Thainaiseen vaihto

haukivuoren hanu

Kyselisin kaverit kokemuksianne vaihtaa emäntä nuoreen thaineitoon? Moni on mikkelissäkin jo vaihtanut vanhan vaimon tai vaihtanut poikamieselämänsä elämään nuoren neitosen kanssa. Ootteko ollut tyytyväisiä?

43

721

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Onneksi poissa

      Älä hyvä mies mene siihen loukkuun,et tiedä millaisen turistien patjan saat.Tänne tulevat ovat jo poistettu ammatista,liika kulutettuja.Sitten jos liikut sen kanssa yleisillä paikoilla niin voit olla varma että katseet ei ole kovinkaan kunnioittavia,saat vaan halveksivia katseita.Kerron kokemuksesta,onneksi ymmärsin sen rahan perässä juoksevan pois potkia.Ostin lentolipun ja sinne meni.

      • lättänokkia

        Halpis kamaa koko thai akat,ei muuta kun helppoa elämää metsästävät kun eivät enää bordelliin kelpaa.Epätoivoiset suomi ukot ottavat,ja kuvittelevat saavansa ikuisen onnen.Hyi hitto,oksettaa.....


      • pois090
        lättänokkia kirjoitti:

        Halpis kamaa koko thai akat,ei muuta kun helppoa elämää metsästävät kun eivät enää bordelliin kelpaa.Epätoivoiset suomi ukot ottavat,ja kuvittelevat saavansa ikuisen onnen.Hyi hitto,oksettaa.....

        Oikei,oikein,ei muuta kun liput sinne mistä tulivat.


      • koiruus 12
        lättänokkia kirjoitti:

        Halpis kamaa koko thai akat,ei muuta kun helppoa elämää metsästävät kun eivät enää bordelliin kelpaa.Epätoivoiset suomi ukot ottavat,ja kuvittelevat saavansa ikuisen onnen.Hyi hitto,oksettaa.....

        Kukapa normaali mies nyt sellasta taluttas.Voihan sitä ottaa humanoidin näkösen koiran.Tulee halvemmaksi.


      • tujaus

        No ei se järvikään soutamalla kulu. Siitä vaan alfaromeot.


    • ei pysty ise

      mutta jos ottaa marjanpoimijaksi?

    • Thaimainen

      Yksinäiselle miehelle jokainen nainen on parempi vaihtoehto kuin yksin murehtia ettei minulla ole ketään ja vetää käteen. Älkää olko kateellisia, jos vanha mies kulkee nuori thai-typy kainalossa. Ei se ole teiltä pois että joku ostaa onnen sieltä, mistä sen saa. Kyllä nämä thai-tytön ottaneet tietävät sen, että kyse ei ole aidosta rakkaudesta mutta niinhän se on monessa ns. normaalissa avioliitossakin. Tavan vuoksi ollaan yhdessä kun ei uskalla enää yksin elää tai vaihtaa miestä/naista, on niin totuttu toisen läsnäoloon. Jokainen ottakoon onnen sieltä mistä sen saa.

      • Kuka sen naisen

        käskee bordellista hakemaan. Sieltä löytyy sentään huomattavasti tervepäisempää materiaalia kuin kotoa. Vaativat tietysti että heidät täytyy sopeuttaa meikäläiseen menoon. Jos juntti saa thainaisen rakastumaan itseensä niin se on menoa. Turistipyydysten tytöt ovat jo pahoin pilaantuneet eikä niistä ole kuin harmia juntille. Sama juttuhan se on kotimaistenkin kanssa. Suuri osa pilalla eivätkä kelpaa kenellekään kunnolliselle miehelle.


    • Bing ziau Bang!

      Suomalaisten naisten kannattaisi katsoa peiliin jo ihan siksikin, että näitä tämän kaltaisia avauksia ylipäätään joutuu joku yksinäinen kirjoittamaan.

      Onhan nimittäin niin, että suomalainen enemmistöön kuuluva nainen on suhteellisen vaikeassa sinkkuelämää/romunkulutuspsykoosissa. Etsivät jotain mitä ei koskaan löydy - imevät mallit ja haaveet suoraan televisiosta, kanalehdistä ja elokuvista.

      Sitten kun nämä palvovat vielä tyhmyyttä nykyään. On jopa naisille suunnattuja mainoksia joissa painotetaan pintaa ja solvataan järjenkäyttöä. http://bot.fi/asi

      Tästä johtuu osaltaan ettei suomalainen mies pariudu enää normaalisti ja luonnollisesti. Myös erotilastot kertovat tuosta kana-ilmiöstä osittain.

