Kinnulan valtuustosta farssi

kepulipeli

22

628

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kepulipeli

      "Keskisuomalainen / Pirjo Nyman
      22.10.2013 19:45 22.10.2013 19:58
      Kinnulan kunnanvaltuusto kokoontui tiistaina käsittelemään kunnanjohtaja Juha Urpilaisen erottamista. Kokous päättyi ensimmäiseen puheenvuoroon. Keskustan valtuutettu Rauno Kinnunen ilmoitti, että hän ei ole saanut kuntalain ja Kinnulan valtuuston työjärjestyksen mukaisesti erillistä kutsua kokoukseen vähintään neljä päivää ennen kokousta. Paikalle hän oli kuitenkin osannut paikallislehti Kotiseudun Sanomien tiedon varassa.

      Asia tarkistettiin kunnansihteeri Henrik Kiviniemen sähköpostista ja todettiin , että näin oli käynyt.

      -Ei minulla ole mitään selitystä asialle, joutui Kiviniemi toteamaan.

      Kokous päätettiin alle kymmenen minuutin kestettyään. Harvinaisen suuri yleisö lähti kotimatkalle ällistyneenä ja pettyneenäkin. Seuraava kokous pyritään pitämään ensi viikon maanantaina.

      Kokouskahveilla keskusteltiin yleisesti Kinnulan kunnan tietoturvatilanteesta."

    • kuka mitä häh

      Sellaista on tullut kuultua että noille kuntien päättäjille jakamille koneille olisi pääsy muillakin "määrättyä virkaa" hoitavilla kunnissa kuin vain sillä jolle kone on annettu kunnallisten asioiden päättämiseen.
      Jopa niin että kaikkien noiden kunnasta jaettujen salasanat olisivat myös toisella tiedossa. Siksi ei kaikki uskalla hoitaa "omia asioitaankaan" noilla "kuntakoneilla".
      Kovasti on kokemusta siitä mitä möröt tekevät koneella!

      • Vaino Harhainen

        No ei helv... et voi olla noin tyhmä! Jo on kunnanvaltuutetuilla ja viranhaltijoilla selitykset OMILLE VIRHEILLE ei voi muuta sanoa :DDDDDDD

        Tehkää tutkintapyyntö ja äkkiä että pääsevät muuallakin nyt nauramaan teille :DDD


      • kuka mitä häh
        Vaino Harhainen kirjoitti:

        No ei helv... et voi olla noin tyhmä! Jo on kunnanvaltuutetuilla ja viranhaltijoilla selitykset OMILLE VIRHEILLE ei voi muuta sanoa :DDDDDDD

        Tehkää tutkintapyyntö ja äkkiä että pääsevät muuallakin nyt nauramaan teille :DDD

        Tuo kuulemani on muualla kuultua ja ainakin päättäjät varmistavat "omat asiansa" käyttämällä itse ostamiaan koneita...
        Itse en kuulu ns. päättäjäkaartiin.


      • Vaino Harhainen
        kuka mitä häh kirjoitti:

        Tuo kuulemani on muualla kuultua ja ainakin päättäjät varmistavat "omat asiansa" käyttämällä itse ostamiaan koneita...
        Itse en kuulu ns. päättäjäkaartiin.

        No jospa pitäisi päättäjille opettaa perus-atk:ta sen verran että vaihtavat sen salasanansa jos tämmöiset salaliitot niin kovasti pelottaa. Ei se ole rakettitiedettä. :D

        Toisekseen, kyllä nämä asiat pystytään todentamaan lokista. Terveiset valtuutetuille, että selittelyt sikseen, nolaatte itsenne vaan...


    • Ihmeidenaika

      Miten voi olla tuollainen tapa kutsua valtuusto koolle? Mitä virkaa tällaisella kunnalla on? Mistä kuvitellaan löytyvän uusi ihmemies-kunnanjohtaja, joka kääntää verotulot nousuun, muuttotappion voitoksi ja puhdistaa kunnan maineen?

      • se on maan tapa...

        kuntalaki 54 §:

        "Kokouskutsu on lähetettävä vähintään neljä päivää ennen kokousta. Samassa ajassa on kokouksesta annettava yleisesti tieto siten kuin 64 §:ssä säädetään. Kokouskutsu voidaan lähettää sähköisesti, jos kunta huolehtii, että tähän tarvittavat tekniset välineet ja yhteydet ovat käytettävissä."


