Häpeän itseäni..

hävettää355

Olen tällainen mitä ne nyt sanoo kaksikymmentä kaksi vuotias naisen alku. Asun yhdessä poikaystäväni kanssa joka on minua viisitoista vuotta vanhempi. Hänellä on kolme lasta, kaikilla eri äidit.
Minulla ei ole itsellä lapsia.

Meidän suhde on hyvä, luulisin että ymmärrämme toisiamme hyvin, rakastamme toisiamme. Mutta joissakin asioissa näkyy ikä ero ja se että toinen on kokeneempi.

Minä tulen alkoholisti perheestä, omat ongelmat jne. On asioita joita en osaa. Rakastan pesemistä, lasten hoivaamista, metsästää, ulkona oleskelua, puiden halkomista. Mutta en osaa tehdä kunnon ruokaa.

Masennuttaa kun saan tästä kuulla joka ikinen päivä, vielä sillä lailla että mies suuttuu kunnolla ja päättää vetää minut vielä enemmän maahan sanoilla jotka pistää sydämeen.

Älkää ymmärtäkö väärin, minä rakastan häntä. En ole koskaan tykännyt ruuanlaitosta, enkä ainakaan tämän jälkeen tynkää. Mitä voin tehdä? Hän sanoo aina etten osaa MITÄÄN, mutta ei sano koskaan mitään siihen kun talo on puhtaana jne.

Tämä vetää minut kunnolla maahan, ja ajattelen muuttamista takaisin kotimaahan suomeen. Vain pikkuasian takia, josta on tullut iso riidan aihe.

2

171

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • hyi

   Paska tarina keksi uus

  • No hei

   Sinulla ei ole mitään hävettävää, mummonikaan ei kotitöitä osannut ennen kuin meni naimisiin ja alkoi opetella, ja päätyi vuosien päästä Marttaliittoon paikallisjohtajaksi. Pappa aina kunnioitti häntä suuresti, eikä olisi antanut kenenkään kohdella häntä niin kuin poikaystäväsi sinua (ja lastensa äitejä) kohtelee. Suoraan sanottuna hän ei vaikuta lämpimältä eikä luotettavalta mieheltä, ansaitsisit paremman.

   Mies saattaa olla itse-asiassa katkera nuoruudestasi juuri siksi, kun sinä olet se turmeltumaton osapuoli, jolla on paljon annettavaa. Hän puolestaan on ehkä aikuinen renttu, joka ei ole sitoutunut edellisiinkään naisiinsa, mutta on ikuisesti kiinni heissä lasten eli perheen kautta. Sinä vielä voisit löytää jonkun todellisen miehen ja elää ehjän ja yksiavioisen elämän hänen kanssaan.

   En tarkoita, ettei ihminen enää monien erojen jälkeen voisi löytää pysyvää onnea jonkun kanssa, mutta poikaystäväsi ei sellaiselta kuulosta. Hänen tapauksessaan kokemus ei näyttäisi karruttaneen viisautta eikä lempeyttä. Ei tuo minusta edes eloisan temperamentinkaan piikkiin mene, jos tyyppi joka päivä vähättelee ja ilkkuu jostain asiasta missä et ole parhaimmillasi.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Valkeakosken tappo

   "Tyttö löytyi poliisin mukaan kuolleena läheisestä metsästä muutaman sadan metrin päässä kotoaan. Uhrin löysivät hänen k
   Henkirikokset
   155
   27408
  2. Kuka oli tekijä?

   Jos tekijä oli suomalainen, onko hänen vanhempiaan jo tavoitettu? Mitä mieltä ovat aikamiespoikansa teosta? Entä puoliso
   Valkeakoski
   191
   17396
  3. Valkeakosken murhaaja-raiskaaja on kantasuomalainen mies tiedottaa poliisi

   Some- ja palstapersut ehtivät jo moneen kertaan julistaa tekijän maahanmuuttajaksi. Miten meni niin kuin omasta mielestä
   Maailman menoa
   340
   9139
  4. 15-vuotiaan ruumis valkeakoskella

   Nuoria tyttöjä tappavat miessaalistajat ja toiset nuoret. Miessaalistajille ruumiin kätkeminen tai tuhoaminen ei ole on
   Poliisi
   27
   6328
  5. Valkeakosken kiinniotettua ei epäillä

   Kummallisia kommentteja ja uhkauksia poliisi taas jakelee orjakansalle muituttaakseen verisrstä kostosta jos rahvas kapi
   Maailman menoa
   19
   4083
  6. Kantasuomalainen mies pidätetty - ulkomaalaiset syyttömiä tekoon

   Verityöstä on pidätetty vuonna 2005 syntynyt mieshenkilö. Ulkomaalaisilla ei mitään yhteyttä tekoon.
   Valkeakoski
   191
   3738
  7. Onko tekijän nimi tiedossa?

   Joko tiedetään?
   Valkeakoski
   21
   1614
  8. Miksi kaupunki toivoo nuorilta malttia?

   https://www.hs.fi/suomi/art-2000010453236.html "Älkää suunnitelko kostoa" Mistä on kyse? ”Toivomme, että nuorten taho
   Valkeakoski
   43
   1457
  9. Miten meidän käy

   Olen syvästi pahoillani puolestasi siitä, mitä kävi. En ehkä pysty sitä täysin kertomaankaan sinulle. Tuo on taustalla m
   Ikävä
   49
   1205
  10. Toivottavasti tekijää ei suojella

   Eikä mitään peitellä. Itselläni on 15-vuotias tytär myös ja voin hieman kuvitella tilannetta. Nämä tämmöiset tapaukset v
   Valkeakoski
   50
   1134
  Aihe