saatananpalvonta

kysyjä

kiinnostaisi tietää saatanan palvojan elämän katsomuksesta

42

1893

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
   • Anonyymi

    Vain viimeinen linkki toimii osittain.


  • Todellisuus on..

   Saatananpalvontaan kuuluu sikanaudan syöminen joka päivä. Verilettuja aamupalaksi ja kossupullo viikonlopussa.

   • Anonyymi

    Eli paholainen on vaatinut tuota sinulta, vai että olet päätynyt henk.kohtaiseen mielipiteeseen?


  • pelastukseen

   Tiedättehän, mitä saatananpalvojille tapahtuu kuoleman jälkeen? Saatanan aikomus on eksyttää mahdollisimman moni ihminen kadotukseen, josta ei ole enää paluuta. Sinne ei ole kuitenkaan kenenkään pakko mennä. On olemassa pelastustie ja se Tie on Jeesus Kristus. Jeesus sanoo: "Minä olen tie, totuus ja elämä." ja "Ei kukaan pääse Isän luo muuta kuin minun kauttani."

   Käänny siis Jeesuksen puoleen: Hän auttaa Sinua pääsemään pois kaikesta surusta ja ahdistuksesta, voittamaan kaiken pahasta. Kukaan ei ole niin alhaalla, että Jeesus ei olisi siellä hänen kanssaan. Saatanan voima on mitättömän pieni verrattuna Kaikkivaltiaaseen Jumalaan. Siis miksi epäilisit? Kun käännyt Herramme puoleen, saat avuksesi suurimman voiman koko maailmassa. Henkinen ylivoima murtaa kaikki kahleet.

   Ja mitä Sinun tarvitsee tehdä? Ei muuta kuin pyytää uskoa Jeesukselta.

   Tutustu tähän sivustoon: http://www.muutokseen.fi/

   • Keinonen666

    En kyllä käänny ikinä Jeesuksen puoleen. Satanisteille ei käy mitään kuolemansa jälkeen.


   • stevia
    Keinonen666 kirjoitti:

    En kyllä käänny ikinä Jeesuksen puoleen. Satanisteille ei käy mitään kuolemansa jälkeen.

    Ruumis mätänee, se on satanistin kohtalo.


   • Keinonen666
    stevia kirjoitti:

    Ruumis mätänee, se on satanistin kohtalo.

    Se on kaikkien kohtalo


   • Anonyymi

    Eipä se Mooseksenlain kannattajakaan varmaan tuota enempää omasta uskonnostaan osannut sanoa.


   • Anonyymi
    stevia kirjoitti:

    Ruumis mätänee, se on satanistin kohtalo.

    Niin mätänee sinunkin ruumiisi. Paitsi jos sinut tuhkataan.


   • Anonyymi
    Keinonen666 kirjoitti:

    En kyllä käänny ikinä Jeesuksen puoleen. Satanisteille ei käy mitään kuolemansa jälkeen.

    Satanisti on yksi tekijä muiden Ateistien joukossa, saman lopputuloksen saat ilman ilman ideologiaasikin, mitä järkeä siis olla satanisti, ilman Jeesusta ei tule kukaan pelastumaan tuomiolta, kirouksen tie vie kadotukseen ja Pyhä tie Taivaaseen☀️


  • Todellisuus

   Sikanaudan kohtalo on tulla syödyksi.

  • THS
   • Anonyymi

    Jeesus Kristus on voittaja.hän on rakkaus.rukoilkaa Että Jeesus pelastaa.Raamattu on totta.saatana on valhe.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Jeesus Kristus on voittaja.hän on rakkaus.rukoilkaa Että Jeesus pelastaa.Raamattu on totta.saatana on valhe.

    Puhut samalla tavalla ja yhtä ajattelemattomasti kuin Mooseksenlain kannattajat. Mieti ennemminkin mistä saataisi uudistaja satanisteille. Jos aikovat olla parempia kuin Mooseksenlain kannattajat ja oman uskonsa kirjanoppineet, he eivät sorru ristiinnaulitsemaan uuden ideologian tuojaa, vaan omaksuvat hänen oppinsa.

    Satanismin ongelma on se, että sitä harjoittavat eivät yleensä tiedä mitä korkeimmilla tasoilla olevat johtajat tekevät. Sama pätee kristinuskoon - johtajat elävät omaa elämäänsä, alhaisemmat omaansa. Tästä täytyisi päästä eroon.