      Mutta aloittajan kysymykseen:
      En suosittele, ellet ole maailmankansalainen, tai ellet omaa kokemusta tuon alueen kulttuureista. Turhaa huolta vaan saat, hetken huuman päälle.

      Vaikeaa se on kumppanin löytäminen yhä useammalle, mutta yksinelämisessä on kyllä puolensa.

    • ....

      No kyllähän nuori thai-nainen vastaa kymmentä sotanorsua. Että eikun vaan keventämään ja poistat ne sohvaan jumahtaneet 100 kiloa rasvaa elämästäsi. Elämänlaatu paranee! Ei mene montaa kuukautta niin jo alkaa aamulla hymyilyttää ja elämä tuntuu taas elämisen arvoiselta.

      PS. Ruokintakulut tippuvat siinä samalla noin yhteen kolmasosaan kun ei enää tarvitse kantaa koko kaupan ruokia kotiin että vuorokauden pärjää ja jää itsellekin edes yksi kanttipala leivästä.

    • homo sapiens

      Ei kannata ottaa lättänenää,kaikki vaan nauravat.Kerran talutin mutta kyllä hävetti kun se yritti sillä piipitys äänellä puhua.Onkohan se rotu jostain luola asumuksesta?

      • viisas ihminen

        Hyvin sanottu!


      • remppa kellit
        viisas ihminen kirjoitti:

        Hyvin sanottu!

        Parepia ku biron potut.käykääs Viipurin reissaajat hiv testissä,hymy hyytyy


    • ihmisarvo

      Thaimaalaisista... Ihmisiä he ovat vain hekin.

    • akaton1

      Ottakee se noita -akka

    • Extriimiä

      Minä funtsin ett' Intia vois olla hyvän akka-aineksen löytymiseen hyvä maa, Köyhistä ja vaatimattomista oloista saattaisi löytyä kumppani jolle tavis elämä Suomessa riittäisi . Siinähän on periaatteena että tavara vaihdetaan tavaraan kotioloissa , ei siis yleisiä koeajotilaisuuksia pikkupikku jouluissa .

    • rwgfw

      mustalaiset ja initialaiset on sama rotua

    • NAM

      hyvin ne osaa hieroa ainakin ;)

      • hyttysen ininät

        Jo olet onneton puutteessa tai muuten vähä järkinen kun kehut hierontaa.Senhän nyt tietää miksi alistua hierottavaksi kun on "tavara" niin loppuun ajettu ettei siitä muuhun ole.Miksiköhän tänne ne rantautuvat,ehkä siksi kun suomi mies on niin TYHMÄ.Siksi eivät pysy taikku landiassa,vaan tulevat tänne inisemään.


    • Hierojia onko heitä

      Naapurin rouva kertoi, että nyt on hyvä miniä. Yöt hieroo poikaa ja päivät äitiä :) Eikä miniä ollut täällä helevetisti kehuttu suomi-neito vaan ihan pikkuruinen thaimaalainen.

    • Näin Thaimaassa

      Olen x-mikkeliläinen.Nykyään Thaimaan asukas.Voi kun tietäisitte kuinka hyvän naisen löysin Thaimaasta.Mutta en turisti rysästä.Vaan maaseudulta.
      Eikä ole aikomustakaan muuttaa suomeen takaisin.Täällä on kivoja ihmisiä -Nämä normaalit Thaimaalaisetkin nauraa niille baari pimuille.Eikä paljoa niitä arvosta.
      Mutta eihän suomalaisiakaan ilotyttöjä vaimoiksi oteta.Joka puolella maailmaa on monenlaista väkeä.
      Älkää idiootit yleistäkö,jos tunnette vain ilotyttöjä.

      • zubi zubi

        No mites niiden naama miellyttää sit kun ikää tulee thainaisille enemmän (näyttää ihan seinään juoksenteleelta) mutta jos ei miehelläkään ole vaatimustasoa niin olkoon niin koska ne eivät tiedä paremmastakaan. Mutta siitä en tiedä mitään, että minkälaista niiden kanssa on elää, varmaan ihan jees kun suunnillen perse pyyhitään iteltä kun elätät toista.


    • onnittelut

      Elämäsi on varmasti niin paljon parempaa siellä!

