Poika murtautui 10 kertaa mökkiin, omistaja antoi selkäsaunan

Rikosanalyysi

Hollolan Paimelassa tapahtuneiden mökkimurtojen tekijä selvisi. Ilkka Penttinen, 15, murtautui 10 kertaa yhteen kesämökkiin. Omistaja raivostui (Juhani Holopainen, 43,) niin paljon, että viimeisellä murtoyönä hän vartioi pihamaan liiterissä ja hyökkäsi takaa murtautujaan ja löi nyrkkiraudalla tätä 5 kertaa kasvoihin ja heitti seinään. Pojalta murtui nenä ja hänelle tuli lievä aivotärähdys. Oikeudessa käsitellään joulukuussa pojan rikoksia ja lisäksi törkeää pahoinpitelyä. Pojalla oli myös ostuutta naapuri mökkejen murtoihin. -Ilta-Sanomat

17

278

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • asunhollolassa

      Tän on lopputulos kasvatuksesta, ei siihen ole muuta järkistä selitystä. Ite asun hollolas, asunu jo 20 vuotta ja tiedän nää asiat, kun juttu leviää. Poikahan on psykopaatti ja tarvis oikeenlaist apua! EI se sossujen päähän taputtelu auta ja kun on kolmise vuotta viel täysikäsyytee nii olis hyvä tilaisuus puuttua asiaan!

      Joo toi oli lehes ja ei tuu yllätyksenä... Juhanihan on Tamperelaisii, mitä vittuu se tääl päin aikaasa kuluttaa? Bisnesmiehellä nämä kyseiset "nyrkkiraudat" on saletisti lainattu joltain ex-linnakundilta!

    • Keijo1960

      Remmiä vaan perseelle... EI pennut muuten opi mitään! Hävettää vaikka asia ei edes koske mua. Holopainen on varmasti tehnyt oikein ja toivottavasti edes yhdellä lakimiehellä on järkeä ja toimittaa tän kriminaalin lukkojen taakke pikasesti...

    • valtrapaskanenimasii

      Mikään ei oikeuta väkivaltaan! Ei edes ton poikasen teot!

      • 2+10

        Pläääj juust joo suomimammat puolustelee poekaa... Miu aikaan olis tollasilt vedelty perseet punasiks ja vielä pahempaa perekele!!!!!

        Ite en hyväksy koskaan tuota... No mää asun lahes niin silleesti on tuttu sukunimi, isänsä kait oli joskus rauhanturvaaja Afrikas... Nimeltämainitsemato

        Tulos: Tais turvaaminen mennä yli normaalin siviilielämän!


    • Täälläonmenopäällä

      Ei nyt unohdeta jättää syylistämättä tätäkin Juhania... Ihan naurattaa 43 vuotiaan miehen touhut mokomasta asiasta... No joo on tietysti väärin pojalta murtautua sen kesäasuntoon, mutta hei haloo! Tehä nyt blogi tänne nettiin kärsimyksistään/menetyksistään... "Ite oon sen verran rautaa, että pari muksuakin vaikka tulis mun pihamaalle kääntään paikkoja, niin ei tekis pahaa antaa turpaan oikeen olan takaa ja oonhammä 195cm, luulis et pelottava." HUHHUH!!!!! Säälin poikaa, jos tääkin "bisnespelle" on niin omahyväne paska ja itsekäs, että aattelee oman budjettinsa menetyksiä... Mistä myö tiietään poikasen ongelmista, tai jos tää vaikka oli vaan pakkooireisiin kuuluvaa toimintaa?! Hei haloo suomi!!

      • pyhpah

        Sulla pitäis olla perustelu moiseen asiaan! "Ei nyt unohdeta jättää syylistämättä tätäkin Juhania" ??? Miks se pitäs syylistää?! Ensinnäkin se pentu Ilkka raiskasi juuri toisen kesä-asunnon ja toiseksi sinne ei perkele oo mitään asiaa, vaikka missä asuis, tampereel yms.

        Linkkaa se blogi, jos se ees on tääl...