    Minusta satanismin ongelma on se, että se on liian mystifioitu, liikaa seuraa kaavoja, ja liian väärin ymmärretty siksi, että vanhoilliset eivät halua sen muuttuvan. Ihminen on uskontonsa pahin vihollinen tai paras ystävä.
    Jos maailma halutaan ajaa oikeanlaiseen tuohon ideologiaan viittaavaan yksinvaltaan, niin se ei minkään perinteisen Mooseksenlain oppineiden kaltaisen toiminnan kautta tapahdu.

    Meidän pitäisi olla jo ajat sitten päästy muille planeetoille ne asuttamaan, mutta tietoa salataan, ja eri uskonoppineet määrittelevät tietyin perustein sitä, mitä julkistetaan. Tavalliset kansalaiset väritetään samaksi harmaaksi massaksi, ja lahjakkuudet eivät pääse esiin, eikä heitä meinata löytää.

    Vai onko kyse siitä, ettei ole tarkoituskaan päästä tältä planeetalta lähiaikoina, ja paholainen, joka tänne viskattiin, ei haluakkaan pois, vaan on päättänyt jäädä tänne kun aurinko on kohta puolin laajenemassa punaiseksi jättiläiseksi (mukaanlukien ilmastonmuutos), ja polttaa maan siinä ohimennen? Vai onko kyseessä paholainen lainkaan? Mitä on kätkettynä vatikaaniin, ja ketkä niitä pääsevät lukemaan?


  • Anonyymi

   Todellinen satanismi on kehityksessä taaksepäin menemistä.
   Se on uhrieläinten ja -ihmisten uhraamista, kuten muinoin uskottiin, että jumalolennon syövät, eli vanhoillisuudessa pysymistä, koska "kuolema ja veri..."
   Se on luonnonlakien ja kauneuden kieltämistä, ja täydellisyyden tärvelemistä, helvetin maan päälle tuomista.
   Se on Jumalan kieltämistä, kirkkojen ja kaiken pyhänä pidetyn häpäisemistä ja tuhoamista, sekä paholaisen itsensä olemassaolon kieltämistä.
   Se sisältää (turhat) murhat, (turhat) varkaudet, (turhat) valheet, seksuaaliset kieroutumat (nai eläintä tai sukulaistasi).
   Se on äärimmäisen vaikeaa mielisairautta, psykopaattista narsismia, kehitysvammaisuutta ja sen tahallista levittämistä, ja itsetuhoa, ihmisen valjastamista hävitykseen ja pilaamiseen.

   Mikään eläin ei voisi tehdä sellaista, mitä tuhon yhtälöön päätynyt ihminen.
   Paholainen ei ole susi, koska mitä vähemmän susia luonnossa, sitä enemmän kärsimystä. Sudet tappavat heikot yksilöt ja pitävät kannan puhtaana. Se on paholaiselle kauhistus.
   Ennemminkin se on ihmisessä se kauris, joka syö mielellään herkut luonnosta lajeilta (kasvit), jotka eivät pysty huutamaan vastaan, ja se on huolia vailla, koska mikään ei voi uhata sitä, eikä se kehity, vaan junnaa kaavoissa. Kaikki uusi on kauhistus.

   Mitä muuta? Sisältää mielen ohjelmoinnin, ihmiskokeet, ihmismieleen trauman jättävät jutut, ja siinä ei ole väliä iällä. Tuolla tapahtuu niin julmia asioita, että useimmat satanistit kalpenevat kauhusta, koska heillä on raamatusta tuttu kaavamainen käsitys uskonnosta.

   Todellinen satanismi on sitä, että se johtaa siihen, että kansa repii satanistin kappaleiksi, koska elämä itsessään on laki, jota vastaan ei voi sotia, ellei kapinoija aio tuhota itseään siinä samalla.
   Monet nissa hommissa olevat kääntyvät vasta kuolin vuoteellaan.

   Lähinnä todellista satanismia oleva julkisuuteen päässyt on ehkä Jammu Sltavuori.
   Lohari, rotta, apina kolmiossa syntyneet saattavat olla yksi pahimpia. Sitten tulevat skorpionin, oinaan tai härän maustamat luonteet, mm. tiikeri. Suurin osa diktaattoreista on syntynyt härän vuonna. Härkä vastaa kaurista.

