Hämeen Laaturemontti vs. Kattokeskus

Kattopellit vaihtoon

Minkäslaisia kokemuksia täältä löytyy kyseisistä firmoista?

Molemmista firmoista pyydetty tarjoukset reilun 200m2 peltikaton vaihdolle. Kattokeskukselt ruukin Tiilikainen, Laaturemontilta "oma valmiste" Teräs-Tapio Plannjan pellistä.

Laaturemontin tarjous 1300e halvempi, ei tosin sisällä iv-piipun uudelleen pellitystä verrattuna Kattokeskuksen tarjoukseen.

20

2841

Vastaukset

 • Itse päädyin vastaavassa tilanteessa Kattokeskukseen. Kokonaisuudeltaan paketti hieman laajempi maalaustöiden sekä pellityksien suhteen. Hinta hieman korkeampi mutta ammattipätevyys palkittiin taas! Loistava ja virheetön kattoremontti sovittuun aikamääreeseen mennessä. :)

 • soitappa tuohon numeroon 0407418089 Sun Katot ja pyydä sieltäkin tarjous!! siistiä jälkeä!!

  • Ei missää nimessä tuota kusettaja Lestadiolaisfirmaa ja sama koskee kotisun firmaa.


 • Tämän palstan perusteella ei uskalla teettää kattoa kenelläkään!

  • On ihan sama puhutaanko kattoremontista tai putkiremontista, jokasesta toimijasta kirjotetaan paskaa täällä, osa huutelijoista on tuskin edes kyseisien yrityksien kautta palvelua edes ostanut, joten ei voi jäljestä ja kokonaisvaltaisesta palvelusta edes mitään oikeasti konkreettista edes kertoa.. pyytäkää hyvät ihmiset kokemuksia niiltä, jotka ovat itse kyseisien yrityksien kautta palvelun ottaneet jostain luotettavalta sivulta esimerkiksi.. täällä huutelee ainoastaan pienemmät lvi-yrittäjät ja kattoremontoijat että isot firmat kusetuspaskaa, jotta eivät menettäis työmaitaan isoille yrityksille ( joka on tietysti ihan ymmärettävää ettei halua niin käyvän). Suosikaa isoja yrityksiä ja maksakaa palvelusta mielummin hieman enemmän, pystyvät lupaamaan pitkät takuut töille ja materiaaleille toisinku pienet toimijat, nimim. Kokemusta on.


  • Jos käytätte instagramia, niin siellä on rohkeasti vesivekin asiakas julkaissut kuvia heidän "kattoremontista"... hakusanalla "kattoremontti" löytyy. Hyvä, että oli valveutunut asiakas, näistä vain 98% (vai mikä se Vesivekin asiakastyytyväisyys oli?) jää päivässä asennettujen peltien alle piiloon


  • Kokemuss kirjoitti:

   On ihan sama puhutaanko kattoremontista tai putkiremontista, jokasesta toimijasta kirjotetaan paskaa täällä, osa huutelijoista on tuskin edes kyseisien yrityksien kautta palvelua edes ostanut, joten ei voi jäljestä ja kokonaisvaltaisesta palvelusta edes mitään oikeasti konkreettista edes kertoa.. pyytäkää hyvät ihmiset kokemuksia niiltä, jotka ovat itse kyseisien yrityksien kautta palvelun ottaneet jostain luotettavalta sivulta esimerkiksi.. täällä huutelee ainoastaan pienemmät lvi-yrittäjät ja kattoremontoijat että isot firmat kusetuspaskaa, jotta eivät menettäis työmaitaan isoille yrityksille ( joka on tietysti ihan ymmärettävää ettei halua niin käyvän). Suosikaa isoja yrityksiä ja maksakaa palvelusta mielummin hieman enemmän, pystyvät lupaamaan pitkät takuut töille ja materiaaleille toisinku pienet toimijat, nimim. Kokemusta on.

   SAMANLAISTA PAIKKANSAPITÄMÄTÖNTÄ VALHEELLISTA PAATOSTA PÄIVÄN VÄLEIN...NO KUKAPA KISSAN HÄNNÄN NOSTAA ELLEI KISSA ITSE:

   Meillä teki vesivek juuriniin kuin sopimukseen oli kirjattu ja alkuperäistä 1989 mallin tiilikattoa purkaessa siitä löytyneet rakennusvirheet korjattiin , tosin lisää hintaa mutta yhtä kaikki sen aikainen rakennustapa ei edellyttänyt mitään valvontaa tai vastuuta lienee ristimittakoulutet unohtuneet koulunpenkille ihan insinööriksi asti eipä ainakaan laadukkuus parane mitenkään jos osaaminen jää atk;n osaamiseen siihen suuntaa , se perinteisempi asentamis,- korjaamisosaaminen ei koulun penkillä lisäänny.

   Lisäksi asennus tehtiin niin nopeasti kuin piti ja korjaukset kuten urakan päätöstilaisuudessa todettiin siis muutaman kukkapuskan kasaan meneminen ja ränni/otsalautojen maalaus joka meni enemmän kuin piti, josta suuri kiitos.

   Tietenkin hintaa uusille takuu kattopelleille tuli mutta hintaa olisi itsekin tehtynä olisiko voittanut mitään sillä ellei ole valmiina kaikki laitteet, osaaminen ja aika.

