Mökillä 44v osa III

Kikka44

Kuulin kuinka liukuvoidepullon korkkia avattiin ja heti kohta viileä runsas loraus liukkaria valui pakaravakooni. Ja heti perään loraukset pakaroilleni, joita vahvat kädet alkoivat leipoa. Kundi toi vielä kerran kyrpänsä ja naamani eteen ja käski avaamaan suuni kunnolla ja oikein auki. Tottelin ja heti samassa Tomi työnsi kyrpänsä suoraan kurkkuuni saaden vedet valumaan silmistäni ja kuolan suustani. Tomi nussi päätäni parilla syvällä vedolla voidellen kullinsa kunnolla kuolallani ja siirtyi sitten peitsi tanassa pyllistetyn perseeni taakse.

Hän nousi panopenkille karvaiset reitensä molemmin puolin kupeitani ja kumartui ylleni. Nyt olin varma, että joku oli takanamme katselemassa. Tässä asennossa selkääni nousten panomies ei peittänyt maisemia, vaan päinvastoin takanamme avautuivat nyt esteettömät näköoalat peräsuoleeni uppoavasta kullista. Siihen minut sitten varrastettiin isolla kyrvällä, paksulla kuin grillimakkara. Se liukui sisääni yllättävän helposti. Persereikäni räpiköi hädissään hetkisen, sitten sulkijalihakseni vastarinta murrettiin ja minä huusin! Voi Luoja minä huusin kurkku suorana! Se tuntui valtavalta, sattui, sattui niin kovasti ja kivun läpi aistin elävästi kullin muodon ja jopa kyrvän sykkivät suonet syvällä peräsuolessani. Tomi piti kyrpää pohjassani hetkisen, repi holtittomasti puolelta toiselle heittelehtivän pääni tukasta pystyyn ja alkoi rauhallisin hitain työnnöin ja vedoin nautiskella perseestäni, kirkumisestani, tisseistäni puristelemalla niitä, nipistelemällä nänneistä ja läimimällä kupeitani lujilla kämmeniskuillaan. Hän työnsi sormensa syvälle valuvaan emättimeeni, paistoi ja pyöritteli niitä kuin nakkeja uunissa, tunnusteli niillä omaa kyrpäänsä joka jauhoi edestakaisin siinä välilihan yläpuolella kuin tunneliin juuttunut juna.

En tiedä, kauanko sitä jatkui. Olin vain pelkkää tajutonta lihaa vartaassa. Sen muistan, kuinka kuola pärskyi huutoon auenneesta suustani kun laukesin elämäni orgasmiin. ”Aaaaaaaaaa aaaaah!!!” Laukesin ennen miestä ja tunsin hänen kullinsa alkavan sykkiä laukeamisen rentouttaneessa suolessani ja sperman suihkuavan syvälle perseeseeni.

Sain myöhemmin tilaisuuden tutustua sessiotamme katselleeseen naapurin isäntään, joka kiitti upeasta näytöksestä. Mutta se on jo toinen tarina.

4

7061

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • -BoH-

      Kiitos taas! Osaat kirjoittaa aivan tokuttoman kiihottavasti, ainakin minuun osuu aivan täydellisesti tuo tyylisi!

      Ainut mikä tässä tarinassa minua hlö.kohtaisesti ei innostanut, oli tuo kipu. Sanonta "satalasista nollaan kerralla" kuvaa kyllä vielä lievästi sitä miten rajusti tipahdin kuvitelmasta ja hillittömästä erektiosta todellisuuteen sillä sekunnilla kun siitä luin.

      Se ei vaan iske, että tekee kipeää.. Mutta kuten sanottua, vain minun osalta puhun. Muutoin aivan tolkuttoman loistavia tekstejä, lisää kiitos :)

    • NykyinenInssi

      Toi muiston mieleen. Olin päättänyt lukea rakennusmestariksi ja pääsin hirsimökkejä pystyttävän porukan apumieheksi. Olihan ne nuoria vahvoja miehiä. Nussivat minua päivittäin koko työssä oloaikani. Varsinaista työssä oppimista. Olin niillä myös opiskeluajan kesälomilla. Viimeisellä kesälomalla en päässyt käskivät toimistohommiin.
      Se edellinen kesä, siis niiden mukana viimeinen. Ei paljon pystytelty mitään. Palkkaa kyllä sain. Ne vain nussivat kuin viimeistä kesää. Tykkäsivät minun poikamaisesta vartalostani.
      -
      Nyt olen naimisissa ja parin lapsen isäkin. Mutta edelleen untä niistä töistä näen-

    • Kiva lukea se toinenkin tarina

    • Anonyymi

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Valkeakosken 15-v tapauksessa ihmettelen ??

      On sääli, että pahoja ihmisiä liikkuu aina vapaana eri puolilla Suomea, mutta minkä ihmeen takia 15-vuotiaan nuoren täyt
      Maailman menoa
      144
      3860
    2. Nyt ahdistaa

      Joku nuori tyttö on surmattu Valkeakoskella. En tunne ihmistä, mutta silti se koskettaa. Uutisissa oli hiljattain, että
      Valkeakoski
      88
      3508
    3. Puhuuko Orpo niin totta kuin osaa?

      Vai osaisiko "en muuta keksinyt" -Orpo edes vähän paremmin puhua totta? https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/f8d5241f-
      Maailman menoa
      324
      2016
    4. Laita viestiä?

      Sitten kun on sinulle hyvä hetki, minä odotan. Jotain jäi kesken ja haluan viedä sen loppuun 😘
      Ikävä
      93
      1507
    5. Salakamera! Kirsikka Simberg julkaisi Farmilla otetut salakuvat: "Paha tapa" paljastuu! Katso kuvat!

      Oho, no nyt on kyllä rikottu sääntöjä… Farmi Suomi -kuvauksista paljastuu yllättävää materiaalia. Lue lisää: https://w
      Tv-sarjat
      6
      1306
    6. Olen ollut pois täältä neljä kuukautta

      Neljä kuukautta sitten olin tosiaan psykoottinen, ja jouduinkin osastolle hoidettavaksi kahdeksi kuukaudeksi. Ystävyys-
      Ikävä
      186
      1175
    7. Keski-ikäinen nainen raiskasi miehen

      https://www.hs.fi/helsinki/art-2000010451173.html Ei olisi varmasti kymmenen vuotta nuorempana tarvinnut pakottaa.
      Sinkut
      152
      937
    8. Olen ollut ikävä, tiedän

      ja myönnän sitten ettei johdu mistään vahvuudesta, vaan siitä, että olen ollut aika loukkaantunut. Voit kerätä siitä pi
      Ikävä
      77
      909
    9. 46
      803
    10. Olet seksikäs nainen

      Olet seksikäs nainen
      Ikävä
      46
      787
    Aihe