • vittuuntunu vuokrala

      meitä on kusetettu ihan kunnolla! vuokrattii omakotitalo liittokadulta ja kun tuli pakkeset rupes selviämää paljon asioita! vuokramamma kusettaa rahaa öljystä mutta öljykattila on rikki! kivijalka kallistunu,hometta, ja kaikkee muuta kivaa :) onneksi ite pääsee vihdoin pois tästä helvetistä!!!

      • sadfsdafsdfgdfsgfsdg

        Ilmoita terveysviranomaisille, niin laittavat omakotitalon käyttökieltoon jos mittaukset tukee väitteitäsi. Ei pysty mamma vuokraamaan enään ja pakko korjata KALLIIT epäkohdat ensin.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      66
      4643
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      14
      2269
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      25
      1794
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1518
    5. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      32
      1461
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1318
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      10
      1237
    8. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      15
      1156
    9. 23
      1092
    10. Martinasta kiva haastattelu Iltalehdessä

      Hyvän mielen haastattelu ja Martina kauniina ja raikkaan keväisenä kuvissa.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      291
      1014
    Aihe