   Se, joka nousee ensin profeetaksi ja Jumalan pyhäksi, ja alkaa sitten satanistiksi, on muita korkeammalla tasolla, koska hän "varastaa Jumalalta". Se, mitä viisauden kirjassa kerrotaan Jumalan profeetasta, olisi hyvää luettavaa satanisteillekin, mutta varmaan harvatlukeneet, koska kyseessä on "vastakkainen uskonto", ja jotta olisi "puhdas" ja "Herralleen kelpaava, ei saa lukea Jeesuksesta...", mikä taas aiheuttaa sitten kapean ajatusmaailman omaksumista ja kaavoissa junnaamista, aivan kuten Mooseksenlain kannattajat.

   Mutta kuten tiedettyä, uskonnot harvoin poikkeavat toisistaan.
   1. Ideoi ja levitä ideologiaa.
   2. Nouse uskonnolliseksi johtajaksi.
   3. Luo lait ja säännöt (mitä mm. vältettävä)
   4. Toteuta, ja määrää jatkuvuus.

   Satanisteilla on useita johtajia ja kehittäjiä, mutta se ideologia ei voi kohota Mooseksenlakeja korkeammalle, ellei se pääse alkukantaisista uhraamisista ja verellä mässäilystä eroon. Satanismi odottaa Jeesuksen kaltaista messiasta, jonka he tulevat luultavasti ristiinnaulitsemaan.

   Nykyajan tietäjät yms. tunnistaa ehkä siitä että he eivät pysty sopeutumaan tähän yhteiskuntaan, ja tuovat esiin ememmänkin tulevaisuuden tarpeita. He pystyisivät luomaan vallankumoukselliset uudistukset mm. tutkimiinsa uskontoihin. Voi olla, etteivät he itse tunnusta sanaa "uskonto", tai "usko", koska ne ovat heille vanhentunutta tapaa selittää asioita.

   Yksi ongelma satanisteilla on myös aihepiiriin kuuluvat viisaudet - niitä ei näytä olevan. Listaa en ole nähnyt missään.

   Kuten sanottua:

   Vain nykyinen tiede kuuluu meille,
   ei mennyt eikä tuleva.

   Ihmiset sietävät kaikkea,
   paitsi upouutta ja ikivanhaa.

   • Anonyymi

    "Satanismi (yms.) odottaa Jeesuksen kaltaista messiasta, jonka he tulevat luultavasti ristiinnaulitsemaan."

    Jeesus ei ollut kristitty, mutta kaikki satanismia kehittävät ja ideoivat ovat olleet satanisteja? Ei ole ihme, että se aatemaailma ei ole voinut kehittyä, ja mielestäni se sopii parhaiten härän vuonna ja kauriin tai skorpionin kuussa syntyneille.

    "Älä hitautta pelkää, vaan pysähtymistä."

    "Ilman tietoa taito ei voi keskittyä.
    Ilman taitoa voimaa ei voida kantaa,
    ja ilman voimaa tietoa ei voida soveltaa."

    Liian monet ihmiset haaskaavat rahaa siihen,
    mitä eivät tarvitse,
    tehdäkseen vaikutuksen ihmisiin,
    joita eivät arvosta.
    Yksi pahimmista kiirastulista on
    omistaa kaikkea maallista hyvää,
    muttei mitään minkä vuoksi elää."

    Jos satanistit eivät tutki viisauksia, eivätkä pyri kehityksen eteenpäin viemiseen, he pysyvät vajonneina tietämättömyyteen ja kaavoihin - heistä ei välttämättä voi tulla yhteiskuntakelvollisia.
    Kun katsoo mitä Suomen hallitus nykyään tekee (turvaa maalliseen käsivarteen (Nato)), ja media (Suomen media kertoo aina "totuuden" (tyyliin "Ukraina kertoi...", muut valheen, etenkin Venäjä ja Turkki, outoja valheita muilta... outoja...), se on enemmän satanismia kun kansa ymmärtääkään.
    Jo pintapuolnenkin satanismi on näkyvämpää kuin koskaan aiemmin, ja vaikka kansa huomaisi, se pelkää rahan ja omaisuuden valtaa.

    "Kun ei ole hädän päivää, ei vahvoja auta kukaan, ei rohkaise kukaan, eikä säälittele kukaan. Jos he kaatuvat, siitä pikemminkin iloitaan, ja tapahtumaa pidetään oikeudenmukaisena."