    • näinköhän

      Hei Haloo - elämä hyvää Mikkelissä?

    • persjalkaiset

      Mäkin vaihtaisin heti vaikka 2 / useampia noita paikallisia kurttubörseitä, vaikka vain yhteen thaityttöön. Valitettavasti se vaan on niin että kurttubörseitten klaani on nyt täällä vahvoilla ja ne lisääntyy vaan kokoajan. Peräkammarin pukittajia näyttää riittävän. Persjalkaisia siis putkahtelee jatkuvasti lisää.

    • Takaisin en vaihda

      Siroja ja kauniita Thainaisia löytyy kyllä.Ei ne kaikki one seinään juosseen näköisiä.Eihän kaikki Suomen naisetkaan ole isoja kuin valaat.
      Lisä pisteitä Thainaiset saa siitä,että Valkoihoinen äijä tuntee rerrankin olevansa ISO kuten black man.Siitä itsetunto nousee kummasti.

      • zinki ling

        Tulihan se sieltä,kun vähän potkii.Suomi mies kaipaa vaan itsetunnon pönkittäjää kun on niin matala profiili.Siihen sitten haetaan thaikuista tukea.Voi pyhä jysäys.


      • bing hönöttää

        Hahaa,ei voi kuin nauraa tuollaiselle ajattelulle.Luutturättejä koko vinku intiaanit.


    • dvvd

      mikkelissä on paljon suomi- lehemiä

    • Minä tykkään Thaista

      Oletko itsetuntoasi kohentanut Thai neidon avulla.Siinä on toinenkin pointti,parempi puristussuhde,on kuin viritetty peli selluliitti valaaseen verrattuna.Kannattaisi kokeilla,ennenkuin haukkuu.

    • thailand

      Ihmisiä hekin vain ovat, iloisia luonteeltaan, toisin kuin nämä myrkylliset ja pahantahtoiset suomalaisrouvat.

      • RehellinenNeuvo

        Etenkin mikkelin sinkuissa on sellaista besserwisseriä ja korppikotkaa tarjolla, että jos vaan on mahdollisuus saada jotenkin ihmeen kaupalla rotunainen thaimaasta tai vaikka venäjältä tai virosta, niin eikun äkkiä kiinni vaan ennen kun tilaisuus menee ohi.


    • kaukana rotunaisista

      Jätetään Venäjä ja Viro tämän keskustelun ulkopuolelle.

      • hiu hau hönöt

        Samaa voi sanoa thailandiasta.Eihän se rotu ole kun vasta kömpinyt luolista päivän valoon vai onko kenties laskeutunut alas puusta? Pahasti korvaan ainakin särähtää kun kuulee sen alkukantaisen puheen tapaisen vikinän.


      • tutti suuhun
        hiu hau hönöt kirjoitti:

        Samaa voi sanoa thailandiasta.Eihän se rotu ole kun vasta kömpinyt luolista päivän valoon vai onko kenties laskeutunut alas puusta? Pahasti korvaan ainakin särähtää kun kuulee sen alkukantaisen puheen tapaisen vikinän.

        Ja sinä olet vasta äitisi kohdusta maailmaan putkahtanut jokeltelemaan.


    • ei kuulu teille

      En tajua kuinka se on keneltäkään suunsoittajalta pois, jos joku Thaimaasta on itselleen elämän kumppanin hakenut. Kateellisten ja pikkusieluisten kitinää.
      Grow up!

    • mieti1

      Thainaiset ovat pieniä ja siroja, kasvonpiirteet rodulle ominaisia.
      Kulttuurinsa mukaan kasvatettuja, he ymmärtävät aiat toisin kuin me.

      On vain niin, että tahinaisnen muuttuu kun tulee tänne tai yleensä vanhenee, sillä myös heidän rodulleen on ominaista venheta jo varsin nuorena, eli hiukset harmaantuvat ja kasvot levenevät, sirous kaikkonee.
      He myös oppivat täällä erilaisia asioita, eivätkä enää tahdokaan olla sinun yön ja päivän palvelijoita.
      Naisen asena tahimaassa on vielä kovin alistettu, niinkö sinäkin tekisit.

      Jos suomimies olet vielä tuonkin jälkeen valmis pitämään hänestä huolta taloudellisesti ja muutoinkin, niin ota. Mutta jos haet nyt jotain muutta jätä heidät rauhaan, sillä kukaan ei huoli heitä takaisin sinne tahiamaahan, kun heität ulos kodistasi, ovat sitten suomalaisen yhteiskunnan eletettävinä lapsineen, sinun lapsineen.