      • posti vie ja tuo
        se on maan tapa... kirjoitti:

        kuntalaki 54 §:

        "Kokouskutsu on lähetettävä vähintään neljä päivää ennen kokousta. Samassa ajassa on kokouksesta annettava yleisesti tieto siten kuin 64 §:ssä säädetään. Kokouskutsu voidaan lähettää sähköisesti, jos kunta huolehtii, että tähän tarvittavat tekniset välineet ja yhteydet ovat käytettävissä."

        Jos "tynkäkokouksessa" ehdittiin pitämään nimihuuto ja kirjattiin paikalla olijat ja jos seuraavaan kokoukseen ilmoitettiin kutsu, niin nyt ei pitäis kenenkään jääneen ilman kutsua. No, tietysti jos joku luikahti vessaan siksi aikaa kun kokouksesta ilmoitettiin!


    • weofjpwoejfwpoejf

      Suora lainaus / Keskisuomalainen 23.10.2013:

      "Puuttunut kutsu vesitti Urpilaisen erokäsittelyn

      Kinnula: Kunnanjohtajan aseman puntarointi siirtyi maanantaihin.

      Kinnula
      Pirjo Nyman

      Kinnulan kunnanvaltuusto kokoontui tiistaina käsittelemään kunnanjohtaja Juha Urpilaisen erottamista.
      Vain kymmenen minuuttia kestänyt kokous päättyi farssinomamisesti ensimmäiseen puheenvuoroon.
      Keskustan valtuutettu Rauno Kinnunen ilmoitti, että hän ei ole saanut kuntalain ja Kinnulan valtuuston työjärjestyksen mukaisesti erillistä kutsua kokoukseen vähintään neljä päivää ennen kokousta.
      Paikalle hän kertoi osanneensa paikallislehti Kotiseudun Sanomien tiedon varassa. Hän oli kuitenkin varautunut kirjallisella puheenvuorolla aiheesta.

      Kutsuttujen tiedot tarkistettiin kunnansihteeri Henrik Kiviniemen sähköpostista ja todettiin, että merkintää Kinnuselle lähetetystä postista ei löytynyt.
      -Minulla ei ole mitään selitystä asialle. Ihmettelen kyllä, että olen tehnyt inhimillisen virheen kolme kertaa juuri tämän valtuutetun kohdalla, koska kokousmateriaali lähetettiin kolmessa erässä ja vielä kahtena eri päivänä. Kirjoitan jokaisen vastaanottajan nimen erikseen, koska en ole ehtinyt ryhmälähetystä laatimaan totesi tapahtumien keskiöön joutunut Kiviniemi Keskisuomalaiselle.
      Kokoomuksen valtuutettu ja kunnanhallituksen jäsen Anitta Hakkarainen oli tuohtunut ja suorasanainen. Hän epäili vahvasti jonkinlaista tunkeutumista tietokonejärjestelmään. Kinnulan kunnanhallituksen salaisten tietojen vuotamisesta on tehty jo aiemmin tutkintapyyntö poliisille.
      Kokousta seuranneilla kahveilla keskusteltiin yleisesti Kinnulan kunnan tietoturvatilanteesta.
      Useat valtuutetut pitivät kummallisena sitä, että kunnan sähköpostiosoitetta käyttävät eivät voi itse vaihtaa salasanojaan.

      Kokousyleisön joukossa nähtiin myös kunnanjohtaja Juha Urpilainen, joka muun muassa valokuvasi kokousvirkailijoiden sähköpostin tarkistuspuuhia. Hän palaa töihin pitkältä sairaus- ja sitä seuranneelta vuosilomalta perjantaina.
      Kunnanvaltuusto kokoontuu seuraavan kerran niin pian kuin työjärjestyksen mukaan on mahdollista eli ensi viikon maanantaina 28.10. Esityslista on silloin sama kuin tiistain ennätyslyhyessä kokouksessa."

      • hehhh

        "useat valtuutetut pitivät kummallisena sitä, että kunnan sähköpostiosoitetta käyttävät eivät voi itse vaihtaa salasanojaan"

        Lue: eivät osaa vaihtaa salasanojaan. Se ei tietysti sinänsä mitenkään kummallista ole kun tätä näytelmää seuraa.


