Lisääntymisen tulisi olla nyk. tabu!!

Haluan olla miehenä "feministi" sillä jos naista ei kunnioita niin ei tulisi koskaan saada heiltä mitään hyvää, mitä miehenä heiltä tulisi joskus vaatia tai kehtaisi edes saada. Naisen elämä on erilainen kuin meidän miesten. Olemme kooltamme ja voimaltamme erilaisia verrattuna naiseen ja esimerkiksi naisilla on myöskin tarkkuutta erilaisiin toimiin kuin meillä miehillä, joihin miesvaltaisille aloille on palkattu mies, kuten telakan nosturikuskiksi joka on äärimmäisen tarkkaa puuhaa.

Olen kiinnittänyt huomioni tässä aiheessa kuitenkin E-pillereihin ja naisiin. E-pillereitä kirkko ja uskovat ovat aina moittineet heti kun niistä alettiin puhumaan jo 1950-60 -luvulla. Maailmassa on todellakin tarvetta säännöstellä syntyvyyttä, mitä nyt Euroopan tai Suomen laajuset YT-neuvottelut antavat ymmärtää. Syy siihen on että meitä ihmisiä sattuu olemaan täällä maailmassa hieman liikaa. Vanhalta kuullostaa se, että valtiossa tulisi olla veronmaksajia ja sen takia tulisi ihmisen lisääntyä eli toisin sanoen tehdä lisää Suomeen ja muuhun Eurooppaan työttömiä?! Ihmisen tulisi järkeistää asioita eikä vaarantaa ihmisten olemassa oloa täällä enempää, kun harvoin ihminen ajattelee omista tai muiden lapsista mitään kun he täyttävät 18 vuotta. Työ vaheneee ja samalla ihmisten tarve lisääntymisellekin. Suomessa on sosiaaliturva, mutta sitäkin ollaan "ehostamassa" aina vain huonompaan suuntaan eli ne joilla on varaa ja rahaa eli ovat rikkaita niin heillä on todellakin suurin tarve ja varaa hankkia veronmaksajiakin kuin köyhimmillä perheillä, jotka hankkisivat lapsiakin.

Kristityt ovat vainoneet aina muita ihmisiä lisääntymisellä tai varsinkin sillä mikäli ovat olleet sen suhteen vastaisia ja ymmärtäneet sen ehkäisyn ("ehkäisy" ei tarkoita sama kuin avioliitto, jota vielä 60-luvulla pidettiin naisen oikeuksena eikä liioin aborttia). Uskovista on aina tullut "perinteisistä syistä" ehkäisyä tavoittelevien vastaan puhuvia (vaikka raskaana ollut nainen olisi ollut kuoleman kielissä 12. lapsen synnyttämisen jälkeen), koska se on Raamatun vastaista.

Ymmärtäkää kristityt lopulta se yksinkertainen asia että seksi ohjaa suurempaa joukkoa ihmisiä kuin uskonto. Mikäli uskonto ohjaa ihmistä niin se voi olla yhtälainen orjuus, mitä muutkin päihteet kuten alkoholi, tupakka tai huumeet jne.!? Seksi on ihmiselle taas luonnollinen tarve siinä missä ruokakin!! Kristinusko myöskin päihdyttää ihmiset lisääntymään ja millaista on se ehkäisyn laita!! Itse saavat sitten tapella HIV-tartunnankin puolesta tai ottaa siitä vastuun, kun kristinuskon mukainen "ehkäisy" on lisääntyminen (en tarkoita välttämättä Evlut-uskontoa kun kristinuskoa on montaa muutakin sorttia). Se ettei nainen tulisi saada toimia miesvaltaisessa ammatissa kuten esim. pappi, poliisi, palomies (tai tässä tapauksessa), maanmittari tai nuohooja jne. on kyl käsittämättömintä puhetta Suomen kansalaiselta, kun samalla puhutaan Suomesta sivistys- tai hyvintointivaltiosta!? Miksi sivistys- ja hyvinvointivaltiossa saa toimia sellaiset uskonlahkot kuin helluntailaiset tai lestadiolaiset?!