    • TThimaalaiset vanhenee samalla lailla kuin muutkin ihmiset.Elämäntavoista enemmän johtuu missä tahdissa.Tuo edellinen "rotuoppi" oli kuin mengelen kynästä.
      Asun Thaimaassa ja tunnen lukuisia todella kauniita vanhempia Thai naisia.
      Ja se alistetut naiset Thaimaassa on kyllä urbaani legendaa.
      Ehkä joskus 50 vuotta sitten oli toisin,mutta ajat ja tavat muuttuu.
      Samoin köyhä maaseutu Thaimaassa samaa legendaa.Tulkaa tutustumaan oikeaan Thaimaahan.
      Turisti paikkojen ilotytöt ovat helpon rahan perästä sinne tulleita,luusereita.Oikeat Thaimaalaiset naureskelevat heille ja tyhmille turisteille ja heidän legendoilleen.
      Maaseudulta ei todellakaan lähetetä tyttöjä huoriksi turisteille,se on sensaation hakuisten eurooppalaisten keksimää tarinaa.

    • suomi kaunis

      Ei kuulu teille vastaus,mieti onko normia vaappua thailandin kanssa kaupoissa tai yleensä julkisilla paikoilla.Ovat niin rumia lättänaamoja että oksettaa.

    • negatiivinen kaupunk

      Eivät sen ole sen rumempia kuin suomalaisetkaan, tai venäläiset, englantilaiset jne.

    • Naiset on ihania

      Lihavan Suomalaisen itsekeskeisen naisen kanssa on niin ihanaa olla kaupassa ja julkisilla paikoilla.Etuilevat,rynnivät massallaan pienemmät kumoon.Ja se on länsimaista sivistystä ja tyyliä.

      • juink pinginisee

        Ihana runsas rintainen suomi nainen,ei mikään litta kropainen thaikku.Taitaa olla sulla huonoja kokemuksi näistä thaikkulandioista?


    • masa000

      Hyi hitto koko vinosilmä porukka.!!!!

    Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Jumala rankaisi; nainen kuoli Suviseuroissa

      Eihän näissä joukkohysteriatapahtumissa ole mitään tolkkua. Aina pitää hajauttaa. Toivottavasti lestatkin tulevat nyt
      Maailman menoa
      192
      4622
    2. Mopomiitti onnettomuus

      Vittu se tehdas-alue ole oikea paikka mopomiitille, Ja minkälainen vanhempi hyväksyy, että pojan mopo kulkee järkyttävä
      Kokkola
      122
      2883
    3. Pääsit nainen todella

      lähelle ja kaikki sinussa oli jotain selittämättömän kiehtovaa. Silti en koskaan ymmärtänyt sinua täysin. Mitä halusit t
      Ikävä
      137
      2294
    4. Koettakaa nyt Trumpinkin fanit ymmärtää:

      Hän on myös jo vanha mies. Kukaan ei tiedä, mitä kunnossa hän on parin vuoden päästä.
      Maailman menoa
      332
      2290
    5. Kiitos, kun paljastit

      Vaikka mä tiesinkin! Nyt voi ottaa seuraavan askeleen? Hyvää yötä:)
      Ikävä
      55
      1962
    6. En saa unta kun ajattelen

      Sinua mies. Sydäntä ahdistaa meidän välit 😌😞
      Ikävä
      81
      1536
    7. YLE kirjoittaa - Viritetyt sähköpyörät aiheuttavat ongelmia poliiseille

      "Itse rakennellut ja viritetyt sähköpyörät ovat poliisin ja Liikenneturvan mukaan yleistyvä kirous liikenteessä." https
      Pyöräily
      114
      1451
    8. Missä hiton pippaloissa

      Sä käyt kun sua ei näy missään..tahtosin vaan varmistua et kaikki ok.
      Ikävä
      32
      1370
    9. Olen miettinyt sinua tänään

      Se mitä teit oli oikeasti vähän tylyä. En voi ottaa sitä muuna kuin mitä se konkreettisesti on. Esitän itsellenikin että
      Tunteet
      24
      1200
    10. Vieläkö pidät minusta

      Vieläkö pidät minusta nuori nainen? Vaikutat etääntyneeltä ja olen ajatellut että haluat olla rauhassa.
      Ikävä
      105
      1081
    Aihe