    • joojoojoojoo
    • poismuuttanut

      Kyllä sitä Kinnulan imagoa nyt rakennetaan tosisaan, valitettavasti vääränlaista. Ajojahti kyseessä ja se tehdään todella ilman ammattitaitoia. Hävettää olla syntyperäinen kinnulalainen. Jos kunta joutuu joka tapauksessa maksamaan, joko vapaaehtoisen korvauksen, oikeudenkautta tulevan korvauksen kautta myöhemmin, tai jopa kaikkein kalleimman ratkaisun eläköitymisen kautta, (viimeinen työnantaja maksaa aina eläkevakuutusmaksut enenenaikaisesta eläköitymisestkä) niin pitäisiköhän jonkun kunnassa asuvan laittaa kunnallislain mukaisesti päättäjät taloudelliseen vastuuseen. Kyse on mahdollisesti kuitenkin satojen tuhansien eurojen määrästä. Mutta rahaa taitaapi Kinnulassa olla yllin kyllin

    • koulutus?

      Sen siitä saa kun valitaan valtuustoon ihmisiä joilla ei ole harmainta tietoakaan kuntataloudesta yms. Pelkkä "maitotilin" hoitaminen kokemuksena ei valitettavasti riitä...

    • hissunkissun...

      Ei taida sihteeri uskaltaa myöntää virhettään. Kinnulassahan on perinteisesti nyljetty elävältä vähemmästäkin. Parempi yrittää syyttää vaan muita...

    • spoja

      Nämä koukerot ovat viimeisiä kuolonkouristuksia. Kinnulan kaltaiset pienet tuppukylät yhdistetään Viitaunioniin. Tuskin edes Mauri pystyy enää pelastamaan näitä kuntia.

      • pintarikkoja vain

        Vai että Mauri pelastais; eihän Mauri ole saanut aikaseksi edes kunnollista asfalttipintaa isoimmille teille Kinnulassa! Urpilassakin on paljon läpikulkuliikennettä mutta tie ei ainakaan ole parhaimmassa kunnossa.


    • myös säkin sisältö

      Kinnulan päättäjäthän voivat antaa ex-kunnanjohtajalle myötäjäisinä sen rahasäkin jonka kaksoiskunnanjohtaja Muukkonen haki Brysselistä. Se säkkihän on molempien yhteistä aikaansaannosta joten oikeus toteutukoon ja saakoon säkin mukaansa.

      • persreiätön

        Mitä muuta voi odottaa tuollaisissa pikkupitäjissä tapahtuvan,kunnanvaltuustot täynnä sukusiitettyä porukkaa?


    • j jyväskylästä

      mikä tää kinnula on? nimi kuulostaa tosi juntilta. voisin käydä polkasemassa paria nättiä maatalon tytärtä viikonloppuna. onks teillä baaria ja hotellia siellä?

    • takapajula

      Kun teette hakuilmoitusta uuden kunnanjohtajan valitsemiseksi, niin muistakaa nyt sitten laittaa siihen että hiusten väri pitää olla aito. Värjäys on saatanasta.

      • Kinukki

        Oletteko huomanneet, että veromenettelylain mukaan veroprosentit tulee ilmoittaa 17.11. mennessä, kuntaliiton yleiskirjeen ja verohallinnon asiaa koskevan kirjeen mukaan koska 17.11. oli pyhä, voitiin veroprosentti ilmoittaa 18.11. Määräaikalain mukaan määräaika lasketaan siten, että Se päättyy määrättynä päivänä siihen mennessä, kun virasto menee kiinni eli 1615. Kinnulan kunnanvaltuusto kokousti 18.11. klo 19-20. Mikäli kunta myöhästyy ilmoituksesta jatketaan vanhalla veroprosentilla. Kannattikohan kunnanjohtaja erottaa?