    • britneysvlogkingabou

      Mitähän ton ikänen sieltä ees vie? Luultavammin kaljaa tai röökiä.

      Tai lähinnä muuta mikä kuuluu tuohon ikän. Olisko kenties jotain pelejä/leluja?

    • Olenisä

      Ja lain tavoitteena oli eristää nuorisko rikoksista? Tai ainakin on ollut puhetta eduskunnassa. No tässäpä se nähjään poika kääntelee mökkei, ku on vanhemmat persaukisia ja ei voi ostaa lapsellee videopelejä ja paria perjantai pulloa.

      Vittu jos mä oisin ton isä niin mä antaisin niin selkään, että se ei kävelis!

      • Playboyperkele

        Ja saisit tuomion lapsesi pahoinpitelystä? On siinä isä. Ainii ku seki "hakkaaminen" on kiellettyä laissa.:DD Joo lapsukainen saa kääntää mökit, mutta vanhemmat ei saa kasvattaa oikeanlaisella remmiä-pyllylle tyylillä. Ristiriitainen laki... Vitun vittu!


    • MrJuha82

      "Poikaa syytetään poliisin mukaan omaisuuden vahingoittamisesta, lukuisien alkoholijuomien ja muun arvoomaisuuden sekä elektroniikan anastamisesta/rikkomisesta."

      1. Miksi rikottu omaisuus alussa korjattiin, jos kiriminaali tulee uudestaan ja hajoittaa samat tavarat/ovet/ikkunat?

      2. Miksi ukko vei loppukertomuksen mukaan lisää viinaa mökilleen, jos poika pölli 2 laatikkoa bisseä ekalla kerralla ja lopuilla loput (uudet) juomingit?

      3. Miksi joku arvokkuus kelpasi ja muu rikottiin kirveellä esitutkinnan mukaan?
      Mahtaa pojalla olla päässä sopivasti vikaa, mutta äijällä on vielä enemmän, kun vie lisää saunakaljaa mökillee, kun ne todennäköisesti häviää.

      Ahaa... Eli tässä on tämänkin roope-ankan jekku mukana! (Mitä enemmän sitä omaisuutta ja viinaa lähtee kävelemään, sitä kovemmat rahat oikeudelta ja vakuutusyhtiöltä saa!) On silläkin tullut älynväläys rikastua ja samanaikaisesti köhistyä, kun alkaa laittomasti hakata nyrkkiraudoilla!

    • wespa1

      Hulvattoman hauskaa, että noinkin moni tykkää tästä kirjoituksesta... Tykkääkö lie vääryyden vai oikeuden takia?? Itse en pidä väkivaltaa KOSKAAN hyväksyttävänä, teki uhri sitten mitä vaan, ennen sitä. Todella röyhkeää käytöstä 43-VUOTIAALTA mieheltä!!!!! -Siis joo onhan se mökki oma reviiri ja yksityinen ja lisäksi sillä voi olla tunnearvoa, mutta sekään ei oikeuta yölliseen kiinni käymiseen! Toivon ainakin henkkohtasesti että äijä lähtee lusimaan ja pitkäksi aikaa! Eikö sillä helkuttisoikoot oo aivoja ton enempää suotu, että tajuaisi tehneensä vakavan rikoksen josta saa paljon enemmän kakkuu ku mitä tämäkin Ilkka tulee tästä koskaan saamaan näillänäkymin. Luulisin nykyisten virkamiesten järjellä, että sanktiot ovat vaan pikkuset lainrikkomisen sakot ja ehdonalaista kuukausi! Niin se on aina mennyt vittu soikoon! Mutta edelleenkin minä sieppaa tämän herra Juhanin käytös ja reaktio (tuolla tavalla). Mikään ei oikeuta väkivaltaan! Ei edes hunsvotin murrot. Joo löysinkin kuvan mökistä ja voin linkata sen teille niin näätte:https://www.google.fi/search?q=murto&client=firefox-a&hs=kJc&rls=org.mozilla:fi:official&channel=np&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=8P1jUtvhK8vn4QSmh4DgCA&ved=0CAkQ_AUoAQ&biw=797&bih=387&dpr=1.71#channel=np&q=kesämökki&rls=org.mozilla:fi:official&tbm=isch&facrc=_&imgdii=_&imgrc=fYr9a_C1QVIwBM:;8eAvnD53Fe_05M;http://rysatie19d.nettisivu.org/files//2011/08/270520110153.jpg;http://rysatie19d.nettisivu.org/esittelya-ja-luetteloa/attachment/270520110153/;3264;1832 Vittu soikoot... Ei noin pienellä voi vielä olla tunne arvoa! Kaverillani Salossa on mökki, johon eräs muuan OIKEA rosvoliiga iski noin viis vuotta sitten. Kaikki tarpeellinen hävisi ja pari vuotta äijiä otettiin kiinni ja saatiin. Nyt tavarat on päätyneet takaisin omistajilleen, mutta eihän mökkiä saatu koskaan samanlaiseen kuntoon, ainakaan ulkoa päin. Pari euroa rakennus tarvikkeisiin... Tätsit! EI sellaista summaa tarvi edes maksaa takaisin!

