pullon lämpimänä pysyminen

äippäbcvuhf

Lenkillä ollessa ilmat kylmenneet joten kuinka pitää matkaeväspullo mukana ja ainakin kädenlämpöisenä? meillä poika käy heti yskimään kun kylmässä ilmassa kylmää maitoo syö. Onko pullon lämmittimiä olemassa?

15

361

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Niisku-10

      Miksi ihmeessä lenkillä sitten pitää juoda maitoa?

    • Kannattaisiko..

      se maito juoda kotona ennen ulos lähtöä?

    • Whatafuck?

      Maitoa ei saa säilyttää pitkään lämmitettynä! Tämä nyt on lapsenhoidon aa ja oo. Jos lapsi tarvitsee lämpimän matkajuoman, laita pulloon lämmintä vettä ja pullo vaikka villasukkaan!

    • lämpöpussi

      Jossain olen nähnyt "tuttipullon mentäviä" termospusseja, mikä vähän pitää kauemmin lämpimänä juomaa. En tiedä tarkemmin mutta google tietää.

    • asdfsdgdfg

      Toki jossain termarissa pysyy lämpimänä, mutta ei ole kyllä suotavaa juottaa lämpösäilytyksessä ollutta maitoa, et varmaan itsekkään joisi? bakteereita alkaa siihen muodostumaan ja kohta on vauva ruikulla. Voisit syöttää vauvan ennen lenkille lähtöä, ja jos olette kovin kauan reissussa, niin kartoita lähiympäristö,onko esim. kahviloita joissa voisi tarvittaessa maidon lämmittää. tässäkin tapauksessa tietysti parikin pulloa mukaan ja niihin annokset valmiiksi. uudelleen ei ylijäämämaitoa saa lämmittää. vesi on hyvä janojuoma, ja vauvankin voi opettaa hyvin juomaan sitä.

      • Ei liian aikaisin

        Riippuu tietysti siitä, minkä ikäisestä vauvasta puhutaan, mutta eipä se ihan pieni imeväinen vettä mihinkään tarvitse. Vie vain turhaan tilaa maidolta vatsalaukussa.


      • Ei liian aikaisin
        Ei liian aikaisin kirjoitti:

        Riippuu tietysti siitä, minkä ikäisestä vauvasta puhutaan, mutta eipä se ihan pieni imeväinen vettä mihinkään tarvitse. Vie vain turhaan tilaa maidolta vatsalaukussa.

        Ja miinusta on tullut tähän, koska...? Miksi pitää faktaa miinustaa, ihmettelen vaan?


    • äippänhujhg

      Ei nuku ilman maitoa. emme asu kahviloiden yms läheisyydessä ja jos vauva nukkuu ni sisälle ei sitä viedä koska vauva herää samantien ku tulee kuuma. Juu en oo lämmitettyä maitoo laittanutkaan pulloon. Purkista puhtaaseen pulloon säilyvyys on pari tuntia (tiedän sylkijutun)

      • Niisku-10

        Ei vauva nukkumiseen mitään maitoa tarvitse. Jos vauva on syönyt riittävästi ja jostain syystä herää kesken unien, niin laita vaikka tutti suuhun. Turha opettaa vauvaa siihen, että joka kerta kun hän herää, hän muka tarvitsisi maitoa. Itsehän vauvan tähän olet opettanut...


      • Meillä..

        ei ole lapset tarvinut koskaan nukahtamiseen maitoa. Olisihan se ollutkin koomista, jos pitäisi imettää samalla kun vaunuihin nukuttaa ;) Esikoisella oli tutti, toisella ei sitäkään. Kyllä se uni voittaa vaunujen kyydissä ilmankin.


    • öööööööääää

      Siis jos ei nuku ilman maitoa niin miksi maidon ei voi juottaa ennen lenkille lähtöä? Miksi se pitäisi juottaa kesken lenkin?

    • äippäkjhc

      no tullaan nyt tähä taas että mä juotan/syötän silloin ku laps sitä haluaa, ja meillä nyt nukahtaa pullolle. mitää tutteja käytetä. Mut alunperin kysyinki että onko pulloille semmost pussukkaa olemassakaan mikä pitää maidon tai nannipurkin suht huoneenlämpöisenä ulkona 20 asteen pakkasessa vaikkapa. Koska jäätyä ei saa jos esim jouluna mennää kyläilee, ja on vaikka pakkasta.

      • Whatafuck?

        Laita se nannipurkki vaikka lapsen makuupussin sisään rattaissa, niin ei varmasti jäädy. Tai laita purkki vaikka oman toppatakkisi povitaskuun. :D

        Jos te nyt sitten satutte menemään joulukylään kävellen rattaita työnnellen matkan, joka kestänee tunnin tai enemmän ja jos nyt sitten sattuu olemaan se -20 astetta pakkasta. Auton sisätiloissahan purkit ei jäädy.


    • t343233

      ei ne maidot ny ehdi hetkessä pakkasessakaan jäätyä, jos säilytät laukussa tmv. Ja mikset voisi laittaa termariin kuumaa vettä lähteissäsi ja lämmittää tuttipullon siinä sitten, kun tarvetta on, missä ikinä sitten olettekin. Lastentarvikeliikkeestä voinee kysellä erilaisia lämmittimiä ja lämmityssysteemejä noille.

    • jvk,jvj

      laita pullo tissien väliin. siis mahd. lähelle ihoa

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 107
      2072
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      56
      1946
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      15
      1895
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      19
      1667
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      20
      1598
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      12
      1398
    7. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      26
      1340
    8. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      11
      1326
    9. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      15
      1311
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      6
      1262
    Aihe