      • kivijärvekki
        Kinukki kirjoitti:

        Oletteko huomanneet, että veromenettelylain mukaan veroprosentit tulee ilmoittaa 17.11. mennessä, kuntaliiton yleiskirjeen ja verohallinnon asiaa koskevan kirjeen mukaan koska 17.11. oli pyhä, voitiin veroprosentti ilmoittaa 18.11. Määräaikalain mukaan määräaika lasketaan siten, että Se päättyy määrättynä päivänä siihen mennessä, kun virasto menee kiinni eli 1615. Kinnulan kunnanvaltuusto kokousti 18.11. klo 19-20. Mikäli kunta myöhästyy ilmoituksesta jatketaan vanhalla veroprosentilla. Kannattikohan kunnanjohtaja erottaa?

        "Oletteko huomanneet, että veromenettelylain mukaan veroprosentit tulee ilmoittaa 17.11. mennessä, kuntaliiton yleiskirjeen ja verohallinnon asiaa koskevan kirjeen mukaan koska 17.11. oli pyhä, voitiin veroprosentti ilmoittaa 18.11. Määräaikalain mukaan määräaika lasketaan siten, että Se päättyy määrättynä päivänä siihen mennessä, kun virasto menee kiinni eli 1615. Kinnulan kunnanvaltuusto kokousti 18.11. klo 19-20. Mikäli kunta myöhästyy ilmoituksesta jatketaan vanhalla veroprosentilla. Kannattikohan kunnanjohtaja erottaa?"

        Voiko arvon Kinukki tulla esiin omalla nimellään ja syödä torilla hatullisen sitä ihteään, mikäli kunta on päättänyt aivan oikein? Verohallintohan asiassa olisi aktiivinen mikäli virhe olisi sattunut...vai?

        Oho, ESPOON KAUPUNKIKIN teki päätöksen 18.11.2013 klo 17.30 alkaneessa kokouksessa... OHO! Kinukki on kuitenkin oikeassa ja Espoon kanpunki on täynnä osaamattomia tolloja, kuten kinnulakin.... tai sitten Kinukki on hieman pihalla...

        Kinukki, miten suu pannaan?


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Valkeakosken tappo

      "Tyttö löytyi poliisin mukaan kuolleena läheisestä metsästä muutaman sadan metrin päässä kotoaan. Uhrin löysivät hänen k
      Henkirikokset
      157
      27730
    2. Kuka oli tekijä?

      Jos tekijä oli suomalainen, onko hänen vanhempiaan jo tavoitettu? Mitä mieltä ovat aikamiespoikansa teosta? Entä puoliso
      Valkeakoski
      202
      17662
    3. Valkeakosken murhaaja-raiskaaja on kantasuomalainen mies tiedottaa poliisi

      Some- ja palstapersut ehtivät jo moneen kertaan julistaa tekijän maahanmuuttajaksi. Miten meni niin kuin omasta mielestä
      Maailman menoa
      352
      9260
    4. 15-vuotiaan ruumis valkeakoskella

      Nuoria tyttöjä tappavat miessaalistajat ja toiset nuoret. Miessaalistajille ruumiin kätkeminen tai tuhoaminen ei ole on
      Poliisi
      27
      6348
    5. Valkeakosken kiinniotettua ei epäillä

      Kummallisia kommentteja ja uhkauksia poliisi taas jakelee orjakansalle muituttaakseen verisrstä kostosta jos rahvas kapi
      Maailman menoa
      19
      4143
    6. Kantasuomalainen mies pidätetty - ulkomaalaiset syyttömiä tekoon

      Verityöstä on pidätetty vuonna 2005 syntynyt mieshenkilö. Ulkomaalaisilla ei mitään yhteyttä tekoon.
      Valkeakoski
      193
      3771
    7. Onko tekijän nimi tiedossa?

      Joko tiedetään?
      Valkeakoski
      24
      1747
    8. Miksi kaupunki toivoo nuorilta malttia?

      https://www.hs.fi/suomi/art-2000010453236.html "Älkää suunnitelko kostoa" Mistä on kyse? ”Toivomme, että nuorten taho
      Valkeakoski
      43
      1467
    9. Miten meidän käy

      Olen syvästi pahoillani puolestasi siitä, mitä kävi. En ehkä pysty sitä täysin kertomaankaan sinulle. Tuo on taustalla m
      Ikävä
      49
      1215
    10. Toivottavasti tekijää ei suojella

      Eikä mitään peitellä. Itselläni on 15-vuotias tytär myös ja voin hieman kuvitella tilannetta. Nämä tämmöiset tapaukset v
      Valkeakoski
      50
      1154
    Aihe