    Jokainen ideologia on kuin ruoka.
    Jokainen maustaa sen itselleen sopivaksi,
    mutta ruoka on silti sama.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    "Satanismi (yms.) odottaa Jeesuksen kaltaista messiasta, jonka he tulevat luultavasti ristiinnaulitsemaan."

    Jeesus ei ollut kristitty, mutta kaikki satanismia kehittävät ja ideoivat ovat olleet satanisteja? Ei ole ihme, että se aatemaailma ei ole voinut kehittyä, ja mielestäni se sopii parhaiten härän vuonna ja kauriin tai skorpionin kuussa syntyneille.

    "Älä hitautta pelkää, vaan pysähtymistä."

    "Ilman tietoa taito ei voi keskittyä.
    Ilman taitoa voimaa ei voida kantaa,
    ja ilman voimaa tietoa ei voida soveltaa."

    Liian monet ihmiset haaskaavat rahaa siihen,
    mitä eivät tarvitse,
    tehdäkseen vaikutuksen ihmisiin,
    joita eivät arvosta.
    Yksi pahimmista kiirastulista on
    omistaa kaikkea maallista hyvää,
    muttei mitään minkä vuoksi elää."

    Jos satanistit eivät tutki viisauksia, eivätkä pyri kehityksen eteenpäin viemiseen, he pysyvät vajonneina tietämättömyyteen ja kaavoihin - heistä ei välttämättä voi tulla yhteiskuntakelvollisia.
    Kun katsoo mitä Suomen hallitus nykyään tekee (turvaa maalliseen käsivarteen (Nato)), ja media (Suomen media kertoo aina "totuuden" (tyyliin "Ukraina kertoi...", muut valheen, etenkin Venäjä ja Turkki, outoja valheita muilta... outoja...), se on enemmän satanismia kun kansa ymmärtääkään.
    Jo pintapuolnenkin satanismi on näkyvämpää kuin koskaan aiemmin, ja vaikka kansa huomaisi, se pelkää rahan ja omaisuuden valtaa.

    "Kun ei ole hädän päivää, ei vahvoja auta kukaan, ei rohkaise kukaan, eikä säälittele kukaan. Jos he kaatuvat, siitä pikemminkin iloitaan, ja tapahtumaa pidetään oikeudenmukaisena."

    Jokainen ideologia on kuin ruoka.
    Jokainen maustaa sen itselleen sopivaksi,
    mutta ruoka on silti sama.

    Mielestäni ne, jotka alkavat harrastaa saatananpalvontaa tai satanismia, haluavat kokeilla mitä on diktaattorin elämä.

    Pelko tulee epävarmuudesta; voimme poistaa pelon sisältämme, kun tunnemme itsemme paremmin. Kuten Sun Tzu sanoi: "Kun tunnet itsesi ja vastustajasi, voitat joka kerta. Kun tunnet itsesi mutta et vastustajaa, voitat yhden ja häviät yhden. Kun et tunne itseäsi tai vastustajaasi, olet vaarassa joka kerta". (Bruce Lee)

    On piinallista pelätä sellaista, mitä ei voi voittaa. (Anakharsis Skyytti)

    Pelko luo itselleen aina epäjumalia. (Honoré de Balzac)

    Pelko ei voi rakastaa. (William Blake)

    Mikään ei ole niin harkitsematon kuin pelko. (Edmund Burke)

    Pelosta vihaan on lyhyt matka. (Casti)

    Me pelkäämme totuutta, pelkäämme onnea, pelkäämme kuolemaa ja pelkäämme toinen toistamme. Ei ole oppinut elämän läksyä se, joka ei päivittäin voita pelkoa. (Ralph Waldo Emerson)

    Pelko on lain vahtimestari. (George Herbert)

    Jumala on hyvä, ei ole muuta paholaista kuin pelko. (Elbert Hubbard)

    Pelko on usein vaiston viisaus, ja on silloin synnynnäinen, niinkuin hyvä vaistokin. (Maria Jotuni)

    Pahinta pelkuruutta on se, että tietää mikä on oikein, eikä tee sitä. (Kungfutse)

    Se, jota monet pelkäävät, sen täytyy monia pelätä. (Publilius Syrus)

    Pelkää sitä, joka pelkää sinua, vaikka hän olisi hyttynen ja sinä olisit norsu. (Sa'di)

    Pelko antaa järkeä tyhmällekin. (Ranskalainen sananlasku)

    Joka pelkää, on puoliksi jo lyöty. (tuntematon)

    Pelkoa ei voi poistaa valvontaa lisäämällä, koska se saa ihmiset pelkäämään enemmän. Valvontakoneistoa tarvitaan siellä, missä on pelkoa. Mitä enemmän ihmiset saadaan pelkäämään, sitä helpommin he suostuvat valvottaviksi. (Sinenmaa)


  • Anonyymi

   Älä mene sinne, missä on moni,
   vaan sinne, missä on harva.

