ginseng juuri

quinquefolia

Onko kukaan kokeillut ginseng juurta teenä tai ruokana tai kasvattanut ? Mielenkiinnosta tilasin siemeniä ja nehän kasvaa ainakin tosi hienosti. seuraavana pitäisi kokeilla tuota siperian ginsegin kasvatusta myös.

2

735

Vastaukset

 • Jenkeistä saat siemeniä,jotka kasvavat suurinpiirtein samankaltaisessa ilmanalassa kuin Suomessa.Tanskassa on ginseng kaupallisessa kasvatuksessa.Suomessa siihen ei ilmeisesti saa lupaa.
  Lehtomainen kasvualusta hyväksi.Syvämultainen kuohkea.Max 3.vyöhyke.
  Samantapainen kuin musta tai kaurajuuren kasvualusta.

  Ostin ginsengiä juuri teesekoituksena ulkomailta.Mustassa teessä juurenpalasia.Ilmeisesti 2 viikkoa pitempää yhtenäistä käyttöä ei suositella.En ole vielä parin käyttökerran jälkeen mitään tehoa huomannut,mutta maku on miellyttävä,pähkinämäinen.Ginsengillä on ikävä tapa pitkäaikaisessa yhtenäisessä käytössä nostaa verenpainetta.Ginsengistä on hyötyä silloin kuin sairastavuus on korkeimmillaan,flunssa aikana jne.Se lisää sisäkalvojen sietokykyä ulkopuolelta tulevia viruksia vastaan.Eli ilmeisesti hyvää flunssan estossa.

  Vietnamissa laittavat palasen ginsengjuurta keittoon inkiväärin juuren kanssa.Väsymystä ja vanhuutta vastaan.Ei hullumpi käytäntö.

 • On kasvatettu jo kolmekymmentä vuotta sitten. Pellossa ja metsässä ja nyt tulevana kesänä tulee peltokasvatus ensiksi. Äänekoskelle perustetaan Suomen Ginsengkeskus tammikuuhun mennessä.
  Alan kasvatusopas maamme olosuhteisiin valmistuu syksyllä 2019.
  Galambosin kokeilut Mikkelissä oli täysin huuhaa kokoiluja ja lehtikirjoituksilla yritettiin lopettaa koko ginsengin kokoilu maassamme. nimimerkki. Ginsengistä tulevaisuuden kasvi maatalouteemme.

suomi24-logo

Osallistu keskusteluun

Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

Luetuimmat keskustelut

 1. En ymmärrä holokaustin kieltäjiä?

  Aivan sama kuin kieltäisi ettei 2 maailmansotaa ole ollutkaan. Onko heillä pimeä alue tuolta osin vai onko se tahallista kieltämistä. Jos myöntäisi se
  Maailman menoa
  455
  3544
 2. Seija Vaaherkumpu haastatteli Björn Wahlroosia

  YLE ykkösaamussa oli haastateltavana pankkiiri Björn Wahlroos. Haastattelijana toimi kokoomuksen luottotoimittaja Seija Vaaherkumpu. Haastettulu päät
  Maailman menoa
  36
  507
 3. Martina ei lähtenytkään Hankoo .

  Ihana Helsinki nyt. Yleensä ihana viikonloppu Hangossa. Sitruunasuolaa koneeseen ja menoksi.
  16
  403