Kaupungin pojat maalla osa 1.

maalaistyttö

Aijai, mikä viikonloppu oli tulossa!
Perheemme oli lopultakin saanut viikonlopun vapaaksi maatilan töistä - edes minua ei tarvinnut jättää hommiin. Sekös ilahdutti - sillä sitouduttuani maatilan perijäksi vapaa-aika jäi todella vähiin. Varsinkin vapaat viikonloput! Poppoomme, johon kuului vanhempieni lisäksi isäni sisko uusioperheineen sekä äitini veli omine uusin vaimoineen. Sattumaako lie - sillä sekä setäni että tätini uudet puolisot olivat jo ennestään vanhempia - heillä molemmilla oli kuulemma noin 18 vuotias poika. Mikä vielä mukavampaa - he olivat suostuneet lähtemään mukaan! Saan siis ainakin melkein ikäistäni seuraa - vain muutaman vuoden nuorempaa!

Sieltä he nyt saapuivat! Olin laittanut hiukseni löysälle ponnarille, pukenut rintojani myötäilevän flanellipaidan, josta olin sitaissut helman, sekä rennot farkkushortsit. Tiesin näyttäväni seksikkäältä yrittämättä näyttää seksikkäältä - ken tietää, vaikka se olisikin ollut tarkoituksenikin. Jälleennäkeminen sukulaisteni kanssa tapahtui ja riensin halaamaan heitä vuorollaan - enkä ollut huomaavinaankaan poikia.. vielä. Todellisuudessa olin pannut merkille kaksi komeaa miehenalkua - sopivalla tavalla vastakohtia toistensa kanssa.

Ruoan jälkeen kuulin toivomani sanat: "Pirkkohan pitää huolta näistä meidän nuorista - tehän tuutte hyvin toimeen
varmaan!" Nyt vedin jo hiukan roolia päälle - iskin pojille silmää ja kehotin seuraamaan perässä; "Käydään pojat vähän souteleen! Otetaan pari virveliä mukaan!" Olin helppoa seuraa - seurassani oli mahdoton ujostella koska pidin hyökkäävää roolia yllä. Tartuin airoihin - pojat virittivät uistimet vetämään. Ihan vaan vahingossa levitin haaroja niin että löysistä farkkushortseistani vilkkui kaikenlaista. Ennen pitkää myös pojat huomasivat tämän, eikä aikaakaan kun sain heidät kiinni silmäilystä.
"Varokaa - teillähän saattaa alkaa vapa sykkimään milloin vain!" Ja iskin silmää. Pojat katsahtivat noloina toisiaan - vai erotinko katseessa virneen?

"Ainiin!" parahdin. "Meidän tehtävämme on lämmittää sauna! Sitä paitsi käymme siellä ensin - vanhempi väestö käy vasta jälkeemme. Soudin rantaan ja säntäsin veneestä ylös - kuitenkin niin että pojat ehtivät taatusti panna soman takapuoleni mieleensä.. Saunaa sytytellessäni jutustelin poikien kanssa: "Onkos miehenaluilla tyttöystävävät jo?" "Eipä ole ei.." "Johan nyt!" taivastelin. "Noin komioita poikia..noh, aina ei voi edes toinen nainen naista ymmärtää" - sanoin ja vinkkasin silmää. Saunan lämmetessä vein pojat tekemään saunapuita. Itse vain istahdin katselemaan poikia. "Huhhuh - myönnettävä on että kaksi miehenalkua tekemässä halkoja - seee..on aika seksikäs näky.."

Lopulta pyysin poikia ottamaan halot kantoon ja tulemaan saunalle. Edelleen aloitteen itselläni pitäen pidin kuin itsestäänselvyytenä saunaan menoa yhdessä, ja riisuin peppu poikiin päin shortsejani pois. Samalla lähti - nyt jo hiukan tuhmin ajatuksin - myös alushousuni; aitoa maalaismallia. Paitaa pois ottaessani katselin poikien riisumista - aika kookkaat elimet oli pojille suotu. Toiselle hiukan paksumpi ja toiselle pidempi. Jäin tahallani katseestani kiinni, ja ilmeeni saattoi olla hiukan tuhma. Niine hyvineni lähdin laskemaan löylyvettä, jossa kastauduin poikien iloksi isot rintani heihin päin. Siirryin saunaan silmäilemään poikien kastautumista. He tulivat vuorotellen saunaan katsahtivat auki jääneeseen haaroväliini - juuri kuten olin suunnitellut..vahingossa. Pojilla ei ollut muuta mahdollisuutta kuin istua molemmin puolin minua.

0

1326

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000

      Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

      Luetuimmat keskustelut

      1. Miksi jollain jää "talvi päälle"

        Huvittaa kastoa ullkona jotain vahempaa äijää joka pukeutuu edelleen kun olisi +5 astetta lämmittä vaikka on helle keli
        Maailman menoa
        305
        3110
      2. Mitä et hyväksy miehessä/naisessa josta olet kiinnostunut?

        Itse en halua, että miehellä olisi lapsia!
        Ikävä
        222
        1967
      3. Se katse silloin

        Oli hetki, jolloin katseemme kohtasivat. Oli talvi vielä. Kerta toisensa jälkeen palaan tuohon jaettuun katseeseen. Tunt
        Ikävä
        59
        1592
      4. Tiesitkö? Farmi Suomi Kirsikka Simberg on tämän julkkisnaisen tytär - Katso tyrmäävät mallikuvat!

        Oho, aikamoinen ylläri. Tiesitkö?! Kirsikka Simberg on yksi tämän kauden Farmi Suomi -kisaajista. Hänellä ei ole tuttu t
        Suomalaiset julkkikset
        2
        1390
      5. Kaipaaville

        Kerro sun tunteesi ja ajatukset tähän jos et uskalla irl!
        Ikävä
        80
        1277
      6. Tuhdit oluet kauppoihin. Miksi vastustaa?

        8% oluet kauppoihin mutta mikä siinä on että osa politikoista vstustaa ? Kauppa kuitenkin hinnoittelee vahvan oluen ni
        Maailman menoa
        270
        1201
      7. Miten haluaisit

        Että reagoisin jos näkisin sinut nyt?
        Ikävä
        81
        1064
      8. Sinua tulen kyllä ikävöimään pitkään nainen

        mutta oli pakko tehdä päätös oman mielenrauhan vuoksi. Toivottavasti saat elämältä kaiken mitä haluat.
        Ikävä
        52
        1051
      9. Tärkeä kysymys!

        Haluatko sinä, mies, minut?
        Ikävä
        80
        991
      10. Asiallinen lähestyminen

        Mitä on asiallinen lähestyminen?? Tietääkö tai tajuaako kukaan, varsinkaan miehet??? Eilen NELJÄNNEN kerran jouduin isk
        Sinkut
        144
        857
      Aihe