    • rfgbyhj

      Mitähän tuolle rosvolle kuuluu nykyisin?

      • KGBe

        Murhattu kapitalistin toimesta, kun oli liian utelias nuuskimaan!


    • oma-laki-paras

      Tuo on kunnon menoa ollut. Ei minunkaan tutut ja minä mitään poliisia paikalle kutsu vaan hoidellaan rikolliset itse vaikka 5 m mullan alle kun on kaivinkonekkin eikä ole löytynyt niitä ikinä.

    • Täschen

      Kirveellä sormet poikki kun ujuttaa itseänsä oven raosta sisälle, tai minkin raudat näpeille, kirurgi setä niitä kyllä ruuvailee kiinni jos on onnistuttu saamaan pätkät mukaan, ei ehkä ihan 100% toimi. Sormista vuotaakin ihan hitosti verta pienemmistäkin vammoista. Sähkö on myös kiva ylläri.

    • Saatanallisetsäkeet

      "FENN MK6 -HETITAPPAVAT RAUDAT
      16,90 €
      FENN MK6 -minkin, näädän, piisamin ja kärpän metsästykseen täyttäen hetitappaville raudoille säädetyt vaatimukset."

      Luulisi kelpaavan nakkisormillekin. Voipi olla ettei pelkkä Mobilatilla rasvaaminen riitä vaan pitää käydä päivystyksessä.

    • Anonyymi

      Meidän mökkiin murtauduttiin, jotakin tavaroita saimme takaisin, ei kaikkia. Mökin sai melkein entiseslleen, mutta rosvo "jäi asumaan lähistölle". Aina piti pälyillä ympäriinsä, lapset pelkäsivät vuosia jne. Henkiset seuraukse olivat pahimmat ja mökki oli häpäisty.

      Ennen oli paremmin, rosvo jäädessään kiinni olisi saanut kunnon selkäsaunan, risua paljaalle, niin kipu ja häpeä olisi pistänyt järjestykseen. Tuon ikäinen ei kehtaa edes oikeudessa sanoa, että hänet on piiskattu. Tuollainen kaikkien tuntema hulttio oppii kyllä tavoille jos kunnolla neuvotaan.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. KUPSinpelaaja vangittu törkeästä rikoksesta

      Tänään tuli uutinen että Kupsin sopimuspelaajs vangittu törkeästä rikoksesta epäiltynä. Kuka pelaaja kysressä ja mikä ri
      Kuopio
      14
      1412
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      28
      1285
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      63
      1182
    4. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      11
      1072
    5. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      65
      1026
    6. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      27
      1015
    7. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      9
      1003
    8. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      30
      989
    9. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      6
      981
    10. Kaupungin valtuuston yleisötilaisuus

      YouTubessa katsojia 76 Buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha
      Varkaus
      1
      980
    Aihe