Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Vakoileeko F-Secure amerikkalaisten laskuun ?

Snowden kertoo ?

Kommentteja ! Kun otin tämän puheenaiheeksi, tietokoneessani on tapahtunut ihmeitä...hankaluuksia. Tietoturvan lataus on mennyt uusiksi..verkkosivuille ei enää pääse..aika hyvää näyttöä.

11

115

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Tuskin vakoilee.

    • hippeliheijaa

      Voidakseen toimia jenkkimarkkinoilla myös F-Securen on ollut pakko tehdä myönnytyksiä jenkkihallinnon suuntaan eli toki jakaa haalimansa tiedon NSA:lle.

      Kokemasi haitat taas ovat todennäköisesti sattumaa eikä mitenkään f-secureen kiinnittämäsi huomion ansiota vaikka tietysti foliohatut väittävät muuta.

      Asenna käyttis ja softat uudelleen ja ehkä kaikki toimii paremmin.

    • Ei vakoile.

    • nohuhhhuhhuh

      hehe kyllä naurattaa nuo "Ei vakoile" vakuuttelut. Jos menisi yhteiskuntaopit ala Amerriicca jakeluun, niin osaisi päätellä, miten tärkeää tiedon hankinta, saanti ja sen hyväksikäyttö Amerikalle on. Amerikka on valinnut aikoinaan tien, joka on johtanut korruptoituneisuuteen ja moraalittomuuteen. Siellä lakeja, moraalia jne on "oikeus" rikkoa "for the greater good". Ymmärrätkö? Salaliittoja, kyseenalaisia tekoja jne. on Amerikassa ollut Britti-hallinnon ajoista asti. Vasta 9/11 tapahtuma on saanut osan Amerikkalaisista avaamaan silmänsä ja on alkanut taistelu korruptiota ja moraalittomuutta vastaan. Snowden on vain yksi henkilö kokonaisuudesta, joka haluaa demokratian, vapauden ja oikeutensa takaisin. Snowden rikkoi lakeja tuomalla esiin asioita, jotka myös rikkoivat paitsi lakeja myös ihmisyyttä, vapautta ja demokratiaa. Eli siis kumpi teki väärin? Minusta on täysin oikein, että todellisuus paljastuu, sillä muuten se amerikan touhu vain pahenee ja saavuttaa kohta megalomaaniset piirteet. Ei ole mitään järkeä, että tietyt ihmiset nousevat sellaiseen asemaan, jossa kynnykset jokaiselle uudelle kyseenalaiselle teolle madaltuu jatkuvasti. Eikä ole mitään järkeä, että nämä tietyt ryhmät harjoittaa jatkuvasti omaa maailmanvalloitusoperaatiotaan. Nämä henkilöt on paljastettava keinolla millä hyvänsä ja saatava kitkettyä moinen moraalittomuus pois. Miettikääpä huviksenne, mistä suomen päättäjät ottaa mallia. Samankaltaista demokratian murhaamista sekä kansan ylikävelemistä on jo täälläkin. Kohta myydään vapaus NATOn kautta amerikalle. Ja NATOn jäsenyyden kautta Amerikan hallitsemana heidän "lekejaan" täytyy meidänkin noudattaa. Toivon, että tulee lisää snowdeneja joiden massiivinen lukumäärä ajaa rikolliset koloistaan roviolle.

    • Jokaista asiaa ei pidä pelätä. Se että käyttää tietokonetta niin pitäisi jo tietää että vakoilu on jo arkipäivää ja siltä välttyy vain katkaisemalla nettiyhteys. Moni nettisivu keräilee käyttäjästi joitakin tietoja ym.

    • avaruus

      huhhu..kirjoitti kyllä sellaista tekstiä, että. Ymmärrän kyllä että on niitä jotka eivät pidä usasta mutta se on heidän asiansa. Kuitenkin ,yhtä kaikki. Onhan meille kerrottu jo vuosikymmen sitten tv n asiaohjelmissa että kaikki mitä teemme tallennetaan . Esim. usalaiset tallentaa kaikki. Siis kaikki mikä liittyy tiedonkulkuumme´.
      Että on tietokoneet jotka seuraavat kaikkea. Koneet poimivat sitten sieltä sellaisia avainsanoja joilla on negatiivinen merkitys. Mikäli avainsanoja käytetään ne tallentuu tietokoneille . Kun on tallennettu määrätty määrä avainsanoja niin kone tallentaa henkilön kaikki tiedostot. Tällä on tarkoitus etsiä terroristeja ja seurata niiden dataa.
      Minunkin dataa seurataan , mutta sillä ei ole merkitystä koska en suunnittele mitään.
      Olen ns, neutraali. Tavallinen datan käyttäjä. Mutta minuakin seurataan ja saavat seurata. Annan siihen luvan.
      Helsinkiin valmistuu sekä usalaisille että venäläisille valtavat rakennus kompleksit joilla seurataan pelkästään dataa. Molemmille maille tulee tuhansia työpaikkoja kyseisiin laitoksiin. Kannattaa ottaa ne siniset lasit pois päästäsi ja palata todellisuuteen.

    • nohuhhhuhhuh,

      F-Secure on ilmoittanut, että NSA on ottanut heihin yhteyttä, mutta millekään takaportille ei annettu lupaa. Jos NSA olisi sellaisen saanut käyttöönsä, niin tuskin F-Secure olisi silloin ilmoittanut yhteydenotosta julkisesti yhtään mitään. Muutenkin F-Secure on aina ollut kaikenlaista nettivakoilua vastaan, kuten uutisia seuraamalla on varmasti saanut huomata.

      NSA ei halunnut/voinut kieltää F-Securen ohjelmistojen myyntiä Amerikassa, vaikka mitään takaportiia ei saatukaan käyttöön. Heillä (NSA:lla) on ainoastaan tapana korvata rahallisesti ohjelmistojen/laitteiden valmistajille mahdolliset hyväksytyt takaportit.

    • Maito Naama

      Miksi F-Secure ei saisi kertoa vain osan totuudesta? Olisiko Siilasmaa rikas, jos hän olisi rehellinen?

    • maksumiäs

      Lopettakaa siellä pornosaiteilla käynti ja laittomien ohjelmien lataus ja käyttö,jos noin pelottaa.Alkakaa maksaa lataamastanne musiikista ja elokuvista.Mikä on niin salaista ,että vakoilu pelottaa?

    • Ei vakoile. Haukut väärää puuta.
      Et kerro missä otit asiasi puheeksi. Et ainakaan FS-sivuilla koska siellä on vain henk. kohtainen yhteydenotto ammattilaisiin.
      Siis juttelemme ja puristelemme nyrkkiä taskussa täällä Goookeleen sivuilla. Suomen goookele ymmärtää että kaikki liikenteemme on Amerikan Yhdysvaltain pääkoneen liikennettä. Siis Kansallisen Turvallisuus Agencyn valmista kauraa.

      Koettakaapa tyhjän haukkiumisen sijaan saada tänne selkoa .. listoista, joissa olisi mahdollisimman paljon noita vaarallisia etsittyjä sanoja! Että voisi varoa e-mailiensa kanssa.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      81
      2067
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      18
      1773
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      16
      1644
    4. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      21
      1460
    5. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      64
      1394
    6. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      19
      1331
    7. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      76
      1318
    8. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1292
    9. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1274
    10. Miten joku voi käyttää koko elämänsä

      siihen että nostelee täällä vanhoja ketjuja ja troIIaa niihin jotain linkkiä mitä kukaan ei avaa? Ihmisellä ei ole mitää
      Tunteet
      11
      1245
    Aihe