Finnsat FST05PVR DVB-T tallentava digiboksi 500 GB

einarikeskipörhölö

Kannattaako hankkia ?

7

2089

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Älä osta jos haluat että tekstitys toimii maikkarin maksukanavilla.Itse ostin toiseksi laitteksi Topfield TF530 pvrt 0G.on ilman kovalevyä maksoi n.130e Multitronikilla, siihen tilasin 1TB kovalevyn Tietokonekaupasta maksoi n.70e ja hyvin on toiminut. takuu 2v koneella.EPG;si asensin Plasma EPG . Siirtoohjelmana käytin topfHDRW ohjelmaa ,mukana tuli lisukkeena HDDDoktor jolla voi korjata koviksen sata telakkana käytän KÖNIG merkkistä Motonet n.40e

      • OutoaPalvelua

        Älä missään tapauksessa osta!
        Tässä minun kokemukseni kyseisestä laitteesta:
        Ostin kesäkuussa 2011 Finnsat-digisovittimen FST05PVR. Heti alkuun, jo muutaman viikon sisällä laite nauhoitti tallennetuista ohjelmista vain muutaman sekunnin pätkän: toimitin laitteen huoltoon ja sain vastauksen, että laitteesta ei löydy mitään vikaa. Kuitenkin heti samaisen vuoden alkusyksystä sain huollosta ilmoituksen, että näihin ”pätkätallennuksiin” ongelmiin on tulossa ohjelmapäivitys eli laitteessa olikin vikaa toisin kuin huolto ensin ilmoitti. Muutaman kuukauden päästä eli lokakuussa 2011 (laite oli tuolloin neljä kuukautta vanha) lähetin Finnsatille sähköpostin, jossa valitin laitteen vikaa, jossa se ei nauhoita ajastettuja ohjelmia lainkaan. Tuolloinhan laite oli vielä selvästi takuun piirissä. Sain huollosta tiedon, että tulevan ohjelmapäivityksen pitäisi ratkaista myös tämän ongelman. Päivitys tuli jonkin ajan kuluttua ja asensin sen laitteeseen ja tein tehdasasetusten palautuksen Finnsatin huollosta saamien ohjeiden mukaisesti. Mutta laiteen vika ei poistunut tälläkään päivityksellä. Olen siis jo vuosia tuskaillut laitteen toimimattomuuden takia (siis vika on ollut laitteessa lähes uudesta saakka). Taas viime syksynä kysyin sähköpostitse Finnsatin huollosta, josko vikaan löytyisi jo ratkaisu. Nyt sain vastauksen Jere-nimiseltä henkilöltä, että vika on laitteen kovalevyssä, joka pitäisi vaihtaa. Epäilin tätä hänelle, mutta hän oli hyvin varma asiasta ja vakuutti, että vika korjaantuisi kovalevyn vaihdolla. Ostin laitteeseen uuden kovalevyn (hinta 65 euroa) ja vaihdoin sen ”Jereltä” saamien ohjeiden mukaan. Pettymykseni oli todella suuri, kun asensi laitteen takaisin käyttöpaikkaansa ja totesin vian olevan täysin samanlaisen kuin aiemminkin: laite nauhoittaa joskus aivan ok, mutta useimmiten ei nauhoita lainkaan. Lähetin tästä taas viestin heidän huoltoon ja vastaus oli tämä:

        ”Hei,
        Kurja juttu.
        Silloin on todettava etta laittessa on vika jonka pystyy korjaamaan vain tv radio huolto liikkeessä.
        Meidän huollossakin se onnistuu mutta siihen tulee posti kuluja ja viivästymistä joten suosittelen paikallista liikettä.
        Kannattaa kysyä myynti liikkeestä voisiko kiintolevyn palauttaa liikkeeseen kuittia vastaan.
        Ystävällisin terveisin,
        Jere
        Finnsat tuki”

        Siis nyt Finnsatin huolto jo myöntää, että laitteessa on vikaa, mutta ei suostu asiaa hoitamaan vaikka olen valittanut ja reklamoinut samaisesta viasta heille jo muutamaa kuukautta laitteen ostamisen jälkeen. Ja vika on ollut laitteessa koko tämän ajan eikä se ole miksikään korjaantunut heidän päivityksestään huolimatta.

