Mökillä 44v osa II

Kikka44

Tunsin kuinka kuuma aurinko toivotti paljaan vartaloni ikään kuin tervetulleeksi koitokseen. Nännit kohosivat pystyyn ja olin kiusallisen tietoinen paljaasta takapuolestani kun pyllistin kohti merta poimimaan savukerasiaani. Mikään ei saa oloani aistillisemmaksi kuin viimeinen savuke ennen sessiota. Vedin röökinsavua nauttien syvälle henkeen ja samalla huomasin pienen aukean takana toisenkin mökin. Olin juuri pyllistänyt sinne päin paljaalla pyllylläni. Mitä Tomilla oli oikein mielessään? Paikanhan piti olla autio. Jos siellä oli joku katselemassa, sen täytyi olla Tomin järjestämä juttu, sillä havaitsin, että panopenkki oli sijoitettu hieman viistosti siten, että pyllistäessäni nelinkontin perseeni sojottaisi suoraan kohti naapurimökkiä. Se ei voinut olla sattumaa, ajattelin. Katselkaa nyt sitten siellä rauhassa, minun vartalossani ei ole mitään hävettävää. Panetti ja pelotti. Hitaan aistillisesti ja takapuoltani kevyesti pyöritellen astelin kerran tulevan piinapenkkini ympäri, tumppasin savukkeen ja ryhdyin noudattamaan viimeisiä saamiani ohjeita.
Kiinnitin nilkkani yksi kerrallaan nahkahihnoihin, sitten oli kaulapannan vuoro. Se oli yllättävän korkea ja tukevaa nahkaa niin että pyllistysasennossa oli mukavinta pitää päätä uljaasti pystyssä. Sitten kiinnitin ranteeni. Perseeni kohosi komeasti kohti taivasta ja pakarani avautuivat. Sekä häpyni että peräaukkoni olivat nyt törkeästi näkyvillä. Polttava aurinko grillasi vartaloani valmiiksi varrastukseen. Lihani tirisee auringossa ja hiki valuu kirvelevästi silmiini. Kiimalima valuu avautuneesta posliinisesta hävystäni. Jälkeenpäin Tomi kertoi, että minua todellakin katseltiin tuossa herkkuasennossa. Tomi halusi näyttää naapurin seitsemänkymppiselle ukolle, miten naisia nykyään käsitellään. Panopenkillä pyllistely häpy avoimena ja peräaukko valmiina esillä avuttomaksi kahlehdittuna olikin varsin nykyaikaista verrattuna vanhanajan heinälatoromantiikkaan.
Ehkä odottaminen tällaisessa tilanteessa on kaikkein kamalinta. Täysin avuttomana, tiedostaen mahdollisuuden, että joku katselee. Liikahtiko joku tuolla pusikossa? Oliko se sittenkin vain lintu? Tuo nyt oli ainakin pihaan kaartavan auton ääni. Oven aukaisu, ovi läjähti kiinni.

Kyllä, tulija oli kundikaverini Tomi. Mies asteli eteeni pelkissä kireissä shortseissa lihaksikas ylävartalo voimaa pullistellen. Voihkaisin hiljaa. Päätin olla huutamatta, kun koitos alkaisi. Tai ainakin mahdollisimman pitkään huutamatta, yrittäen säilyttää naisellisen arvokkuuteni rippeet niin pitkään kuin se olisi mahdollista nöyryyttävään, kaikki aukot kerralla paljastavaan seksiasentoon sidottuna. Kundikaverin shortsit pullistelivat ratkeamaisillaan. Erotin tuon niin pelottavan tutun molon piirteet kankaan läpi.

Tomi pani palamaan ja nautiskeli avuttomasta paljaudestani ja syvistä henkosista. Hän vapautui shortseistaan aivan naamani edessä ja valtaisa penis pomppasi kauhusta laajenneiden silmieni eteen kuin jousilla vedettynä. Tomi kiersi kerran ympäri panopenkkiin kahlehditun paljaan vartaloni ja poimi piiskan siitä nurmikolta pääni alapuolelta. ”Pihtasit tuota herkkupersettäsi vähän turhan kauan”, hän sanoi ja samassa piiska pureutui häijysti pystyssä kypsyvään kinkunkannikkaani. Kiljaisin. Naisellisen arvokkuuteni viimeiset rippeet karisivat heti kättelyssä. Hän sivalsi piiskallaan vielä toisen kerran niin että koko perse tärähti. Kuului irstas läimähdys ja kirkaisu. Kaksi piiskansivallusta riitti Tomille, joka onnekseni ei halunnut pilata tasaisen kauniiksi ruskettunutta persettäni läimimällä sitä punaiseksi.

2

6547

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Valkeakosken 15-v tapauksessa ihmettelen ??

      On sääli, että pahoja ihmisiä liikkuu aina vapaana eri puolilla Suomea, mutta minkä ihmeen takia 15-vuotiaan nuoren täyt
      Maailman menoa
      238
      5411
    2. Nyt ahdistaa

      Joku nuori tyttö on surmattu Valkeakoskella. En tunne ihmistä, mutta silti se koskettaa. Uutisissa oli hiljattain, että
      Valkeakoski
      124
      4363
    3. Puhuuko Orpo niin totta kuin osaa?

      Vai osaisiko "en muuta keksinyt" -Orpo edes vähän paremmin puhua totta? https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/f8d5241f-
      Maailman menoa
      330
      2122
    4. Laita viestiä?

      Sitten kun on sinulle hyvä hetki, minä odotan. Jotain jäi kesken ja haluan viedä sen loppuun 😘
      Ikävä
      95
      1563
    5. Salakamera! Kirsikka Simberg julkaisi Farmilla otetut salakuvat: "Paha tapa" paljastuu! Katso kuvat!

      Oho, no nyt on kyllä rikottu sääntöjä… Farmi Suomi -kuvauksista paljastuu yllättävää materiaalia. Lue lisää: https://w
      Tv-sarjat
      8
      1452
    6. Olen ollut pois täältä neljä kuukautta

      Neljä kuukautta sitten olin tosiaan psykoottinen, ja jouduinkin osastolle hoidettavaksi kahdeksi kuukaudeksi. Ystävyys-
      Ikävä
      186
      1205
    7. Keski-ikäinen nainen raiskasi miehen

      https://www.hs.fi/helsinki/art-2000010451173.html Ei olisi varmasti kymmenen vuotta nuorempana tarvinnut pakottaa.
      Sinkut
      179
      1080
    8. Olen ollut ikävä, tiedän

      ja myönnän sitten ettei johdu mistään vahvuudesta, vaan siitä, että olen ollut aika loukkaantunut. Voit kerätä siitä pi
      Ikävä
      77
      929
    9. Olet seksikäs nainen

      Olet seksikäs nainen
      Ikävä
      46
      837
    10. 46
      813
    Aihe