   Todellinen satanisti ei tee ristillä mitään,
   eikä seuraa ideologiansa muoti-ilmiöitä.

   Ellei jokin asia minua miellytä,
   niin jätän sen sikseen tai parannan sitä.

   Jos palvelijat päättävät muuttua,
   myös jumalolennon on muututtava.

  • Anonyymi

   Ei kai se mitään haittaa kun sairaaloiden huvitus osastot on juuri käynnistymässä. Puhallettavaa lelua ja kaikenmaailman aasinkorvia orkunkuonoihin asti vuokrattavana. Ei muuten koska lakko.

  • Anonyymi

   Saatananpalvonta ei ole saatananpalvontaa. Se on käsite ristiriita, saatananpalvojat katsovat että saatana on hyvien puolella, sillä jumala on luonut saatanan ja antaa hänen toimia, emme vain tiedä mitä hyvää hän tekee. He pyrkivät hyvään, rakkauteen jne...he ovat abaut samanlaisia kuin new age tyypit, buddhalaiset, teosofit, ja intialaiset filosofiat, sieltä he myös ammentavat oppinsa. Näin yleensäottaen.

   • Anonyymi

    En ole koskaan tavannut ihmistä joka tietoisesti pyrkisi pahaan sillä tavoin, ihmisillä on vahva taipumus pyrkiä hyvään, esim. koska jos on ilkeä niin odotetaan että luonto aiheuttaa paljon kärsimystä ja ihmiset eivät halua kärsiä, siis he voivat haluta kärsimys kokemuksen mutta ei kärsiä koko ikäänsä.


  • Anonyymi

   Ne tapaukset jossa joku on työntänyt päänsä uuniin, sytyttänyt miehen tulee bussipysäkillä jne.. on tehty häiriintyneessä tilassa, eikä se liity saatananpalvontaan, heillä ei ole ideologiaa taustalla, en ole lukenut yhtäkään tekstiä jossa saatananpalvonta kannustaisi tuollaiseen toimintaan.

   • Anonyymi

    Läpällä on tietysti heitetty kaikenlaista.


  • Anonyymi

   Kirous on ajatus, kuten myös monet muutkin rituaalit, jos ajatukset vahingoittaisivat eläisimme erilaisessa maailmassa kuin nyt, jos pahaa tapahtuu kertoo se siitä että jotain on myös tehty. Jos hieroo kuollutta rottaa naamaan, tai millaisia nämä saatanpalvojien rituaalien sanotaan olevan (mitä juuri kukaan ei ole nähnyt) niin se ei ole kyllä mikään erityisen paha asia, ei aiheuta kellekkään kärsimystä.

  • Anonyymi

   Kannattaa sanoa psykiatria poliklinikalla että on saatananpalvoja niin saa hoitoa mitä ei muuten saisi, kannattaa ylipäätään liioitella jotta saa mitä tarvitsee. Se on mukavaa kun saa kuulla uusia tarinoita ja myöhemmin saamiensa etujen myötä voi itsekkin tuntea olevansa sellainen saatananpalvoja.

   • Anonyymi

    Minä sanon sinua perseeksi ja olet paskaa.


  • Anonyymi

   Jos jollain on oletetun maailman eliitin, illuminatin käsikirja, jossa selitetään miten he luovuttavat elämänsä pimeälle voimalle, pyrkien sen jälkeen päämäärätietoisesti pahaan, haluisin kuulla sen. Sitä ennen en voi pitää tätä huhua saatananpalvontana.

   • Anonyymi

    No haista sitten vittu.


  • Anonyymi

   Ihminen voi olla feministi, satanisti, mikätahansa mikä hänelle sopii, koska ilman ruokaa ja suojaa ei pysy hengissä ja noi kaikki maksaa. Jos se on yleisesti hyväksyttyä niin laita se CV seen jos se ei ole yleisesti hyväksyttyä niin älä laita sitä CV seen.