Parisuhteessa ei vain naisen tulisi syödä e-pillereitä vaan niitä tulisi syödä mieskin. Ongelma on se ettei miesten e-pillereitä ole tutkittu täysin että palautuuko hedelmällisyys todellakin KAIKILTA miehiltä takaisin. En oikein hyväksy sitä että 2000 mieheltä miesten e-pillereiden käytettyä (Saksassa tai Itävallassa) palauttaisi siittiöiden määrän tai miehen hedelmällisyydeb 3 kuukauden päästä kun on lopettanut e-pillereiden syönnin. naisilla on kuitenkin eräs merkki siitä, että on mahdollisuutta hedelmöittyä ja se on kuukautiskierto!?

4

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Lapsilisää ei tulisi maksaa niille joiden vuositulot ylittävät tietyn summan lapsen vanhimmilta ja köyhimmillä sitä tulisi lisätä entisestään!! Se on hyvinvointia, että ihminen saa yhteiskunnalta avustuksia, eikä se mitä monet oikeistoryhmät ajattelevat että työn tulisi olla ainut toimeentulo!! Eläkööt sitten sen avuin myöskin silloin kun firma ajautuisi konkurssiin!!

      Mitä onkaan opettanut Suomessa esimerkiksi peruskoulun terveysopin tunnit seksin harjoittamisesta -kenties "valistusta"(?), kun taas monet uskonnolliset liikkeet ovat vaan pitäneet nuorien seksin harjoittamista (ennen avioliittoa) kaameana asiana mutta eivät ymmärrä sitä että avioliitto ei ole vain lapsien tekemistä varten joten tällöinkin tulisi lisääntymistä mahdollisuuksien mukaan säännöstellä.

      Mitä vanhempana lapsen hankkii sen fiksumpi hänestä tulee saati että hankkisi heti kun saa tietoonsa että ihmisellä on pelit ja vehkeet (esim. teiniäidit ja -isät)?? Äitini oli 28-vuotias ja isäni 26-vuotias, kun saivat minut!

      Mua hämmästyttää se, että kuninkaallisetkin, joiden puolisoksi ei valittu ihan mitä tahansa "katupoikaa tai -tyttöä" niin silti niillä on tiettyjä sairauksia ja muita perinnöllisiä tauteja. Eikö niiden tulisi olla Hitlerin nimiämää "arjalaista rotua" !? Tunne ja tiede ei käy koskaan yksin. On olemassa edelleenkin niitä jotka ovat saaneet "ehkäisy kielteisyyden" tunteeseen tai uskoonsa liittyen. Mielestäni heidän, jotka ovat "ehkäisy rajoitteisempia" tai perustavat kannanotonsa ihmisen lisääntymisen perinteisyydelle niin tulisi myöskin maksaa enemmän yhteiskunnalle verovaroja ihan vain siksi että "lisääntyminen on tarpeellisin asia ja jota ei tulisi saada ehkäistä". Ihmisiä on kumminkin maailmassa liikaa!?

      Samoin tahtoisin maksaa veroja lisää, että naiset saisi Suomessa ilmaisen abortin niin halutessaan ja ihminen päättää eutanasiasta eli viimeisistä elinajoistaan. Ehtona tietenkin tulisi päteä samat ihmisiin, mitkä pätevät nykyisin eläinlääkärin antaessa eläimelle eutanasia. Varmasti moni eläinlääkäri antaa kodittomille kissoillekin eutanasian niin samoin tulisi toimia asunnottomille ihmistenkin suhteen, jollei heille ole yhteiskunnan varaa antaa asuntoa!!

    • Ei ole mitään mieltä rohkaista persaukisia lisääntymään. Siihen on olemassa syy miksi he on köyhiä, eikä köyhyys ole peruste lisätä syntyvyyttä.

