Poika murtautui 10 kertaa mökkiin, omistaja antoi selkäsaunan

Rikosanalyysi

Hollolan Paimelassa tapahtuneiden mökkimurtojen tekijä selvisi. Ilkka Penttinen, 15, murtautui 10 kertaa yhteen kesämökkiin. Omistaja raivostui (Juhani Holopainen, 43,) niin paljon, että viimeisellä murtoyönä hän vartioi pihamaan liiterissä ja hyökkäsi takaa murtautujaan ja löi nyrkkiraudalla tätä 5 kertaa kasvoihin ja heitti seinään. Pojalta murtui nenä ja hänelle tuli lievä aivotärähdys. Oikeudessa käsitellään joulukuussa pojan rikoksia ja lisäksi törkeää pahoinpitelyä. Pojalla oli myös ostuutta naapuri mökkejen murtoihin. -Ilta-Sanomat

17

316

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • asunhollolassa

   Tän on lopputulos kasvatuksesta, ei siihen ole muuta järkistä selitystä. Ite asun hollolas, asunu jo 20 vuotta ja tiedän nää asiat, kun juttu leviää. Poikahan on psykopaatti ja tarvis oikeenlaist apua! EI se sossujen päähän taputtelu auta ja kun on kolmise vuotta viel täysikäsyytee nii olis hyvä tilaisuus puuttua asiaan!

   Joo toi oli lehes ja ei tuu yllätyksenä... Juhanihan on Tamperelaisii, mitä vittuu se tääl päin aikaasa kuluttaa? Bisnesmiehellä nämä kyseiset "nyrkkiraudat" on saletisti lainattu joltain ex-linnakundilta!

  • Keijo1960

   Remmiä vaan perseelle... EI pennut muuten opi mitään! Hävettää vaikka asia ei edes koske mua. Holopainen on varmasti tehnyt oikein ja toivottavasti edes yhdellä lakimiehellä on järkeä ja toimittaa tän kriminaalin lukkojen taakke pikasesti...

  • valtrapaskanenimasii

   Mikään ei oikeuta väkivaltaan! Ei edes ton poikasen teot!

   • 2+10

    Pläääj juust joo suomimammat puolustelee poekaa... Miu aikaan olis tollasilt vedelty perseet punasiks ja vielä pahempaa perekele!!!!!

    Ite en hyväksy koskaan tuota... No mää asun lahes niin silleesti on tuttu sukunimi, isänsä kait oli joskus rauhanturvaaja Afrikas... Nimeltämainitsemato

    Tulos: Tais turvaaminen mennä yli normaalin siviilielämän!


  • Täälläonmenopäällä

   Ei nyt unohdeta jättää syylistämättä tätäkin Juhania... Ihan naurattaa 43 vuotiaan miehen touhut mokomasta asiasta... No joo on tietysti väärin pojalta murtautua sen kesäasuntoon, mutta hei haloo! Tehä nyt blogi tänne nettiin kärsimyksistään/menetyksistään... "Ite oon sen verran rautaa, että pari muksuakin vaikka tulis mun pihamaalle kääntään paikkoja, niin ei tekis pahaa antaa turpaan oikeen olan takaa ja oonhammä 195cm, luulis et pelottava." HUHHUH!!!!! Säälin poikaa, jos tääkin "bisnespelle" on niin omahyväne paska ja itsekäs, että aattelee oman budjettinsa menetyksiä... Mistä myö tiietään poikasen ongelmista, tai jos tää vaikka oli vaan pakkooireisiin kuuluvaa toimintaa?! Hei haloo suomi!!

   • pyhpah

    Sulla pitäis olla perustelu moiseen asiaan! "Ei nyt unohdeta jättää syylistämättä tätäkin Juhania" ??? Miks se pitäs syylistää?! Ensinnäkin se pentu Ilkka raiskasi juuri toisen kesä-asunnon ja toiseksi sinne ei perkele oo mitään asiaa, vaikka missä asuis, tampereel yms.

    Linkkaa se blogi, jos se ees on tääl...


  • britneysvlogkingabou

   Mitähän ton ikänen sieltä ees vie? Luultavammin kaljaa tai röökiä.

   Tai lähinnä muuta mikä kuuluu tuohon ikän. Olisko kenties jotain pelejä/leluja?

  • Olenisä

   Ja lain tavoitteena oli eristää nuorisko rikoksista? Tai ainakin on ollut puhetta eduskunnassa. No tässäpä se nähjään poika kääntelee mökkei, ku on vanhemmat persaukisia ja ei voi ostaa lapsellee videopelejä ja paria perjantai pulloa.