   • Anonyymi

    Turpa kiinni vajakkipaska.


  • Anonyymi

   Jotkut heistä uskovat saavansa jonkinlaista voimaa pahasta hengestä, siksi on ollut näitä "Hyvinkään paloittelusurma" koska voima on pahuudesta, mutta sitä en käsitä miksi jos ylipäätään USKOO johonkin voimaan, kuten jotkut saatanan palvojat, MIKSI pitää ylistää pahaa kun todellisuus on, että Herra Jumalamme on saatanaa suurempi & suurin voima maailman kaikkeudessa ja Jeesus Kristus on JO Risti kuolemallaan/ylösnousemuksellaan voittanut pahan ja tulee tuomion päivänä hävittämään kaiken pahan//synnin eli myös syntiset ihmiset,,. Mitä järkeä siis olla pahan puolella KUN SIINÄ KIROAA VAIN ITSENSÄ KADOTUKSEEN, itse olin nuorena15-20vnä pahan lietsoja, mutta TAJUSIN jossain vaiheessa kaverin innoittamana että pahalta saa pahaa & Hyvältä HYVÄÄ, viskoin pois roskiin kaiken saatanan ylistys rekvisiitan, Rukoilin Jeesusta sydämeeni ja näin demoni näkyjä🤮, siitä lähtien on tullut rukoiltua ja aina vaan mennyt paremmaksi, Black metal jäi päihteet jäi, ja nyt Uskossa, olen havainnut että suuri osa näistä tunnetuista saatanan muusikoista on ateisteja, ajattelevat että koko homma kusetusta, mutta kun saatana nimenomaan on valhe ja sanoo pään sisällä että "satujuttuja" ym. niin siinäpä se suurin kusettaja on, ja näin ollen jokainen joka uskoo ateistisella ajattelulla on "JO saatanan kusettama "matkalla kohti tuomiota, Jeesus on totuus ja saatana valheen isä, Ota Jeesus Herraksesi🙏jos uskoo oikeasti, uskoo myös seuraamuksiin, ateismi on saatanan palvojien ajattelu mallia, mutta ei hätää, Jeesuksen sovitus veri on voimassa, tunnusta syntisi Herralle ja ota hänet vastaan elämääsi, PÄÄSET TAIVAASEEN, ainoastaan Jeesus on TIE totuus ja ELÄMÄ🙏

  • Anonyymi

   Ateisteja hyvin monet,😠 ajattelevat että muka "ei ole henkiä" ym. Vaikka kyllä nyt kun maailman lopun aikoja eletään, niin kaikki "tämän maailman ruhtinas antikristuksen" merkit on selkeästi nähtävillä, eikä siinä erotella oletko kumman puolella, saatanalla Ei ole Armoa, saatana on vihan, valheen alku ja juuri, mutta Jeesus elää ja on keskuudessamme, ainoastaan itse täytyy ottaa hänet vastaan, hän on AINUT PELASTUS, 🙏sitä paitsi on käsittämätöntä, että suurin osa maailman metalliyhtyeistä käsittelee enimmäkseen aiheita 1.saatana 2.helvetin liekit ym. pahan otukset 3. Sota😥 4.kuolema 5.ruumis 6. Viha....ym.ym.ym. nooh, sitten kun on tarpeeksi kirottu ja SOTA kolkuttelee ovella, ja joku RAKAS KAVERI on kuollut, ja päihde ongelma syvenee, ja sairauksia pukkaa, KATU VÄKIVALTA REHOTTAA, niin kysytään nyt että ONKO KIVA????!!!!kun niin kovasti sitä manataan ja nyt rupeaa antikristuksen voima näyttämään merkkejä niin ONKO KIVA kun Suomessakin saattaa SOTA syttyä vielä joku päivä kun aina vaan kirotaan ja viis veisataan vaikka mahdollisuus vielä rukoilla ja pyytää JUMALALTA SIUNAUSTA maan puolesta, Herra JEESUS KUNNIAAN AAMEN🙏