   Vaikka nämä teeseitse & säästäjäsepot sitä ajatusta tuputtivat mutta oikein mustaa valkoisella ei kukaan pyytäessä esittänyt mutta näiden nuukaniilojen hiacet kuluttaakin 8/100 ja syövät viikon 50 eurolla että niiden keinot ja ohjeet saa ja pitää jättää osastoon usko ja uskomukset.
   Kuulemma elävät omakotitalossa 8000Kw suorasähkö taloissaan vuosikulutuksella ja 50 l vesikulutuksella /päivä.

   Suosittelen myös osaajaa eli valvovaa mestaria mutta ei mitään insinöörikloppia, parasta olisi ammattikoulun akennuspuolen opettajat ja oikeasti rakennuksella työskenneleet tyypit.

   PS MINUN KOKEMUKSENI MUKAAN PIENEMMÄT TEKEVÄT PAREMPAA JA VASTUULISEMPAA HEIDÄN ON PAKKO


 • Kattokeskus tekee parempaa jälkeä.

 • Kattokeskus on ehdottomasti laadultaan markkinoiden paras. Tekee karvan verran hitaammin kuin Vesivek kattonsa, mutta laatu on todella hyvää. Suosittelen Kattokeskusta ehdottomasti.

 • Kattokeskuksella ei ole ainuttakaan koulutettua ammattimiestä töissä

  • Onko kattokeskus samaa yritystä kuin vesivek?


  • Anonyymi kirjoitti:

   Onko kattokeskus samaa yritystä kuin vesivek?

   Saman nimisiä omistajia löytyy kummastakin yrityksestä, niin eikön niillä jokin sukulaisuus löydy, jos vähän penkoisi..


 • Kattokeskukselta tuli meille kattoremontti. Tyytyväissii ollaan. Kiitos reippaille miehille!

 • Pienet kattofirmat tekee parempaa jälkeä, joka paikkakunnalla löytyy niitä, pienet purkaa vanhat ruoteet pois ja vanhat aluskatteet, noin isot jättää ne alle.

 • Vesivekin jokaisella asentajalla joka työskentelee 10h päivässä jää palkkoja saamatta väärin maksettujen ylityökorvausten yms vuoksi 4000-8000e vuodessa. Pidempiä päiviä tekevillä summa vielä enemmän! Ja pitkää päiväähän pojat painaa kun yritys kiertää ylityösäädökset 3kk välein maksettavalla kusetus bonustilillä. Näin saadaan jokaisen työntekijän työtunnit kirjoihin alhaisempina kuin todellisuus on. Eräässäkin pk seudun toimipisteessä pojat painaa päivittäin yli 12h päiviä.. 12h töitä josta 2h siirretään 3kk välein maksettavalle bonustilille ilman ylityökorvausta ja eläkekertymistä, 2h 50% ylityönä ja loput 8h peruspalkalla. Yksi kaverini teki vuoden aikana yli 750h ylitöitä ilman yhtäkään 100% korvausta. Kuulostaako rehdiltä ja reilulta työnantajalta? Ihan mukavat summat säästyy yritykseltä kun näin tehdään yli 400 asentajalle päivittäin.

  • Instagamissa oli yhden toisenkin ison kattoyrityksen tekele, näkyy olevan kaikilla sama tapa oikoa katto. Ne kuvat ovat tosin hävinneet jonnekiin.


  • Anonyymi kirjoitti:

   Instagamissa oli yhden toisenkin ison kattoyrityksen tekele, näkyy olevan kaikilla sama tapa oikoa katto. Ne kuvat ovat tosin hävinneet jonnekiin.

   Kattokeskus/Vesivek,ala-arvoista toimintaa urakan/toimivuuden puittein,älkää koskaan firmaa tilatko katoillenne.!


  • Anonyymi kirjoitti:

   Kattokeskus/Vesivek,ala-arvoista toimintaa urakan/toimivuuden puittein,älkää koskaan firmaa tilatko katoillenne.!

   Ei pidä päivämäärät yms paikkaansa,tulevat ja menevät miten ehtivät!


suomi24-logo

Osallistu keskusteluun

SEISKA.FI

Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

Luetuimmat keskustelut

 1. Työssäkäyvien köyhyys

  oli uutisissa. Jopa 200 000 ihmistä saattaa ajoittain tarvita sosiaaliapua "pärjätäkseen palkallaan". Silppu- ja osa-aikatyöt eivät lyö leiville.
  Maailman menoa
  121
  1794
 2. Aamun kolari ja tienhoito

  Aamulla tapahtui kuolonkolari hiljaisten risteyksen kohdalla. Ajettiin juuri ennen kolaria Kuusamo-Suomusalmi väliä. Ehdittiin Suomussalmelle kun alk
  Suomussalmi
  56
  1446
 3. Oliko autokolarissa ollut...

  ... lapsia? Tämän aamusessa.
  Suomussalmi
  1
  709
 4. Sun katseessa on jotain mikä ei sovi sinne

  Sellaista surumielisyyttä. Vaikka muuten vaikutat olevan iloinen ja puhelias. Kerran aiemmin ajattelin, että se on voisi olla halveksuntaa mua kohtaan
  Ikävä
  39
  637