      • Sinustako pitäisi antaa vain rikkaille se lisääntymisoikeus, eikä rikkaille?! Mielestäni sama tulisi koskea koko Suomea, ettei Suomessa saisi olla perheessä kuin korkeintaan yksi lapsi. Joillekin kun seksi tarkoittaa samaa kuin turhaseksi eli jollei tietoisesti saa lasta ja seksi tulee kysymykseen vain silloin kun ihminen lisääntyy.

        Lisääntyminen perinteisillä tavoin tai tarkoitusperin tulisi Suomesta kieltää. Pitää olla muita järkiperäisiä syitä, kuten hankimme lapsen kun olemme allergiasia eläimille!? :)


      • veroilla asiat kunto
        ateisti1982 kirjoitti:

        Sinustako pitäisi antaa vain rikkaille se lisääntymisoikeus, eikä rikkaille?! Mielestäni sama tulisi koskea koko Suomea, ettei Suomessa saisi olla perheessä kuin korkeintaan yksi lapsi. Joillekin kun seksi tarkoittaa samaa kuin turhaseksi eli jollei tietoisesti saa lasta ja seksi tulee kysymykseen vain silloin kun ihminen lisääntyy.

        Lisääntyminen perinteisillä tavoin tai tarkoitusperin tulisi Suomesta kieltää. Pitää olla muita järkiperäisiä syitä, kuten hankimme lapsen kun olemme allergiasia eläimille!? :)

        minusta maailman väkiluku on siinä mitassa että lapsista pitäisi mätkäistä lisää veroja. vaikka siten että yhdestä lapsesta tulisi lisää veroprosentiin 3% ja toisesta 5% jne. kulutustahan ja luonnonvarojen tuhlausta halutaan verottaa. lapset on siihen paras kohde.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Täytyy tunnustaa

      että olet kauneinta mitä olen nähnyt. Käteni tärisevät vieläkin. Olen tosiaan ihastunut. Tästäkin vaikenen.
      Ikävä
      121
      1589
    2. jos saat yhden

      Toiveen esittää niin mikä olisi
      Ikävä
      99
      1171
    3. Huomenta päivää

      Somen ihmeelliseen maailmaan. 🤗☕🌞💞
      Ikävä
      200
      1066
    4. Jorma Uotinen jakoi hämmentävän kuvan tiukoissa trikoissa - Jopa Vappu Pimiä häkeltyy: "No wau"

      Jorma! Ei huono! Aikamoisen häkellyttävä kuva totta tosiaan! Lue lisää ja katso kuva: https://www.suomi24.fi/viihde/jo
      Suomalaiset julkkikset
      6
      976
    5. Vanhempi mies

      Minä rakastan sua. Ja tiedän, että sullakin on tunteita mua kohtaan. Tätä elämää ei pitäisi tuhlata enää päivääkään. J
      Ikävä
      54
      861
    6. Anna anteeksi

      Olen rikkonut sinua vastaan tavalla, josta minäkin kärsin. Syitä tutkiskellessani löydän vain itseni. Minä kuulin jokais
      Ikävä
      78
      793
    7. Aika haavat parantaa

      Hyvää huomenta ja mukavaa päivää. ☕🌾😊❤️🪷
      Ikävä
      171
      774
    8. Nyt jos haluat vielä jotain nainen

      Niin laita tähän nimikirjain. Muuten klousaan keissin. Liikaa aikaa kulunut.
      Ikävä
      96
      753
    9. HUS näyttää, kuinka paljon turhaa tai vähemmän tarpeellista tehdään verorahoilla

      HUS on laskeskellut, että sieltä voidaan vähentää melkein tuhat ihmistä ilman, että se toiminta häiriintyy, johon verora
      Hallitus
      44
      750
    10. Tänään kun näin sinut

      olit kuin taideteos. Arat ja väsyneet silmäni kaipaavat lepoa sinussa, mutta en voinut katsoa sinua niin paljon kuin hal
      Ikävä
      51
      741
    Aihe