   Vittu jos mä oisin ton isä niin mä antaisin niin selkään, että se ei kävelis!

   • Playboyperkele

    Ja saisit tuomion lapsesi pahoinpitelystä? On siinä isä. Ainii ku seki "hakkaaminen" on kiellettyä laissa.:DD Joo lapsukainen saa kääntää mökit, mutta vanhemmat ei saa kasvattaa oikeanlaisella remmiä-pyllylle tyylillä. Ristiriitainen laki... Vitun vittu!


  • MrJuha82

   "Poikaa syytetään poliisin mukaan omaisuuden vahingoittamisesta, lukuisien alkoholijuomien ja muun arvoomaisuuden sekä elektroniikan anastamisesta/rikkomisesta."

   1. Miksi rikottu omaisuus alussa korjattiin, jos kiriminaali tulee uudestaan ja hajoittaa samat tavarat/ovet/ikkunat?

   2. Miksi ukko vei loppukertomuksen mukaan lisää viinaa mökilleen, jos poika pölli 2 laatikkoa bisseä ekalla kerralla ja lopuilla loput (uudet) juomingit?

   3. Miksi joku arvokkuus kelpasi ja muu rikottiin kirveellä esitutkinnan mukaan?
   Mahtaa pojalla olla päässä sopivasti vikaa, mutta äijällä on vielä enemmän, kun vie lisää saunakaljaa mökillee, kun ne todennäköisesti häviää.

   Ahaa... Eli tässä on tämänkin roope-ankan jekku mukana! (Mitä enemmän sitä omaisuutta ja viinaa lähtee kävelemään, sitä kovemmat rahat oikeudelta ja vakuutusyhtiöltä saa!) On silläkin tullut älynväläys rikastua ja samanaikaisesti köhistyä, kun alkaa laittomasti hakata nyrkkiraudoilla!

  • wespa1

   Hulvattoman hauskaa, että noinkin moni tykkää tästä kirjoituksesta... Tykkääkö lie vääryyden vai oikeuden takia?? Itse en pidä väkivaltaa KOSKAAN hyväksyttävänä, teki uhri sitten mitä vaan, ennen sitä. Todella röyhkeää käytöstä 43-VUOTIAALTA mieheltä!!!!! -Siis joo onhan se mökki oma reviiri ja yksityinen ja lisäksi sillä voi olla tunnearvoa, mutta sekään ei oikeuta yölliseen kiinni käymiseen! Toivon ainakin henkkohtasesti että äijä lähtee lusimaan ja pitkäksi aikaa! Eikö sillä helkuttisoikoot oo aivoja ton enempää suotu, että tajuaisi tehneensä vakavan rikoksen josta saa paljon enemmän kakkuu ku mitä tämäkin Ilkka tulee tästä koskaan saamaan näillänäkymin. Luulisin nykyisten virkamiesten järjellä, että sanktiot ovat vaan pikkuset lainrikkomisen sakot ja ehdonalaista kuukausi! Niin se on aina mennyt vittu soikoon! Mutta edelleenkin minä sieppaa tämän herra Juhanin käytös ja reaktio (tuolla tavalla). Mikään ei oikeuta väkivaltaan! Ei edes hunsvotin murrot. Joo löysinkin kuvan mökistä ja voin linkata sen teille niin näätte:https://www.google.fi/search?q=murto&client=firefox-a&hs=kJc&rls=org.mozilla:fi:official&channel=np&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=8P1jUtvhK8vn4QSmh4DgCA&ved=0CAkQ_AUoAQ&biw=797&bih=387&dpr=1.71#channel=np&q=kesämökki&rls=org.mozilla:fi:official&tbm=isch&facrc=_&imgdii=_&imgrc=fYr9a_C1QVIwBM:;8eAvnD53Fe_05M;http://rysatie19d.nettisivu.org/files//2011/08/270520110153.jpg;http://rysatie19d.nettisivu.org/esittelya-ja-luetteloa/attachment/270520110153/;3264;1832 Vittu soikoot... Ei noin pienellä voi vielä olla tunne arvoa! Kaverillani Salossa on mökki, johon eräs muuan OIKEA rosvoliiga iski noin viis vuotta sitten. Kaikki tarpeellinen hävisi ja pari vuotta äijiä otettiin kiinni ja saatiin. Nyt tavarat on päätyneet takaisin omistajilleen, mutta eihän mökkiä saatu koskaan samanlaiseen kuntoon, ainakaan ulkoa päin. Pari euroa rakennus tarvikkeisiin... Tätsit! EI sellaista summaa tarvi edes maksaa takaisin!