        Lähetin heille sähköposti asiasta viimeksi 31.1.2017. Tähän en ole saanut vastausta:

        ”Siis Finnsat ei ota mitään vastuuta valmistamastaan epäkelvosta tuotteesta: tämä vika on ollut laitteessa lähes uudesta saakka kuten sähköpostin viestiketjun päivämääristä voi selkeästi lukea, olenhan valittanut tästä samaisesta viasta jo syksystä 2011 alkaen. Olen todella, todella pettynyt toimintatapaanne. Ja varmasti en saa kovalevyä palautettua, koska myyntipakkaus on avattu ja levyssä ei ole mitään vikaa. Ja olen hämmästynyt siitäkin, että annatte asiakkaallenne virheellisiä neuvoja eli että tuossa kovalevyssä olisi ollut vikaa ja tästäkään ette ota mitään vastuuta. Todellisuudessahan vika on ollut alun perinkin valmistamassanne laitteessa jo ainakin syksystä 2011 alkaen eli kohta tuotteen ostamisen jälkeen eli takuuaikana”.


    • Osa_Anviaa_on_viriää

      Finnsat on Anvia TV:n yhtiöitä eikä ole enää ainakaan pariin vuoteen myynyt eikä kehittänyt digibokseja. Turha on odottaa päivityksiä, sillä niitä ei oletettavasti tule. Olisiko aika siirtyä HD-aikaan, sillä toukokuulla tulee lisää antenniverkkoon T2-lähettimiä ja vanhalla purkilla voi tallentaa enää paria kanavanippua?
      Elisa osti 1.7.2016 osan Anviasta ja järjestelee parhaillaan sen toimintoja. Elisa vaihtoi ostamiensa toimintojen konserninimeksi Viria https://www.viria.fi/

      • OutoaPalvelua2

        Kiitos paljon vastauksestasi, "Osa_Anviaa_on_viriää"! Tämä selitti paljon ja asetti Finnsatin huollon "Jeren" ohjeet vielä kummallisempaan valoon. Miksi he eivät voi rehellisesti kertoa mistä on kysymys ja samalla kirkkain silmin vielä kerrotaan, että vika on korjattavissa heidän huollossaan. Siis HEI HALOO Finnsat, Anvia, Elisa ja Viria, korjatkaa rakentamanne vialliset laitteet ja älkää antako asiakkaillenne virheellistä tietoa ja virheellisiä ohjeita!!! Koen todella tulleeni huijatuksi.


      • Osa_Anviaa_on_viriää

        Viimeisin ohjelmistotiedosto versio 1.1.9 (julk.27.1.2013) on sivulla http://finnsat.tv/tuki/fst03pvr_fst05pvr_ohjelmisto.html ja kuten näkyy, niin neljään vuoteen ei päivityksiä ole jaettu. Oli jotenkin outoa pari vuotta sitten, kun alan liikkeet myivät tarjouksissaan tuotannosta poistuvia Finnsateja. Huolto varmaan vielä jotenkin toimii, mutta onko vanhimpiin malleihin enää varaosia saatavilla?

        Finnsat.tv nettisivuja ei ole pitkään aikaan päivitetty, mutta jos sivulla http://finnsat.tv/tuki/kuluttajapalvelu.html mainittu "Puhelinnumero asiakaspalveluun: 0600–13444 ( numero on maksullinen 0,67 eur/min pvm)" pitää paikkansa, niin asiakaspalvelulle saattaa tulla hintaa. Sähköpostin käyttö lomakkeen kautta sentään on tähän verrattuna edullista..

        http://anvia.fi/yrityksille/anvia-tv/tuotteet-ja-palvelut/kulutuselektroniikka/digiboksit on wanhaa tietoa: Anvia TV Oy kehittää, valmistuttaa ja tuo maahan Finnsat, Humax ja Schwaiger digivastaanottimia. Finnsatin vahvuutena on sen maahantuomien digilaitteiden ohjelmistojen suomalainen kehitystyö.


    • OstaJaPalauta

      JOS on vikaa boksissa, Vie takaisin kauppaan ja vaihda toiseen. ei kannata tapella takuuhuoltojen kanssa. muutenkin Finnsat on Susi jo syntyessään. Huonosti kasattu ja ohjelmisto on todella huonosti tehty. itse testaan boksia 14pv palautus mahdollisuuden turvin ja käyn palauttamassa jos ei toimi kun pitäisi.

      • Finnsat.ei.toimi

        "Vie takaisin kauppaan ja vaihda toiseen"

        Minä tein näin yhdelle Finnsatin boksille neljä vuotta sitten. Tosin toinenkaan Finnsat ei toiminut oikein, joten koko kauppa purettiin ja vaihdoin Topfieldiin. Se on toiminut virheettömästi neljä vuotta. Se pitää hieman ääntä käydessään, mutta tämä haittaa vain niitä, jotka asuvat yksiössä ja tekevät tallennuksia öisin.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      97
      2773
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      104
      2350
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      91
      2130
    4. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      16
      1894
    5. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      45
      1747
    6. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      42
      1746
    7. 121
      1712
    8. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1706
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      130
      1491
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1294
    Aihe