HASO Sprintti / Startti (Myllypuro)

töppöset

Näissä näyttäisi olevan vielä vapaana kivoja neliöitä! Voisko joku kertoa miten haku ja varaus käytännössä toimii - miksi osa on jo varattu ja osa vapaana? Eikö ne ole kelvanneet kellekään, ne vapaat, vai onko siellä nyt pyörimässä kymmeniä halukkaita vanhojen varausnumeroidensa kanssa ja ne menevät par'aikaa? Itsellä nro 162 XXX, joskus tänä vuonna tilattu, onkohan mitään mahdollisuuksia?
Olen ihan ummikko näissä ASO-asioissa kun tavoitteena on ollut siirtyä vuokralta ihan oikeaan omistusasuntoon, mutta ei saada tarpeeksi suurta lainaa vastaaviin asuntoihin stadissa. Maalle tai Vantaalle ei kiinnosta muuttaa.
Mitäs jos nyt haen näitä kiinnostavia, mutta käy jotain, ettei voidakaan ottaa vastaan (vaikkapa rahoitus menee mönkään tms.), niin mitä käy tuolle meidän varausnumerolle Hason silmissä? Muut toimistot ei oikein kiinnosta, kun vastikkeet ovat liian suuria yli sadan neliön rivareissa.

10

1403

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • töppöset

      Oho, no tuli otsikkoonkin sitten virhe. Att:n kämppiähän nämä ovat, eikä Hason. Aloittelija on sekaisin kaikesta tietotulvasta tässä! ;)

      • Jätkäsaarelainen

        Att eli Helsingin asuntotuotantotoimisto ne asunnot rakennuttaa, mutta Haso ne sitten omistaa. Haepa nyt nopeasti niitä, niin voit saadakin. Ne isoimmat ovat jo sen verran kalliita, ettei niihin ole niin suurta tunkua. Hason kaksiot menevät nopeasti, etenkin kantakaupungissa, mutta yleensä kaikkialla Helsingissä.


      • Anonyymi

        No onko hyvä kohde? Hyviä puolia? Huonoja puolia? Myllypuro eli Pyllymuro. Onko siinä asunnon vieres yhtään mitään palveluita tai edes hyvää pyörätietä talvella Itikseen?


    • töppöset

      Joo, kiitos korjauksesta, itsekin tajusin sittemmin... Nyt on haettu hatusta vedetyllä listalla (kaikkia sopivan kokoisia, joissa oli piha). Oikeasti haluaisin kyllä vain rivariasunnon, mutta kun ei niitä oltu kovin selkeästi eroteltu pienkerrostalosta, eikä aikaa ollut tutkia läpi kaikkea rakennuspiirroksia myöten. Mistään ei äkkiseltään tullut vastaan tarkempia pintamateriaalikuvauksiakaan.
      Onkohan sillä minkälaista merkitystä, että mihin järjestykseen laitoin hakutoiveeni? Toki pyrin laittamaan ne mieluisimmasta alkaen, mutta kun tietoja tutkii tarkemmin, niin voi olla, että järjestyksessä olisi korjaamisenvaraa.
      Mitä se tarkoittaa, että hakuaika päättyy tiettynä päivänä - entä jos asuntoja on jäljellä? Onko niille jäljelle jääville jokin erilainen hakumenettely?

      • ednjgergjer2

    • töppöset

      No voi miten mälsää, eihän tuolla Sprintissä olekaan asuntoja jäljellä kuin pääasiassa C-talossa: niiden "pihat" ei kyllä vastaa ihan mun käsitystäni pihasta. Autopaikka ja pensasaita?? Esim. E-talossa on ihan kunnon nurtsit takapihoina.

      ^ Tuossa pdf:ssä ei kyllä erotella mitenkään noita sisäpintoja, siis esim. kerrotaan kyllä että lattiat laminaattia, mutta kiinnostaisi toki tietää sävytkin, esim. keittiönkaapeissa. Ois ny ollu ees parkettilattiat...

      • muuttamasssa

        Jos saat asunnon, niin todennäköisesti ehdit vielä valitsemaan pintamateriaalit eri vaihtoehdoista itse.


    • töppöset

      No nyt oli hakuaikaa pidennetty. Ehkä se meinaa, ettei hakijoita ole ainakaan ruuhkaksi asti?

    • asdpoasdkoppk

      Tässä olisi muuten nyt aika huippusaumat saada rivari Helsingistä vaikka juuri haetulla numerolla, kerran eivät ole vielä ekassa haussa kaikki kämpät menneet. Rohkeasti hakemusta sisään.

      • zägävägä

        Minulle tarjoutui asunto ko. Sprintistä, sain tiedon että tarjotussa asunnossa olen sijalla 1. Seuraavana päivänä ilmoitettiin, että en ole saamassa asuntoa metsänreunalta, koska edellisellä kierroksella joku oli kuitenkin siitä kiinnostunut. Onko oikein tällainen menettely? Miksei Haso tiennyt asiaa esm.jo 3.2, jolloin postittivat kirjeen minulle.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      202
      7839
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      42
      4482
    3. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      27
      2188
    4. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      19
      2099
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      28
      1915
    6. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      40
      1765
    7. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      77
      1726
    8. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      22
      1669
    9. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      17
      1623
    10. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      39
      1448
    Aihe