   • Anonyymi

    Ainoa pelastus on Rauhanyhdistyksellä siellä on Jeesus ei missään muualla


  • Anonyymi

   Näin satanistit suorittavat palvontamenojaan, eikä sohvaperunut tajua, että heitä pilkataan päin kasvoja: https://t.me/DUMBSandCloning/494017
   Joka ikinen urheilutapahtuman tai vaikkapa suuren rakennusprojektin ( esim. Gothard-tunneli) avajaiset, ovat suuri saatanan palvontatapahtuma. Yleisö on siellä luovuttamassa lush'ia palvonnan kohteelle. Stadionitkin ovat ilmasta katsottuina aina silmän näköisiä (all seeing eye).
   Kuoleman jälkeen maan ympärillä on satanistien soul trap, jonka tarkoitus on johdattaa sielut takaisin vankilaplaneetta Maapallolle.
   Muistakaa ajatella tuossa kohdin: tahdon takaisin alkuperäiseen kotiin. Haluan lakaisin lähteelle (to the Source).
   Netistä löytyy asiasta lisää.

  • Anonyymi

   Jos joku sanoo olevansa noita niin luulisi silloin että kyseisellä henkilöllä on valtaa aineen yli, näin ei ole ihmiset sanovat olevansa noitia vaikka heillä ei tätä valtaa ole, he sanovat olevansa noitia koska ovat kiinostuneita sellaisista asioista, ovat vetäneet vähän aikaa vaikka jotain mantraa. Sama juttu, ihminen sanoo olevansa saatananpalvoja mutta ei ole antanut elämäänsä pahoille voimille, ja itse asiassa heidän ideologiassaan ei niin kehoitetakkaan.

   • Anonyymi

    Niin, virallisen saatananpalvonnan yksi suurimpia ongelmia on juuri se että he katsovat hyvien ansioiden heidän elämässään johtuvan saatanasta ja että saatana olisi joku positiivinen voima, he saavat kerätä rahaa sanojen uudelleen määrittelyllä, vaikka muutoin direktiivit kieltävät pienemmätkin jeesususkontoihin puuttumiset, varastaa sana ja kääntää sen merkitys, näin he saavat flirttailla vaarallisuudella joka sopii heidän pop kulttuuri aihioihinsa, tatuoinnit ja "saatanpalvonta" jossa todellisuudessa he palvovat jotain positiivista. Jos minä sanoisin että jumala on paha, niin minulle naurettaisiin ja sanottaisiin että sekotat jumalan johonkin toiseen.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Niin, virallisen saatananpalvonnan yksi suurimpia ongelmia on juuri se että he katsovat hyvien ansioiden heidän elämässään johtuvan saatanasta ja että saatana olisi joku positiivinen voima, he saavat kerätä rahaa sanojen uudelleen määrittelyllä, vaikka muutoin direktiivit kieltävät pienemmätkin jeesususkontoihin puuttumiset, varastaa sana ja kääntää sen merkitys, näin he saavat flirttailla vaarallisuudella joka sopii heidän pop kulttuuri aihioihinsa, tatuoinnit ja "saatanpalvonta" jossa todellisuudessa he palvovat jotain positiivista. Jos minä sanoisin että jumala on paha, niin minulle naurettaisiin ja sanottaisiin että sekotat jumalan johonkin toiseen.

    Nyt kun new age on mennyt pilalle pelastusopin takia, siis sen opin että kohta siirrymme 5 D maapallolle, lepää esoteria monelta osin saatananpalvonnan varassa, ehdotan että nimitys muutetaan sitä paremmin kuvaavaksi sanaksi vaikka himmeismiksi, nimittäin kaava ei poistu , ihmiset vaativat taas vanhaa mediumismia kun uutta maapalloa ei tulekkaan, he katsovat taaksepäin kun kyllästyvät new agen oppiin että ihmiskunnan tietoisuus olisi nyt korkeampi kuin ennen, historia alkaa taas opettaa heitä.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Nyt kun new age on mennyt pilalle pelastusopin takia, siis sen opin että kohta siirrymme 5 D maapallolle, lepää esoteria monelta osin saatananpalvonnan varassa, ehdotan että nimitys muutetaan sitä paremmin kuvaavaksi sanaksi vaikka himmeismiksi, nimittäin kaava ei poistu , ihmiset vaativat taas vanhaa mediumismia kun uutta maapalloa ei tulekkaan, he katsovat taaksepäin kun kyllästyvät new agen oppiin että ihmiskunnan tietoisuus olisi nyt korkeampi kuin ennen, historia alkaa taas opettaa heitä.