  • rfgbyhj

   Mitähän tuolle rosvolle kuuluu nykyisin?

   • KGBe

    Murhattu kapitalistin toimesta, kun oli liian utelias nuuskimaan!


  • oma-laki-paras

   Tuo on kunnon menoa ollut. Ei minunkaan tutut ja minä mitään poliisia paikalle kutsu vaan hoidellaan rikolliset itse vaikka 5 m mullan alle kun on kaivinkonekkin eikä ole löytynyt niitä ikinä.

  • Täschen

   Kirveellä sormet poikki kun ujuttaa itseänsä oven raosta sisälle, tai minkin raudat näpeille, kirurgi setä niitä kyllä ruuvailee kiinni jos on onnistuttu saamaan pätkät mukaan, ei ehkä ihan 100% toimi. Sormista vuotaakin ihan hitosti verta pienemmistäkin vammoista. Sähkö on myös kiva ylläri.

  • Saatanallisetsäkeet

   "FENN MK6 -HETITAPPAVAT RAUDAT
   16,90 €
   FENN MK6 -minkin, näädän, piisamin ja kärpän metsästykseen täyttäen hetitappaville raudoille säädetyt vaatimukset."

   Luulisi kelpaavan nakkisormillekin. Voipi olla ettei pelkkä Mobilatilla rasvaaminen riitä vaan pitää käydä päivystyksessä.

  • Anonyymi

   Meidän mökkiin murtauduttiin, jotakin tavaroita saimme takaisin, ei kaikkia. Mökin sai melkein entiseslleen, mutta rosvo "jäi asumaan lähistölle". Aina piti pälyillä ympäriinsä, lapset pelkäsivät vuosia jne. Henkiset seuraukse olivat pahimmat ja mökki oli häpäisty.

   Ennen oli paremmin, rosvo jäädessään kiinni olisi saanut kunnon selkäsaunan, risua paljaalle, niin kipu ja häpeä olisi pistänyt järjestykseen. Tuon ikäinen ei kehtaa edes oikeudessa sanoa, että hänet on piiskattu. Tuollainen kaikkien tuntema hulttio oppii kyllä tavoille jos kunnolla neuvotaan.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Kerro kaivatustasi jotakin mukavaa.

   Itse aloitan: hyvännäköinen ja ahkera ❤️‍🔥
   Ikävä
   116
   2131
  2. Missä päin suomea kaivattusi asustelee?

   Oma kaivattuni (mies(J) asuu Uudenmaan läänissä.
   Ikävä
   89
   1591
  3. Donald Trump joutui ammutuksi vaalitilaisuudessaan

   Näin se näyttää olevan, että Trumpilla on niin kannattajia kuin vastustajiakin. Hengissä käveli pois, ilmeisesti jokin
   Maailman menoa
   242
   1516
  4. Koulutus ja parisuhde

   Haluatko että sun kumppani on korkeasti koulutettu?
   Ikävä
   129
   1095
  5. Tietääkö kaivattusi

   Että kaipaat häntä?
   Ikävä
   61
   1074
  6. Minä haluan sinut

   Rakkaakseni... Vain sinut kukaan muu ei kelpaa olet sydämeni valittu rakas rakastan sinua. 💗
   Ikävä
   35
   1016
  7. Paljonko on sinun ja kaivattusi välimatka?

   Kuinka paljon on matkaa hänen syliin?Vastaan 165km 😪💔🚙
   Ikävä
   64
   1006
  8. Hurraa! Olen alkanut tulla järkiini.

   Minulla on vielä kuukausi aikaa yrittää unohtaa sinut, mies. Sitten kun tapaamme, en tarvi teeskennellä neutraalisuutta,
   Ikävä
   68
   932
  9. Tänään rohkaisin

   Mieleni (tai siis eilen jos tarkkoja ollaan ja kävelin ihan sun kodin ohi molemmin puolin 😂😆🤭 katelin tarkkaan ympäri
   Ikävä
   69
   881
  10. Mitäs mä oon sanonnu

   "Kaupungissa asuminen lisää tutkimusten mukaan mielenterveyden ongelmia." https://www.iltalehti.fi/terveysuutiset/a/24b
   Sinkut
   183
   880
  Aihe