    Uutuuden viehätys tietoisuuskehityksessä estää näkemästä maailman tulehtunutta tilaa, näennäiset mahdollisuudet jotka johtuvat maailman pirstaloituneisuudesta, mutta eivät ole todellisia mahdollisuuksia, estävät toisia negatiivisia asioita ilmentymästä, pakomatka, minusta ei tule isäni kaltaista, sillä kuka haluaisi olla kuin isänsä, homehtua vaiti ja katsoa televisiosta tylsiä ohjelmia kunnes kuolee, ja kun meidät ajetaan tähän malliin, mutta isätkin odottivat korvaavaa tietoa, he eivät tyytyneet he olivat kesken.


  • Anonyymi

   Miki Liukkosen saatananpalvonta jakso antoi tähän katsauksen, kaksi "saatananpalvojaa" joista toinen oli tavallinen esoteerikko ja toinen tavallinen hengaraundi, sanoit että se perustuu väärennökseen alunperinkin, mutta tuskin sekään oli näin vesittynyttä 20 vuotta sitten. Mutta tätähän se on muutenkin, eivät ihmise välitä he voivat yhtähyvin myydä perunoita torilla tai tehdä pornovideoita, kunhan saavat jotain kautta tutustua itseensä. Meillä ei ole intohimoa kaikki on kaikkea kaikki on kaikkea...

  • Anonyymi

   Saatanan palvontaa on väärä henkinen usko, kuten helluntailaisuus, vapaakirkko, adventisti, Jehovan todistajat ym.. Ym. Sielunvihollinen yrittää saada eksytettyä ihmisen väärän uskoon, mutta nämä vievät suoraan helvettiin. Ainoastaan rauhanyhdistyksellä saarnataan oikeaa uskoa joka pelastaa ei mikään muu. Vanhoillislestadiolainen usko on pysynyt samana Nooan päivistä saakka. En voi korostaa miten vahingollista on väärä hengellisyys, saatetaan puhua Jeesuksesta mutta missään muualla ei ole pyhä Henki kuin rauhanyhdistyksellä, uskovien kesken..nykyään on niin paljon mielenterveys ongelmia ns "uskovaisten" kesken. Esim helluntailaiset tekevä itsemurhia melkein kaikki. Kaikki tuntemani helluntailaiset ovat tehneet itsemurhan. Lestadiolaiset eivät tee kukaan itsemurhaa, siinäkin näkee että se on oikea usko

  Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Mitä hittoa tapahtuu nuorille miehillemme?

   Mikä on saanut heidän päänsä sekaisin ja kadottamaan järjellisyytensä normaalista elämästä ja ryhtymään hörhöiksi? https
   Maailman menoa
   271
   2636
  2. En sitten aio sinua odotella

   Olen ollut omasta halustani yksin, mutta jossain vaiheessa aion etsiä seuraa. Tämä on aivan naurettavaa pelleilyä. Jos e
   Ikävä
   73
   1431
  3. Muistatko kun kerroin...

   että palelen..? Myös nyt on kylmä. Tahtoisin peittosi alle.
   Ikävä
   41
   1421
  4. Martina jättää triathlonin: "Aika kääntää sivua"

   Martina kirjoittaa vapaasti natiivienkusta suomeen käännetyssä tunteikkaassa tekstissä Instassaan. Martina kertoo olevan
   Kotimaiset julkkisjuorut
   23
   1179
  5. Hei, vain sinä voit tehdä sen.

   Only you, can make this world seem right Only you, can make the darkness bright Only you and you alone Can make a change
   Ikävä
   7
   1154
  6. En vain ole riittävä

   Muutenhan haluaisit minut oikeasti ja tekisit jotain sen eteen. Joo, ja kun et varmaan halua edes leikisti. Kaikki on o
   Ikävä
   27
   1153
  7. Kuka sinä oikeen olet

   Joka kirjoittelet usein minun kanssa täällä? Olen tunnistanut samaksi kirjoittajaksi sinut. Miksi et anna mitään vinkkej
   Ikävä
   48
   1146
  8. Kellä on rumin tukka?

   Kuka on haapaveden rumin ihminen? Vinot silmät ja ikivanha mersu?
   Haapavesi
   9
   1131
  9. Oon pahoillani että

   Tapasit näin hyödyttömän, arvottoman, ruman ja tylsän ihmisen niinku minä :(
   Ikävä
   46
   1083
  10. Kuinka paljon nalle harmittaa

   Kun mä saan panna hehkua ja sä et? :)
   Ikävä
   9
   1063
  Aihe